Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap kimentünk a bnv-re Gergővel, legjobban a népi táncosok tetszettek neki, meg a sósperecKép
Lehet, hogy megvesszük a kocsit, amit hétvégén kinéztünk nekem, úgy izgulok!
Holnap meg úgy néz ki utazunk haza, szüret, meg búcsú, meg ilyesmi.

Manó
Sajna az ingatlanárakról én is ezt hallottam. meg azért most is mennek felfelé, ahogy hallom az ismerősöktőlKép

Forti
Nagyon aranyos ötlet a gipsz felvidításaKép Jobbulást a fülednekKép

Kataa
Kis cowboy nagyon vagányKép

Gumicukor
Fú, ez tényleg rossz lehet, hogy így hiányzik DaniKép Próbálj csak meg otthon maradni vele picit, ha tudsz.

Zita
Jobbulást Solyminak, nagyon ügyi, hogy már járkál.

Rit
Kutyalepisilés, hihiKépKépKép

ez érdekes, amit írtok, az én fiam sose kéri, hogy vezetgessük, pedig kapaszkodva már körbejárkál bármit, én nem is erőltetem. A toligát szereti nyomogatni, meg vezetgetni is próbálja, de nem mindig sikerül.
Sajnos Gergőnek elég csúnya lett a popsija, meg van pár kiütés más pelenkás részen is, a popsikenőcs nem akarja rendbehozni, ez lehet a fogai miatt, vagy vigyem el dokihoz?
Tényleg, 3 és fél fogunk van, ilyenkor már kell tisztítnai? Mert én még nem csináltam velük semmit.

na pusz
Judy és Gergő
Judy

judy
Mi fogkefézünk a 4 és fél fogat.Kép Először én szoktam a sajátommal megmutatni mit is kell csinálni, vmennyire utánozza is nagy vigyorgások közepette Dani, aztán én mosom meg neki rendesen a belső felületet is. szereti, mert nevet és tátja a száját, utána pedig játszahta vele kicsit ahogy akarja. Persze még fogkrém nélkül.

Ilke
Küldtem mail-t ismét! az előzőt köszi szépen!

Csics
Almát körtét, banánt, narancsot adhatsz télen is, azok elállnak télen is akár egy pincében is és szinte egész télen kapni is lehet. És még édesek is. + érett kivit is lehet adni, az is ugye főleg télen van. + mandarin, dani imádja.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Conti
Jobbulást kívánok neked!

Kataa
Nem tudom, nem mondta az orvos, de gondolom valami hasonló lehetett mint Levinél, talán nem töröltem jól ki a vizet a fülemből.

Gumicukor
Teljesen meg tudlak érteni. Nem lehet könnyü. Ha ezt húzom ez fáj, ha azt akkor az! Ördögi kőr!

Judy
Köszi! Kép
Próbáld meg a Bephanten kenőcsöt, az nagyon jó a popsira.
Sokan azt monják hogy ilyenkor még nem kell tisztítani, de szerintem mindenki döntse el
magától. Én már vettem Levinek fogkefét amikor még csak 2 foga volt. Imádja, egész ügyesen sikálgatja a foacskáig már.

Forti

Kép
Kép
forti

Jajj amit mindíg elfelejtek!
Gumicukor, Ági és a többiek
Levi nagyon szereti a vajas kenyeret. Nálatok reggelire pl. mi az a mennyiség amit megeszik a gyerkőc belőle. Egy szelet? Fél szelet? Csak kíváncsi vagyok hogy Levi mennyit eszik. A főzi még mindíg nem megy. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor!

Bocs.Kép Az ok mindössze annyi, hogy két gépen is szoktam netezni (de jó dolgom is vanKép), az itthonin, meg a párom notebook-ján, és az Excel tábla meg csak az itthoni gépen van rajta. És néha nem olvasom vissza a korábbiakat...

Forti!

Aranyosra sikerült. De milyen fura egy ekkor gyerek gipszben!!!Kép

Kataa!

Épp a szomszédomék is igy vannak vele. Most már nagyon szeretne itthon lenni újra (a gyerek 9 hónapos korától kezdve dolgozik, most 17 hónapos a kislány), és a munkájával sem elégedett. Csak kérdés, hogy akkor mi lenne, ha megint itthon lenne, meddig birná? Aztán lehet, hogy a tapasztalat miatt most már jobban...
De persze azokkal, akik csak a pénz miatt mennek vissza, ez biztos nem igaz!

Hajvágás: KépKépKép. Hát nálunk még nem volt rá szükségKép. Jó kis fiús haja van NátánnakKép.

Nyuszi!

Azért nem irtam a puffadós filces dolgot, emrt én már régebben kipróbáltam, nálunk müködött. Azt hiszem Manó akarta most kipróbálni. Azt a fajtát nem ismerem... Viszotn szerintem a pöttyöknél (persze kérdés, mekkor pöttyKép?) egy kicsit nagyobb dolgoakt érdemes csinálni (kis tappancsokat), hogy tényleg látszódjon a felület puffadása (és hát atttól elsz csúszásgátló).

Judy!

Ez is gyerekfüggö, hogy igénylik-e. Én már azt hittem, hogy meguszom Nátánnal a körbesétálást, emrt én nagyon nem élvezem azt, ha vezetni kell (már nem kellKép), mert a babák olyanok, hogy szeretnek egy mozdulatsor sokszor ismételni. Nátán azt csinálta, hogy átmentünk a szomszédba, aztán félig haza, meg vissza, és ezt 50-szer. Vagy csak azt, hogy le a teraszról pár lépés, vissza, emgint le, megint vissza. És ha el mertem engedni, akkor visitott.
És nekem azért is volt fura, mert Beninek egyáltalán nem kellett az ilyen segitség.

Hiszti: hisztis a gyerekem!KépKép Még a fenekéna tojáshéj, de olyan hisztit csapott le pénteken a boltban, mint egy 3 éves, amikor jobb paszban van!Kép
(Na jó, azért nem olyan nagyon hisztis, csak picit, remélem ennél több nem is lesz!Kép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

kataa!

Néha járkál vele, de csak most miűóta már egyedül is tud menni néhány lépést. addig nem tartotta biztos biztonságosnak, mert ugye legurult. Most néha tologatja, de pl triciklit is tologatja. És hoyg találtad el, úgy szereti tologatni, hogy ő fogaj egyik kezével, a másik kezével meg a mi kezünketKép Szerintem inkább 1 éves kor után való ez a játék nekik.

Nyuszi!

Hát nekünk szinte semmit sem puffadt a puffadós filcKép Viszont enm jön le róla, szóval így is kevésbé csúszós a zokni mint eddig, de azért össze se hasonlítható a "gyári" puffadóssal.

Gumicukor!

Na kellett nekünek ez, látod hogy ez az általános álláspont hogy jövő májustól felmennek az ingatlan árakKép Mi meg valószínűleg jövő után tudnánlk költözni, mert csak jövő októberben megyek vissza dolgozni, ha vissazvesznek és lesz hováKép

Kipakoltam a ruhásszekrényt, eredméyn: 4 szatyor ruha ami egyáltaléán nem jön rám és esély sincs rá hogy újra belefogyjak. És 2 db kosztüm ami jó rám. érdekes, mert a nadrágjaim mind jók rám, csak a kosztümök, meg rughák, felsők nemKép
és a legjobban azt sajnálom hogy van benne jó pár kosztüm is ami még tök jó, és nincs egy barátnőm sem akire jók lennének és így anyósomékhoz kerül, mert ott vidéken mindenre van gazda, de nem éppen kosztümösek az ottani ismerősök, így avlószínűleg el lesznek kótyavetyélveKép De fura ez így leyrvaKépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Fogmosás: szerintem kell már akkor, amikor van neki pár foga. Nálunk meg a 12 foggal (és 2 db 1/2-lel) teljesen egyértelmü. Én nem csak azt szoktam, hogy ö mossa, mert a hátsó rágók felülete igényli az alaposabb mosást, igy én is meg szoktam neki, meg utána ö is, és még játszhat is a fogkefével. Nem tudom, mikor lesznek elég nagyon hozzá, de Beniét is én szoktam mosni, bár neki már nem minden nap, hanem ö mossa, aztán 2-3 naponta én is, hogy biztosan meg legyen tisztitva, de azrét ö is próbálkozhasson vele.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

beszti!

Ez a járkálás, épp mintah Emmáról írtál volna!Kép Két lépés erre, 3 arra, majd körbe körbe, mindezt vezetve, ha nem vezetjük sír, hisztizik sőt ő toporzékolni is tud. Én is nagyon unom.

