Új privát üzeneted érkezett!

Kép útra készen Kép 33. hét
Vendég

az "útra készen" csak a táskáknak szól... :) Bár anyukám szerint akár a végén is lehetnék a hasméretem alapján. a táskákba belekerült ma minden, ami kellhet. Amúgy apa 7végén Hegyeshalomba megy :( de hogy ne legyek egyedül, lemegyek Tácra a szüleimhez.
Bessy, laptető. :D
Vendég

Márti

Nagyon aranyos kerek pocakod van! Még jól fent van.
Még azért ne indulj!! Görcseid nincsenek ugye?
bessy76

Sziasztok!

Írtam majdnem mindenkinek, és elszállt!
Összeszedem a gondolataim és megpróbálom újra írni!
Vendég

Kriszti,
én is így jártam kétszer ma reggel, az volt a szerencsém, hogy másodjára már word-be is elmentettem, onnan valahogy sikerült visszavarázsolnom a bnetre.... szerintem vmi van a rendszerrel...
Vendég

Na szóval!

Krisztánál nincs ott Réka baba, 3 óránként láthatja és etetheti! Remélem pénteken tényleg hazamehetnek már!

Rólunk! Megkaptuk a 4 hónapos oltást, minden rendben. A kislegény 6480gramm, azt hittem elájulok, mikor megláttam a mérleget. A hosszát most nem mérték.

Nati! Gratulálok a kis kukishoz! Én láttam a pocidon, hogy fiú lesz, csak elfelejtettem írni. Aninak is megmondtam uh előtt, hogy fiú és utána írta, hogy tényleg az. Elég kevés lány van, de ők járnak jobban, mert minimum 2 fiú jut nekik!

Márti! Ejha, de szépen kikerekedtél! Drukkolok kisAtinak, hogy még maradjon pár hetet anya jó meleg pocakjában!

Vicuska! Én is látom a második csíkot! Nagyon drukkolok, hogy ott baba legyen és jó helyen!

Bessy! Spontán laptető! Remélem szerencsét fog neked hozni!

Andesz! Gratula Bencusnak az átforduláshoz! Ti beadatjátok neki a Rota vírus elleni oltást?

Gabi! Ezt tőled is szeretném megkérdezni!

Alexa, Vikike! Ti beadattátok a fiúknak ezt az oltást?

Judy, Kata! Jelentkezzetek NST után, remélem minden okés, vagy talán már szültök is?

Most ennyi jutott eszembe, bocsi akinek nem írtam!
Vendég

Chrissyy!
Nekem sajnos nincs rá ennyi pénzem,ugyhogy nem adatjuk be!
Te beadatod Martinkának?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Még nálunk is dilemma, csak telefonon beszéltünk róla apával, de én is sokallom az árát!
Vendég

Sziasztok,

Most estem haza, mert kórház után volt még egy pár dolgom.

Kicsit el vagyok kenődve, na nem azért mert baj van, Barbika jól van, mindenem jól működik, szívhang ok, áramlás ok, vizelet negatív, vérnyomás 120/80, de a méhszájam sajna még mindig 2100-as vagyis a belső totál zárt, és szüléshez elég kemény. :cry: :cry: :cry: :cry:

Reggel óta szabálytalan időközönként vannak összehúzódásaim, csak elég rövidek és nem elég erősek és sajna ez nem igen tágított semmit. Ma már sokszor volt és sehol semmi.

Ha szombatig nem indul meg a szülés, akkor szombat reggel kell mennem megint NST-re és méhszáj kukucsra, majd utána minden nap NST és 2 naponta vizsgálat. 1 hét túlhordást engedélyezett a dr bácsim. Ha addig semmi, akkor megbeszéljük, hogy mikor indít, és ha akkor sem akarok tágulni akkor marad a császár.

Röviden ennyi. Nagyon nem akarok császárral szülni. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy :( hát Barbika jól érzi magát :) Kata???
köszi a bókokat 8)
Vendég

Gabi tőleg akartam kérdezni: pontosan hányadik heted hányadik napján szültél?? (ha jól emlékszem, nem voltál még 36 hetes)
Kérdeztétek, görcsölök-e, hát nem, csak néha húzódok össze, max napi 3-4 x, viszont tovább tart mint 15 másodperc. Érdekelne a méhszájam... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Judy,drukkolok,hogy ne legyen császár!!

