Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee: Nyissál, gmailt! Én jobban szeretem.
jaimee1

Vali
Igen megvan a számod!

Szilbee
Én is freemail-es vagyok, még 1x próbáltam elküldeni de nem ment :evil: inkább kikapcsoltam mielőtt nagyon felmérgel

Pircsi &
Kép
Kép
petri

óóóóó nekem már az is megvolt! ;) Ne tudd meg hány postafiókot nyitottam már! :roll: Mindig valaki ajánlott egy tutit, de a reggelés után min. 1 hónappal a postafiók, meg az egész rendszer összeomlott.... :shock: Kicsit rossz az aurám vagy mifeném...! :twisted: :lol:
szilbee

Erika! Meghívtál?! De drága vagy! :D De már van g-mail-em ... is ... :lol: ... meg index, meg yahoo, meg citromail.... meg a többire már nem emléxem. :shock: :oops:
szilbee

... ja hotmail is volt... meg....

No jól van befejezem. :lol:
szilbee

Sziasztok!

Látom jól el voltatok itt délelőtt :lol: A freemail már napok óta sz*r!!! Van hogy nem győzöm megvárni, hogy letöltse inkább ki is lépek. Regge még jó volt, ezek szerint megint nem...

Apa reggel elindult vissza dolgozni. Fél 6-kor. Már nem tudtam visszaaludni, így leültem a géphez. Egy óra múlva nyílik az ajtó... itthon hagyták. A sofőrnek nem volt benne a listájában. Marha jó, mert két koordinátora van, jól elbeszélnek egymás mellett... :twisted: azt hittem apa szétrobban! Le is ment inkább sétálni.

Szilbee, nekem jók a táblázat adatai, majd próbálok képet küldeni...

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!
Akkor most ,hogy megy el a párod dolgozni???

KépKép
diÁcska

Vali, hát azt még nem tudom, talán holnap reggel. Szörnyű.

Elmeséled, hogy mi volt az APEH-nél???

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szilbee!
Elküldtem a képeket mailben!Bocs,hogy eddig nem történt meg,emlékeztem rá,hogy egyszer téma volt ez a kép küldés,de már olyan régen! :oops: Lehet,hogy ez kellett a társaságnak,hogy határidőt szabj! :wink: :D

Lányok az lehetséges,hogy kijött rajtam a tavaszi fáradság! :shock: Pedig nem is volt rossz az éjszaka de én ma még folyton álmos voltam!
Olyan isteni idő van! :D Nagyot sétáltunk már délelőtt is Francival,de szerintem most is lemegyünk még!
Majd később még benézek!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Erika,hova jársz postára?Nem voltál véletlenül 2 uátn egy kicsivel a vasút állomásnál lévő postán?volt ott egy vki aki nagyon hasonlított rá,és volt vele egy kislány is a babakocsiban:)

Megvan a gépünk,holnap hozzuk haza :)

Nóri,pénteken neked mikor lenne jó?Mert egész nap itthon lesz a kocsi úgy néz ki,igy a délelőtt is jó nekünk!

Évi,hát nem semmi :( Meg is értem,hogy tiszta ideg votl a párod!

Kép
Kép
tundi24

SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! RÉKA ALSÓ ÍNYÉN MEGJELENT KÉT FEHÉR PÖTTY! :shock: :shock: :shock: :shock: Már egy ideje ott volt, de Apa azt mondja, képzelődöm. Anyu is azt mondta, mármint anyukám. De ma már egy méterről is kiszúrtam nevetés közben. :shock: :shock: :shock: Tuti van ott valami. Ugye még hónapokig nem bújik ki, csak olyan, mintha?

