[/url]
De jó, h ennyire felpörögtetek
Maci
Ház
de majd találtok olyat, ami minden szempontból jó lesz
no látod
én is megnéztem, klassz.
Anyu már tök jól van
Remélem kókusz rendbe jön. Ennyire gáz az a visszér?
Mások véleményével ne foglalkozz, ha valamit igazán szeretnél. Te tudhatod a legjobban, h az neked jó e. Persze meg kell hallgatni, mert biztosan jót akarnak, de csak azt vedd ki belőle, ami neked fontos.
Az anyósok úgy látom meg már csak ilyenek, mindenbe beleszólnak ....
Epidurálisnál sztem azt mérlegeld, h képes vagy e a fájdalmat elviselni, h milyen a fájdalomküszöböd, legalábbis nekem ez segített és én sem akartam, h matassanak.
Még a legdurvább fájásnál is azt mondtam, h csak epidurált ne
Évi
Persze
Cukkiiii
Hát akkor hurrá, h nem kell levenni.
Naaagyon jó ez a kép
Olyan szépek voltatok.
Tehetnél még
Jucmuc
Én is garantálom, h sokkal jobb lesz
én most már annyira szeretek szoptatni, csak a kellemes meghitt érzés marad.
Kérünk képeket, ha már ennyit csináltok
javítom a dolgokat
Faul
Jajj a nyarat én is várom annyira úúútál öltözni
minden bundazsák, sapi felhúzás üvöltésbe torkollik.
Hozzátáplálás. Hát igen nem eccerű, ahány ember annyi félét mond. Én most bízom a védőnőmben mert neki is van 4 gyerkőc. És ez még nem szopi kiváltás csak kóstoltatás. Csak a hónap végére érjük el
azt az állapotot talán, h kihagy 1 szopit. Ebben a hónapban csak gyümi semmi más. A tejcid tuti nem megy el csak ő eszik többet. Nekem sem annyira feszesek a melleim mint amikor picur volt.
Akkor is volt annyi mint most csak nem bírta mind kiszopizni
szóval nyugi nem kell rögtön arra gondolni, h a tej elmegy. Amíg nem fogy, tartja a súlyát vagy hízik, addig minden ok.
Vagy nem jelzi, h neki kevés. Még lehetett volna húzni amúgy a hozzátáplást egy hónappal, de ő nagy érdeklődést mutatott az ételek iránt
amit mi ettünk ezért döntöttünk úgy közösen, h elkezdjük.
Hirtelen ennyi. Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok
Tényleg miért fejed a tejet?
Pelus: a pampers nekünk sem annyira jött be, de a Libero ok volt, viszont ár/minőség arányban a Schleker bolt Babysmile pelusa nyert. Mondjuk nekem pont itt van a közelben, szval így könnyű.
Angie
Fúú hát szerintem, ha Lilla meglátja gondban lesz
igaz az övék már sokkal régebbi "szerelem"
igaz???
Köszönjük a névnapi köszöntést: Syry, Szisszka, Pankaa, Jucmuc
Tina
Tudom, h most nehéz de a kezdeti időszak csak a szopiból meg alvásból áll ki. Nekem is nagyon nehéz volt, de nemsokára jobb lesz. Egyre ügyesebb lesz és már nem fog ennyi időt igénybe venni neki a szopi.
Sőt egyre több mindent fog csinálni.
Nekünk is a hasonalvás jött be.
Nomi
wow, no ez aztán a csoda story
Szinte hihetetlen, h a teszt nem mutatta ki és mégis baba volt a pocidban, de még milyen!!
Köszönjük a születéstörténetet is
Norwell
Édes kicsi manó
Eszter
No jó akkor javítlak. No csak nem panaszkodni szép az a 25 majdnem 26
még fiatal vagy
Unique
bocsi nem tudom, h lett 41 ....javítom
Kis bujkálós Dávid
Örülök, h jól vagy/tok. Náthából gyorsan gyógyuljatok meg. Szerintem szuperul megszervezted a dolgokat.
Bébiszitter kapcsolatban van egy kérdésem. Küldök privit.
Panka
Örülök, h jól sikerült a a fotózás, hát jó sűrű napotok lehetett.
fúú megint Japán?? Meddig lesz?
Etetés jó ég no akkor én végképp összebalhézom anyóssal, ha elkezd enni? Már most etetné savanyúsággal meg ilyesmivel (persze csak játékiból..) de elég idegesítő, h állandóan azt mondja, h kérsz egy kis ezt, kérsz egy kis azt.
Szval először is nem tud beszélni, nem tudja megmondani, másodszor meg igen ne etesse mindenféle hülyeséggel.
Apának boldog szülinapot!
Az első kép nagyon tetszik
az az áhítat amivel néz
Én sem tudtam a gyermekfotós oldalt behozni. Uazt írtam be mint Angie.
Andy
A link lemaradt. Feltennéd még 1x?