Márti!Mikor kell dokihoz menned vizsgálatra?Én elmentem előbb,mint ahogy megbeszéltük,mert nagyon izgultam a méhszáj miatt.Nekem 1-2 percig eltartottak a keményedések.

Kriszti!Mi nem adattuk be a Rota elleni oltást.Tényleg szomorú,hogy ilyen drágák ezek az oltások! :roll:

Andesz!Ügyes Bencus,hogy megfordult,pedig milyen kicsi még! :D

Vicuska!Én is látom a második csíkot!Hajrá péntek!!Addig is tesztelsz még?

Bessy
!Reméljük,hogy jó lesz az eredmény,és köv. ciklusban babás leszel!! :wink: :D

Mi most jöttünk haza,sétáltunk egy nagyot,ebben a szép időben!

Vikike!!Lehet,hogy téged láttalak tegnap du. az Interspárban Levi babával?Egy másik anyukával és babával voltál.Levágattad a hajad?A bébikajáknál voltunk egymás mellett,még felétek is fordítottuk Martinkát (kék babakocsiban űlt),hogy lássa a gyerekeket!! :wink: :D
Vendég

Chrissy!
gratula hogy túléltétek a szurit :lol:
fiztni kell az oltásért?mennyit? :shock:

Krixta remélem jól bírja,hogy Réka sokat van távol tőle,talán így tud kicsit pihenni :roll:
most már remélem hamarosan hazajöhetnek :P

Márti!
hatalmas a pocid!minden okés veled? :D

Judy!
csak nem lesz császár? :roll:

Kata?

Szilvi vajon hol van?????????????
Vendég

Vicuska!
Ez a rota vírus elleni szer,ami nem kötelező,amugy 3*17 ezer forintba kerül! :shock: :shock: :shock: :evil:
Rota vírus:hányos,hasmenéses vírus!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok, most értem haza!

Vicuska, millllllllllliiiiióóóóó drukkkkkkkkkkkk!!!!! :P Nagyon-nagyon szorítok!! Délelőtt sem voltam, de Judy mondta, hogy pozitívat teszteltél!!! :wink: Annyira örültem neki!!! :lol: :lol: Én is látom ott a második csíkot!! :lol: nagyon szorítok péntekre!!! Addigis beszéld meg a pociddal, hogy ott legyen a baba, jó helyen!!!! Kitartás!! :wink:

Márti, neked meg "benttartás"!! :lol: Ha jól tudom,, Gabi 35+6 hetesen szült. beszéld meg a kicsi fiaddal, hogy jó még neki egy darabig ott bent!! Szép nagy pocid van. lehet, hogy az enyém nincs is ekkora!!?? :shock:

Judy?? Görcsök nem erősödtek?? :shock: Nekem most nyilalgat a hasam, de más nincs.

Ja, különben nst-n minden oké, BB megnézte a méhszájamat ("fincsi" volt :? ), 2100-as, mondta, hogy még nem szülünk.... Jövő héten 28-án kell mennem, mert az ő számításai szerint (uccsó mensihez +7 nap...) február 28-án kellene szülnöm. Ezek szerint nem gondolja, hogy előbb jönne. Meglátjuk.

Krixtánál nem voltunk, mert megint baromi sokat kellett várni. Üres volt az nst-s szoba, a nőci sehol. Valszeg egy nő intézett több dolgot, úgyhogy nem kapkodták el. Nem volt elvileg előttünk senki, mégis 3/4 órába telt, amire bejutottunk. Ja, és a néni kimondottan "kedves" volt. Néztem, jól megy-e a gép, mármint jelez-e rendesen. Erre rámszól, hogy ne nézegessem, mjad ő szól, ha valami nem jóó :? Kapja be........ na mindegy, szóval kb 10-re mentünk, és majdnem délben jöttünk el.

Nem lehet valami jó Krixtának, hogy nincs ott vele Réka--baba.....

Chrissy, hihetetlen, mennyit el tudnak kérni az oltásokért. Nekem azt mondta agyerekorvos, majd megbeszéljük, mit érdemes, mit nem beadatni... Mert,hogy attól függ főleg, mikor megy a gyerkőc közösségbe. Tehát, hogy megy-e bölcsibe, vagy csak 3 évesen, vagy 5 évesen oviba, ilyesmi...

