Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bridg: nem semmi milyen dögös csaj vagy :D bár nekem a V-napos kép jobban tetszik, nagyon jó ott a rucid :)

Babszika: álom a fürdőszobád, sok hancúros fürdőzést kívánok bele!!
Nekünk az az egyik legtutibb esti időtöltésünk: mindig együtt fürdünk :D (nemhiába vagyunk rákok mind2en)

Arikon: ezerrel drukkolok neked (... nemis.. inkább százezerrel :)

Képzeljétek, elmentem orvoshoz, és kaptam antibiotikumot :( Muszáj volt beszednem, mert nem aludtam 2 napig. De vettem 2féle probiotikumot is, remélem azért nem okoz túl nagy kárt.

Judit
Kép
sonny

Babszi: Isteni lett a fürdőszobátok.....irigykedem is miatta nagyon :roll:

Bridg: Nagyon dögös csaj vagy....nekem is jobban tetszik a Vnapi rucid :wink:

Sonny: Jobbulást neked :!: :!: :!: Én is rák vagyok :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok rám, hogy ennyire eltüntem, de teljesen el vagyok havazva a munkahelyemen. Este meg totál hulla vagyok. Visszaolvasni sem tudtam egyenlőre, nem is tudom mikor lesz rá időm, de amint módom lesz rá megteszem, és írok is.

Különben nagyon sokat gondolok mindannyiótokra! Remélem nem gondoljátok, hogy azért mert babás lettem, már hűtlen vagyok hozzátok, mert ez egyáltalán nem így van!

Beteszen az első sztárfotót Gombóckáról, itt 6 hetes 5 napos. Kép

Amint tudok jövök! :wink: Addig is sok puszi Nektek!

Kép
Kép
mirci74

Mirci: Igen fotogén már most Gombóckád :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mirci: csodaszép Gombóckád van :) Hogy érzed magad amúgy? Azért ne hajtsd túl magad a munkahelyeden!

Judit
Kép
sonny

Pár vicc,ha nem zavar benneteket:
1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba.
Megoldás: Tedd bele mindet.
2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket?
Mert nem bírják a kritikát...
3. Miért maszturbálnak a férfiak?
Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek...
4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt?
Nem tudni, ez még sosem fordult elő...
5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között?
A férfinak van hitelkártyája...
6. Mit csinál a férfi szeretkezés után?
Zavar...
7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt?
Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken...
8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra?
Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat.
9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek?
Hogy a férfiak megértsék őket...
10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz?
Abban, hogy mindketten kihaltak...
11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát?
Találomra...
12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál?
Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk...
13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez?
Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód...
14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban?
A férfiak egyiket sem találják el...
15. Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez?
Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni...
16. Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz?
Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre...
KONKLÚZIÓ:
A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a többinek...
ZÁRÓ VICC:
Isten így szól Ádámhoz
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mirci: Álomszép a gombóckád :)

Kuzsanna: Kicsit fázis késében vagyok de nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok :)

Kép
csucsu05

Mirci: Nagyon szépen köszönöm :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vagyok egyébként én is, csak mostanában inkább olvasó üzemmódra váltottam :wink: Azért drukkolok mindenkinek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hali!
Zsuzska, utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!

Mirci, gyönyörű gombóckád van! Szívhang volt?

Nekem már egycsíkos az LH is, úgyhogy szerintem bizti megjön. Ez van.

Kép
Kép
gabi82

Gabi: sajnálom :( nekem is volt ilyen élményem: 44 napra jött meg, és még a doki is bíztatott, hogy mintha látna valamit az UH-n. Szóval az ember nagyon könnyen beleesik abba a hibába, hogy túlságosan bepörög, mert hát annyira szeretné!

De fel a fejjel, és szerintem kicsit lazíts!

