Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :D

Faul :D

Köszi! :D Itt sajnos nincs garmastan krem, vea oil-lal kenem...
De akkor ezek szerint altalanos jelenseg. :oops:

Syry :D

Tudnad mennyit levegöztetem öket... :lol: :lol: Hogy sikerült a szülinapi party? Mate biztos nagyon boldog volt! :D

Angie :D

Ne viccelj, most mar tudom mit jelent anyukanak lenni.. :D Az embernek tenyleg semmire nincs ideje. :shock: ma delben csinaltam magamnak egy capuccinot, nehany ketszersülttel aztan csokolom... :lol: :lol: Most a la'bammal tologatom a kocsit, hogy bealudjon. :lol: 8)
Amugy elvezem minden pillanatot de bizony van olyan is, hogy pl. du. 3-tol este 11-ig szorakozik velem...en meg mindent megtennek erte..felölem egyfolytaban a cicin loghatna csak az a baj, hogy a bimboim nem birjak...persze szepen lassan kialakul minden... tenyleg szivdöglesztö Sziszko... :D :D

Tina :D

Haaat szerintem jol van mellen, legalabbis a korhazban azt mondtak jo ig. A bimbot jol bekapja..az az erdekes, hogy a bal bimbom sokkal jobban faj. Igazabol azzal van csak a gond. En hasznalok arra bimbovedöt mert maskepp nem birom elviselni a fajdalmat. Igy is faj de ezt meg elviselem.
Amit irtal a kisfiadrol, ugyanazt el szokta jatszani az enyem is...neha 5 orat is alszik egyhuzamban, olyankor nem gyözzük az apjaval lesni, hogy lelegzik-e meg.. :lol: :lol: maskor pedig alig lehet elaltatni.

Nomi :D

Nagyon örülök, hogy sikerült a baba, regota szerettetek volna Ti is! Gratulalok a kis Tamaskahoz nagyon szep kisfiu! :D :D

Norwell :D

Nagyon edes Sacika a kepeken, köszönjük! :D :D

Unique :D

A Te Davidod is nagyon edes, szepen latszik a pofikaja! :D :D

Macika :D

Nem okozott gondot, azert kaptam az antibiotikumot. Csak azert irtam, hogy meg akkor sincs baj ha nem tudjak idöben kikezelni mert a szüles alatt kapott antibiotikummal megoldjak.
A bimbo sajns faj..... :(

Panka :D

Nem is tudtal szoptatni? Hu nagyon sajnalom. :( De egyaltalan? Szörnyü lehetett, hogy van tejed de nem tudsz szoptatni...es akkor hogy oldottatok meg?

Fleur :D

En is nagyon sok boldogsagot kivanok a kis Lillanak nevnapja alkalmabol! :D :D

Lanyok, akinek esetleg csaszarja volt lenne egy kerdesem: normalis az, hogy a vagas feletti reszen olyan furcsan szinte erzeketlen a böröm?
Es ugy altalaban mennyi idö kell mig az embernek lemegy egy kicsit a hasa? Hasznalok haskötöt is a chicco-tol de olyan kenyelmetlen sokszor szoptataskor leveszem.
jucmuc

Jucmuc
nekem is csaszi volt. a bőr körülötte mindig érzékeny marad, úgy tudom azért, mert az idegeket is átvágják. (ezt itt olvastam a babaneten, van egy csaszis- topik már nem emlékszem hol.várandósság-vagy szülés alatt már nem tudom, de szerintem megtalálod) nekem még mindig nem ment vissza teljesen a hasam. (én nem használtam haskötőt.)
köszi a szülinap jól sikerült. (majd megint Pankának küldöm a képeket, ő teszi fel.) gyerekek is felnőttek is jól érezték magukat. Hugom két gyerkőce is itt volt (5 ill. 1 évesek)

Kép

Kép
syrynx

Maci
Konczné szülésznő jól hangzik-az én vezetéknevem is az. :oops: :lol: Anyósék nem semmik a házzal kapcsolatban. Miért nem vesznek ők is egy kertes házat, azt úgy rendezik ahogy akarják. :evil: :evil: Megnéztem a képeket, nekem tetszik.