és elfelejtettem újságolni, Emma szívószállal iszik. tök édi. tudom, nem olyna nagy szám,d e ő eddig semmi mással nem tudott inni cska cumisüvegből, a varázsitatót sose szívta meg. De ez most tetszik neki.Kép

Szerintem a filcet én is ott rontottam el hogy nem rajzoltame lég nagy alakokat.

manó

KépKép
manó

manó
dani sem szerette a varászitatót, azóta is ott figyel a konyhaszekrényben, majd jó lesz a tesónak.
Imád szívószállal inni, most már ő teszi bele a pohárba és iszik egyedül. Pohárból szívószál nélkül is szokott egyedül inni, már szépen leteszi ahonnan elvette a poharat.
Próbáld meg iszik-e rendes ásványvizesüvegből.
Dani kb. 9-10 hónapos kora óta abból kapja a vizet, uis egyzser nem volt kéznél a pohár és abból kapta, azóta meg imád belőle inni.
Pár napja ő is itat minket, odatartja a szánkhoz az üveget Kép

Toporzékolás
Nálunk abból áll, hogy ha fel akarom venni, hogy most már haladjunk is, mondjuk pelenkázni szeretném, akkor ha őkelme nem akarja, magastartásba vágja a kezét és próbál kicsúszni. persze azért ilyenkor mindig résen vagyunk, főleg amióta egyszer ezt eljátszotta a kádban is. majdnem kicsúszott a vizes kis testével a kezemből. néha hasra is szokta vágni magát Kép az utcán még nem csinálta.

Manó
Pont most beszéltem egyik barátnőmmel, és ő is bizakodóbb az EU-val kapcsolatban (eddig neki minden ilyen bejött). Ő mondta, hogy pl. Görögosrzságban lejjebb mentek az ingatlanárak az EU-belépés után.
sokan azt gondolják, hogy minden ugrásszerűen fog történni, egyből magasabb bérek is lesznek, de nem fog ez menni egyről a kettőre.
Én is bizakodóbb vagyok ilyen téren. nem egyik percről lesz változás.

Viszont jó hír, hogy az EU-ban cipővásárláskor 2 év lesz a garancia!

Rit
Pontosan tudod a siesta bolt címét?
mikor mentek úszni?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Emma is imád üvegből inniKép De neki azért még mellé megy sőta szívószállal is melléé megy. Még tudod mi tetszik nek? A nestlé italokat árulták nemrég úgy hogy itatócsőr volt hozzá. na abból szeret inni, de csőrös poharet nem szereti, pedig szerintem ugyanaz, d eszerinte nemKép

EU-val kapcsolatban legyen igazatok, nekünk is az lenen a jó!

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

EU, remélem csak kicsivel mennek fel az árak, de azt viszont elvárom, hogy olyan minőség és választék legyen, mint pár lépéssel nyugatra. Nekem a halálom, ha nem kapok GYÖNYÖRŰ és FRISS zöldséget és gyümölcsöt. Inkább megfizetem..

Forti, neked is jobbulást, én jópárszor voltam már beteg a fülemmel, együttérzek.
Kenyérből nálunk egy piritós méretűnek kb. a fele fogy el. De inkább egy fél kifli.

Lányok, úgy örülök, anyukám a hétvégén eljön, és marad egy-két hetet. Jön rám a jó világKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Voltunk dokinál Hannával. Hát a kakijában minden negatív, úgyhogy megyünk a gasztroenterológiára. Adoki szerint lehet, hogy lisztérzékeny és azért nem hízik, de más baja nincs.

Forti
Nagyon édes Levike. Látom, azért még rud rosszcsontkodni Kép
Tudok már valamit (mármint, hogy miért nem eszik)

Conti
Hanna imádja a porszívót. üldöz amíg takarítok. Rámászik és persze lobog a haj. Nagyon birom.

Judy
Új kocsi??? Milyet kapsz? Én lenyúltam apjukét, meggyőztem, hogy ő tud járni BKV-val is Kép. Már csak vezetnem kéne megtanulni Kép

Hajvágás
tegnap apja megnyírta, nagyon vad lett. Igazi csibészke Kép

Áfonya
Köszi a képeket. Mail ment

Manó
Én is mellben híztam ki a ruháimat. Járkálásban csatlakozom, odajön és rángatja a kezemet és mondja, hogy gyere-gyere. Aztán kóvájgunk, körözünk.
Nálink a varászitató bejött, viszont rendes csőrösből, ami nem szelepes nem akar inni.

Puszi
dec8
dec8

Hello
Ma egyedul vezettem Alexxal,azt hittem jobban fogok izgulni hogy O is ot u les csak ketten vagyunk,de jol ment ; )))
JA es az elso 10 perc beszelgetes utan bealudt: )
Holnap megyek verge kozmihoz,mar 2 honapja nem volt ra idom,varom nagyon : ))Mivel anyukam kulfoldon van, a nagyszuleim lesznek addig vele.
Nagyon imadjak ot es a lenyeget meg nem is irtam, hogy 2 napja azt mondja ha meglatja oket hogy Dedi : ))

Gumicukor
Hat igen a penz nagy ur: ((Mi is nagy lakast veszunk, hogy ne kelljen eladni,mert en a jovo majusi utan nem szeretnek tobbet koltozni.JA es hogy minden gyereknek es nekunk si legyen kulon halonk.
Igazad van,miert is terhelne az ember ilyennel a szuleit.
Hat igen en is latom , hogy mennyivel egyszerubb azoknak akik ket lakast adnak el aztan vesznek egy bazi nagy lakast vagy hazat.

Csics
Hat igen jo is melyhutott gyumi.Bar nem vitamin tartalom leszall belole,de meg mindig jobb mintha nem lenne: ))
Meg jo hogy itt lakunk mert anagyi 2 fagyasztoladajaba eltettunk egy somo ssilvat,barackot,kortet.

Judy
Csatlakozom,milyen kocsi?

Beszti
Es ki vigya a szomszedod kislanyara???
En ha vissza is mennek kb 9 honapra, hogy kovi babanal es jol induljon a GYAS.Bar ahogy latom egy ket eves gyerek olyan okos mar es minden nap ujakat mond,kibirnam-e hogy ne nekem mondaj eloszor??
Talan igen eleg is egy kis munka,hogy az ember ertekelje az otthon letet: )

Mano
Tudod a megerzeseim ; )))
Hat akkor nem vagy kisegitve,ha egyik ezet mindig kell fogni,edi lehet Emma ahogy toligalja : ))
En meg sajnos mellben nem hiztam,sot,viszont koszonhetoen Norbi baratunknak mar megy lejjebb a kis hasikam ami meg van : ))
Alex meg nem igenyli csak neha avezetest ,de akkor alig akar megalnni.MA aze gesz udvart korbesetalta,pedig jo nag yes nagyokat vihog hozza : )0

Dec8
Pont akartam irni hogy nagyon aranyos Hanna haja oltan kis divatos.Ja es megazt ,hogy arca karaktere mar most megvan,mintha mar lehetne latni hogy milyen lesz nagylanynak.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Magdi,
Küldtem mailt.

Gumicukor,
Neked is válaszoltam.

Zita,
Jó hallani rólatok. Képzeld Lili is pont ezt a betegséget kapta el nemrég. Tényleg 3 nap alatt lezajlott.

Forti,
Jobbulást a fülcsidnek. Létezik, hogy elkaptad volna, egyáltalán lehet ezt elkapni?
Jó a kép Leviről, szemmel láthatólag nem nagyon zavarja a gipszKép.

Nyuszika,
A befőzés nem volt egyszerű. Estefelé megpucoltam (ez volt a legmacerásabb, mert hát pl.a barit fozzázni kell), aztán amikor Lilit leraktam aludni, akkor nekiálltam megfőzni, aztán üvegekbe pakolni. Hát nem mondom, hogy nem vagyok fáradt pár ilyen nap után. Azért a párom is sokat segített, úgy hogy közben végig LilizettKép.
A toligát nagyon-nagyon megköszönném ha megkaphatnánk egy időre. Az a rossz, hogy ezek a dolgok csak 1-2 hónapra kellenek a gyerkőcöknek. Talizzanak majd a papák toliga ügyben?
Azt szeretném kérdezni, hogy a porcsinrózsát magról kell ültetni, vagy palántákat szoktál venni?

Dec8,
Megkérdezhetem, hogy a dokid mire hivatkozva gyanakszik Hannánál a lisztérzékenységre?

Képzeljétek, este vettem észre, hogy Lili paplanjának az egyik sarka tiszta vér. Na nem olyan nagyon, de egy kb tenyérnyi részen, halványan. Szerintem a foga lehetett, de azért ijesztő, mert ilyen még sohasem volt.
Tegnap vettünk Lilinek építőkockákat (Mega Bloks) és hozzá való figurákat (cica, kutyus, kisfiú, kislány), olyannyira bejött neki, hogy mindig nála van kettő. Ha mászik, eszik, utazik szóval mindig. Annyira megszerette őket, jó látni, hogy most már vannak dolgok amikhez ragaszkodik.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Dec8, Kataa!
Nem új autó, 5 éves, bordó Ford Fiesta. Nagyon örülök neki, mert elég nehézkes itt a közlekedés, kb óránként jár a busz, meg később is kell majd mindenképp, hogy ne legyünk mindig apára utalva, bejárás, stb...Így már nagyon be voltunk zárva, még vásárolni is mindig apáját kellett küldeni, vagy hétvégén együtt. A vezetésbe nekem is vissza kell majd rázódni.

