na csak elkell menjek es ti maris itt vgytok
Kepzeljetek el egesznap agyban voltam
most van du. 7ora es vgy 20perce ebredtem mert asszem 5utan bealudtam
a torkom most meg gazabb ezek a japan bogyok nem hasznalnak semmit..pedig epp valamelyik nap aradoztam,hogy mostansag nem szoktam beteg lenni
szerintem a gyogyszer nyom el ugyanis a legtobb japan bogyo...bar csak gyogyhatasu keszitmeny azaz jo gyenge...van benne valami olyan anyag ami lenyom es almossa tesz.
Parom azt mondja menjek el dokihoz...mondom neeem
minek menjek el mindenkinek mindig ugyanazt irja fel 100mg-os antibiotikum.
aztan ha nem hasznal es mar egy hete szedem esetleg jon a 200mg-os aztan az sem hasznal es kozben a teazasom meg a piritoseves tobbet hasznal,mint ezek a bogyok
szal nem megyek dokihoz
Viszont szegenykem azt mondja hogy akarok betegen akciozni
ugyhogy mikor hazajon jol leszek aztan akcio utan"kimutatom a fogam feherjet"
Jaj koszi csajszik a bokot...a masik szerko tul vaganyos es egy kilo smink volt rajtam ugy neztem ki eloben,mint egy halott
de jo latni mik is lehetnenek akar belolem
En is azert szoritok mindenkinek...mert eloszor is ha negativ velemenyem van akkor se fogom kimondani...mert a masiknak olyan nagy hite van benne es nem vgyok en a legjobb barinoje egyikotoknek se,hogy csak ugy kimondjam...amugy meg talan a masik is csak sajat magat hitegeti neha ez jol esik...es persze nekem se esne jol ha valaki epp megmagyarazn,hogy amit erzek az nem az szerinte....a leggazosabb meg mi van ha mi elmondjuk,hogy ahh az nem az....erre meg meg is
szal es csak szoritok mindenkinek mert lattam mindenki mindig igy tesz es akartam,hogy bar ujonc vgyok tudassam veletek igen is en is kozetek tartozom mar...es veletek vgyok
Remelem nem lesz tul keso ma este akciozni
most majd ezen izgulhatok 2hetig
Amugy meg ngyon gondolkodom rola,hogy visszamegyek a korhazba es megkerem legalabb segitsenek a pe-resben meg a kilokodesben...es hatarozzak be a napjaim...
mert olyan nincs,hogy a baj nem a gyogyszerek miatt volt de mar nem hajlando tovabb kezelni a no
igen is jogom van a segitseghez es ha en nyarig nem akarok lombik babat segitse elo a termeszetes uthoz minden ami tole tellik
nem is ertem,hogy szakithattak csak igy meg
vgy lehet vallalom a befecskendezesest...
akkor tuti segitenek
vgy masik dokihoz megyek el van itt egy francia nogyogyasz na benne jobban bizok..mert mint irtam sajna a japan dokikhoz a kulfoldieknek nincs nagy bizalma semmilyen teren
de viszont o meg nem ismeri a leleteim meg semmi ilyet szal kicsit fejfajosabb a dolog de talan nyiltabban beszelne es maskepp is allna a dolgokhoz
na most ezen gondolkodom
lehet parommal beszelek errol mit gondol
Most megyek boltba aztan eszem es visszanezek
nem am eltunni
Mirci
ugy orulok neked es mar milyen szepen latni lehet
en is akarok ilyet