Kép

Kép
syrynx

De a lényeg az, hogy nektek megfeleljen. (ez lemaradt az előbb)

Kép

Kép
syrynx

Maci!
Nem semmi!Gyanítom sok gond lesz ha majd megszületik Titababa akkor is. :(

Jucmuc!
De szoptattam, csak nehezen ment, ill. nem sokáig tartott.Fejtem amig vlt hozzá energiám, aztán feladtam. :oops: Rendbe tettem a lelkemet, testemet, utánna jobb lett.Emili meg felnőtt tápin,képet már mellékeltem. :wink: :lol:
Hasam még nekem is van.Van aki szerint min. 1 év kell amig visszalaposodik, mások szerint meg 3.Nekem most kezdenek levándoloni a kilók.Aztán van olyan is aki behorpadt hassal jön ki a szülészetről! :twisted: :lol:

Emilinek most az tetszi nagyon, ha kerekecske dombocskát játszunk a tenyerén-talpán ,aztán jól megcsikizem a nyakát, vagy a combját. :lol:

Most kelt fel, megyünk is ajánékot nézni apának, mert ma van a 30. szülinapja! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ízelítő a képekből, a 2 nagy kedvenc:
Kép Kép

Kép
pankaa

Jucmuc
Bízom benne, hogy hatásos lesz a kókuszirtás és többé vissza se jön. :)
Jobbulást a bimbóidnak! Szoptatás ügyileg nem tudok tanácsod adni. :?

Syry
A legnagyobb vicc, hogy kertes házban laknak, de senki nem foglalkozik semmivel. Derékig ér a gaz a kertben. :twisted:
Nagyon bánjuk, hogy megemlítettük nekik... :(

Panka
Ettől tartok én is! Főleg, hogy már most bejelentkezett 1 hétre. Apának mondtam is, hogy ha idegesíteni akar feljönni, akkor inkább maradjon otthon. Ha már feljön, akkor segítsen legalább főzni.
Ha tanács kell, akkor meg majd megkérdezem...
Emili milyen kis agresszív arcot vág. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Norwell!

Gyönyörű kislány Sacika, és engem nagyon emlékeztet Kendére, csak egy törékeny kis pillangó :) :)

Syry!

Teszek fel esküvős képet, ha érdekel :) Mindjárt keresek egy elfogadhatót :)
Hát igen, "B" tervvel készülni kell...
Várom a szülinapi képeket!

Angie!

Tényleg szívdöglesztő Szilárd :)

Unique!

Csodaszép kissrác lesz Dávid, ez tuti! Biztos beáll menetirányba, ha itt lesz az ideje! :)

Maci!

Klassz ez a ház, drukkolok, hogy sikerüljön megvennetek! Ne hagyd, hogy a kedves mama kiborítson :evil:

Panka!

Nem csodálom, hogy a kedvenced lett ez a két kép :) Tündéri rajtuk ez a csajszi :) Biztos a többi is ilyen vagány :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka
jók a képek nagyon. az alsón olyan Emili, mint egy kis vadmacska. szépek a szemei. :D mintha világosabb lenne a haja, mint korábban. Nálatok is viharos sebességgel közelít az 1. szülinap! :lol:

Évi
ok. várom a képet.

Maci
"feljönnek"--ez azt jelenti, hogy máshol laknak? talán Szegeden? (párod is szegedi?) akkor nem fognak túl gyakran jönni. az elég nagy távolság.

Kép

Kép
syrynx

Ez a kedvencem :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
hát ez tényleg ari. :lol: köszi
nem akarok szemtelen lenni, de esetleg olyan is van, amin a ruhád is látszik?

Kép

Kép
syrynx

Évi
Köszi a drukkot! :)
Vigyázok a kedves mamával. Jó ez a 200 km távolság. :D
Nagyon jó ez a kép rólatok!

Syry
Úgy van, a szülők szegeden (illetve bordányban) laknak, barátok közt is 200 km. Nem is bánom, hogy nem jönnek túl gyakran. Egyedül nem bírok plusz 6 emberrel. :? Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tudnak viselkedni. :shock: :evil:
Azt meg nem szeretem, ha engem égetnek....

