Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi: remélem jól vagy és minden rendben volt!! jelentkezz mielőbb! pusza!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok,
lett nyitva egy új topik és oda ír mindenki???
hova lettetek??

üdv Bea

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Nem tudom, de tényleg kezd ez a topik kihalni. Lehet, hogy mindenkinél éppen pé van? :)

Kép

Kép
bettica

Nem, sajnos nálam mensi! :cry:
Besokalltam, megyek dokihoz jövő héten, megdumálom egy HSG-re, ha beledöglök is! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Csajok, köszönöm szépen a válaszokat.

A terheléses cukor és inzulin eredményem decemberi. Ez gondolom még jó.Hormonokat viszont csak kb. 28 nap múlva fogok tudni vetetni, mert most ugyan 3. cn van, de ez végülis nem menstruáció csak megvonásos vérzés, így inkább majd a következő ciklusban csináltatok vérvételt, mert a korábbi már elég régi.

Tényleg elég nagy a csend errefelé mostanság.
Vendég

[quote="rambóka"] írta:rambókamegdumálom egy HSG-re, ha beledöglök is! :evil:

Sajnálom a menszit!

A HSGt pedig túléled! :wink:

Igen, valóban kihalt ez a topik! Pedig még nincs tavasz! :roll:

Na akkor egy kis poén!

Melyik a kakukk tojás?

1., Petőfi
2., Arany
3., Ezüst

Ez szóban jobb, mint írásban!

Férj és a feleség külön nyaral, mikor hazaérnek :
Férj : Nem csaltál meg ?
- á dehogy . És Te?
Én se .
Éjjel :
Feleség felriad : A férjem !
Erre a férj kiugrik az ablakon !

Most ennyit! :)
Vendég

Mari Neni Elmegy Az Orvoshoz ,Aki Megállapitja ,Hogy Rákja Van
- De Doktor Ur Nem Tudna Mondani Valami Biztatot ?
- Hajrá Mari Neni !

Nem Mindegy, Hogy Vörös Szalag, Vagy Szörös Valag !

Egy Faszi A II. VH.-Ban Egy Babakocsi Gyárban Dolgozik, Es Ugy Gondolja, Hogy
Ellopja Az Alkatreszeket, Es Majd Otthon összerakja, Mert A Felesege Ugyis
A Közeljövöben Szulni Fog.
Sokáig Probálkozik, Majd Igy Szol :
Baszd Meg Ezt Akárhogy Akarom összerakni Mindig Tank áll össze Belöle !

A pillanatok öregitenek, nem az evek !
Vendég

Sziasztok!!!

Már szinte nem is emlékszem hogy mikor volt az utolsó hozzászólásom. Nekem mostanság nagyon rossz volt minden. Lelkileg minuszban voltam ( majdnem depressziós lettem, bár a családom szerint az voltam). Mostmár kezdek túl lenni mindenen. Lassan hasonlítok régi önmagamhoz.
És ti hogy vagytok? Mi van mostanság veletek? Esetleg zebrásodás......????
Egy pár héttel ezelőtt történ velünk ,hogy az egyik barátnőm felhívott telefonon, hogy szertne meglátogatni minket.
El is jött de hozta magával a húgát is ( amit akkor nem értettem).
Kiderült hogy a húg terhes ( 25 éves akinek már van egy kisfia).
Szerette volna hogy fogadjuk örökbe a születendő gyermekét,
amire persze igent mondtunk.Két héttel később meg is beszéltük hogy másnap megyünk a gyámhatósághoz De "sajnos" kiderült hogy csak akkor történhetne meg az örökbefogadás ha már legalább egy fél éve rajta vagyunk a listán. Így nem lett a dologból semmi. Pedig már kezdtem magam beleélni, hogy hamarosan anyuka leszek. Az egészben annyi a jó, hogy ezekután az anyuka is elbizonytalanodott és valószínüleg már nem is adja oda senkinek. Hiszen (szerintem) minden gyereknek az édesanya mellett a legjobb.
Ha hiszitek ha nem egyáltalán nem vagyok elkeseredve emiatt, sőtt örülök is neki hogy így sült el a dolog.
Mert tudom azt hogy nem azért akarta ideadni a gyerekét mert nem szereti, sőtt nagyon is szereti és tudta hogy nálunk mindent megkapott volna a gyerek, amit ő nem tud neki megadni.
Remélem hogy minden megváltozik és rátalál egy olyan társra, aki elfogadja mindkét gyerekével együtt ( ugyanis a gyerek apja nem ismeri el hogy tőle van).
Az ilyen emberektől kiráz a hideg. Akinek megadta az Isten hogy gyereke legyen az letagadja hogy "az nem az ő gyereke", aki meg foggal körömmel szeretne ,szinte bármi áron ( itt beleértem a donort is), annak meg nincs. Hol itt az igazság!!!????
Ezt soha nem fogom megérteni.
Kép
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Sziasztok!