Zsuzsi: utólag is nagyon boldog névnapot neked :)

Judit
Kép
sonny

na csak elkell menjek es ti maris itt vgytok :lol: Kepzeljetek el egesznap agyban voltam :shock: most van du. 7ora es vgy 20perce ebredtem mert asszem 5utan bealudtam :shock: a torkom most meg gazabb ezek a japan bogyok nem hasznalnak semmit..pedig epp valamelyik nap aradoztam,hogy mostansag nem szoktam beteg lenni :roll: :oops: szerintem a gyogyszer nyom el ugyanis a legtobb japan bogyo...bar csak gyogyhatasu keszitmeny azaz jo gyenge...van benne valami olyan anyag ami lenyom es almossa tesz. :shock: :o Parom azt mondja menjek el dokihoz...mondom neeem :roll: minek menjek el mindenkinek mindig ugyanazt irja fel 100mg-os antibiotikum. :lol: aztan ha nem hasznal es mar egy hete szedem esetleg jon a 200mg-os aztan az sem hasznal es kozben a teazasom meg a piritoseves tobbet hasznal,mint ezek a bogyok :lol: szal nem megyek dokihoz :roll: :? Viszont szegenykem azt mondja hogy akarok betegen akciozni :?: :!: :roll: ugyhogy mikor hazajon jol leszek aztan akcio utan"kimutatom a fogam feherjet" :lol: :lol: :lol:

Jaj koszi csajszik a bokot...a masik szerko tul vaganyos es egy kilo smink volt rajtam ugy neztem ki eloben,mint egy halott :? :lol: de jo latni mik is lehetnenek akar belolem 8)

En is azert szoritok mindenkinek...mert eloszor is ha negativ velemenyem van akkor se fogom kimondani...mert a masiknak olyan nagy hite van benne es nem vgyok en a legjobb barinoje egyikotoknek se,hogy csak ugy kimondjam...amugy meg talan a masik is csak sajat magat hitegeti neha ez jol esik...es persze nekem se esne jol ha valaki epp megmagyarazn,hogy amit erzek az nem az szerinte....a leggazosabb meg mi van ha mi elmondjuk,hogy ahh az nem az....erre meg meg is :shock: szal es csak szoritok mindenkinek mert lattam mindenki mindig igy tesz es akartam,hogy bar ujonc vgyok tudassam veletek igen is en is kozetek tartozom mar...es veletek vgyok :roll: :oops:

Remelem nem lesz tul keso ma este akciozni 8) most majd ezen izgulhatok 2hetig :roll: Amugy meg ngyon gondolkodom rola,hogy visszamegyek a korhazba es megkerem legalabb segitsenek a pe-resben meg a kilokodesben...es hatarozzak be a napjaim... :roll: mert olyan nincs,hogy a baj nem a gyogyszerek miatt volt de mar nem hajlando tovabb kezelni a no :roll: igen is jogom van a segitseghez es ha en nyarig nem akarok lombik babat segitse elo a termeszetes uthoz minden ami tole tellik :roll: nem is ertem,hogy szakithattak csak igy meg :roll: vgy lehet vallalom a befecskendezesest... :roll: akkor tuti segitenek :roll: vgy masik dokihoz megyek el van itt egy francia nogyogyasz na benne jobban bizok..mert mint irtam sajna a japan dokikhoz a kulfoldieknek nincs nagy bizalma semmilyen teren :roll: :oops: de viszont o meg nem ismeri a leleteim meg semmi ilyet szal kicsit fejfajosabb a dolog de talan nyiltabban beszelne es maskepp is allna a dolgokhoz :roll: na most ezen gondolkodom :roll: lehet parommal beszelek errol mit gondol :roll:

Most megyek boltba aztan eszem es visszanezek 8) nem am eltunni :lol:

Mirci
ugy orulok neked es mar milyen szepen latni lehet :shock: en is akarok ilyet :roll: :oops: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Gabi! Hát nagyon kíváncsi vagyok mi van veled!!!! Remélem nem kell csalódnod! NAgyon drukkolok!

Babszi! Ne mondd el akkor az ámot még légyszi, mert hiszek benne, ugyanis amikor nyelvizsgáztam egyszer megálmodtam, hogy siekerült, de nem mondtam el senkinek és valóban sikerült.
Meg azt is megálmodtam, hogy babás vagyok, vagyis úgyvolt, hogy egy babával álmodtam és nem tudtam eldönteni kié, anyumé vagy az enyém, és nem mondta senkinek ezt az álmot és bizony én voltam a babás, vagyis az anyukája a babának és a valóságban meg babás voltam.
Szóval legalább a ciklus végét várjuk ki, remélem nem felejted el!!!!!