No, lassan elindulok hazafele. Még nincs ki a mai csipkebogyó-kamilla teácska adagom. :D
Szép délutánt!
Vendég

Maci
meddig tervezed a melót? kb. mikor hagyod abba?

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóó reggelt!

Végre tudtam rendesen aludni. :) Még nem vagyok a régi, de már alakul. :D

Syry
Még egy hónapot szeretnék, viszont a doki már nem nagyon akar hagyni. Jövő pénteken megyek hozzá, majd meglátjuk miben tudunk megegyezni.
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Bár késve reagálok, de írtad ezt a masszírozást a szemváladékozással kapcsolatban. Letudnád írni pár mondatban, hogy mit takar ez? A védőnővel próbáltuk ott a szemgödör belső részén megnyomni picit, de nem jött belőle semmi.
A kép nagyon jó lett, jó látni, hogy olyan mosolygós vagy rajta.

Panka!
Nagyon vadóc ez a második kép Emilről :lol: , nagyon jók lettek és mekkora szemei vannak! :D
Anyósék miatt nem irigyellek. Teljesen jogosak, amiket leírtál én sem örülnék ha ilyen helyzetben lennék.

Maci!
Jó ez a ház! Azt néztem, hogy az egyik képen már le van festve kivűlről? (mert egy másikon mintha még nem lenne)
Anyósék meg söpregessenek (meg kertészkedjenek) csak a saját házuk táján! :evil:

Nomi!
Emlékszem Rád és nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel jöttél! Ti is nagyon megérdemeltétek ezt a csöppséget és örülök, hogy minden rendben van veletek! :D

Norwell!
Nagyon szép kis Saci babátok lett! :D

Jucmuc!
Kitartást a szoptatáshoz. Reméljük mielőbb elmúlik ez a fájdalom.

Még tuti akartam írni valamit, de most már a reggeli körül jár az eszem (még nem is ettem). Dávid most elaludt, kihasználom ezt az időt. Úgy vettem észre, hogy az egyik karácsonyi CD nyugtatja meg.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Na, megint végre ideértem...
A hétvégén átalakítottuk a lakást, így egy percem sem volt, a gép elé ülni, tegnap meg itt volt az egyik barátnőm és szinte végig ő ült a neten.
Szóval a lakás kész és szebb, mint újkorában!!
Képeket itt nézhetitek meg:

”Új” kéró

Most rohanok teregetni, mert a hétvégi nagy átalakulás mellett mosni nem volt időm.
Délután meg suli....
Andy

Kép
oriandy

Panka!
Az általad megadott cimre azt irja ki, hogy a domain tulajdonos még nem töltött fel adatokat a lapra. Ezt irtam be: gyermekfoto.hu. Biztos, hogy ez a pontos cim?
Emily nagyon édes a képeken. Ahogy vicsorgatja a fogát...!! :)

Sajnos most nincs időm irni bővebben.
Szép napot mindnekinek!
Vendég

Még gyorsan:

Norwell!
Szerintem Sacika nagyon hasonlit a bátyójára :)

Maci!
Megnéztem a kérót. Nagyon jó. Nekünk pont ilyen a konyhabútorunk :)

Brill!
Tok jó lenne, ha csüt ráérnél. A gyerekek már játszani is tudnak :)
Vendég

Kép[/url]
De jó, h ennyire felpörögtetek :lol:

Maci
Ház :( de majd találtok olyat, ami minden szempontból jó lesz :)no látod :) én is megnéztem, klassz.
Anyu már tök jól van :)
Remélem kókusz rendbe jön. Ennyire gáz az a visszér?
Mások véleményével ne foglalkozz, ha valamit igazán szeretnél. Te tudhatod a legjobban, h az neked jó e. Persze meg kell hallgatni, mert biztosan jót akarnak, de csak azt vedd ki belőle, ami neked fontos.
Az anyósok úgy látom meg már csak ilyenek, mindenbe beleszólnak ....:lol:
Epidurálisnál sztem azt mérlegeld, h képes vagy e a fájdalmat elviselni, h milyen a fájdalomküszöböd, legalábbis nekem ez segített és én sem akartam, h matassanak.
Még a legdurvább fájásnál is azt mondtam, h csak epidurált ne :lol:

