Új privát üzeneted érkezett!

thymi-köszi,h.leirtad.Igazán érdekesen viselkedik. :roll: Sok boldog születésnapot neki igy utólag is,szép kis hercegnő volt. :wink:

Adri-Mi mindig rohanunk...kiáltani kell :lol: Hajny is azt szokta,ugye? :lol: Mert nem is gondolja az ember,h.valaki ismerőssel is összefuthat. :roll: Sajnálom...legközelebb kiálts ránk.Akkor tuti megállunk. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na....én eddig azt hittem,hogy a tejkiütés 1ártalmatlan dolog és nem szorul kezelésre addig,amíg nem gyullad be vagy nem gombásodik be..

Mi is rohantunk az orvoshoz,de azt mondta,hogy majd elmúlik......persze nem hittem el!Vittem a bőrgyógyászatra,hátha majd ott segítenek rajtunk..hát kentem is szegényt majd 3hétig,semmi változás nem volt,persze vissza vittem,hogy vmi nem jó,erre írt 1másik kenőcsöt,azzal 1hétig kenegettem,semmi.A patikába megvettem mindenféle fürdetőt,de javulás nem történt.Vissza a bőrgyógyászhoz.....kiderült,hogy nem is fog a krémektől elmúlni,azért írta fel,hogy ne legyen nagyobb baj.Szóval majd 1hónapig kínlódtunk,gombás fertőzésre való krémmel kentem az arcát,amit már nagyon bánok,mert teljesen szükségtelen volt és csak remélni tudom,hogy nem ártottam vele.Elmúlt végül magától,néha előjön pár pötty ugyan,nem tudom mi lehet,de már nem akarok rákenni semmit.Nagyon érzékeny a bőre,mint minden babának,remélem idővel javulni fog a helyzet.

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Estelle,Nana!

Nektek is nagyon köszi a jókívánságot! :D
Milyen boldog volt Donát,hogy jönnek a vendégek,terítette az asztalt,pici méhecskés szalvétájával,tette a rágcsálnivalókat a tálcákra,nagyon aranyos volt!Annyira tud örülni a vendégeknek!
Verdás paplannak még jobban örült,mindig bjkál benne nappal is :lol:

Estelle!

Iwiwen lévő mélcímedre írhatok?Kérdezni szeretnék tőled,hátha tudnál valamit mondani rá.Gondban vagyok,nem tudom mit csináljak vagy csinálhatok.

Thymi!

Utólag is

Nagyon Boldog Születésnapot Gyopinak!
Vendég

Kép

Gyopinak szülinapjára! :D
Vendég

Kép

meg ez is :D
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit le vagyok maradva :oops: Így most egyben:

Boldog szülinapot Seriff, Gyopi! :D

Boldog névnapot Lilla, Donát, Dettus, Nana!! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana,
sok boldog névnapot kívánok neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,boldog névnapot Neked!!!!!

gadevi

Nana, tényleg Boldog Névnapot!

Pille,minden ok Veletek?

Hajny, igyekszem majd kicsinyíteni is....

Kép
seriff

Nana,

Nagyon sok boldog névnapot!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Ser
tom nem kis meló,föleg hogy nemrég jöttetek haza,van elég dolga az embernek.Majd ha ráérsz.

Don
te is teszel képet?Szép lehet az a szalvéta.

Gadevi
növérem is elég furán járt,Barnikának elöjöttek ilyesmi pöttyök,a végén azt mondta a dokinénije hogy ekcémás kiütés.Szegény,érzékeny börü lesz mint anyuja és Ricsi.Bár Ricsi kinötte ezeket,elmúlt róla minden.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Utolagos boldog nevnapot Lillanak, Donatnak, Dettusnak, mara pedig boldog nevnapot Nananak!

Gyopit Isten eltesse sokaig! Thymi, gratulalok a "kicsi" fiadhoz is!

Ser, gratulalok tesodeknak Zizuhoz!:) U.M-nal szult, vagy orvost valtott? Valami ilyesmi remlik... :roll:
Jo volt az ut? Fenykepek?

Estelle, szuper, hogy ennyi tejed van! :) Mozi csodaszep kisbaba! Remelem jol telnek a mindennapok!