Birdget! Gyógyulgass, kúrálgasd magad, mézes tea meg ilyenek.
Nőgyógyász ügyben meg keress fel tényleg egy másikat!

Arikon! Lassan görcsöt kapok a sok csuritól! DE nem baj! Még most is csurizom.

Sonny! Neked is mennek a csurik!!! Mikor van a NKM??? Hőgörbuszod nincs???

Zsu! Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Kép

Annyira jó lenne, ha nem ilyen döcögősen menne ez a babásodás!

Mirci! CSodaszép kis Gombóckád van!!! Remélem hamarosan követünk!!!!

Nóri! Tudom, hogy nagy munkamester vagy!!!! DE akkor is jó, ha feldobod a napunk a vicces képekkel!!!

Pusszancs Mindenkinek!
Vendég

Megint nincs itt senki :roll: alig ettem ma valamit tuti a natha miatt van... :roll: ember nemsokara jon...remelem lesz akcio 8) mar fel 11...tukon ulok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi,
a francba! :twisted: Pedig nagyon szép a hőd!
És amúgy mi volt az állásinterjún? Remélem sikerült és felvettek?!
Hát igen, tényleg szalad az idő, még nemrég volt, hogy kétcsikos lett a teszt, most meg már nemsokára szülés, bár mostmár annyira várom, hogy úgy érzem sosem lesz már május... :oops: :D

Csucsu,
remélem ez az új stratégiád bejön, úgy szeretném, ha már szépen sorjában bebabásodna mindenki!

Gabi,
sajnálom! :(
sirkici

Krisz: küldtem neked privit!

Judit
Kép
sonny

Húúú Csajok!

Mennyit írtatok!
Bocsi, de most sajna, csak rohanósban tudom végigolvasni :oops:

Bridget :D
Tök csini voltál!!!!!!!!! Mennyi lufi, ezt mind te fújtad?
Én az esküvőnkre vettem egy csomó piros és néhány fehér lufit, de én lusta voltam fújni, ezért tesómmal elmentünk egy benzinkútra és addig fújtuk a lufikat, amíg fért az autóba. Hát elég murisan néztünk ki. :D

Mirci :D
Aranyos a kis sztárfotód!!!! Gratulálok hozzá!!!!

Zsuzsa :D

Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!! (így utólag is)
Vendég

Sziasztok!

gyors jelentés:

NANÁ, H FELVETTEK!!!!!!!!!
2 hülye picsa felvételiztetett, akik még azt is megkérdezték, h karrierista vagyok-e és akarok-e babát, mert elmondtam, h szabira lesz szükségem esküvő miatt. Mire mondtam, h ráérünk még a babára és előadtam magam.... :roll:
Ha láttátok volna, h mennyire belém szerelmesedtek! :shock:
csúnyán fogalmazva egyébként akár az asztalra is sz*rhattam volna, akkor is felvettek volna. Már első percben láttam.
pénzben kicsit kevesebb a kezdés, de a délutános pótlékkal tutkó töb lesz mint most.

A rossz, h Monoron kell batanulni és oda autókázni kell. :(

De még nem jelentem be, h lelépek, mert megvárom, h babás vagyok-e.... mert MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG, csak azt érzem, h mindjárt. :roll:

babszika

Cherry
Mind en persze...labas pumpaval ami a nagy labdamhoz van a tornahoz :lol: masfel ora volt nem nagy ugy :oops: de ha tudtam volna hogy kesobb jon meg vgy 100-150-200at plusszban bevallaltam volna 8)

Babszi
Gratula a munkahoz...turelmetlenul varom a fejlemenyeket 8)

Jelentem tisztelettel nalunk akcio megtortent :lol: 8) majd szombaton megint akcioba lepunk a tuti siker erdekeben 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Latom meg mindenki javaban durmol.... :roll: vgy megsem?! :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Én már nem durmolok:) Ügyesek voltatok az akciót illetőt! Remélem a végkifejlett is jó lesz:)

Kép
csucsu05

Babszi,
GRATULA! :lol:
sirkici

Hali!