Bessy, reméljük apáról kiderül, hogy igazi tenyészbika típus!! :oops:

Na, kajálok valamit, farkaséhes vagyok.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hát Judy,Kata!
Ezek a gyerkőcök nagyon jól érzik magukat odabent! :D
Márti,tényleg szép a pocid! :D
Kata,dobj Te is egy mostani pocakképet! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Hú csajok, egész nap olyan vagyok mint a mosott sz.r (már bocsánat). Fáj a fejem, nyügös vagyok. Roni kincsem is keveset mocorog (persze amikor már ilyedtemben a sztetoszkóphoz nyultam, egyből jó nagyot rugott a fülesbe) Aludtam du. két órát, de semmi nem változott. Ez a rohadt melegfront. Ráadásúl kicsit úgy érzem hogy megfáztam. Az én drága férjecském, köszönöm kérdéseteket, sokkal jobban van már. Jót tesz neki a McKenzie torna (nagyon egyszerű gyakorlatok) uszodába is jár, meg vettem neki a kocsiba gerinctámaszos párnát (azt is dícsérte). Szóval reméljük hogy egy darabig nem kell még gondolkodnunk a műtéten, majd meglátjuk. Addig is tanítom, figyelmezetetm hogy soha ne hajoljon semmiért hanem szépen gugoljon le. Levi (kb 9 kg) is kéreckedett a kezébe, szépen legugolt és úgy állt fel vele. Szóval menni fog ez csak figyelni kell a mozdulatokra.

Vicuska, nagyon drukkolok. Én egyértelműen látom a második csíkot (nem szellemcsík). Nagyon drukkolok hogy jó helyen is legyen. ...Legyen már péntek....addig tesztelsz? Ha igen, szeretném látni, persze ha nem vagyok túl indiszkrét.

Ildi, bizony még pincuri a Picikétek, de meglásd olyan gyorsan meg fog nőni. Most hasonlítgattam a képeket a pociméretemről (minden héten dokomentáljuk a változást), hát 6 hét alatt olyan sokat nőt, hogy ha nem velem történik el se hiszem. Persze ez a mérlegen is meglátszik (sajnos) 7 kg-ot hiztam összesen, de mind az utcsó 2-3 hónapba jött fel. Meló ügyben meg sztem ha akarod kezd el és majd meglátod hogy bírod-e.

Judy, minden reggel nagy kíváncsisággal olvasom hogy szülsz-e már. Jöhetne már Barbika. Remélem a császárra nem lesz szükség. Szexizzetek apácskával.

Kata, Geri is kibújhatna már.

Andesz, gratula Bence fordulásáshoz. Biztos azért volt tegnap rossz napotok mert megéreztétek a melegfrontot.

Nati, veletek mizú? Még mindig hajtod magad? És igen, Chrissy, simán megmondta az akkor még ép csak látszó pocimról, hogy kicsifiút rejt.

Bessy, spontán laptető :)

Márti, nagyon szép a pocid. Anycám is kikerekedett szemekkel nézte. Remélem minden oksi lesz veletek.

Chrissy, örülök hogy rendbe ment az oltás, jó nagy már a kis(nagy) fiad. Köszi az infókat is.

Alexa, sztem láthattad Vikit (tényleg levágatta a haját) és tegnap pont egy babás barátnőjével volt.

madiani

Tud nekem valaki abban segíteni hogy a haskörfogat mérést hogy kell végezni?
24 hetesen a védőnöm 89 cm mért, és azt mondta hogy ha heti 1 cm-t nő akkor rendesen fejlődik a baba.
Én ma 25 hetesen 93-at mértem [meglepodott]. Ez nem sok? Vagy rosszul mértem?

madiani

Ani, én még sosem mértem haskörfogatot. Asszem már nem is fogok :lol: Sajna nem tudok segíteni!! Neten sem találtam leírást róla :?

Kép

Kép

hoppá

Kata :D jót nevettem, nagyon ari vagy. Én is rákerestem a neten, de mivel semmi kézzelfoghatót nem találtam gondoltam érdeklődök tőletek.

madiani

Különben csupán csak kíváncsiságból mérem én is.

