Sziasztok!
Erika,hát akkor nem téged láttalak tegnap
A fogacskától meg ne ijedj meg,hisz ez természetes,hogy egyszer kibújik, valakinek előbb valakinek később
Én még Lucánál nem érzem,de a tünetei megvannak már elég régóta,de fogacska a kanyarban sincs
Évi,lehet hogy Lizocskáékat látatd,mert tegnap hívott,és mondta,hogy mennek a játszira,ha minden összejön lehet holnap össze is futunk,mert jönnek Abonyba kutacs uh-ra Pistikével.
Nóri,holnap neked mikor lenne jó,délelőtt is tudunk menni,mert egésznap nálam lesz a kocsi
Katlina,ezek nagyon jó hírek!:) A videót még mindig nem tudom megnézni:(
Szilbee,de jó hogy neked,hogy Dávid nem kelt már éjszaka
Én is örülnék neki,ha Luca igy alukálna,igaz néha eljutunk oda,hogy csak 2x kel fel,de pl ma este is kiverte a hisztit,mert beraktuk az ágyába,apa minden áron oda akarja szoktatni közénk,én meg nemigen.Gonosz vagyok?Úgyhogy beraktam a kiságyba fél12-kor 15 percig hisztizett és utána aludt 4ig,hamizott és riadót fújt 6kor:)
Hajni,férjednek van laptopja kint?Vagy a honvédségi gépeken chateltek?Képzeld el azt álmodtam,hogy apa már holnap ment ki.Borzalmas volt,még sírtam is álmomban:( Brrr..nem is tudom mi lesz augusztusban.
Judit,sajnálom,hogy elmegy a babysitteretek,de hátha találtok még hasonló egyéniségű emberkét:) Marci mikor megy bölcsiba,meggyógyult már teljesen?
Többiek merre vagytok?