A Schöpfi-be járok Arnold dokihoz. Nagyon bízom benne. Remélem ért is hozzá...
Jár hozzá valaki közületek?
Én ma kezdtem a duphaston-t...

Olyan jó, hogy süt a nap. sokkal jobb a kedvem és kicsit derűsebben látom a világot!

Rambóka! :( :( :(
De édes a Gerő baba! :D :D :D :D
znikusz

Rambóka: ha én túléltem a hsg-t , akkor egy Rambókának ez meg se fog kottyanni! :wink: pedig én aztán tök parás vagyok, és a fájdalomküszöböm nem 0-a, hanem tripla0!! :roll: így utólag núdli volt az egész, nem is tudom , h mit paráztam rajta.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szoriági, nem tudok mit mondani :cry:
Vendég

Arankavics: jók a viccek!!
hú-ha és már csak 26 nap! :shock: az mindjárt itt van!!

Szoriági: hát mindenki a maga keresztjét hordja- szokták mondani. csak az a borzasztó, h a felelőtlen felnöttek hibája miatt a szerencsétlen gyerekek szenvednek a legtöbbet.
még lenne 1-2 gondolatom, de inkább kitöröltem.
fel a fejjel!!!! kívánom, h a 10. év tényleg hozza meg a gyümölcsét egy gyönyörű, egészséges kisbaba formájában!!!! :!: :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Gndoltam, bejelentkezem.... izgalmas napok elé nézek, mert a hőm.... sose látott magasságban és késik.... :roll:

Rambóka!
azt gondolom, h te aztán nem fogsz "beledögleni"!
nem olyannak ismertelek meg! :wink:

babszika

Babszi: Csak nem???? Nagyon izgulok értetek :lol: Mikor lesz biztosabb?

Kép

Kép
bettica

Hát, az a baj, h nem mértem rendesen. Nem tudom, h hanyadik dpo-n lehetek.
Ha holnap izgalmas hőt mérek, akkor lehet, h tesztelek egyet. :wink:

De egyébként semmi tünetem, csak "mindjárt-megjön-érzés". De úgy érzem, közel hozzám a bébi. :wink:

Viszont, ha most nem jött össze, akkor szünetel a baba-projekt, mert tegnap kaptam egy új állást és akkor elfogadom. :roll:

Szted mikor kéne tesztelnem?
egyáltalán nálunk mi a jó idő???

babszika

babszika, majd a sors eldönti. és úgy lesz jó :)

(másik topicba már írtam) voltam terheléses cukor-inzulin vizsgálaton. és tök jó lett minden. éhgyomrik (5 a cukor, inzulin is). terheléses 5 a cukor, 27 az inzulin. most nemtomhogy a met-től (valszeg igen). azt hiszem el kellene mennem T-hez,hogy mondjon rám valamit. Mennyit szedjek. hm.

szép napsütéses holnapi napot mindenkinek!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Babszi, hőd szép, gartulálok, és a mensis érzés a legjobb ünet, na nem beléebeszélésképpen... :wink: ja és a dokink odalesz meg vissza és jó szülézorvos, abszolút meg voltam vele elégedve, sokat kiharcolt nekem....na de nem belebeszélésképp, de akkor is!!!!!!!!Szerintem ahogy a hőd láttam, úgy 8-10 dpo-n lehetsz valahol....
Vendég

Dimet: Gratula a szép eredményekért!!!