Csuklik a kis manócskám már vagy 10 perce. :)

madiani

Na? Csuklik még???? :wink:

Nemrég 30, 10, 10, 10 perces furcsa fájdogálásaim voltak, de már semmi. :roll: Na mindegy, úgyis megtudom, ha Geri ki akar bújni. :wink:

Na, lassan fellövik a pizsit, megyek csicsikálni. Jó éjt....

Kép

Kép

hoppá

Már elmúlt neki, kicsit fészkalódott még (megágyazott), de most már nyugi van.

Jaj, jöhetne már a kis Geri is. Olyan kíváncsi vagyok.

Megyek én is csicsikálni, még mindig fáj a fejem :evil:

Jó éjt!

madiani

Jó reggelt,

Kata tegnap este 11 körül bement a kórházba, mert folyott a magzatvíze.
Azóta még semmi hír róla.
Ha tudok valamit jelentkezek.

DRUKKOLOK KATA HOGY MIELŐBB MEGLEGYEN GERI BABA.

Énmeg sose szülök meg. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Geri babát hozó szép jó reggelt!!!!

Kata nekem is azt üzente éjszaka, hogy folyott a magzatvíz és bent fogják éjszakára. Most írtam neki, de nem válaszolt, gondolom már szülnek :P :P

Judy,
a következő tuti Ti lesztek Barbival, hidd el nem fog bent maradni :wink: Viszont vajúdni már nem fogtok együtt valüszínű :cry:

Szép napot nektek, megyek dolgozóba....
Vendég

Most küldött Imi egy sms-t, hogy Kata 3 ujjnyira tágult és most kap epidurát.

Kata, kitartás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati,

Engem már nem érdekel a vajúdás, csak induljon meg és ne császi legyen. Csak ennyit kérek az égiektől.

Császinál nem élhetem át azt a boldogságot amikor először meglátom a kisbabámat közvetlen születés után. Annál gyönyörűbb nincs is a világon. Csak órákkal később hozzák oda már tisztán csinosan.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jajajaj, le ne maradjak!

Kata, :) Kitartás, sokat gondolok rátok! (azóta már lehet ki is bújt a kicsike)

Judy, hajrá, most már te leszel a következő!

madiani

3 mp-ként frissítek, de tuti akkor történik valami amikor megyek melózni. :evil:

Viszont ez a nap gyönyörűen kezdődik. Kata szül az én fejem se fáj már. :lol:

Vicuskát nagyon de nagyon várom a pozitív tesztel!!!!! Ma megszületik egy újabb baba, be kell költözzön egy másik.

madiani

Sziasztok!

Micsoda izgalmakra ébredek.Hú, nagyon izgi.

Kata!
Már lehet ki is bújt a babócád,de ha még nem akkor kitartás,nemsokára a kezedben tarthatod!!! :wink: :wink: :wink:

Judy!
Ne izgulj most már te jössz.Iszod a málnalevél teát és eszed a homeos bogyeszokat???
Miért jut eszedbe ilyen hogy császár lesz.Nehogy magadba magyarázd!!!Gyorsan hessegesd el az ilyen gondolatokat!!!
Nem lesz semmi gond,semmi komplikáció :wink: :wink: :wink:

Hát Vicuska!
Lehet még sem csalnak a női megérzéseim!Én nagyon bízok benne és nagyon szorítok,hogy emelkedjen a HCG és ne legyen semmi gond!!!Millió drukk,és azonnal gyere,ha van vmi fejlemény.Sokat gondolok Rád :wink: !

Bessy!
Nagyszerű,hogy ilyen gyorsan haladnak a dolgok :lol: :lol: :lol: ,reméljuk apácskánál is minden oksi lesz és akkor semmi akadálya a babásodásnak!!!
Nagyon drukkolok!

Nati!
Írj magadról és Mütyürkéről is vmit!!!

Márti!
Szép nagy a pocid,de még tényleg eléggé fent van.Ne félj még bennmarad a kicsi fiad egy darabig.Nekem szülés előtt az arcom is nagyon megváltozott.Amúgy csütörtökön szültem és a doki szerint pénteken töltöttem volna a 36 hetet.Szerintem meg már szerdán betöltöttem,mivel az utsó mensim márc. 14-én volt.