Velunk minden rendben, Andris veszesen kozelit a 8 kilo fele, eleg nehez ringatni a popojat. Kateszkam is kis tunder. Imadom oket! :D
Mostanaban kevesebbet netezek, mert igy tobb ido jut a haztartasra es magamra (pl. kiolvastam az uj Harry Pottert) - jeeeee! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jeeee = jéééé akar lenni, ekezet nelkul felreertheto ( annyira megszoktam mar az ekezet nelkuli gepelest, bocsi :oops: :roll: )

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, mindjárt írok pü-t. Édesek a gyerekek az avatarodon!

Hajny, izé nem is csináltunk képeket a tájról :oops: -már többször voltunk vagy nem tudom miért, én max. a lécekre bírtam öszpontosítani,h ne akadjanak össze :shock: , de azért ugribugri mókuskáról van egy kép: Kép

Kép
seriff

Sziasztok

Gadevi,

Lehet, hogy te ügyesebb leszel, mint én. És nem uralkodik káosz fölötted.

Kazi,

köszi. Na, nem is az ovi extrasága érdekel. Mi körzetileg a Nyitra v. Nyitrai utcára tartozunk, de nekem az nagyon messze van, főleg, ha csak fél napra veszik fel. 10-kor indulhatnék is érte gyalog, hogy délre ott legyek. A Széchenyi sétányi jó lenne, mert ha mejd visszamegyek dolgozni, akár 2009-ben, akár 10-ben akkor ha kell bölcsi-ovi együtt lenne, vagy már mindkettő oviba járhatna oda, én onnan csak 5 percre dolgozom.
Köldökzsinórvér. Nagyon gyorsan levált a méhlepényem, és így nem tudott a doki, csak 30 ml-t levenni, amiből 23ml-t tudtak fagyasztani, de az csak egy 1kg-os gyereknek lenne elég, szerencsére ezen már túl vagyunk. Azt tanácsolták, hogy nem érdemes szaporításra várni, mert olyan sokszorosára kellene szaporítani mesterségesen, hogy benne lenne a baki lehetősége, azaz daganatos sejtek maradhatnak köztük. Így azt hiszem nem kérjük a tárolást. :( Megpróbáltuk, nem sikerült, remélem nem is lenne rá szükség.
rtg-börtön :lol:
Nem tudom, van-e du. csomiszállítás, de gondolom igen.

Nyhk,

Köszi az infót. GOndoltam, hogy csak próba volt, de akkor is édi lehetett. miért is nem lehet neki úgy?

Thymi,

Képek szuperek. Nagyon édes Nimó is, de Gyopi sem semmi ezekkel az ékszerekkel. Boldog szülinapot neki utólag is. Jó, h. minden rendben. Nálunk is óránként eszik Dorka este 7-től 10ig, utána beájul.

Ser,

Mit szól a tesó a hugihoz? Akkor volt kitől örökölnie, hogy ilyen hatalmas baba lett. TÖk, jó, h. nem szaggatott szét mindent a tesódnál. Tudták, h. nagy baba lesz? Bár ez buta kérdés volt. Gondolom igen.
Tök szupi a kép. Édes Hanna.

Estelle,

Írtam pü-t. Tök jó, h. sok a tejcsid. Nyugodtan próbáld meg a palacsintát, bár lehet, h. kiérzik az ízén. :lol: Megkóstoltad már? Én anno megittam egy pár kortyot, elég is volt. :shock:
TEjkiütésről írtam pü-ben, Dorkának már be volt gyulladva az arca, neki ekcémája volt/van még kicsit.

Hajny,

Estére megismert Anna az apukáját? A gyerekek tudják rendesen zavarba hozni a szülőket. :D

Adri,

A Rákóczi suli mellet van bölcsi és ovi is. Mást nem tudok a kp-ban.

Nana,

Boldog névnapot kívánok Neked!

Dóri,

Jó hallani rólatok. Én is most ácsingózom y utsó HP után, az előző kettőt most olvastam el, mióta a kisszobába vagyok zárva Dorkával, és amikor nem aludtam el, mert nem tudtam m ikor ébred, kb. 2-3 hét alatt ettem meg az 5. és 6. részt. :)
Tényleg szuperek aképek. 8 kg, nem semmi, Dorka is 4,9kg és még nincs 2 hónapos. :shock:

geli08

Geli, Te annyira kedves vagy,mindig mindenkinek írsz!
Holnap már mehetnek is haza tesómék, sztem inkább otthon derül ki,h mit szól Peti a hugihoz, most tetszik neki,nevetett rajta,mikor a kezét "rágta". Nem is tudom, az utolsó UH-n nem volt súlybecslés-ha jól emlékszem.