Tündi: Nem én voltam, mi még nem megyünk emberek közé, csak sétálunk. Pedig kellene. Szoknom kell, hogy hová férek be babakocsival hová nem.... :? :?
jaimee1

Erika! Ami azt illeti nem kizárt!!!! :roll: Van aki kibújt foggal születik... De én személy szerint ismerek olyat, akinek ilyen korán bújt ki foga.
szilbee

Erika, hát olyat még én sem hallottam, hogy ilyen korban valakinek kibújt volna a foga. De lehet, hogy már az dudorodik és ott érzed-látod még pár hónapig... azért nagyon ne ijjedj meg, végül is ez az élet rendje :lol:

Tündi, gratula az új géphez! Én is élvezem, mióta nem a régi ronccsal küszködök!
Lehet, hogy láttam ma Lizocskát, de szerintem ő sem mert rámkérdezni, meg én sem. Kép alapján csak sejtem, hogy ő volt... :oops:

Manó, lehetséges a tavaszi fáradtság. Bár én még a télin sem vagyok túl...
Sétáltatatok délután?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szillbee! Én már küldtem neked képet régebben, de elküldöm megint! Ugye nem kell lekicsinyíteni? És cserébe várom az üvegmatricás képeket! :D

Lehet, hogy Levente angolul beszél? Bisike = biscuit = keksz! :lol:

Jamiee, Rékának gratula az első fogakhoz! Szerintem lehet, hogy már azt látjátok. Van olyan amikor hamarabb kinő.

Nóri! Ezek szerint ez az a nagy játszótér, a vadaspark mellett (?) amiről már annyi jót hallottunk, de még nem volt érkezésünk oda menni. Most már jön a jó idő, úgyhogy bizti elmegyünk megnézni majd.

Képzeljétek, a bébiszitterünk külföldre utazik huzamosabb időre :(
Elhívta magához az a család, akinek ezelőtt vigyázott a kislányára. Így nekünk most másvalakit kell találnunk. Szerencsére van még más talonban, de azért sajnáljuk hogy ő elmegy.
judit_79

Kép
Mára ennyit...majd holnap...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
A fogacska lehetséges nekünk is nagyon hamar kibújt,mondjuk nem két hónaposan hanem úgy a 3-4 körül. Fém kiskanállal nézd meg neki mert az már egy icipici foghegyen is megkoccan! Én is így bizonyosodtam meg róla annak idején! :wink: Meg utána mikor ráharapott szopi közben a cicimre,na az nagyon durva volt! A csillagokat fényes nappal is tisztán láttam! :wink: :D Na jó nem akarlak megijeszteni,de tényleg nem volt kellemes,de utána leszokott róla! :D

Évi!
Akkor lehet,hogy ez még nekem is a téli fáradságom? :wink: Igen voltunk lent,ilyen jó időben,nem szabad kihagyni a délutáni sétát! :D Meg megmondom őszintén nekem lelkifurdalásom van ha szép az idő és bent vagyunk a lakásba,én úgy néha ellennék,de Francit nem akarom megfosztani egy kis szaladgálástól,meg játszóterezéstől,a jó levegőn!

Elin!
Szép az avatarod! :D Éppen kérdezni akartam,a minap,hogy mivel ütöd el az időt így Lilcsi nélkül napközben?De aztán kérdés nélkül is megválaszoltál! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

De korán lehúzzátok a rolót.... :cry: :cry:

Apa azt mondja, az nem fog, amit látok. Nincs ott semmi.... :shock: :shock: Na ma már nem túrkálok a szájában, majd holnap kilesem. 8)

Elin: Cuki a bakod. :D

Hajni: Hát nem kérnék még cicipiercing-et, ha nem muszáj... :? :?

Szilbee: Nekem bejön a gmail, tök jó, mert chat-elni is lehet vele/rajta...benne...
jaimee1

Heti gyarapodás Rékánál: 5090-ről 5250 g-ra...Hm...Nem sok.... :? :? Múlt hóban is csak 130 volt...
jaimee1

Erika!
Cicipierszing :lol: :lol: ,hogy te miket kitalálsz! :lol: :lol:
A gmail szerintem is nagyon tuti,mi is szoktunk chat-elni rajta apával! :D Többek között ezért is szerettem meg! :D

Na mostmár tényleg megyek!
Kép
Vendég

Kép

Erika! Elgondolkozom egy kicsit ezen a g-mailes dolgon... mert most már nagyon haragszom a freemail-re... csak már minden ismim azt a címemet tudja...
A fogacskákat cicizés közben nem lehet érezni, hiszen a nyelvét használja a szopihoz... kiéve, ha rágcsálni akar... :roll: Levente 18 hónapos koráig volt anyatejes és egyáltalán nem éreztem a fogait, csak ha ráharapott, de az is csak 2-3 alkalommal volt... Persze marhára fájt! :roll:

Judit! A 159. oldalra ha visszalapozol, minden infót megtalálsz a táblihoz.
És bocsi... tegnap elfelejtettem lefényképezni a cuccot. :oops: Délelőtt az elemek töltődtek, délután meg elmentem Dáviddal Leventéért a bölcsibe, meg a játszóra és totál kiment a fejemből. Ma délelőtt pótolom, ha a fiúkat útnak eresztettem.