Ildi!
Ne izgulj a bacik miatt,eddig míg nem voltál kismama sok bacit elkaptál a gyerekektől?Igazából úgy gondolom,hogy mivel folyamatosan ki vagy/voltál téve ezeknek a baciknak így sokkal immunisabb vagy rájuk és edzettebb a szervezeted is.

Ani!
A haskörfogatról annyi,hogy nem kell meglepődni,ha ilyen nagyot nő.Az is lehet,hogy pont úgy fordult a pici és ezért jóval nagyobbat mértél.

Chrissyy!
Hát nagyon sajnálom Krisztát,hogy nem lehet a kislányával :( .Engem délután 5-kor toltak ki a kórterembe és este 9-kor kaptam meg Noelt egy szopira majd csak reggel 6-kor hozták ki végleg onnantól már végig velem volt.De le se tudom írni milyen rossz volt az az éjszaka,mikor nem lehetett velem.Nem kívánom senkinek!Nagyon rossz érzés lehet Krisztának!!!Azért kimehet hozzá az inkubátorhoz???
Szorítok nekik,hogy minél előbb együtt lehesenek, boldogságban,egészségben.
Én se adatom be az oltást,tényleg elég drága.Szerintem csak a kötelező oltásokat fogja megkapni Noel :? .

Na puszi!
Vendég

Képzeljétek a barátnőmék is rajta vannak a babán.2 éve volt egy vetélése még az első trimeszterben :( .Most újra próbálkoznak.Péntek éjjel azt álmodtam,hogy terhes,fel is hívtam másnap reggel,hogy elmondjam neki.Még nem tudja mi van,de pont akkor volt peteérése amikor én ezt álmodtam.Nagyon drukkolok nekik!Majd kiváncsi leszek hogy mi van.
Vendég

Sziasztok!

Egy másik topikba szoktam írni, oda ahová régen Kata is írt.
Most írt a párja egy sms-et, hogy Kata 4 ujjnyi, nagyon fáradt.A baba és Ő rendben van.Nagy a baba úgyhogy mé a császár is benne van a pakliba.

Sziasztok
Kriszta

málna2162

Kata!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi Málna az infót.

Kata

KITARTÁS

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Geri babás jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Tegnap volt a védőnő, minden szép és jó. Utána beleszabadultam a háziügyködésbe. Mostam, áthúztam az ágyikót, vasaltam, pakoltam, mosogattam.... Voltam hitelügyintézőnél is.... Jobban elfáradtam, mintha jöttem volna melózni. :D

Vicuska
Csak nem?! Jajjjj, nagyon szorítok!!!!!! Halványan is, de ott az a 2. csíkocska!

Ani
Apával kidühöngtük magunkat. Úgy néz ki, apósjelölt jobban átlátja a helyzetet. Azt ígérte, hogy helyreteszi anyós kertészkedhetnékjét.
Persze, van 1-2 dolog, amit inkább nem mondok el apának. Nem akarom megbántani.
A külsős szemlélő szervezőben. :)
Örülök, hogy apa fájós hátának használ a torna.

Bessy
Örülök, hogy neked is tetszik. Jó lenne hétvégén ismét kimenni és alaposabban szemügyre venni. Talán az anyagi oldalt is jobban meg tudnánk beszélni.
A hát tényleg nagy és a tetőtér még be sincs építve.
Vége a vacakolós időknek, hajráááááá!!!!! ;) :)

Andesz
Gratula a forduláshoz! Bencus nagyon ügyes!

Judy
Gratula Bazsi 5*-séhez!
Gratula a jó eredményekhez is. Reméljük, Barbi baba jól megijed a császár hallattán és gyorsan előbújik.

Nati
Porcicát elhajtva! :D A védőnő tulajdonképp semmi olyat nem csinált, amit ne lehetett volna a tanácsadóban. Beírt egy csomó furcsa számot a kiskönyvembe, mást nem. Vérnyomást mért, vércukrot, testsúlyt... Beszélgettünk a kismamitornáról, szülésfelkészítőről... Majd a 36. hét körül jön ismét házhoz. Remélem, az saját kis házikónkba jöhet babaszobát nézni. ;) :D

Márti
Szép, kerek Kisati-lak! :) Ügyi vagy, hogy már össze vagy pakolva. Még kb 1 hónapig nyugodtan porosodhatnak. ;)

Kata
Hűha! Nagyon drukkolok!!!!!!! Ügyesek lesztek!!!!!!