Ilke
Gergőnek is van építőkockája és ő is nagyon szereti, bár még csak rombolni, amit mi építünk neki, meg pakolgatni ki-be a dobozából. Ja és rágcsálni is szereti őket, nembaj azt mondták
biohársKép

Forti
Köszi már vetettem is bepanthen kenőcsöt, remélem jó lesz.

Köszi a fogmosás infókat mindenkinek. Jó a legkisebb méretű sima fogkefe, vagy van valami speciális babafogkefe?

pusz
Judy és Gergő
Judy

Kataa!

Elöször bölcsibe adta, de az nem jött be neki, aztán keresett gyerekvigyázót (innen be az út kocsi nélkül elég sok, és nem akarta télen-nyáron becipelni a gyereket, a helyi gyerekvigyázó jobbnak tünt). De sajnos már kettö nem vált beKép. Most a harmadikkal eddig minden rendben vanKépKép.
De még leirni is rossz, hogy 8 hónap alatt 4 különbözö helyen is volt. Remélem ez igy most már stabilan marad.
Ök is tudják, hogy a gyerekenek ez igy nem teljesen jó (nem volt jó), és a gyerek is nagyon apás lett (bár lehet, hogy enélkül is), de most már nehezen tudnának rajta változtatni. Visszamennie talán nem lett volna kötelezö a hölgynek (bár náluk nagyon sokat jelentett a pénznövekedés), de azóta állást is változtatott, és onnan meg már nem tud egyszerüen visszajönni GYED-re. És aztán GYES-en meg megint nem tudna maradni.
És akármennyire nincs megbecsülve társadalmilag, szerintem mindenki csak örülhet annak, ha megteheti azt, hogy otthon marad.

Judy!

Létezik többféle speciális babafogkefe, valószinü minden babakellékgyártó gyárt. Nekünk Mam van, de tudom, hogy pl. a Chicco-nak van 3 részes szoktató készlete is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Forti

Nagyon helyes Levi a szines gipszével. Meddig kell hordania?

Ilke

Ok, akkor küldöm a toligát, vagy beviszem. Majd SMS -zek. Küldd el SMSben hol laktok, mert lehet hogy járok arra ma vagy holnap. Ha nem, akkor apa a Margitszigeten dolgozik (Ramada szálló felső szintjén vannak az irodáik). Igy utólag talán nem érte meg megvenni, igaz, már majdnem önállóan ment, mikor kapta.Kép
Majd beiratkozok hozzád befőzési tanfolyásra ok?
A porcsinrózsát ,meg szinte az összes virágomat magról szoktam hajtatni. Most is van egy láda, amiról tudok magot szedni, azt is adok ha kell, Dunát lehetne rekeszteni vele ,annyi van. Kép
Apropó, van egy csomó bodza bokor is, nincs valami recepted bodzaszörpre?

Képzeljétek mostanában Emilia megint többször is ébred éjjelente, nem tudunk rájönni mi baja lehet. Nem hiszem hogy a foga jönne, mert nem mutat rá semmi jel. Lehet hogy most kezdi felfogni hogy máshol lakunk?
Tegnap sikerült úgy elnyalnia a teraszon a betonon, hogy lila folt van a homlokán, meg a nózija oldalán.Kép

Beszti

Emilia is úgy közlekedik, mint Nátán, imád lépcsőzni, persze egyedül nem tud és húz hogy segits neki. 56-szor fel-le kell lépni ugyanarról a szegélyről ,valamint szeret körbe rohangálni úgy hogy fogod a kezét.Kép
Hát igen, nincs túlságosan megbecsülve az anya-foglalkozás, mióta ennyi idegen jár hozzánk, szerelők, mesterek, közüzemi képviselők, egyik-másik úgy beszél az emberrel, hogy kinyilik a bicska a zsebemben...vagy mindenkivel igy beszélnek?

AMúgy kezd már nagyon elegem lenni ebből az ostrom állapotból. AZ még hagyján, hogy folyton kalapálnak, fúrnak, iszonyú kosz van, naponta takaritok, folyton el is romlik valami. Mintha átok ülne ezen a házon. Először a fűtés, háromszor jött ki a szerelő, aztán kétszer a telefon, (másodszor a kőműveseknek sikerült elvakolniuk a vezetéket), majd most a frissen beszerelt TV dekóder sz.rt be. Naggggyon elegem van....Kép Jó is lesz egy kicsit elutazni.

Na megyek takaritani

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Ma délelőtt voltunk a férejem és az én volt munkahelyemen bemutatni Danit a HM-ben. Azzal kezdte, hogy lenyúlt egy asztalról egy almát és kb. a felét meg is ette, amíg ott voltunk Kép Talált egy hatalmas doboz régi floppy lemezt, azt módszeresen elkezdte kiválogatni. A nagy Alpha szerverek között már nem is részletezem mit csinált volna, ha hagyom Kép

Az egyik volt kolléganőnktől kapott egy nagy szatyor fajátékot, aminek annyira megörültem, először azt hittem csak megmutatni hozta, hg ymilyeneket gyárt a férje cége, de mondta, hogy ez mind a Danié Kép Hihetetlen milyen kedves volt. Neki is van egy 27 hónapos kislánya, aki nagyon nehezen jött össze, ezért azt mondták neki, hogy nem is lehet második. De mondta hogy nem adja fel, de még mindig nem jött össze nekik a tesó. Ő a TGYÁS után ment vissza dolgozni először 4, majd 6 és mopst 8 órában. Végig szoptatott ő is, vitte be magával a fejőcuccost és a mélyhűtőben, amit odavittek direkt neki tárolta a tejcsit és vitte haza a kislányának. Annyira megható az ilyen. Ilyenkor belegonolok, hogy én is ugyan dolgozom már, de tovább maradthattam otthon Danival, mert 5 és fél hónaposan még annyira picike egy baba.

Nyuszi
Kitartás a szerelőkkel és én tuti visszapofáznék, ha vki úgy szól hozzám! Elvileg Te fizetsz nem? Akkor tulképpen Te is vagy a munkaadója is.

Tegnap délután a ligetben sétáltunk 3-an apa, Dani és én. Most kedvenc a nagydomb (itt forgatták az István a királyt), fel és le és mindezt egyedül. Lefelé azt hittük elesik, de egyszer sem, pedig úgy nekiszaladt néha.
A virágokra azt mondja hapci Kép A pitypangra (1 száláat találtunk a fűben) mondtam, hogy kutyatej, ő pedig megugatta Kép