Babszi, gratula a melóhoz! És nagyon jó a görbéd!!!!!!!!!
Gyere hamar milyen lett a mai hőd!!!!! Drukkolok ezerrel!!!!

Bridget, ügyesek voltatok! És ha úgy gondolod akkor keress másik orvost. Ilyen ügyekben jobb több ember vélményét meghallgatni!

Mai hőm magas. Méhszáj fenn, kemény. Drukkoljatok nekem is egy kicsit

:)

Kép
Kép
gabi82

sziasztok!

hááát, csajok..... nem tudom, h mi lesz velem, de kezdek nagyon izgulni!!!!!!!!!!!
ma nem teszteltem, mert gőzöm sincs, h hanyadik dpo-n lehetek.

viszont már 2 napja álmodok babás dolgokat.

és megemlítem, h mi történt tegnap:
amíg várakoztam a Lidl-ben, agyaltam, h vajon babás lehetek-e.... közben jött egy házaspár, és votl nekik egy gyönyörűséges kisfiuk. A kisfiú észrevett (1 éves lehetett) és cumival a szájában nekem "beszélt" és mutogatott a kezében lévő Halls cukorral.
Majd fizettek és elmentek.
Én bementem interjúra, majd egy bő óra múlva mikor kijöttem, olyan dolog történt, amit úgy gondolok, h nem véletlen (persze, ez csak az én hüyleségem): a kocsim mellett hevert a Halls cukorka!!!!!
elejtette a kisfiú - tuti, h az övé volt, mert láttam, h hogyan próbálta bontogatni.

Mit szóltok? :roll:
ja és azt álmodtam, h megszült a barátnőm. (pedig van még ideje)

babszika

Babszi: reméljük ezek a dolgok nem véletlenül történnek meg. Az álomhoz nem tudok hozzá szólni. Mert én is álmodtam már babával de nem találtam semmit mit jelenthet.

Kép
csucsu05

Era!
nem akartam beleélni magam, de tegnap csináltam egy tesztet..... és habár nagyító kell hozzá, vagy inkább belemagyarázás, de van 2. csík is rajta.
A Bálinttal egy órán keresztül néztük, h jól látunk-e. :roll:

de várunk türelmesen....

babszika

Szevasztok csajok...mi zu ma veletek?
Ne is mond meg,hogy ugyik 8) becserkesztem a himet szepen :lol: :lol: :lol: :twisted: En ugytom babaval almodni pletykat jelent :roll: Nekem legalabbis anyum mindig azt mondta...sokszor almodtam mar en is babasat... :roll: viszont azert drukkolok am nektek csajok :!: :!: meg a labujjaim is csuriban vannakh :lol: :lol: :lol: en is ngyon izgulok bar nekem meg jo 11nap hatra van :roll: :? es dokiugyben meg lehet masik orvoshoz fordulok...ha nem is szeretnem kivizsgaltatni magam ott ujra de elvinnem a leleteket es legalabb a naturalis uton teherbe eseshez adjon segitseget :roll: :? (pe-res,kilokodes meg behatarolas mikor is kell pont akciozni 8) ) ez sokat segithet :roll: majd jovoheten elintezem ezt is...na itt van valaki?errol a melegitos zacsikrol a boltban csinaltam fotot majd minnya felteszem de megint csak teloval szal a minoseget ne nezzetek :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajszik!

Mint ahogy írtam, tegnap ecdl-en voltam. Nagyon szupi volt, tényleg egy csomó új dolgot mutattak.
Mirci,
a könyvet csak úgy odaadják, úgyh. köszönöm szépen de nem kérem.
Jaj, és annyira jó, h. Te már ilyen sztárfotókat tudsz feltenni! Cukiiii! :wink:

Babszi,
Drukkhegyek!!! Esetleg nem teszed fel a teszted?

