Sziasztok
Gadevi,
Lehet, hogy te ügyesebb leszel, mint én. És nem uralkodik káosz fölötted.
Kazi,
köszi. Na, nem is az ovi extrasága érdekel. Mi körzetileg a Nyitra v. Nyitrai utcára tartozunk, de nekem az nagyon messze van, főleg, ha csak fél napra veszik fel. 10-kor indulhatnék is érte gyalog, hogy délre ott legyek. A Széchenyi sétányi jó lenne, mert ha mejd visszamegyek dolgozni, akár 2009-ben, akár 10-ben akkor ha kell bölcsi-ovi együtt lenne, vagy már mindkettő oviba járhatna oda, én onnan csak 5 percre dolgozom.
Köldökzsinórvér. Nagyon gyorsan levált a méhlepényem, és így nem tudott a doki, csak 30 ml-t levenni, amiből 23ml-t tudtak fagyasztani, de az csak egy 1kg-os gyereknek lenne elég, szerencsére ezen már túl vagyunk. Azt tanácsolták, hogy nem érdemes szaporításra várni, mert olyan sokszorosára kellene szaporítani mesterségesen, hogy benne lenne a baki lehetősége, azaz daganatos sejtek maradhatnak köztük. Így azt hiszem nem kérjük a tárolást.
Megpróbáltuk, nem sikerült, remélem nem is lenne rá szükség.
rtg-börtön
Nem tudom, van-e du. csomiszállítás, de gondolom igen.
Nyhk,
Köszi az infót. GOndoltam, hogy csak próba volt, de akkor is édi lehetett. miért is nem lehet neki úgy?
Thymi,
Képek szuperek. Nagyon édes Nimó is, de Gyopi sem semmi ezekkel az ékszerekkel. Boldog szülinapot neki utólag is. Jó, h. minden rendben. Nálunk is óránként eszik Dorka este 7-től 10ig, utána beájul.
Ser,
Mit szól a tesó a hugihoz? Akkor volt kitől örökölnie, hogy ilyen hatalmas baba lett. TÖk, jó, h. nem szaggatott szét mindent a tesódnál. Tudták, h. nagy baba lesz? Bár ez buta kérdés volt. Gondolom igen.
Tök szupi a kép. Édes Hanna.
Estelle,
Írtam pü-t. Tök jó, h. sok a tejcsid. Nyugodtan próbáld meg a palacsintát, bár lehet, h. kiérzik az ízén.
Megkóstoltad már? Én anno megittam egy pár kortyot, elég is volt.
TEjkiütésről írtam pü-ben, Dorkának már be volt gyulladva az arca, neki ekcémája volt/van még kicsit.
Hajny,
Estére megismert Anna az apukáját? A gyerekek tudják rendesen zavarba hozni a szülőket.
Adri,
A Rákóczi suli mellet van bölcsi és ovi is. Mást nem tudok a kp-ban.
Nana,
Boldog névnapot kívánok Neked!
Dóri,
Jó hallani rólatok. Én is most ácsingózom y utsó HP után, az előző kettőt most olvastam el, mióta a kisszobába vagyok zárva Dorkával, és amikor nem aludtam el, mert nem tudtam m ikor ébred, kb. 2-3 hét alatt ettem meg az 5. és 6. részt.
Tényleg szuperek aképek. 8 kg, nem semmi, Dorka is 4,9kg és még nincs 2 hónapos.