Puszi
sok dolgom lesz, hogy később értem be

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Na végre ide is eljutottam, bár nem tudom, a fiúk meddig hagynak.Kép
Először is, mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációkat!KépKépKép
Szóval hiába vetettem be mindenféle trükköt és boszorkányságot a Máté kicsalogatásához, csak nem akaródzott neki kibújnia. Pedig mindenféle teákkal meg szülésindító-koktélokkal knoztam magam, de csak nem történt semmi néhány "jóslón" kívül.
Péntek reggel kellett bemenni a kórházba, ekkor még reménykedtem, hogy hátha már tökre ki vagyok nyílva és talán próbálkozhatunk valami burokrepesztéssel, vagy ilyesmivel. CTG után megvizsgált a doim, letörtem, mint a bili füle, mert közölte, hogy a méhszáj teljesen zárt. Na ezek után jött az előkészítés, megkaptam életem első beöntését, másodszorra be is tudták kötni az infúziót és vártam a csaszira (előttem volt egy másik császár). Mikor visszatolták a másik anyukát a műtőből az őrzőbe, ott "haldoklott", nagyon rosszul volt. Na, nekem akkor pont erre volt szükségem... Közben jött az aneszteziológus, kikérdezte az előzményeimet. Az előző csaszit nekem ugye a Sotén csinálták, mondta, hogy itt, a Margit Kórházban is spinálban csinálják, de valamit mégis másképp csinálnak, mert előfordulhat, hogy bizonyos dolgokat érezni fogok, bár fájni nem fog. Ezt azért nem kellett volna elmondania, kezdtem kicsit félni.
Utána betoltak a műtőbe, a férjem egy üvegfal mögött nézhetett, nagyon jó volt, hogy láttam… Megcsinálták a spinált, ahogy visszafeküdtem a hátamra, éreztem, hogy valami nem oké, nagyon szédültem. Mondták, szóljak, ha rosszul érzem magam, de annyira az ájulás határán álltam, hogy alig bírtam kinyögni, hogy még a kezem is zsibbad. Elkezdték csipkedni a karomat, aztán mikor a hónom aljánál csipkedtek, én meg nem éreztem semmit, kezdtem úgy érezni magam, mint a Vészhelyzet-ben. Gyorsan belém nyomtak valamit (talán Atropint), meg kaptam oxigén maszkot (azt mondták, fiatalítJ). Kezdtem jobban érezni magam, de végig olyan volt, mintha be lettem volna lőve. Igaz, még nem voltam, de ilyesminek képzelem. A műtősök végig poénkodtak, meg engem próbáltak beszéltetni. A műtét kezdete után kb. 15-20 perccel végre felsírt a Máté, még a pocakomban.J Egy pillanatra megmutatták, nagyon lila volt és csak a rengeteg hajára emlékszem. Utána elvitték, a férjem ment vele, én meg még a szomszéd szobában is hallottam a Máté sírását. Utána visszahozták és a mellkasomra tették, egyből elhallgatott, én meg csak gyönyörködtem benne, meg puszilgattam, aztán megint elvitték melegedni az inkubátorba (pár órára minden babát betesznek). Közben engem összefoltoztak, kitoltak az őrzőbe. Szerencsére ekkor már jól voltam, csak nagyon remegtem, de az is hamar elmúlt. Innen küldtem az sms-t. (Manó, nagyon köszönöm, hogy megírtad a többieknek is!)
Kicsit később reklamáltam a Mátéért, hogy mikor hozzák már vissza. Szóltak a csecsemősnek, hozta is a Mátét, és segített cicire rakni, nagyon ügyes volt a kisfiam, egyből szopizott.
6 óra múlva megpróbálhattam felkelni, szerencsére sikerült is, egyedül lezuhanyoztam (persze a szülésznő az ajtóban strázsált, arra az esetre, ha elvágódnék), utána kivittek a császáros szobába. Az éjszakás nővér nagyon rendes volt, látta, hogy már „száguldozom”, így megszabadított a feleslegesen bennem lévő csövektől. 3 óránként hozták a Mátét, persze akkor mindig pont aludt, így eldöntöttem, hogy amilyen hamar csak lehet, átmegyünk rumiba. Mársnap reggel szerencsére sikerült is, azóta együtt vagyunk.Kép
Apa minden nap behozta a Levit a kórházba, akinek nagyon tetszett a kisöcsi. Eddig is nagyon apás volt, most meg még inkább az lett, nagyon jól elvannak itthon. Kicsit fáj a szívem érte, de tagadhatatlan, hogy ez most így egyszerűbb, mint ha pl. üvöltene, amíg a Mátét szoptatom. Egyenlőre nagyon édesen viselkedik a Mátéval, folyton vigyorog rá, ha sír a Máté, akkor meg szó szerint kiröhögi.Kép Remélem, később sem akarja majd bántani.
Hú, most látom, milyen hosszú voltam, pedig próbáltam rövidre fogni.Kép

Eszti, köszönjük a külön-táblázatot!KépKépKép
Forti, olvasom, mi történt Levivel, jobbulást neki és küldöm a gyógy-puszikat!

Most ennyi, igyekszem sűrűbben jönni amint kicsit rendeződnek a dolgok.Kép
Addig is puszi mindenkinek:
Viki, Levi, Máté
vikici

Viki
Nagyon jó volt olvasni rólatok, örülök hogy minden rendben van. Máté biztos nagyon cuki. Tök jó hogy Levi jól fogadta a tesót.
Köszi a gyógypuszikat. Sok-sok tejcsit kívánok Máténak!! Kérünk szépen majd képet a bébiről. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti, kívánságod számomra parancs!Kép
Íme, Máté 2 napos korában:
vikici

Na ez nem sikerült, de a profilban megnézheted!Kép
vikici

Viki! Nagyon nagy gratula a két kicsi fiadhoz! szuper, hogy Levi így elfogadta a kisöcsit. Kép

Bevallom őszíntén én ettől tartok egy kicsit, mármint attól, hogy Nóri mit fog szólni a tesóhoz. Most tényleg annyira körülötte forog a világ!!

Ilke! Köszönöm szépen! Kép Kép Kép

Fogmosás: Nórinak van fogkeféje, fürdésnél mindig a kezébe adom, nézegeti, ismerkedik vele, de "komoly" fogmosásra még nem került sor.

Nyuszi! Munkások: nálunk is dolgoznak, szerencsére nem abban a házban amiben lakunk, hanem mellette építtetünk egy új házat. Lényeg: Alváskor bezárom az ablakot-ajtót a nyugodt alvás reményében. Gyerek elalszik, én is bűnbe esem, melléfekszem. Álmom tengeréből dörömbölés, ajtórázás ébreszt. Kibotorkálok: "Kézcsók kaphatunk vizet?" Iszonyú! Mondtam neki, hogy nem véletlenül van kulcsrazárva az ajtó, alszik a gyerek, 1 órát kibírtak volna és különben is! Na mindegy, adtam vizet, botorkálok vissza a hálóba, hallom, hogy kinnt összeröhögnek. Na felment a pumpa, kirongyoltam a srác után és leosztottam. Nem szabad hagyni, hogy elkanászodjanak, egyrészt én fizetek neki, belőlem él, másrészt ezt a stílust egy barátnak sem nézném el, nemhogy egy idegennek. És arról, hogy az anyaság milyen foglalkozás csak annyit: Férjem néha néha vigyáz a gyrekre 1 egész napot, amikor suliban vagyok. Esténként úgy vár haza, mint a Messiást, és többször mondta már, hogy bizony az anyaság sokkal nehezebb és felelőségteljesebb munka, mint bármelyik.
Amiatt mert gyermekünk van és otthon vagyunk vele, nem lettünk értéktelenebbek, SŐT!!!!
Ez jó hosszú lett, de utálom az ilyen igazságtalan dolgokat, és a buta embereket!

Na, felébredt a Nóri, megyek babázni,
Sziasztok:
Magdi
Magdi

Magdi

Nálunk a kerti csapból isznak a munkások. Kép De úgy általában rendesek azért. Bár az elején mihez tartás végett egyszer én is beszóltam nekik, mert láttam egyik nap, hogy 5 emberből 3 a szomszédban ténykedik valamit.... A párom nem volt hajlandó rájuk szólni,(talán félt hogy nem olyan jó a magyarjaKép) , úgyhogy kénytelen voltam.:-o Nekem általában nem is velük van bajom, hanem a szerelőkkel, akik mert van egy jó kis szakmájuk amivel valszeg nem is keresnek rosszul, iszonyú lezserek és nagy arccal adják elő magukat. Főleg ha látják, hogy az ember "gyereknevelő háztartásbeli", meg persze hogy nő. Valszeg elkönyvelik az embert ingyenélőnek.
Szóval szerencsére sem a férjemnek, sem a környezetemnek nem kell magyarázni, hogy az anyaság is egy nehéz szakma.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nem fogjátok elhinni, mik történnek velünk:
Dodi elesett, de mit ahogy az a nagykönyvben meg van írva, jól bevágta a száját, felszakadt az ínye, a felső ajka minimum a duplájára dagadt : (( Annyira fájt neki. Elbotlott a játékában. A kezében lévő dolgokat persze nem engedte el, így nem tudta letenni a kezét. Már túl vagyunk azt első éjszakánkon – tegnap este történt – az éjjel még szörnyű volt, viszont mára már ismét vidám, ismét rohangál össze-vissza és még eszik is rendesen. Sőt almázik is!! – ez gondolom azt jelenti, hogy a fga nem fáj, hiszen azt azért elég keményen kell harapni, nem?

Másik esemény. Ismét új védőnénink van. Ez már a harmadik. Az első borzalmas volt, szerencsére elment szülni. A másodikat imádtuk, de elvették a fele körzetét, így minket is : (( Ez a harmadik ismét a no comment kategória. Először is, úgy indított, hogy csöngetett mint állat – persze nem szólt ide, hogy jönni akar. Én a gyereket etettem, gondoltam nem nyitok ajtót, nem várunk senkit. Csak csönget. Végül kimentem, mert már nem bírtam hallgatni. Azt, hogy honnan van ennyi esze, nem tudom, de ahol egy kisbaba van, aki esetleg alszik, talán nem csengetek úgy mint a veszett fene. Úgy nézett ki, mint egy számlás, hatmillió papírral a kezében, belenéz és ovassa!!!, hogy ő a Barna Dóriánt keresi. Mondtam neki, hogy akkor ugyan rossz helyen jár, mert az egy dolog, hogy a vezetéknevünk sem stimmel, de a másik, hogy Doran és kislány. Ennyi fáradtságot nem vett, hogy kiírja rendesen. Bejön, természetesen rá kellett szólni, hogy cipőt le!! Elmondja a mondandóját, kérdezget, aztán indulni készül. Nagy lelkesen odaszól a gyereknek, hogy jaj de csodálatos kisfiú vagy!! Erre már teljesen kiakadtam, mondtam neki, hogy épp 10 perce tisztáztuk ezt a dolgot és még azóta is lány. Próbált poénkodni, hogy kimegy és bejön mégegyszer, mert nagyon elrontotta a dolgot, de én nem vettem a lapot. Szóval egyeltalán nem zárta a szívembe magát. Most az a kérdés, hogy hol lehet jelezni, hogy kösz, de az én gyerekem után egy ilyen ne kapon fejpénzt. Valaki próbált már ilyet??