No az én kis Mukim ma csak 6-kor kelt. Egész éjjel nem ciczett.. kezdünk visszakerülni a régi kerékvágásba. 8)
szilbee

Mi is megvagyunk!
Láz nincs se nátha se köhögés!

Jó a kép Lilcsiről,és a játdzótér hát nagyon szupi!

Kép

Kép
katlina

Judit! Képeket megcsináltam, de ez a szemét freemail nem műxik.... :twisted: Majd lesz lelkierőm, akkor délután megcsinálom a gmailt és akkor elküldöm!
szilbee

Évi! Megkaptam! Hát hallod csak lestem hogy milyen címről jött a cucc! :lol: Még jó hogy nem tette spamba, a freemail... mostanában olyan furcsaságokat csinál! :roll: :twisted:

Hajni! A tied is megérkezett! :D

Mindenki megtáltosodot! :lol: 8) Király!
szilbee

Erika! Megcsináltam a postafiókot!! Erre mit ír ki?

Jelenleg technikai gondokkal küzdünk, amelyek esetleg megakadályozhatják a beszélgetések elküldését. :shock: :shock: :shock: :shock:

Rossz aura vagy rossz karma???? :shock: :cry: :twisted:
szilbee

Sziasztok!

Kép

Erika,hát akkor nem téged láttalak tegnap :( A fogacskától meg ne ijedj meg,hisz ez természetes,hogy egyszer kibújik, valakinek előbb valakinek később :) Én még Lucánál nem érzem,de a tünetei megvannak már elég régóta,de fogacska a kanyarban sincs :)

Évi,lehet hogy Lizocskáékat látatd,mert tegnap hívott,és mondta,hogy mennek a játszira,ha minden összejön lehet holnap össze is futunk,mert jönnek Abonyba kutacs uh-ra Pistikével.

Nóri,holnap neked mikor lenne jó,délelőtt is tudunk menni,mert egésznap nálam lesz a kocsi :)

Katlina,ezek nagyon jó hírek!:) A videót még mindig nem tudom megnézni:(

Szilbee,de jó hogy neked,hogy Dávid nem kelt már éjszaka :) Én is örülnék neki,ha Luca igy alukálna,igaz néha eljutunk oda,hogy csak 2x kel fel,de pl ma este is kiverte a hisztit,mert beraktuk az ágyába,apa minden áron oda akarja szoktatni közénk,én meg nemigen.Gonosz vagyok?Úgyhogy beraktam a kiságyba fél12-kor 15 percig hisztizett és utána aludt 4ig,hamizott és riadót fújt 6kor:)

Hajni
,férjednek van laptopja kint?Vagy a honvédségi gépeken chateltek?Képzeld el azt álmodtam,hogy apa már holnap ment ki.Borzalmas volt,még sírtam is álmomban:( Brrr..nem is tudom mi lesz augusztusban.

Judit,sajnálom,hogy elmegy a babysitteretek,de hátha találtok még hasonló egyéniségű emberkét:) Marci mikor megy bölcsiba,meggyógyult már teljesen?

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Jelen! :D

Jó reggelt!

Katlina:Az jóóóóóó! :D

Szilvi: a chat-re szokta ezt kiírni nekem, engem nem zavar, mert csak heti 1x chatelek, akkor be szokott jönni...

2x keltünk fel éjszaka....

Ma adtam rá Rékára az első "nem rugi" szerkót. Csini body+kertészgatya+ZOKNI!! Ettől máris olyan nagylányos.. :shock:
jaimee1

Kép
Sziasztok!
Hát én is kidőltem tegnap....már Greg sem tudott ébrentartani :roll:

Vali! A receptben nem 4 csésze zabpehely van, hanem 3 (legalábbis Jaimee receptjében)....tehát annyira nem variáltál :wink: De fini, az a lényeg!