Chrissyy
Martin baba jobban van már? Kapott valami gyógybogyót?
Köszi a híreket Krixtáékról. Remélem, gyorsan rendbejön Réka baba és hazamehetnek.
Vendég

Köszi Málna az infót!!!

KATA NAGYON SZORÍTOK!!!
Vendég

Gabi, köszi az infót a haskörfogatról! Drukk a barátnődéknek! Kérjük majd az infót hogy beteljesült-e az álmod.

Málna, nagyon köszi az infókat!

Kata, nagyon drukkolok hogy Geri kibujjon már!

Szilvi, hát igen, neha a melómentes nap fárasztóbb mint a melós. azért nagyon vigyázz magadra meg Titababára.

Képzeljétek mit írt a horoszkópom:
"Mire a Hold háromszor megtelik, kiderül, mi rejlik önben."
:) :D három hónap múlva szülök, fel is jegyzem a naptárba hátha 21.-én fog érkezni Roni (a kiirt 29 helyett)

madiani

Ani
Úgy el tudok lenni otthon. Azt hiszem nem sokat fogok unatkozni, ha táppénzen leszek. Azon filóztam, hogy a legközelebbi szülőlátogatásnál elhozom a kisebb Titababa-ruhákat.
Vigyázok őpöttömségére, 2 részletben vasaltam, mert elkezdtett fájni a pocim. Nagyon hucutkodott tegnap is. Ma is elkezdte a műsort. :D
3 hónap múlva meglátjuk, hogy igazat írt-e a horoszpókod. :D
Vendég

Hű, te jó ég! Most esik le, hogy 1 hét múlva átlépek a 3. trimeszterbe. :shock: :D
Vendég

Szilvi, azért még ne menj táppénzre..... :) Hogy fogsz nekünk írni? ugye lesz otthon net? Csak akkor mehetsz ha tudod velünk tartani a kapcsolatot. :)
Én is néztem hogy közeledünk mi is a vége felé...

madiani

Szép reggelt!

Kép

Kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
millió drukk neked meg Gerinek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ani
Majd meglátom, hogy jövő héten mit sikerül alkudni a dokival. Ő már nagyon elhajtana táppénzre. Otthon nincs net, de az új házban van. :D
Vendég

Málna,
köszi az infót, gyere még ha van új híred!!!!!!

KATA
KITARTÁS, HAMAROSAN MEGLESZ GERI BABA!!!!!!!!

Judy,
nem is tudtam, hogy Kata tervezte az epidurálist... Vagy menet közben is lehet ilyet kérni, ha úgy érzed itt a vég???

Szerintem Te se leszel császáros!!!! Látod, Katának tegnap még semmi baja nem volt, mára meg már 4 ujjnyira nyitva van.. Menni fog ez neked is!!! Majd segítenek, maszirozzák a gátodat és menni fog!!!! Erre koncentrálj!!!! Sikerülni fog és átélheted azt a csodálatos élményt, hogy születés után a melledre rakják Barbikát!!!!

Csajok, bocs, hogy nem reagálok, de tiszta lázban vagyok Kata miatt, most nem is tudok nagyon másra gondolni, csakhogy mi lehet vele....
Én valószínű tőle már nem kapok infót, úgyhogy Judy, Málna, gyertek, ha a férje ír nektek!!!!!
Vendég

Ani!
örülök,hogy apácskád jobban van :lol:
remélem te is 8)
érdekes ez a jóslat :lol:

Szilvi!
itt akarsz minket hagyni? :( látom,tegnap szabin voltál,én hiányoltalak :roll:

Gabesz!
remélem bejönnek a megérzéseid velem kapcsolatban is :D
Vendég

Judy,
múltkor küldtem neked privit, nézted?
Vendég

Sziasztok!!

Micsoda hír!!!Nemhiába voltak tegnap este Katának fájásai!!

Remélem hamarosan meglesz Geri baba!!DRUKKOLOK!!!!!!!
Vendég

Vicuska,
mai eredmény????? Gyere már és mesélj nekünk!!!!
Vendég

Kiröhögtek a kollégáim, 5 percenkét frissítek. Mondtam nekik miért és csak röhögnek. Férfiak.... :shock:

madiani

erősödik talán...mintha :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?