Gumicukor
Ti mikor jártok úszni?? Mi szerdán a fél 5-ös csoportban vagyunk, csak múlt héten ugye nem voltunk. Ha minden igaz, most megyünk, csak a párom ódzkodik, vagyis ő is jön, csak épp azt mondta, hogy ő nem hajlandó abba a hideg vízbe bemenni, fel akarja venni a neoprén búvárruciját : ))
- ja, már látom: pénteken

Forti
Te jó ég, milyen nagyfiúnak látszik Levi a képen!!! Már nem is babaszerű, hanem kész kisgyerek! Ti hogy csináljátok, hogy így nő a haja? Emlékszem, mikor írtad, hogy levágtátok, de már megint olyan hosszú, mint Doodié, pedig az övét még soha nem vágtuk…
A gipsz nagyon csini : ))

Kataa
Dodesznak így is egyre sűrűbb a haja, sőt elkezdett olyan helyen is nőni, ahol idáig nem volt. – mégsem lesz magas homlokú : )) – viszont kezdem úgy érezni, hogy sosem lesz belőle kis coffos !! : ((

Viki
De jó hallani rólatok!! Tök jó, hogy Levi így élvezi a tesó örömeit, azért gondolom később lesz még dolgod velük rendesen. Élvezd a babázást, néha én is visszasírom, mikor Dodesz még olyan csöpp volt – lehet, hogy jövőre utánzunk titiket!! : ))

Judy
Na javult a pirosodás??

Forti
Én félbarna kenyeret szoktam venni, abból 3/4ed karima a reggeli adag. Héj nélkül, de van amikor utána benyomja még azt is : ))
Nála a májkrém a nyerő : ))

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ilke!
Nekem van egy felesleges Mildi körtés rizspépem.
A gond az, hogy csak 2003.10.02-ig jó. Ha így is érdekel, akkor neked adhatom, mivel Balát teljesen hidegen hagyja a pép.

Ági!
Írtam mailt!

Pszi és Bala (ma 13 hónapos és már 10 fogú)
pszi

Hello

Ma nekem is voltak elmenyeim,bejelentkeztem a tanfolyamra aztan irany a Munkaugyi Kp.Hat tenyleg ami ott volt,az a sok budos ember(tudjatok kikre gondolok)alig birtam ki mig vartma az ugyintezore,ami nem volt rovid ido.Mar majdnem vegeztunk mindennel amikor veletlenul elmondtam hogy Alex 11 honapos.Na akkor kikelt a csaj hogy miert nem mondtam hamarabb,mert amig nem masfel eves egy gyerek addig az anyjanak mellete a helye.Erre en ok de ezt nekem nem mondtak,erre a no hat sajnalom.Na ezert toltottem ott az idomet.
Ugyhogy most nem tudom mi legyen mert igy eleg huzos az ara.150ezer.: (((
De delutan a kozmetik azert egy kicsit karpotolt: )))

Judy
Lenyeg hogy auto es nem leszel bezarva.

Beszti
Na ez az hogy tul sok valtozas tuti nem jo a gyereknek.
Nem tudod veletlenul hogy emnnyit fizetni neki igy egesz napra??

Nyuszi
Kitartas a felujitashoz,ismeros a szitu amikor mega tanyerodba is beneznek neha.

Viki: ))
Meg egyszer gratula Mate babahoz!!!!Orulok hogy jol vagytok mindketten.Hat ez a mutetei elmeny nem volt egyszeru,es kiderult mitol volt??

Rit
Dodesz szajanak jobbulast!!
Vedono,nagyon durva: )))IGazad van ,minek az ilyen.Azt hiszem lehet szolni a vedono szolgalatnak hogy Te erre nem tartasz igenyt.

NA megyek mert meg mindig egyedul vagyok Alexxal: (

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Most még érdkesebb lett a frizuja (már nem látott tőle Kép) De tényleg olyan nagy lány lett 1 év alatt, nem is hasonlít csecsemőkori önmagára. Tényleg olyan mint egy nagylány Kép

Ilke
Hát az egyetlen ok a gyanakvásra, hogy nem hízik eléggé. Szerinte ez elég. Én nem vagyok szakértő, de a Kismamában volt 1-2 hónapja erről egy írás és ott kiütésekről, meg hasmenésről, fogyásról volt szó. Én ilyet nem tapasztaltam a gyereknél. Csak az hogy 6 hónap alatt 500 g-t hízott. de egyébként teljesen egészségesnek néz ki és hosszában 72 cm, ami nem olyan rossz (azt hiszem).
Szóval nem nagyon értem a dokit, és most vigyem el a Heim Pál-ba össze szurkáltatni a gyereket, akinek nincs semmi baja, és köszöni jól van, csak folyton ficereg.
Én is néztem a MegaBloks építőket. Kombinálható a Legó-hoz vagy pont nem akkora? Mert örököltünk egy csomó Lego-t.
Hanna is kapott egy Lego Discovery készletet (2 baba, 1 csörgős csirke, 1 kiskocsi meg építők) és nagyon bírja, épít, meg tologat. nagyon édes.

Judy
Gratulálok, azért az új autó (!), neked legalábbis. Én is most gyakorolom a vezetést Kép Szóval hajrá!!!

Viki
Nagyon jó hogy jöttél! Olyan édes lehet a két fiú. Máté minden esetre gyönyörű hajasbaba.

Nyuszika
Az én férjem sem volt hajlandó rászólni a munkásokra, én egyszer (akkor épp még terhes voltam és egész nap tudtam volna hányni) közöltem, hogy ha nem innának a munkaidő 1/3-ában jobban haladnának, mert ha nem lesznek kész időben a munkaórák 1/3-át nem fogom kifizetni. Végül csak sikerült egyenesen lerakni a követ. Persze ezek után sajnálták az uramat, hogy elvett egy sárkányt Kép
A nagy arcú vízszerelő nekünk is bejött. Megőrjít, persze azóta is csöpög a klotyó Kép.

Anemona
Jobbulást Dodónak! Én úgy tudom, hogy le lehet mondani (írásban) a védőnéniről. De a fejpénz tudtommal normatíva, a lakosok alapján jár. Hozzánk nem jár a védőnő 1/2 éves korunkban volt itt utoljára, azóta én megyek méreckedni, akkor látom.

Kataa
Elvileg a munkaügyi támogatások csak akkor járnak, ha a gyerek már elmúlt 1,5 éves, és gyes-en vagy (a gyed nem jó, nem tudom te mit kapsz). A törvény is valahogy úgy gondolja, hogy 1,5 éves korig legyél otthon. Engem az idegesít, hogy a vállalkozásomban sem lehet bevételem a gyed mellett (mikor az eddig is a főállásom mellett csináltam, és így adóztam). Ha a gyerek 1 állást fed le, mellette mirt nem csinálhatok mást?

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Rit, jobbulást Dodónak! Szegény gyerkőcök, mennyit tanyálnak, én be szoktam sorolni az eséseket, a kicsinél oda sem nézek, akkor nem is sír, a közepes "hoppá", semmi baj, a koppanósok a súlyos eset. Betti ha esik általában a homlokát üti meg, ugyanott, úgyhogy folyamatosan kék-zöld a feje a bal homlokán.
Védőnő: érdekes, hogy néhol milyen aktívak, nálunk több mint fél éve felénk se nézett. Szerintem a tied sem jön egy darabigKép

Melósok: nálunk volt egy elég nagy kültéri munka a múlt ősszel-tavasszal, két melós volt, de még wc-re sem jöttek be, inkább gyalogoltak egyet a kocsmáig. A melót úgy húzták, mint a rétestészta, pedig nem napszám volt, hanem elvégzett munka utáni díj. Pl. amit egy hét alatt meg lehetett volna csinálni, két hétig piszmogtak. Engem ez idegesített, hogy dupla annyi ideig volt felfordulás, mint ahogy előre megmondták. Pezsgőt bontottunk, mikor elkészült a remekművük.

Képzeljétek, este nézem a híradót, gyerek játszik körülöttem, egyszer csak látom, hogy félmeztelenül van. Lehúzta a hosszúújjú felsőjétKép
Az a baj, hogy jót röhögtem, így fürdésig ezt ismételgette.