Babszi: Egyetértek Lafival, szertinem is 8 max 10. dpo körül lehetsz. Mondjuk én leghamarabb hétfőn tesztelnék, bár a kedd lenne a tökéletes ugye, ha addig nem jön meg. Azért ilyenkor elég nehéz ép ésszel nem a teszthez nyúlni először :D

Ideje lenne már ismét egy zebra csordának, nem lányok? :roll:

Tücsi: Várunk nagyon a beszámolóval ;)

Kép

Kép
bettica

Köszi dimet!

Lafi!
áh, már nem kell belémbeszélni :roll: egyébként meg ezek szerint még lazán leeshet a hőm..... pedig reménykedtem, h az óriási tojcsimennyiség azt jelentette, h végre volt egy szép pé-sem.

Bettica!
nekem azért is nehéz, mert jövőhét pénteken fel kéne mondanom ahhoz, h ápr. 1-től mehessek az új helyre. és a jövőhéten már intéznem kéne a tüdőszűrést, orvosit, bla-bla.
De nem akarok úgy szerződést írni, h nem tudom, h babás vagyok-e.... :?

babszika

babszi: Úgy legyen!! Szorítok neked. Hányadik napon vagy most? Vagy mikor kellene megjönnie? Mióta szeded a metet?

-Bocs a tudatlanságomért, de én ezeket a rövidítéseket még nem nagyon értem pl. dpo, cn mit jelentenek ezek? :oops: :oops:

Kép
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági!
vonalzóm belinkelve :wink:

cn - ciklusom hanyadik napja (31 ma)
dpo - peteérés utáni napok száma (ma 9-10 lehet)

nem tudom, h mikor volt pé-sem, de kb. a 22. nap körül lehetett. Mivel ma a 31. napon vagyok, és 30 napra szokott megjönni, ezért van miért izgulnom.

A metet júl. 27. óta szedem.
És gőzerővel javulok :lol:

babszika

babszi: A diétát és a mozgást is szigorúan csinálod?
A met előtt volt peteérésed?

Kép
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

A diétát próbálom tartani, de a napi 5 étkezés nem megy. (a m.helyemen nem lehet megoldani)

A mozgás pedig 3 hete nincs meg, mert a szobabringám még nem lett átköltöztetve a házunkba. :oops:

De úgy látom, h vár az új m.hely! :wink:

babszika

Babszi,én is úgy látom.Sajnálom :cry: , de tudod én erre azt szoktam mondani, hogy legalább szép ciklus volt.Én legalábbis így álltam hozzá mindig, sőt amikor babás lettem vártam a mensit, mert késett, és inkább nem a babán agyaltam, hanem hogy szép görbe, igazolható pé, és majd csak jön a mensi is....
Vendég

Lafi!

Nem is vagyok elkeseredve!
Reggel kicsit rossz volt a hőmérőt megnézni, de a fürdés után már én is azt mondtam, h gyógyulok és ez a fő!!!!!

Arról nem is beszélve, h talán a babó is azt akarja, h nekem még legyen egy kis karrierem, amire vágyogattam én, csak a babát is akartam.
Így jövőhéten beadom a felmondásomat és kicsit szünetel a baba-projekt.... mondjuk 1 évet biztos, de ha megtetszik a munka, akkor lehet, h hajtok majd az előbbe jutásra. :roll:

babszika

Babszika!
Látod, ilyen az élet!valahol ad, máshonnan meg elvesz!Annyi ilyet tapasztaltam mostanában!Kezdek hinni abban,hogy mindennek megvan az oka, és nincs véletlen.A dolgok igenis VALAMIÉRT történnek! :wink:
Sok sikert az új munkahelyhez!De izgi lehet most neked!