Hajny, különben roppant elégedett vagyok magammal, mert már mindent kimostam-vasaltam ami a síelés alatt felhalmozódott! :wink: (azért a háttérben látszik a kék ég és pár havas hegycsúcs)

Kép
seriff

Ünnepelteknek nagyon boldog születésnapot és névnapot! Bocsánat, most csak ennyi.
birolili

Ser,nagyon ari Hanna,gondolom jól kitombolta magát.. :lol:

Geli,káosz az így is van.....jó nagy.. :lol: :lol: :lol:

gadevi

Sziasztok!

Mi is minden szülinaposnak és névnaposnak sok boldogságot kívánunk, utólag is.... :oops: :lol:

thymi: nagyon tetszenek a képek!! A kedvencem ahol együtt vannak a tesók!!! És Gyopika nagyon csajos a szülinapos képeken!! Várom már, hogy élőben is lássam Nimikét!!! :wink: :lol:

Ser: nagyon csini lánykád van, de jó lehetett nektek a fini hegyi levegőben!!! :wink: :lol:

hajny: a torta gyönyörű volt, Editnek is nagyon tetszett! Köszi mégegyszer!! :wink: :lol: Pénteken randi??
Beüljünk egy kávéra egy jó helyre?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lili: sikerült venned fürdőrucit?? Hova utaztok?? :lol:

KépKép
erszényes

geli: azért is kell amúgy fizetni ha leveszik a k.zsinórvért vagy csak a tárolásért?? Hol lehet ezt intézni amúgy?

KépKép
erszényes

Bocsi h ennyi részletben írok, csak gyorsan elküldöm ami eszemben van mielőtt elszállna.....

Dóra: Andris jól belehúzott! 8 kg!!!! Akkor asszem van kondi neked mire álomba ringatod.... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Ser
de rendes vagy,csak miattam tettél egy olyan fotót amin van egy kis természeti táj?Vááá,ezt jól megfogalmaztam. :lol: Szóval szép ez így is,hogy ilyen kevés látszódik belöle.Mindig egy helyre mentek síelni?Miért nem mentek egy másik területre ahol még nem voltatok?Vagy ez bevállt minden téren?

Geli
hát,egy párszor Anna zavarba hozott már,ez van.

Dora
hát ez a súly nem semmi.Barnus 4 hósan ennyi,pedig ö se kis súlyú.Mit eszik?Vasat? :lol: :lol: Csak vicceltem,nöjön csak nagyra,legyen egészséges.

Erszényes
pénteken dolgozom,nem érek rá,csütkön itthon vaok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönjük a szülinapos köszöntéseket!

Ser
Boldog szülinapot!

Donoé, Bea, Dettus, Nana
Boldog névnapot! (Lillának, Donátnak)

Geli
Átérzem a sorsodat...3. napja vagyok egyedül velük...csak nekem az a szerencsém h apa hasznossan tölti a szabadságát és másodmelózik, csak nekem így nehéz rögtön az elején, főleg h Gyopiból elég érdekes viselkedést váltott ki az új helyzet. Tegnap már hajtogatta h GYopi bölcsi...szeret itthon lenni, de hiányoznak neki a többiek. Nekem meg megváltás lenne végre aludni aludni aludni (amit napközben és éjjel sem nagyon művelek). Éjjel 2,5-3 óránként kelünk (szerencsére elég csendes fiú, de nem mindig alszik vissza rögtönés szortyog is), nappal meg kialudná a krumplit a földből (na ezt meg én nem hagyom/Gyopi sem). Jó volna ha beállna a nappal/éjjel.

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajny,
jövő héten hogy dolgozol? Végig otthon leszek, lehet, hogy el tudnék szaladni a rucikért. Vagyis a hétfő lenne a legtutibb, mert ha kedden megműtik Lilit gondolom nem nagyon lehet vele majd szaladgálni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényke, már hazajöttünk, Visegrádon voltunk. Egyébként sikerült, köszi, akartalak hívni, csak hát mire odajutok.....:)
A köldökzsinórvárt mi is levetettük, a tárolásért kellett fizetni, igen, 20évre, meg amibe levették, a gyűjtőtasakért. Nekünk fullig tele lett szerencsére. És sikerült is a tárolás.

www.sejtbank.hu
www.zelion.hu
www.krio.hu
Itt tudsz utána nézni jobban, ha érdekel.
birolili

Nana!

Utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :D

Hajni!

Képek... :oops: Így,hogy kérdezed,egyetlen darab nem készült,el is felejtettük.Mindenki beszélt,kérdezett,kiment a fejemből :oops:
Vendég

Kép

Sbea,Zsolti!

Lilla babának Névnapjára szeretettel! :D
Vendég

Ali megint megbetegedett. :( De képzeljétek!Már a 2.adag gyógyszer után 1000x jobban van... :o annyira köhögött,hogy aludni se bírt,nem győztem szívni az orrát,amiből sok véres nyák is jött már... :cry: pedig csak sinecodot kapott ami száraz köhögésre való,Ő meg hurutosan köhögött.Mik vannak..a lényeg,hogy jól van.Jó lenne ha végre vége lenne már ennek az időszaknak.Mégse ülhetünk a lakásban állandóan.

Lili,én teljesen elfelejtettem,hogy elutaztatok.. :oops: már kezdtem aggódni,hogy mi lehet veletek.

Thymi,biztos nagyon nehéz most Neked a Picivel meg Gyopinak sem lehet könnyű..én még elég jól emlékszem,hogy hányszor sírtam a fürdőben kínomban....aludtam el ülve....és hányszor hívtam Atit a munkahelyén,hogy jöjjön haza,mert nem bírom tovább.Pedig nem voltam depis,csak teljesen kimerült...de hamar vége lett!Nagyon kívánom,hogy hamar összeszokjatok!!!!!!!!!!

gadevi

Lili: örülök, hogy sikerült venned!! :) Húúú Visegrád az szép, oda én is mennék.... :wink: :lol: :lol:
Köszi az infót, Janánál sajnos kimaradt, majd a kistesónál meglátjuk...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
na végre így gondolkodsz,kistesó. :lol: Kell is!

Lina
a hétfö még idáig oké,nem dolgozom,jöhetsz.Akkor lefestem a kisbicót is szerintem,ha Anna engedi.

Bea
Lillának nagyon boldog névnapot kívánok,!

Don
nem baj,én is el szoktam ám felejteni fényképezni,ez általába Endre feladata. :lol:

Thymi
kitartás,nem könnyü tutti,Gyopi meg hát elhiszem hogy menne,mikor megy?

Lili
én is szeretnék a közeljövöben menni Visegrádra,hol szálltatok meg?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: na azéééé annyira nem.... :shock: , az még jóval odébb lesz....

KépKép
erszényes

HAjni, www.thv.hu a honlapjuk. Gyönyörű. Voltunk már itt amikor kismama voltam Botonddal.
birolili

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST! :) :) Aranyosak vagytok! :)

Hajny
Holnap délelőtt tudunk talizni?

Lili
Én is voltam már itt, igaz csak 1,5 napra, de tényleg szuper hely.:) viszont méregdága, sajnos :(
Mesélj Botond hogy viselte? (én egyikkel sem voltam ilyen bátor) :oops: :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Egy gyors kérdés:

Hol kell leadni a gyes igénylő papaírt? (sajna a munkahelyem már nem intézi :( )

Kép

Kép
nyhk

nyhk: Én pont a mult 7-en intéztem a gyest. A Kurucz krt.-on kell leadni a Magyar Államkincstár Megyei Területi Igazgatóságánál.
H-SZ: 8-12-ig, CS-P: 8-14-ig vannak.

KépKép
erszényes

Ja és reggel 9-ig sztem ne menj mert tele van!!!!! Én multjor fél 10 kor mentem és nem volt egy ember sem. 3 perc volt elintézni....de lehet h csak jól álltak a csillagaim..... :roll: :lol:

KépKép
erszényes

Hajny,
rendben, majd hétfőn csörgök, hogy mikor tudok menni, jó? Reggel még elviszem Lilit a gyerekorvoshoz, kell papír a műtéthez, de utána jó.