Conti

conti

Sziasztok!

Képzeljétek el ma átadták a házat és most már biztos, hogy hétvégén költözünk. Annyira jó érzés, hogy most már kulcsunk is van hozzá. Most kezdődik a visszaszámlálás. Ma mikor a müszaki átadás volt a Petra annyira nyügi volt, hogy én kint játszottam vele a homokozóba amíg a párom bent volt az irodába, ahogy bevittem egyből cirkuszolt. Biztos azért mert szegény nem tudott aludni ebéd után.

Rit
Nyugodtan küldheted a csomagot mert az a cím amit küldtem neked az az anyósomék címe és ugyis meg fogom kapni.

Nyuszi
Végül sikerült a zokni? Felpuffadtak a pöttyök?

Forti
A Petra kb egyszerre fél kenyeret eszik meg.

Fogmosás: mi is szeretünk nagyon fogat mosni reggel és este is mossuk. Nálunk az a baj, hogy mikor kiszáll a fürdőkádból még akkor sem adja vissza a fogkefét.

Pszi
Gratulálok Balunak a menéshez!
Különben az átadásnál nagyon korrektül jártak el még a kötbért is levonták a vételárból.

Mj Móni
A Petrának is tiszta kaja lesz az egész haja mindig.

Ilke
A mamuszos hova esik a XVIII. kerületbe? Én azt tudom, hogy hol van a Béke tér. Attól messze van?
Szeretnék én is venni a Petrának mert nagyon megtetszett.
Te mindig hajnalba írsz. Nem tudsz aludni vagy csak a befőttek miatt van?

Sasha
Jobbulást a párodnak! Szerencse, hogy ti nem kaptátok el.

Csics
Aszód nincsen nagyon messze?

Dec8
Hannának utólag is nagyon boldog születésnapot!

Tüni
Ne törődjél vel, hogy mit mond az orvos. A Petra 14 hónapos és még van, hogy naponta így is 6-7 szer szopizik.

ParaZita
Solyminak jobbulást!

Forti
Nagyon aranyos Levi a gipszes képen. Neked jobbulást a fülednek.

Lányok
Akik kértek duplot már mindenki megkapta?

Ági
petra2

Sziasztok

Majdnem elfelejtettem:

Macsek, Pemeske

Sok boldog szülinapot a kicsi lányoknak!!!
Nem irtok valami gyakran, mi van Veletek???

Kép

Ági

Hát nem igazán sikerültek a pöttyök a zoknin sajna, de lehet hogy megpróbálom mégegyszer.
Hurrá, hogy végre költöztök! El sem mondhatom mennyire irigyellek, hogy Ti teljesen készbe költöztök be és nem fognak még fúrni-faragni körülöttetek.Kép

Ilke

Reggel beküldöm apával a toligát a munkahelyére. Majd megurom SMSben hogy kit keress és hol, ok?
Ha nem jön össze akkor pedig majd a jövő héten, mert csüt. délben utazunk és hétfőn este jövünk. Előre izgulok, hogy mi lesz Emivel a repülőn, mert ő nem alszik el csak úgy mint jó kislány (lsd.LiliKép)
Egyébként én is megfigyeltem, hogy mindig jó későn irsz. Ilyen keveset alszol? Lili biztosan átalussza az éjszakát. Meg Titeket nem keltenek 6kor a munkások.Kép

megyek is szunyálni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Viki
Köszi, ez gyorsan ment! KépNagyon édes Máté! És hogy mekkora haja van, nem semmi. Gratulálok hozzá. Annyira jó megint ilyen csöpp babát látni.

Rit
Szegény Dodó! Na és a védőnő!!!! No comment. Kép
Nem csinálunk semmit a hajával, csak nő. A vágás előtt neki is 1 év kellett, hogy akkora legyen hogy vágni kell belőle. Én is néztem egyébként hogy tök gyorsan nő a haja. Tudod mikor láttam hogy eltűnt a babás kis feje? Amikor levágtuk a haját. Onnantól kezdve helyes kisfiúnak nézett ki.
Májkrémet még nem próbáltam adni neki.

Macsek
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Ellinek!

Pemeske
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Grétának!

Ági
Gratula hogy elkészült a házatok. Jó költözést. Ne felejtsd el megszámolni majd a szoba négy sarkát elalvás előtt és kívánni valamit, amit szeretnél. Kép Kép

Képzeljétek Levinek van egy vonatkája amit ha húzol csillingel és az utána kapcsolt két kocsin lévő állatkák(kutyus, kacsa) pedig forognak. Ez még nem újság gondolom, de eddig csak tologatta, nézegette, ma pedig mikorben ténfergett jobbra-balra a szobában gondoltunk egyet és a kezébe adtuk a húzókáját hogy húzza maga után. Hát azt az örömet amit ezzel okoztunk. Egész estig a fürdetésig ezt húzgálta a szobában fel és alá, közben fülig ért a szája. Nagyon édes volt!

Én is elköszönök mára, puszi mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Azt hiszem ma megint én zárom a napot ittKép. Bármennyire is próbálom, nem tudok sokkal előbb a géphez leülni. Ma is egész nap dolgoztunk a házon (a párom a padlásfeljárót, én a küszöböket szigeteltem, ja és még feltört egy szobányi betont is a drága, hogy végre tudjunk füvesíteni a ház mögött. Kár, hogy most már jön a rossz idő. De hát ez van, előbb nem lehetett, mert 1 hete még egy elég méretes tyúkól állt ottKép. Szóval meg nem állunk egész nap. Ez a hátránya, hogy nem hívtunk szakembereket, hanem szinte mindent mi csinálunk.
Sajnos ma reggelre Lili eléggé megnáthásodottKép. Egyfolytában folyik az orra, holnap megyünk is a dokinénihez.

Nyuszi,
Úgy néz ki, hogy holnap el tudunk menni a párodhoz. Akkor majd írd meg, hogy kit keressünk. Előre is nagyon köszike! Nem tudom végül jártál-e felénk, de megírom majd a címünket, és ha erre jársz bármikor, akkor nézz be hozzánk örülnénk neki.
Van egy Házi befőzés című könyvem, abban találtam egy bodzaszörp receptet. Megírom mailben.
Teljesen meg tudlak érteni, hogy eleged van már, én is pont így vagyok vele. Annyira rossz, hogy olyan lassan halad minden, kosz van mindenhol. Nem is tudom, mikor kerül majd minden a helyére. Talán karácsonyraKép. Azt várom már nagyon, hogy végre letehessem Lilit a lakásban és ne legyen gond, hogy melyik helységbe megy át.
Hát ha nincs valami baja Lilinek, akkor képes reggel fél 10-is aludni egyhuzamban. Jó gyerekKép.

Viki,
Köszi, hogy elmesélted ezt a nagy napotKép. Gratulálok még egyszer Máté babához, nagyon édes.

Pszi,
Nagyon rendi vagy, de most beígérték egy boltban, hogy hozatnak, így remélhetőleg lesz.

Kataa,
Tavaly én is így jártam, de nekem szerencsére telefonon említették ezt a másfél éves korhatárt. Pedig szépen beterveztem, hogy elvégzek egy nyelvtanfolyamot.

Dec8,
Hát az, hogy nem hízik Hanna, az tényleg kicsit kevés indok a lisztérzékenységhez. Ha jól emlékszem akkor ennél a betegségnél más problémák (mondhatni teljesen jellemzőek) is szoktak jelentkezni. Viszont azt mondják, hogy már egy vérvételből meg tudják állapítani, nem úgy mint amikor a párom fél éves volt, akkor bélbiopsziát csináltak szegénykémnek.
Drukk, hogy minden rendben legyen.
Szerintem a MegaBloks nem kombinálható a LEGO-val.

Conti,
Jobban vagy már? Most kicsit szerintem toljuk ez a ruhanézősdit, míg mindenki meg nem gyógyul.

Ági,
Nagy gratula a házhoz.
Mamusz: Azt hiszem ez az Imre üzletház a Nagykőrösi és a Nemes utca sarkán van.
HihihihihiKép, dehogynem tudok aludni, és már a gyümik is fogynak a fákrólKép. De csak ilyenkor van időm leülni és nyugodtan olvasni, írni.
Csatlakozom Nyuszihoz, én is nagyon irigyellek titeket, hogy egy új és kész házba költöztök.

Zulu,
Mi van veletek?

Szülinaposoknak sok-sok puszika!