Rólam:Szorgosan mérem a hőmet :wink: a párom viszont valami álomkórt kapott :( ha dolgozott aznap, ha nem, mostanában mire én ágyba bújok barátok köztre,addigra alszik :shock: Hogy lesz ebből baba??? Hétvégén be kell vetnem valami cselt, gyerek se lesz, jó lenne belehúzni! :lol:

Puszi mindenkinek, és tessék jönni és írni!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Babszika! Remélem jól fogod érezni magad az új munkahelyen, és nemsokára újra belevághatsz a babaprojektbe!

Én tavaly januárban csináltam végig egy ciklusmonitorizálást és hormoninjekciókat a Kaáliban, (akkor még szó sem volt metről), aztán mivel nem sikerült, állást változtattam és újra dolgozom egy éve.
Most újból belevágunk a kistesóprojektbe.
Nem is volt annyira szörnyű ez az egy év, csak az elején volt nehéz beletörődni abba, hogy most nem is próbálkozhatok ezalatt az idő alatt. (fél év próbaidő is volt) De ott lebegett előttem a január, hogy akkor már próbálkozhatunk.

És tudod mi volt "jó" ebben az egy évben? Tudtam, hogy nem lehetek terhes, mert kihagytuk azokat a napokat, nem paráztam, nem izgultam, nyugodt voltam, nem időre voltunk együtt, hanem amikor jólesett.

Jó munkát kívánok az új helyeden!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Babszi: Sajnálom. Viszont mintha a gyerekáldás-késése ilyenkor jelentene valamit. Kell neked ez a munkahely változás. ;) Ez egy jel :lol:

Kép

Kép
bettica

Rambóka :D
Teljesen megértem a félelmeidet. Én is nagyon parás vagyok. Eléggé félek a lapartól, de hát előbb vagy utóbb túl kell esni rajta és utána legalább okosabb leszel. :wink:
Vendég

Elfelejtettem levenni a vonalzómat. Diane sztornózva.
Vendég

Znikusz!
Elfelejtettem neked írni, hogy én ugyan még csak kétszer voltam nála, de előtte elfogyasztottam már jópár nőgyógyászt, és én maximálisan elégedett vagyok vele, sőt!!! :wink: Ha visszakeresel a hsz-eim között, annó (december)áradoztam róla, nem akarok újra, bár szerintem teljes mértékben megérdemli!
Sok sikert! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hajni! merre vagy?
Met emelés 850*3-ra...
Babszi! Azért, jó, hogy volt pé. Egy kalappal az új melóhoz!
Szoriagi! Az örökbefogadás..ról lenne nekem is sztorim, de nem dicsérném a rendszert!!!
Én is azt mondom a 10. év meghozza gyümölcsét és kész!
Bettica ez igen hogy repül az idő!
cinkeb! Ölelés Neked! kívánom, hogy mihamarabb rendeződjön kis életed!
Rambóka! Miért is szeretnél lapart? lamaradtam, bocsi...

Lányok akiket nem artam név szerint: ti is vigyázzatok magatokra!

Szedett már valaki metet úgy hogy az öt étkezésre elosztva 500-500 mg-ot?
baboca03

Zazzy!
Viszzakerestem. Tényleg olyan, mint amit írtál!
Én öt éve járok hozzá és még soha nem csalódtam benne!
Nekem volt már lapar műtétem is, azt is ő csinálta és maximálisan meg voltam elégedve vele! Semmilyen kellemetlenségem nem volt!
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Már nem vagyok annyira elkeseredve, inkább most optimistább lettem! Örülök, hogy legalább kiderült mi is a bajom!

Szép hétvégét mindenkinek!
znikusz

Sziasztok!