Évi
Persze
Cukkiiii :)
Hát akkor hurrá, h nem kell levenni.
Naaagyon jó ez a kép :) Olyan szépek voltatok. :) Tehetnél még :)

Jucmuc
Én is garantálom, h sokkal jobb lesz :) én most már annyira szeretek szoptatni, csak a kellemes meghitt érzés marad.
Kérünk képeket, ha már ennyit csináltok :lol:
javítom a dolgokat :)

Faul
Jajj a nyarat én is várom annyira úúútál öltözni :) minden bundazsák, sapi felhúzás üvöltésbe torkollik.
Hozzátáplálás. Hát igen nem eccerű, ahány ember annyi félét mond. Én most bízom a védőnőmben mert neki is van 4 gyerkőc. És ez még nem szopi kiváltás csak kóstoltatás. Csak a hónap végére érjük el
azt az állapotot talán, h kihagy 1 szopit. Ebben a hónapban csak gyümi semmi más. A tejcid tuti nem megy el csak ő eszik többet. Nekem sem annyira feszesek a melleim mint amikor picur volt.
Akkor is volt annyi mint most csak nem bírta mind kiszopizni :) szóval nyugi nem kell rögtön arra gondolni, h a tej elmegy. Amíg nem fogy, tartja a súlyát vagy hízik, addig minden ok.
Vagy nem jelzi, h neki kevés. Még lehetett volna húzni amúgy a hozzátáplást egy hónappal, de ő nagy érdeklődést mutatott az ételek iránt :) amit mi ettünk ezért döntöttünk úgy közösen, h elkezdjük.
Hirtelen ennyi. Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok :)
Tényleg miért fejed a tejet?
Pelus: a pampers nekünk sem annyira jött be, de a Libero ok volt, viszont ár/minőség arányban a Schleker bolt Babysmile pelusa nyert. Mondjuk nekem pont itt van a közelben, szval így könnyű.

Angie
Fúú hát szerintem, ha Lilla meglátja gondban lesz :) igaz az övék már sokkal régebbi "szerelem" :) igaz??? :wink:

Köszönjük a névnapi köszöntést: Syry, Szisszka, Pankaa, Jucmuc

Tina
Tudom, h most nehéz de a kezdeti időszak csak a szopiból meg alvásból áll ki. Nekem is nagyon nehéz volt, de nemsokára jobb lesz. Egyre ügyesebb lesz és már nem fog ennyi időt igénybe venni neki a szopi.
Sőt egyre több mindent fog csinálni.
Nekünk is a hasonalvás jött be.

Nomi
wow, no ez aztán a csoda story
Szinte hihetetlen, h a teszt nem mutatta ki és mégis baba volt a pocidban, de még milyen!! :lol:
Köszönjük a születéstörténetet is :)

Norwell
Édes kicsi manó :)

Eszter
No jó akkor javítlak. No csak nem panaszkodni szép az a 25 majdnem 26 :) még fiatal vagy :)

Unique
:oops: bocsi nem tudom, h lett 41 ....javítom
Kis bujkálós Dávid :) Örülök, h jól vagy/tok. Náthából gyorsan gyógyuljatok meg. Szerintem szuperul megszervezted a dolgokat.
Bébiszitter kapcsolatban van egy kérdésem. Küldök privit.

Panka
Örülök, h jól sikerült a a fotózás, hát jó sűrű napotok lehetett.
fúú megint Japán?? Meddig lesz?
Etetés jó ég no akkor én végképp összebalhézom anyóssal, ha elkezd enni? Már most etetné savanyúsággal meg ilyesmivel (persze csak játékiból..) de elég idegesítő, h állandóan azt mondja, h kérsz egy kis ezt, kérsz egy kis azt.
Szval először is nem tud beszélni, nem tudja megmondani, másodszor meg igen ne etesse mindenféle hülyeséggel.
Apának boldog szülinapot!
Az első kép nagyon tetszik :) az az áhítat amivel néz :)
Én sem tudtam a gyermekfotós oldalt behozni. Uazt írtam be mint Angie.