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

M itt vagyok korán, már szopiztattam, kész a kenyér, és dühöngtem is.
De elmúlt!KépKép A párom szólt, hogy a Vnet, a drága küldött egy mélt, hogy számlatartotzásunk van, és fizessük be 8 napon belül. Én meg nézek rá, mint Jani a moziban, mert pont most ugy igyekeztem, hogy minden számlánk rendben legyen, ki legyen fizetve, söt még a vizest is kifizettem (a vizet nem csekken kell kifizetni, és nekem ált. nem szokott itthon kp-m lenni, vagy csak minimális).
Erre kiderült, hogy egy tavaly júniusi számlát akarnak, meg egy idén májusit. Ez utóbbit még értem, de miért nem birták a másikat eddig megreklamálni.Kép És miért nem birnak egy felszóitólevelet küldeni! Nem mondom, hogy nem felejthettem el (vagy esetleg elhagytam a csekket:o) és ez csúnys dolog (és nem is az igazukat vitatom), de az meg bosszant, hogy most irják, hogy 8 napon belül fizessem be, amikor nem tudom, viszont tavaly június óta számtalanszor be tudtam volna (nem olyan nagy összeg, 7500 Ft), de igy a kettöt együtt, ráadásul hónap közepén... (és gyerekcipövásárlás utánKépKép)
Ja, és márciusban, amikor az ADSL-t igényelni lehetett a férjem még járt is bent (és számlaforgalomról is volt szó, mert hivásrészleteztek), és akkor sem szóltak neki, hogy ejnye-bejnye van ám tartozás.
Július óta már átváltottam az Interneten keresztüli átutalásos csekkbefizetésreKépKépKép, és innentöl kezdve bármikor vissza tudom keresni, hogy mikor és mennyit fizettem be! Hurrá!

Kataa!

Hát pont ezzel is volt baj, hogy nem tud annyit fizetni, mint a trifa, de azért itt talált olyat, aki elválalta. Azt hiszem 20 ezret a hónapra (aza kb. napi ezer).

Rit!

A védönö utánunk kap fejpénzt??? Csak azt tudnám nálunk mire?
Ne foglalkozz vele!

Viki!

Még egyszer gratulálok, anygon aranyos Máté!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Szülinaposoknak sok boldogságot kívánok!
Macsek! Mi a helyzet veletek, hogy van a pocaklakó? Írhatnál magatokról egy kicsit! Kép

Még mindig a munkások: Nálunk is a kerti kútból isznak, csak felvezették a tetőre slaggal, és lusták felmenni megtölteni a palackot. Úgyhogy imkább dörömböltek 15 percet. No comment.

Felébredt a Nóri, mindenkinek szép napot:
Magdi
Magdi

Sziasztok

MA amnyukam Koran kelt ,mert ment a repterre es onnan Parizsba 2 napra,szegenynek nem sok ideje lesz megnezni a varost.Szoval Alex a joves menesre felkelt ,igyhat fel 6-kor mar talpon voltam.Most meg ragad le a szemem.De nem emrek lefekudni mert Alex mar alszik fel oraja es ki tudja meddig.Utana meg megyunk a masik nagyimhoz ebedelni.

Dec8
Kivancsi vagyok mi lesz az eredmeny,mert attol hogy csak ennyit hizik az meg nem nagy bj,es akkor mivan azokkal akik meg atlagon felul hiznak azokat nem vizsgaljak ki megsem: ))
Erdekes mert en mondta mhogy masfel eves koraban is gyeden elszek meg fel evig.Erre az volt a valasz hogy az mindegy csak elmuljon masfel eves.
Kar hogy nem ekrdeztem emg hamarabb itt a szakertoktol,mert mar ugy beleeltem magam: ((
Mezg ez atanfolyas csak heti 2*3 ora,abba nem szakadnek belel.

Agi
Jo koltozest nektek.En si csatlakozom es irigykedem hogy mar ott laktok majd.Lehetne mar jovo majus,amikor mi koltoznuk: ))

Beszti
20e tenykeg nem sok,de a lenyeg hogy tenyleg foglalkozzon is a gyerekkel.

Macsek es Pemeske
Boldog szulinapot a csajoknak!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Képzeljétek a férjem nővérének az 5 napos kisfia valami fertőzés miatt nem eszik és infúzióra van kötve.Kép Kép Kép Illetve még most vizsgálják, hogy pontosan mi is a baj. Nagyon izgulunk nehogy valami komoly baja legyen. A mamája jövő hónapban lesz 40 és elég nehezen jött össze a kismanócska.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ellinek és Grétának boldog szülinapotKép

Brokkoli, ha még olvasod néha a topikot, boldog névnapot ZsófinakKép

Ilke, jó, halasszunk! Nekem szerencsére még nem kezdődött el a suli mégsem, nincs még meg a létszám. Egyébként már kilábaltam a náthából.
(kop-kop)

Ági, jó költözést, ez nagy öröm lehet!

Beszti, én is jártam így az árammal, véletlenül eltéptem egy kicsit a csekket, és nem fogadták el a postán, aztán totál elfelejtettem másikat kérni, Most viszont maguktól küldtek egy dupla csekket, úgyhogy rendeződött kétszáz forint kamattal.

Bosszankodva ülök itthon, várom a szippantósokat, akik fél kilen és tíz között ígérték, hogy jönnek, most meg 11 múlt. A fene ezekbe, tönkrevágják a napomat. Annyira várom a csatornázást.

Conti

conti

Sziasztok!
Még egyszer köszönjük a gratulákat és Máté nevében a bókokat!Kép

Kataa, valszeg elszámolták az érzéstelenítő mennyiségét, és túl sokat kaptam, azért lettem rosszul.

Védőnő: nyilatkozatban le lehet mondani a "szolgáltatásairól". Az enyémmel komoly gondok voltak, így el tudtam intézni, hogy másikat kapjunk, de nem volt egyszerű. Viszont jól jártunk, mert a mostani nagyon rendes és sokat segít.

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!Kép

Ági, gratula az új házhoz, tök jó lehet újba költözni!
Még nem írtam, de mi meg januártól kiköltözünk Amerikába Anyukámhoz.Kép Tök hihetetlen, hogy már csak 4 hónap van addig, kicsit tartok a repülőttól a két fiúval, mert elég hosszú.

Nyuszika! Ez szörnyű lehet, át tudom érezni a helyzetüket, nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjön a baba!!!

Most mennem kell megint...
Sziasztok!
Viki
vikici

Sziasztok
Judy
lehet hogy valamiféle gombát szedet ösze mostanába petikének is volt ilyen baja neki a dokinéni boraxos popsikrémet irt föl és canestent kenöcsöt és elmult pár nap alatt .Petikének mi még nem tisztitjuk semmivel a fogát pedig 7 foga van már majd ha tud járni magátol akor elkezdjuk tanitani a fogmosásra Kép.

Gumicukor
sajna nem minden narancs ,és mandarin édes ez tapasztalatbol mondom mert én is szeretem és én sokszor kostoltam már kesernyés mandarint ,narancsot pincénk egyelöre sajna nincsen Kép de köszi az ötletet Kép

Dec8
drukolok hogy ne legyen lisztérzékeny Hana baba és mikor kell menetek a Gasztroenterologiára ?.
petike is imádja a porszivot jön utána .

Varázsitato
én most szeretnék venni majd petikének mert a rendes csörösböl nem tud inni kifolyik a szájábol a tea Kép .

Viki
mégegyszer gratula a kisfiadhoz Kép

Magdi
én is félek egy kicsit hogy petike hogy fogja fogadni a tesot mert ugye most csak öt dajkáljuk szeretjük stb .

Dec8
a kiütésektöl eltekintve nekünk is ez volt petikénél még sem lisztérzékeny hanem Tehéntejfehérje allergiás nem lehet hogy ez a baja Hannának is ?

Ági
pestöl 1 óra de mi nem is pestöl számitjuk az idöt hanem gödöllötöl mivel a párom ott dolgozik és most szegény napi 3 orát utazik másfél oda másfél vissza Kép és hát a lakásunkat is kezdjük kinöni és nem bababarát a ház ahol most lakunk mert lépcsönkel felmeni a lifthez és a liftbe se férbe egy kétszemélyes babakocsi csak 1egyszemélyes Aszod gödöllö határához csak 15 perc kocsival és még 15 perc a párom munkahelye onnan igy csak napi 1 orát kéne utaznia összesen igy töbet lehetnénk együt és töbett tudna segiteni is.

Lányok
petike tanult megint egy uj dolgot a csuszdánál már 3 lépcsöfokot feltud mászni pedig senki nem tanitota ere és imád csuszdázni.

Pusz csics és petike
csics

Csics

Nem értem miért kötöd a fogmosást a járáshoz? Azt a kádban ülve is lehet.

Mesélj, hogy van a pocaklakód? Mennyit híztál? Nagy már a pocid? Hányadik hétben is vagy?
Petike mit szól a pocidhoz?

Most nem térhetsz ki a válasz elől!
Már kérdeztem és addig fogom, amíg nem válaszolsz!

Többiek, Ti is kíváncsiak vagytok ugye?