Baboca: köszi, hogy hiányoltál. Köszönöm kérdésed, megvagyok, próbálom kipihenni magam. Elég zűrös és sűrű volt az elmúlt 2 hetem...... Mensim sehol, pedig fájdogál néha mensiszerűen a pocim és mindig azt hiszem hogy éljeeen ma megjön, aztán sehun semmi. El is vagyok keseredve mert nem érzem a javulást, fogyni se fogyok és tök terhes tüneteim vannak. pl: cicifeszülés és nagyobbodás-Apa szerint luficici :lol: , látszódnak az erek is eléggé, főleg este és lilás foltok vannak a bimbó körül; hirtelen rosszullétek jönnek rám komoly hányingerrel és szédüléssel különböző időpontokban, persze a hányinger émelygés este sőt reggelenként is előjön néha néha. Kaja tuti nem kavar be és a gyogyi sem, kipróbáltam. Fáradékony vagyok és képes vagyok egyhuzamban 12 órát aludni, bár a férjem serint kikészültem kicsit idegileg a sok sz@r miatt a melóhelyen. Olyan érzésem van, hogy volt valami pé szerűség csak megint nem repedt meg, de akkor miért nem jön meg és miért fájdogál mensiszerűen a pocim?????????????? Má megint a 40 akárhanyadik napon vagyok.... Természetesen teszt - :

Tehát nem tűntem el csak írni nem akartam, meg láttam eléggé nincs forgalom a topikban. :cry:

hajni...
Budaörs

Egyébként a ferti elvette a vonalamat, a ciklus meg meghagyta :shock: mely szerint a 26.napon volt pé-m. De szerintem kamuzik....

hajni...
Budaörs

Znikusz!
Ha ilyen régóta hozzá jársz, akkor mi volt a kérdés? :shock: Hiszen akkor te tudod a legjobban, hogy jó kezekben vagy!Nyugi! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Lányok!Hogy van ez a hő?Elvileg pé-kor felmegy,utána le, majd megint fel?(jó esetben persze! :lol: )Annyi görbét nézegettem az utóbbi pár napban, hogy okuljak, de már teljes a káosz a fejemben :roll:
Ma még 36,5 (8.cn óta mérem 36,5 és 36,6 váltakozik, de többnyire 5)
Köszi a segítséget!

Kép
Kép
zazzy

Dehogy lapar! :shock:
Csak egy egyszerű, laza kis HSG (átjárhatósági vizsgálat) miatt vagyok beszarva! :twisted:
Jövő héten megyek megbeszélni a dokimmal.
És remélem laparra nem lesz szükség (mármint cisztaégetéses semmiképpen nem lesz, mert olyan szempontból szép vagyok, de annak nem örülnék, ha csak laparral lehetnék átjárható! :( ). Ne fessétek nekem az ördögöt a falra! :shock:

Hajni!

Hol az a görbe? Lássuk csak! :wink:

rambóka

Zazzy!

Csak azért érdeklődtem utána,mert nem tudom, hogy mennyire van otthon ilyen PCOS ügyekben... Persze ez elég hülye feltevés, mert miért ne lenne otthon, de nagyon érdekelt, hogy hogyan áll ehhez a betegséghez!
Mégegyszer köszi a válaszodat! :D

Sajnos nem értek ezekhez a görbékhez! :(
znikusz

Znikusz!
Ja, így már értem. Abszolút pártolja a met szedését!Nekem rögtön babát akart "csinálni"(closty), mikor megtudta, hogy már 9 hónapja szedem a metet, de én mondtam, hogy annyira vészesen nem sürgős, szeretnék inkább spontán babát, hátha sikerül, és lám előző ciklusban végre volt pé-m, megjött magától, gyógyszer nélkül, úgyhogy nagyon örültem!Bizakodom! :wink:

Lányok!Valaki válaszoljon a görbés kérdésemre lécci! :lol:
Ma reggel a tegnapi 36,5 után 36,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A 14. napon!Ugye ez jó???????????????????????(Most viszont nincs cicifájás :roll: )

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, emelkedik, majd zuhan, ez a pé, majd emelkedik és fent marad!!!!!!!!!Szóval akár pé is lehet :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zazzy: ha eddig csak 36,5-36,6ot mértél a 36,8 szerintem jó, főleg ha továbbra is ekörülit mérsz.