Adri,
most már ismerem a tesód, tegnap szülőin bemutatták :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=26

Ha van idődtök és kedvetek, szavazzatok Gyopira!

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszénye,

Köszi az infót! Pénteken intézem is.

Thymi,
Szavazat ment :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam az írásaitokat!

Thymi, Gyopinak utólag is nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni. Örülök, hogy veled is minden rendben van.

Hajny, köszönöm, hogy néha legalább te hozzámszólsz!

Ser, ne felejtsd el a friss hegyi levegőt! Most az előbb bementem a gyerekszobába, hogy egy kicsi szellőztetés után becsukjam az ablakot, hát mit ne modjak király trágyaszaggal telítődött a szoba. Hát lehet, hogy a gyerekek ettől is jót fognak aludni délután én majdnem öklendeztem olyan tömény volt. Pedig nem vagyok egy városi maca. A hobbinkban mi is szoktunk trágyázni, de ez most durva volt. :roll:

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Kisévi
ez naon gáz,nálunk néha iszonyú füst szag jön be.Napközben már legalább a konyhában nyitva van az ablak,jön a friss levegö be.Este meg becsukódszkodunk.

Lina
oké,várom a telót.

Nana
na erröl lecsúsztam.Vasárnap itthon leszek egész nap.

Erszényes
hát te tod.Beszélek én mi?

Lili
este belenézek alaposan,köszi az infót.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi
valamiért nem akarja megnyitni nekem ezt az oldalt,késöbb még próbálom ám!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana, Köszi kérdésed, Boti végig csak a szobában volt, a 4nap alatt.
Én is csak úgy belevágtam az útba, anyuval, legalább édesanyám is kikapcsolódott egy kicsit, rengeteget dolgozik mostanában. Végig sem gondoltam igazán.....aztán rossz volt, mert Zsófi sem élvezte annyira. Ő imád itthon tenni, venni a játékaival. De legalább egy kicsit kimozdultunk, kupi volt a szobában..... fürödtünk, sokat voltam Zsófival-ez nagyon jót tett neki, itthon sajnos nincs rá lehetőség, Boti kiharcol mindent magának. :D
A menetrendünk ugyanaz volt, mint itthon, úgyhogy volt feszített tempó. :) Anya is belátta, hogy nem csak nyávogok, mikor azt mondom, h. kész......
Egyébként olyan gyorsan eltelt, mintha csak álmodtam volna az egészet. :) :D
birolili

Sziasztok!

Lili
azért azt vettem ki,hogy jól érezted magad,akkor tessék néha elmenni.Ha anyud vagy valaki elkísér,az jó.használd ki ezeket az éveket,csavizzatok csak.Annával én is sokat mentem,mára már kevesebbet.

Geli
hogy vagytok?Megkaptad a pü-met?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Sajnos szervízben van a gépünk, így csak jövőhéten tudok jönni... :cry: Csak Anyuéktól írok most is, és ennyit, mert megyünk fürödni haza! :)

Puszi Nektek! :)

Kép
estelle26

Geli!

Nem felejtettelek ám el!
Kazi-Megteszed, hogy megírod Gelinek a telószámom pü-ben?
Kösssz!!! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Na megjött a véreredmény, 3 napos kórház :? :cry:
Nem tudom, hogy fogjuk kibírni, Levi nem alszik el máshol! Itthon berakom a kiságyba és ennyi, elalszik egyedül. jaj lányok, rettegek!

Geli!
ha nem gond felhívnálak, előkotorom a számod, mert tudom, hogy küldted már!
meg is kerestem, holnap felhívnálak!

ne hari, de most ennyi csak, bocsika!

ja még valami !

Cuki, nagyon el van veszve mostanában!
Hajny szólj már neki, hogy néha benézhetne hozzánk!!! :lol:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri
ígérem szólok Cukinak!
Ne idegeskedj,minden rendben lesz!Megérzi Levi ha ideges vagy!

Borsikáról tudtok valamit?Rég írt ö is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adrienn,

Lehet tudni mért mentek a korházba? Ide Kecskemétre?
Hidd el a gyerekek többre képesek mint amit mi hiszünk. Menni fog biztos az alvás is, csak te próbálj egy picit megnyugodni. (tudom könnyű mondani, (írni), de ha tudod, hogy "csak" 3 nap akkor azért tudsz vissazszámolni)

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?