Nekem egy csomó melóm van, végre 3 nap után sikerült felgyógyítanom az adatbázisomat, most működik, már csak egy mentést kell ráengednem.

most meg megyek céges szemvizsgálatra, kíváncsi leszek, mit mondanak.

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

jó a szemem ! Kép, sasszemű vagyok, pedig gúvadok eleget a gép előtt. viszont irattam fel monitorvédő szemüveget. a nőci mindenáron stk keretesre akart ráerőszakolni, de csak mert neki is olyan volt, hát úgy is nézett ki benne... így keret nélküli lesz és megszűri a káros sugarakat.

most megyek haza végre Danikámhoz!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszika
Nagyon drukkolok hogy semmi baja ne legyen az unokaocsinek.Szegenyek meg most is izgulni kell,nem eleg hogy nehezen jott a baboca.

Brokkoli
Tenyelg a Te Zsofidnak is boldog nevnapot!!!
Gyere neha!

Viki
Aha ,mar ertem.Lenyeg hogy azert korrigaltak: )))
Nem volt fura , hogy a ferjed az ablak mogul lat .MErt ugye a Soten ott lehet a papa is.Vegleg koltoztok ki??Es hol el anyukad??
Ne izgluj a kicsival nem lesz gond a repulon,viszont LEvivel szambazhattok korbe-korbe: ))

Mennem kell,mert a nagyimnal van Alex es alszik,en meg hazajottem beinditani a mosogepet ,most meg itt ulok: ))
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Hogy vagytok? Aranyos,hogy hiányoltál Kép

Viki,
Hatalmas gratula Mátéhoz!!!!

Pemeske,
Nagyon boldog szülinapot Grétának!

A netkapcsolatunk továbbra is sz..r, alig-alig tudok feljutni.

Üdv mindenkinek:
Zita
parazita

Csics
Mi összefüggés van a járás és a fogmosás között? Kép

Gumicukor
Csatlakozom, én is kíváncsi vagyok CSICS POCAKLAKÓJÁRA !!!

Brokkoli
Boldog névnapot Zsófinak!

Zita
Azért jó hogy néha írsz!

Forti

Kép
Kép
forti

Ezt nézzétek meg!!!!!!
Ez azért már jó jel nem???? Kép És tök aranyosan csetteg hozzá a nyelvével. Legalább már kezdi jelezni hogy éhes!
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Házszám szerint nem tudom a bolt címét, de a körúton van a Nap u és a Baross utca között a McDonalds-os oldalon. Pont egy szexbolt mellett van, talán azért sem vettem észre, mert valahogy nem szoktam arra nézni : ))

Dec8
Nagyon cuki lehet a kis porszívólovasod!! : ))

Kataa
Nem szeretnél többet költözni??!! Te jó ég, én soha nem mondanék ilyet, nem tudom elképzelni, hogy ugyanabban a házban, lakásban éljek hosszú-hpsszú éveken át!! Mostanában annyi mindenki költözik, hogy úgy néz ki, mi is belevágunk. Nálunk baromira nem egyszerű a történet, mert ugye ez most az enyém, a pároméban benne laknak a dédiék, plussz még van a nagyi. Szóval nekünk 3 lakást kell eladni és venni kettőt, mindezt összehozni nagyjából egyszerre. Utána nekünk lenne egy nagyobb és a nagyi meg a dédiékkel lenne egy másikban. Persze még ehhez jön a hitelezés nekünk is. Aztán, hogy a dolog érdekesebb legyen a páromnak lesz két fél kérója, az egyiket velem, a másikat az anyjával felezi : ))
Szerintem egyeltalán nem egyszerű, max úgy tűnik kívülről, de ha kipróbálnád, neked is kettéállna a füled tőle. Persze most mindezt nekem kell intézni, mondván, úgyis itthon vagyok, ráérek : ))

Ma megyünk végre úszni, kíváncsi vagyok, mit alkot majd a lányom. Mindenesetre a fürdőgatyájának annyira örült, hogy körbe-körbe járkált vele a lakásban, aztán meg jól beáztatta, mintegy előzetesként : ))

Nyusz
Ha nem akarod majd az összes bodzát szörpösíteni, akkor várd meg, míg beérnek a bogyók és főzz belőle lekvárt!! Nagyon fincsi!!

Conti
Vetkőző Betti hahaha

Macsek
Boldog szülinapot Ellinek!!!!

Ági
Duplo – már rég

Kataa
De jó annak aki így dúskál a nagyikban!! – nekem egy sincs már : ((

Fogmosás
Nálunk is a szoktatás része megy a dolognak, tehát odaadom neki a fogkefét fürdéskor. Ennek eredményeképpen mással sincs elfoglalva, próbálgatja, játszik vele. Viszont nálunk az a gond, hogy csak hatalmas hiszti árán tudom tőle visszaszerezni, semmire nem hajlandó becserélni v. megválni tőle.

Gumicukor
A párom is most csináltatott ilyen keret nélküli szemüveget, a két kis szár + az orrnál lévő 1 cm 20000 Ft volt!!!
+ a lencsék másik 20

Forti
Ez tényleg jó jel!! A végén még szerelhetsz zárat a hűtőajtóra : ))

Rit és Dodo
u.i.: most jöttünk vissza úszásról, irtóra élvezte a dolgot, beugrik a medence széléről meg a lépcsőről is, de a lábmunka nem az erőssége. Viszont bőszen dumál közben, annyira édes!! - először persze úgy remegett, mint a kocsonya, amíg meg nem szokta a viszet és 40 perc után mentünk szaunázni, mert nagyon hideg volt a kis teste

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa
Sikerült felhívnom a Heim Pált. Két lehetőség közül választhattam 1) befektetik a gyerek amikor akarom, (nem akarom) vagy 2) október közepére adnak egy időpontot.
Úgyhogy okt. 16-án megyünk kivizsgálásra: addig meg marad a rejtély, és meglátjuk hízik-e a gyerek Kép

Csics
Hanna kezdettől kap tápszert és az első 1/2 évben jól hízott, úgyhogy szerintem a tejel nincs gond.
Októberben minden kiderül (vagy semmi)

Nyuszika
Drukkolok a babócának.

Anemona
Íme a porszivólovas:
Kép

Conti
Én is elszúrtam. Az utóbbi időben a fürdés előtt azt játszottuk, hogy vegye le ő a zokniját. Most ahogy felteszem a pelenkázóra rögötn zokni le. (legalább nem kakizódik össze ahogy kúszmászik Kép)

Felhívott ma a védőnő, hogy kijönne. Tessék tegnap elkiabáltam, mndtam hogy nem vagyunk itthon. Erre akkor majd menjek be, meg hogy mi a helyzet. Azt mondja ő nem mondta hogy adjak liszteset a gyereknek. Mondom, de azt sem hogy nem. Én meg úgy tudom 6 hónapos kor után kaphat, előtte nem is kapott. Na mindegy. most nem tudom mit akar?!

Na megyek
Puszi
dec8
dec8

Forti
Hajrá! Csak így tovább, hátha megjön a kedve az evéshez is.

dec8
dec8

Sziasztok!
Rit, tök jó, hog Dodesznek tetszett az úszás. Mi már sajna nem járunk, pedig levicsek nagyon szerette...

Forti, nagyon édes Levi a képen. Az én Levim még nem pakol ki a hűtőből, viszon állandóan bezárja az ajtaját, ha ott állok és pakolok, akkor is. Szegény apja már teljesen kivan most, hogy itthon van velünk, szerintem már szívesen menne dolgozni, hogy pihenjen egy kicsit.Kép

Csics, nálunk is a kádban kapta meg először a Levi a fogkefét, azóta ha mi fogat mosunk, ő is jön és kéri a saját fogkeféjét, nagyon élvezi.Kép

Zita, köszi szépen!Kép

Kataa, a poén, hogy a férjem videózott a műtét alatt, mert fel akarta venni, ahogy kiveszik a Mátét a pocakomból, de kimentek és szóltak neki, hogy nem szabad videózni. Persze nem kapcsolta ki, csak úgy csinált...Kép Lényeg, hogy végül minden rendben ment.
Anyu Floridában él, én meg nyertem a zöldkártya-lottón, és szülés előtt 2 nappal volt a vízumtárgyalásunk (izgultunk is rendesen, nehogy megszüljek addig), ahol megkaptuk a bevándorló-vízumot. Így elméletileg véglg ki tudunk költözni.
Most úgy tervezzük, hogy január-fenruár környékén kimegyünk kb. fél évre, körülnézünk állás-ügyben,...stb., és ha minden okés, akkor hazajövünk, eladjuk a lakást és megyünk vissza.

Tényleg, Sashával mi van, nem látom, hogy írt volna.

Na szép álmokat mindenkinek!

Viki, Levi, Máté
vikici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?