Erika! Hát nem semmi, ha tényleg fogzik Réka! :shock: Dehát tényleg ez az élet rendje...nem lehet mindig fogatlan, nem annyira dekoratív :lol:

Lányok! Ti hallottatok már egy bizonyos Szalay Miklós nevű szülész-nőgyógyász-természetgyógyászról? :shock: Mostanában jöhetett ide a rendelője a Barossra, de "Akupunktúra centrum" néven. Nekem teljesen idegen a név, pedig itt aztán volt szó egy pár dokiról.

Tegnap mérges lettem a bölcsiben...vagyis már otthon. Le volt véve Lilcsiről a body, mert elázott...szokott, tudom....de mamánál vettem észre, hogy nem volt ráadva másik. :evil: Szegény Lilcsi így is köhög, taknyos, és akkor nem adnak rá másikat. Először azt hittem, nem vittem be neki másikat, mert a ruhái fel voltak túrva. Ma reggel vittem trikót, ha legközelebb ilyen lenne, de megtaláltam a bodyt, amit előzőleg bevittem, úgyhogy tegnap nem tudom, miért nem adták rá? Mondtam Marika néninek, a dadusának, de ő nem tud semmiről, mert ők elmentek családlátogatni 3-kor, addig meg nem vlt ilyen.
A másik, hogy olyan éhes volt a gyerek, hogy egyszerre 3féle kaját tömött a szájába, mikor mamához értünk. Valószínű, hogy semmit nem uzsizott. Persze erről sem tudott semmit :roll:
Viszont tegnap kikezdett vele egy kisfiú :lol: ! Egy kis szöszke, kék bociszemű kisfiú tapogatta, simogatta Lilcsit, ő meg nem hagyta magát. De Joci csak szeretgette volna, erre Lilcsi kiverte a hisztit, ami Jocinak is sok volt már, és ő is hangot adott a sértődöttségének :lol: Szóval volt családi perpatvar :lol:

Holnap lehet, hogy mi is kimegyünk a játszóra, de 1/2 4-4 előtt nem érünk oda. Lesz ott még akkor valaki?

Katlina! Jó, hogy ennyivel magúszta Robcsi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! FOTÓÓÓÓT!

Tündi! Délelőtt akármikor jó nekem, gyertek, amikor úgy jön kis a lépés.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

...vagy nagy lépés, mindegy.......szóval ki a lépés :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Igen odaírta ki, de a levelemet sem küldte el... Most már műxik! :wink:
Elfelejtettem mondani, hogy a freemail-en is lehet chat-elni!

Ja Dávid 6-kor kelt szopizni. (8-kor tettem le este.) ... és 9-kor kelt! :shock:
szilbee

Erika,képet,képet:) :)

Nóri,rendben :)

Szilbee,írigy vagyok:)

Kép
Kép
tundi24

Nóri,ment privi.Hát azért figyelhetnének jobban is a gyerkőcökre,hisz az a dolguk,azért vannak ott!!

Kép
Kép
tundi24

Szalay Miklós? :shock: Nem rémlik. Pedig aszittem én már mindet ismerem....Ha nem is testközelből, szerencsére.... :?

Szilvi: Nem nem szeretem a freemail-t. Nem tom miért, csak úgy....Okom, nincs rá. Most mondjuk elfelejtettem a jelszómat, ez nyomós érv, be sem tudok lépni. :lol:

Tündi: Te kis irigy... :lol: :lol:

Nóri: Hallod, már 2 évesen milyen kis "saját magánéletük" van...Előbukkannak a Jocik, akik tapizzák az ember lányát és egyebek....Dehát zsákot nem húzhatsz a csinoska gyerekek fejére, hát nem?