Enyém hőm hülye.
Lányok!
Elkélne egy kis szerencse errefelé, mert kezdek kikészülni elég rendesen. Sorozatban adják meg magukat a dolgok: kezdődött ugya Mamám halálával, aztán Férjem nagypapája lebénult és kitették a kh-ból, majd jött hogy beszart a fűtés, majd kb. 2 hete a vízmelegítő és uaznap leégettem a kezem forró olajjal és elégett a vasaló :shock: vasalás közben. Ma meg megadta a laptopom magát. Bekaptam egy frankó vírust, amit a NOD32 nem ismert fel és gajra vágta a gépet. Trójai a görénye!
Apa reggel óta próbálja menteni a menthetőt. Má a cd-t sem adja ki, uhogy most pendrájvra menti az anyagokat és rakjuk a nagy gépre, hogy ki tudjuk írni. Oszt jöhet a formatálás és az újratelepítés. TÖKÖM TELE!!!!!!!!!! :evil: :cry: :evil: :cry:

Rambóka!
Csak Neked csak most megpróbálom felrakni a ciklus.hu-s görbét, bár sokat nem látsz majd belőle csak hogy nagy kaki az egész. asszem már nevemre veszem a norcolutot.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2010.03.26 20:38-kor.

hajni...
Budaörs

Hát f@sza! olyannyira beszart a gépem hogy nem ismeri fel az xp cd-t. Érdekes hogy semmilyen cd-dvdt nem ismer fel pedig rajta vannak a cuccok, olyan mintha behalt volna az olvasóm.... grrrrrrrrrrrrr felrobbanok. 1 éves a gép és dobhatom ki az ablakon 150ért :evil:

hajni...
Budaörs

Rambóka :D
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Tudom, hogy hsg-re mész.
Nekem nem is javasolták a hsg-t. azért írtam, hogy én is ilyen parás vagyok a lapar miatt.
Ez megint kacifántos lett, de remélem érted.
Vendég

Még egy kérdés: Mi a helyzet a hővel anovus ciklusban???Olyankor milyen?

Kép
Kép
zazzy

Jipijéééééééééééé, sikerült megbuhergálni gépemet. De újabb rossz hír: nem jön a kolegnőm dolgozni holnap senem úgyhogy délután helyett mehetek reggel..... brrrrrrrrrrr :evil: Az persze senkit nem érdekelt hogy én betegen jártam ugatós köhögéssel dolgozni és a szülők is kérdezték, hogy húúúúú Hajni néni csak nem beteg vagy? Namármost én így hogy kérjem számon, ha a gyereket betegen hozzák az oviba, ha még az óvónéni is krákog nem kicsit???? :shock:

Zazzy:olan mint az enyimé :D , amúgy összevissza cikk meg cakkos. Láthatsz sokat itt: http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/
Ezen belül mész mész egerecskével lefelé az Anovulatory-ig.

hajni...
Budaörs

Jesszus ez a topik tényleg kihalófélben van!

Hajni: Gratula a géphez!Munkahely monnyon le!Ne is mondd, én is rengeteget bosszankodom.
Én a babatervezők.otthona.neten néztem, de ott például a "mintaciklusnál" nem láttam azt, amit Lafi mondott, hogy felmegy, leesik, majd megint felmegy.

Az én mai hőm a tegnapi 36,8 után megint 36,5 (Ha újra felmegy, gondolom erről beszélt Lafi, de akkor mikor van pé, mikor Felmegy(tegnap)vagy amikor leesik(ma) ?????????????????, :shock:
Ha van egyáltalán persze :lol: ezt se hagyjuk ki a számításból, pco-nál sose lehessen tudni, mindenre fel vagyok készülve, csak ez így olyan gáz, igazából most mérek normálisan először, nem nagyon tudom, mi a jó. Segítsetek!

Kép
Kép
zazzy

amikor leesik, ma!(persze elméletileg, amennyiben 30 napos ciklusról beszélünk...)
Vendég

Lafi! Köszönöm! Akkor mostmár nem értetlenkedem többet! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?