Bridget,
szerintem is keressél egy másik dokit! Lombik előtt azért még van egy pár alternatív módszer, ráadásul peteérést sem néztek még neked? :shock: Lehet, h. elég lenne ha beállítanák a pét.
Vendég

Babszi: Azt tudod, hogy a hallvány csik is csik!!!!Most halvány de napról napra erősődik az és a halvány csíkból erős csik lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is tudom mit mondjak !!! Előszőr is lehet, hogy kicsit szűk lesz az az esküvői ruha???? :lol: :lol:

Kép
csucsu05

Sziasztok Lánykák,

Most van egy kis időm, úgyhogy visszaolvasok………….és reagálok is…remélen nem leszek nagyon kusza, ha igen előre is elnézést mindenkitől.

Bridget: nagyon csinos lány vagy! Dögös voltál a reklámfilm forgatáson, a valentin napi rucid meg szupersexi volt……, és az a sok lufi, igazán kitettél magadért. Örülhet a párod, hogy ilyen barátnője van. Azért mert nem nagyon mutatja ki az érzéseit, még biztos büszke rád, és nagyon szeret téged.
Remélem sikerült kihasználnotok a pé-t és volt akció.
Ti különben mióta szeretnétek babát? Szerintem fontos, hogy találj egy olyan nőgyógyászt akiben teljes mértékben megbízol, ez nagyon fontos!
Úgy látszik mindenki betegeskedik, mert az én környezetemben is sok a lábadozó. Gyógyulgass!

Krisz: remélem segít rajtad a barátcserje, és megint olyan szép görbéd lesz mint korábban volt, és biztos a doki is ellát majd jó tanácsokkal, vagy megmondja hogyan tovább. Írd majd meg, hogy mi volt. Remélem bejön az almod, és tényleg babás vagy! Így, hogy még Babszi is valami jót álmodott rólad, ez már dupla szerencsés előjel.

Lányok mi egy időben minden másnap szexeltünk a párommal, aztán átálltunk arra, hogy pé körül minden nap, és látjátok nekünk ez jött be. Én az utóbbi időben már nem görcsöltem, rá a baba témára, és direkt nem figyeltem magam. Már csak az volt gyanús amikor több napja még mindig fent volt a hőm.

Gabikám: drukkolok, hogy baba legyen a dologban, és ne essen le a hőd, és persze piri mondjon le. Írd meg a fejleményeket! Ne búsulj ha mégis megjön, az a lényeg, hogy minden rendben van veled, és ahogy írtad tovább karcsúsodhatsz.
Kérdésedre válaszolva Gombóckánál az uh-n már láttuk a szívverést.

Babszi: nekem az Lh egyértelműen nem jött be orákelként. Többször volt tök pozitív mensi előtt, utána mégis megjött, szóval nem lehet bízni benne.
Amúgy nekünk sem lesz templomi esküvőnk.
Óriási gratula az új melóhoz! Ügyes csaj vagy!
Micsoda álmaid vannak mostanában! Csuriban kezem-lábam++++++++++
Ha a teszt halvány csíkos az már jót jelent. Pár nap múlva csinálj egy újat. Csak jó lenne tudni vajon ? dpo-nál jársz. Nálam pl. az volt, hogy 14 dpo-nál még tök negatív volt, 16-nál meg már full erős pozitív.

Sonny: neked is jobbulást kívánok!

Arikon: nekem is tetszett anno a tanfolyam, tényleg egy csomó új dolgot tanul az ember.

Nórikám: hol vagy?

Puszilok mindenkit sziasztok

Kép
Kép
mirci74

Babsziiiiiiiiiiii, ez nagyon jóóóóóóóóó. Tényleg, rakjál fel képet!!! A halvány csík is csík!!!!!!!!!!!!
Mit nem adnék én egy halvány csíkért! Drukkolok ezerrel!!!