Réka megint úgy döntött, a cici rángatás jó dolog. Most van két igen fájó mellbimbóm. :? :? Merthogy áttettem a másikra is, azt átmenetileg nem rángatta. De csak nagyon átmenetileg.
:?
jaimee1

Na megyek, Réka pelust pakolt, és reggelizni is köllene...Majd jövök.
jaimee1

Erika! Én nem is kérdeztem, hogy szereted e? :lol: No én meg anno a gmail-esem id-jét felejtettem el... De most már van egy vadi új! 8)
szilbee

Kicsi csiga, kicsi csiga :lol: Nem halad az az idő olyan lassan...sajnos :lol:

Méregzsák vagyok! Januárra nem kaptuk meg a gázár támogatást KépMegint telefonáltam a MÁKhoz, nem értik ott sem, mert hisz jan. 14-én elküldték a papírt a Tigáznak. De a ház nem kapta meg....szóval szép kis összeg lettKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilve: He-he...tényleg nem kérdezted. :D

Nóri: Neked meg névnapod van!! :D Vagy nem? :oops: :oops:

BOLDOG NÉVNAPOT!
jaimee1

Ki vagyunk csípve... :D Több fotót most már tényleg nem teszek fel mostanában... :oops: :oops: Kép
Kép
jaimee1

Nórinak Sok szeretettel!!! Kép

KépKép
diÁcska

jaimee!!!
Nagyon csini Réka :)

KépKép
diÁcska

DeDeDeDe!!!! Olyan jó nézegetni!! :D Látom Réka is szereti az öklét!! :lol:

szilbee

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Boldog Névnapot! :D
Kép
szilbee

Mmmmm..veszélyes vagyok. Legszívesebben egy vagyont költenék babaruhákra. Havonta. Imádom őket. Még szerencse, hogy öröklünk néhány holmit.

Jaja, szereti a kezét. Néha olyan hangosan cuppog az ágyában este lefekvés után, hogy már nevetünk rajta. A cumit most hanyagolja valahogy.

Szazsa, te merre jársz?

Mongi? Előre szólok, hogy kérünk ám még majd pocakfotót! :wink:
Mi újság felétek?

Judit: Mindjárt vége az első munkahétnek! :shock:

Vali: Szülinapi előkészületek beindultak már?
jaimee1

szilbee

Kép

De jó az a rötyögős kép! :lol:

Erika! Ne fogd vissza magad, minden ruhácskába lefényképezheted Rékát és teheted fel ide a képet :wink: !

Megyek, járok egyet....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,nagyon csini Réka :) Kérünk még képeket,ne viccelj,hogy egy időre elég :) Ferrari van még?

Szilbee,nagyon aranyosak a fiúk :) Hogy nevet Dávid,kis édes :)

Nóri,nagyon sok boldog névnapot! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Nóri! És mégis mennyi lett a végösszeg?? :shock: :( :(

Tündi! Veletek mizujs? :)
szilbee

Szilbee,velünk most minden oké :) Kivéve az alvást,igaz reggel átmentünk a házhoz felhúzni a redőnyöket,és utána aludt 2 óra hosszát,ez nálunk nem megszokott dolog :) Azóta meg játszik,meg tömi a kis hasát,mert az szereti :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap én is hamar kidőltem. Fél 3-tól 6-ig csavarogtunk Timivel. Volt benne fél óra vásárlás de a többi séta és játszóterezés. És és egyszer sem kellett felvenni Timit végig ügyesen sétált! Többé kevésbé arra amerre én mondtam csak a játszótérről nem akart hazajönni.
Ehhez képest ugyanúgy este fél tízkor aludt el.

Holnap délelőtt indulunk Szolnokra elintézem a dógomat, nézelődünk, sétálunk, meglátogatjuk a tesómat, valószínűleg a mekiben megkajálunk. Utána elaltatom Timit majd indulunk a játszóra, remélem megtalálom. Fogalmam sincs mikor érünk oda és meddig leszünk de ha a mai napból indulok ki akkor jó sokáig. Tegnap én már majd be pisiltem a játszón. Legközelebb én is veszek fel egy pelust.

Vali
Majd dobok sms-t mikor a játszón leszünk. Javulgat már Dius?

Jaimee
Nagyon csini Réka az új rucijában!

Szilbee
Megkaptad a levelet? Ezer éve én is csináltam gmailes fiókot csak sose használtam eddig.

Nóri
Boldog névnapot!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?