Sziasztok, most értem haza!
Vicuska, millllllllllliiiiióóóóó drukkkkkkkkkkkk!!!!!
Nagyon-nagyon szorítok!! Délelőtt sem voltam, de Judy mondta, hogy pozitívat teszteltél!!!
Annyira örültem neki!!!
Én is látom ott a második csíkot!!
nagyon szorítok péntekre!!! Addigis beszéld meg a pociddal, hogy ott legyen a baba, jó helyen!!!! Kitartás!!
Márti, neked meg "benttartás"!!
Ha jól tudom,, Gabi 35+6 hetesen szült. beszéld meg a kicsi fiaddal, hogy jó még neki egy darabig ott bent!! Szép nagy pocid van. lehet, hogy az enyém nincs is ekkora!!??
Judy?? Görcsök nem erősödtek??
Nekem most nyilalgat a hasam, de más nincs.
Ja, különben nst-n minden oké, BB megnézte a méhszájamat ("fincsi" volt
), 2100-as, mondta, hogy még nem szülünk.... Jövő héten 28-án kell mennem, mert az ő számításai szerint (uccsó mensihez +7 nap...) február 28-án kellene szülnöm. Ezek szerint nem gondolja, hogy előbb jönne. Meglátjuk.
Krixtánál nem voltunk, mert megint baromi sokat kellett várni. Üres volt az nst-s szoba, a nőci sehol. Valszeg egy nő intézett több dolgot, úgyhogy nem kapkodták el. Nem volt elvileg előttünk senki, mégis 3/4 órába telt, amire bejutottunk. Ja, és a néni kimondottan "kedves" volt. Néztem, jól megy-e a gép, mármint jelez-e rendesen. Erre rámszól, hogy ne nézegessem, mjad ő szól, ha valami nem jóó
Kapja be........ na mindegy, szóval kb 10-re mentünk, és majdnem délben jöttünk el.
Nem lehet valami jó Krixtának, hogy nincs ott vele Réka--baba.....
Chrissy, hihetetlen, mennyit el tudnak kérni az oltásokért. Nekem azt mondta agyerekorvos, majd megbeszéljük, mit érdemes, mit nem beadatni... Mert,hogy attól függ főleg, mikor megy a gyerkőc közösségbe. Tehát, hogy megy-e bölcsibe, vagy csak 3 évesen, vagy 5 évesen oviba, ilyesmi...
Bessy, reméljük apáról kiderül, hogy igazi tenyészbika típus!!
Na, kajálok valamit, farkaséhes vagyok.