Kép
Kép
gabi82

Arikon
De neztek mar a peteerest...hogyne arra adtak is nekem bogyot,hogy elosegitse a peteerest meg aztan jott az injekcio ami a kilokodest segitette elo...ezutan ra egy masfel hetre beverzett a petefeszkem... :roll: amire verzes gatlo bogyot szedtem meg ugye korhazban voltam....aztan szilveszterkor azert nem jott meg mert szedtem a verzesgatlot...gondolom en...erre jan 10-en akarhanyadikan megjott...de akkor mondta meg nekem a doki hogy nem tud mar mit csinalni es dontsek az inszem vgy a lombik kozott. :roll: eddig 25naposak voltak a ciklusaim most miota a beverzesem volt egyszer ugye megvolt jan.18-an meg megjott feb.9-en szal 23 nap lett...es a beverzes ota nme tom mi van...van e peteeres ilyenek... :roll: es az FSH-em is magas....szal itt nem csak a peteeressel van gong ha egyaltalan van...

Mirci
Vigya mert a nyomodban vgyunk es szep lassan de utolerunk 8) :lol: koszi a bokot...es igen kihasznaltuk...akcio volt 8) eredmenyhirdetes meg majd 12nap mulva varhato 8) :? :shock: :roll: Itt eleg nehez lesz olyan dokit talalni akiben teljesen megbizol :? nem jok itt a dokik de mondom van ey francia no na lehet ahhoz elmegyek o megiscsak europai :? :roll:
A bebi vallalas nekem mar tobb,mint 4eve kezdodott...az exemmel...aki a volegenyem volt... :roll:

Mindenkinek megy a drukk es mindenki kerem irja meg a fejlemenyeket :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri: merre vagy?? Hiányzol mint a topic humor felelőse:)

Kép
csucsu05

Kép Itt a kepeken is jol lathato mennyi helyre hasznaljak ezt a melegito zacsit Kép Itt pedig a kulonbozo meretu zacsik...
csak gondoltam hatha igy jobban ertheto mirol is beszelek :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BABSZI ÜZENETE:

Sziasztok Csajok!
A cégtől írok nektek, mert a Nóri van olyan rendes és tájékoztat, h mi történik.

Arikon!
örülök, h jó élménnyel jöttél el az ecdl "óráról", mert az már fél siker.
A tesztet azért nem teszem fel, mert:
1 korai még örülni
2 annyira halvány, h tényleg alig lehet látni, nem hogy még lefotózni.

Csucsukám!
tudom, és szeretnék is örülni, de..... és ezt most mindegyikőtöknek írom CSAJOK! :

ez annyira halvány csík, h még mi magunk sem tudjuk, h az tényleg az-e!!!! (halálosan komolyan mondom)
ráadásul pcos vagyok, és nálam a vetélés lehetősége nagyon magas!!!!
éppen ezért, első körben fel fogom hívni a dokimat (remélem, tudok találkozni vele), csináltatok hcg mérést és meglátjuk (turkálni nem engedem). ha ő is azt mondja, h van rá esélyem, akkor (DE CSAK IS AKKOR) tessék nekem írásban is örülni, mert már így is beleéljük magunkat a Bálinttal (este a teszttel aludtam, h reggel azonnal újra láthassam, h ott-e a csík) és nem akarok szenvedni a hülye beleélésem miatt. már csak azért sem, mert akkor m.helyet váltok és pihen a projektünk.

ne haragudjatok, de tényleg nem bírom leállítani magam!
sajnos nagyon nagy az eshetőségem arra is, h erősödik a 2. csík és mégsem marad meg a baba. ez nem azt jelenti, h parázni fogok végig, de nem akarom az elején stresszelni magam, h most az vagyok-e vagy sem.
ugye értitek?

azt pedig tudnotok kell, h a Bálint után ti fogjátok megtudni, h ha végre boldog lehetek 26 hónap után!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
már nagyon rég nem írtam nektek, de nap mint nap olvaslak titeket, és amit most Babsziról olvastam, azt nem tudom szó nélkül hagyni!
Habár rég itthagytalak titeket, nagyon drukkolok mindegyikőtöknek!!!! :wink: :lol:

Babszi!
Nagyon-nagyon szorítok, hogy az a halvány csíkos teszt, megerősödjön!!! :lol:
várom, hogy feltedd a képet!
Emékeztek még az én halvány csíkosomra?
Kép
14 hetesen pedig így nézett ki:
Kép

mégegyszer!
Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babszi
latom te megtalalod az utjat modjat mikent lehess itt velunk :lol:
En is azt mondom sose szabad elszolni...megkell tenni mindig mindent az erdekeben aztan nem varni,hogy mi van...csak beletorodni ha jon piri es ujra megtenni mindent kovetkezo alkalommal 8) en sem fogok most izgulgatni...majd lesz ahigy lesz...nyarig osszehozom az tuti 8) es ez a lenyeg... :roll:

Maria
Tyuhuu de jo neked is...hat igen ha mar zebrasodtal nem ngyon fontos az itteni lelki ero :roll: hisz mar van mas ami hitet ad 8) de azert a mi buzditasunkra neha azert gyere 8) ez az also kep meg dejopofa :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Babszi! ELőször is nagyon fasza csaj vagy, hogy sikerült a mh!!!!!
Most hullámzok itt egymagamban! :lol: :lol: :lol:
A halványcsíkhoz meg egyelőre még több csuri, mint amennyit eddig küldtem!!!! Irtóra drukk!!!

Bridget! Mi is akcióztunk este! NAgyon úgy néz ki, hogy nekme is meg volt a pé. Nálam sokára lesz eredményhirdetés! :D
Egyébként most arra gondoltam jó is, hogy csak a jövő héten megyek dokihoz, mert akkor legalább látja hogy milyen vastag a méhnyálkahártyám. Nagyon kivi leszek mit muatok majd!

Sonny! Úgy látom elég alacsony hőn működsz. Az a baj, hogy kicsit össze-vissza azaz nem egyidőben méred a hőd és így nem nagyon lehet véleményt mondani. Azért vannak a lukas karikáid is mert nem egy időben méred.
Egyébként betehetnéd a görbéd linkjét az aláírásodba és akkor mindig láthatnánk, hogyan is állsz. Így tudod megcsinálni, ezen a linken le van írva, de ha nem megy segítek: http://probamegint.freeblog.hu/files/fe ... zattal.jpg

Mirci! A bebabásodást nem most álmondta, hanem még a kisfiamnál.

Nóri! Hol vagy drága elveszve? Hiányzol ám!

Arikon! Nálad mi újság???

Gabi! Persze, hogy neked is drukkolunk, Neked is mindenem csuriban!!!!

Puszi!
Vendég

Sonny! Na úgy látom a link nem működik, de itt a lányok nagyon jól összefoglalták e feri használatát esetleg nézd meg itt:
http://125769.homepagemodules.de/t700f6 ... ute-s.html
Vendég

Babszi: Várun várunk és várunk. Mást te se meg mi sem tehetünk. És ha a várakozás jól sül el akkor fogunk csak örülni igazán. Előre én sem gratulálok hisz nekem új a mottóm. De azért ha kiguvvad is a szemetek és csak úgy láttad a Bálinttal a csikot mégis jobb minth a semmit nem látnátok. Szóval semmi gratuláció csak várakozás. Örülök, hogy minden követ megmozgatsz, hogy köztünk legyél.
Ellenben Nóri te magadról nem írtál semmit :( Mi van Veled?? Hol vagy??

Bridget: Kint tényleg szeretik ezt a terméket. Úgy van kirakva mint nálunk a gumicukor :)

Kép
csucsu05

Kriszinka
Na latom akkor akciodus volt a tegnap 8) :lol: es tod ahogy mondjak a munka meghozza gyumolcset....elobb vgy utobb tuti :lol: Mer is mesz dokihoz :oops: :?:

Csucsu
jah szeretik egy olyan dolog,mint otthon venni egy csomag papirzsepit...szal nem megy nagy felhajtas korulotte hisz megszokott arujuk :roll: nem ertem ilyenek miert nincsenek otthon de komolyan,jo europaban sincs de miert? :?

Na mind1...epp azon rohogtem itt magamban mig masok a babas fotoikat mutogatjak addig nekem csak ezek a melegitos kepek jutnak :lol: :lol: :lol: nem baj talan 1szer majd en is mutogatom a babas fotoimat :roll: :oops: 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget azért megyek dokihoz, mert 17 hónapja nem akar összejönni a kistesó. Valami bibi lehet a gépezetemben! :lol:
Vendég

Krisz,
Köszi, de nem tudok semmi különöset mondani. Jól vagyok, rendesen eszem, sokat iszom stb. Tehát nagyon jó kislány vagyok! :lol: Gondolom, nem teljesen ezekre voltál kiváncsi, de más hírrel nem szolgálhatok! A lényeg, h. nem vagyok önvizsgálgatós típus, a tesztelés meg eszembe se jutott. Bár nagyon remélem, h. sor fog rá kerülni, mert akkor azt jelenti, h. kéééésik, és az elmúlt "cickás" 4 hónapban ez nem fordult elő! :wink:

Babszi levele kapcsán jutott eszembe és úgy gondoltam megosztom veletek...
Őszintén szólva nekem nagyon jól szokott esni, amikor az utolsó napokban olvasom, h. mennyire szorítotok, drukkoltok stb., hisz fura is lenne ha nem szorítanánk egymásnak, v. nem? De persze nehéz eldönteni mikor teszünk jót, hisz tudom sokunk babonából nem ír az utolsó napokban a topicba, v. amikor késik a menszi, akkor szól, h. ne is izguljunk érte, de nehéz úgy nem izgulni, amikor ilyen kedves emberkékről van szó, mint akik itt is vannak...v. esetleg olvasóznak. Őket is meg szoktam nézni, h. hol tartanak és nagyon várom, h. jó hírekkel jöjjenek. :oops: :)
Szóval én megértem Babszika, h. nem akarod beleélni magadat és ezért nem is akarod feltenni a képet, de végülis Te osztottad meg velünk ezeket a reményre okot adó jeleket és ezért is kértem, h. mutizd meg a képet... :oops:
Vendég

Jaj a vége lemaradt:
Szóval nem nyüstölök inkább többé senkit sem a drukkjaimmal, mert nem vagyunk egyformák és tudom a babona nagy úúúúúr! :D
Vendég

Krisztinka
Jaaaah,hogy te meg nem voltal dokinal :o :wink: ok ertem mar...

Arikon
En azt hittem ha nem mondom a szoritast meg rosszneven veszik itt a csajok...de akkor ezentul megadom a tisztesseget es csak akkor szoritok ha kerik de akkor aztan ngyon fogok :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BABSZI ÜZENETE:

Arikon!
drága vagy!

de most beszéltem vkivel és ő azt mondta, h ez valszeg csak szellemcsík lesz. mert amikor megcsináltam, én nem láttam és szerinte már csak száradáskor jött elő a csík.

de örülök, h szorítotok és a jó hír, h szinte teljesen száraz vagyok, csak kicsi krémes nyákom van, ami azért reményre ad okot amellett, h egyfolytában mensis érzésem van. (bár tudjuk, ez jó szokott lenni itt a topikban)
azzal nekem nincs bajom, h szurkoltok, csak értsétek meg, h nem tudom úgy fotózni, h látszódjon. de mondtam, h pár nap múlva csinálok tesztet és bármi lesz is, szólok nektek (naná, ha zebrás, azonnal fotózom és este feltöltöm)
bennem nincs babona sem, mert akkor nem szóltam volna ;o)
sőt, el is várom, h szurkoljatok! hihi csak várjatok még egy kicsit, had erősödhessen a 2. csík a tesztemre, jó? :o)))))
Vendég

Jaj, Babszi, nagyon szurkolok! Nem tudok nem izgulni, és remélem nem szellemcsik volt, ami pár nap múlva nagyon erős kétcsikos lesz!
sirkici

Oké! Türelem csíííííkot terem! :lol:

Nóri,
privi ment! :wink:
Vendég

Na en csajok elmentem tentezni :? apat ma pihentetem holnap meg akciozom 8) :lol: :lol: :lol: legyet jok zebrasodjatok :!: :!: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?