Andy
A link lemaradt. Feltennéd még 1x?

KépKép
KépKép
fleur

És azt nem is írtam, h minden nappal egyre jobban szeretem ezt a kismanót :) képzeljétek már négykézlábazik ringatja a popoját egy höhöhö vagy lá (ami nála a nevetés) kiséretében :) meg síkítozik annyira élvezi. Szó szerint beveti magát a játékai közé a játszószőnyegen :)

Felfedezte, h van árnyéka. És ez borzasztóan tetszett neki. Nagy elmélyülten kinyitotta és becsukta a kezét :)

Meg tükörképét is imádja :) röhög neki :) az meg ugye vissza :)és hát ez egy remek körforgás :)

KépKép
KépKép
fleur

Tina
Ez úgy van, hogy az ingatlanos mondta a tulajnak, hogy fessék le a házat, hogy valami pofája legyen. A hátsó rész nincs megcsinálva, ennyi. A lényeg, hogy nincs felázás, nem hullik a vakolat. Most szervezkedek, hogy egy kőműves vagy más szakértőbb emberke jöjjön és nézze meg.
Apa még ma is ki volt bukva a "tanmesén". Leszűrtük a tanulságot, soha többet nem szólunk, nem kérünk véleményt tőlük. Kapják a kész tényeket és slussz.

Angie
Talán egy asztalos csinálta? :D Nekünk is nagyon tetszik, apa most azon gondolkodik, hogy lehetne spotlámpákat beszerelni a szekrénybe. :D Már képzeletben ott is lakik, ma azzal fárasztott, hogy a szobába, hogy lehet betenni a TVt és a házimozit. :lol:
Holnap délután megyek hitelügyintézőhöz némi tanácsért. Utána kicsit okosabbak leszünk.

Fleur
Kókuszirtás folyamatban van, pár nap és elfogy a bogyóm. :)
A visszér okozhat galibát, főleg, ahogy testsúlyilag is növögetek. Kicsit félek attól, hogy esetleg kés alá akar küldeni. :( Eddig nem okozott problémát, nem fájt, dagadt a lábam. Bízom benne, hogy elég lesz, ha csak harisnyát hordok.
Anyós okoskodása kb úgy jött le, hogy mi azért nem akarunk állattartással és hatalmas kertészkedéssel foglalkozni, hogy nekik ne tudjunk mit vinni. Erről nincs szó, nagyrészt egyedül vagyok, májustól itt lesz a Titababa is, nem tudok egy nagy kertet rendben tartani. Mindenki képes volt felfogni és megérteni, egyedül ő nem. :evil:
Mindegy, nem foglalkozunk tovább velük. Köszönjék meg szépen maguknak.
A fájdalomküszöbömet inkább ne ragozzuk. Ha tűt látok, már feláll a szőr a hátamon. Majd a tett helyszínén kiderül, hogy mennyire leszek nagyleány. :lol:
Vendég

Ertem. Sajnalom, hogy igy alakult a tejcsi dolog...de latod megis milyen gyönyörü nagylany lett Emiliböl... :D :D

Evi :D

Nagyon szepek vagytok az esk. kepen! :D

Syry :D

Szoval nem vagyok egyedül ezzel a furcsa erzessel...örülök, hogy jol sikerült a babazsur! :D

Maci :D

Köszike, ne is törödj anyos pajtassal mondjon amit akar ugyis ugy lesz, ahogyan Ti szeretnetek! :lol: :lol:

Fleur :D

Köszi a biztatast! :D :D Persze majd teszek meg kepeket is. :D
jucmuc

Tina!

Próbáltam megkeresni, hogy hol olvastam a masszírozást, de nem találom :( Annyira emlékszem, hogy az orrgyököt kell masszírozni, a szemzugnál. Amire vigyázni kell, hogy ha gyulladásban van a környéke, akkor ez fájhat neki.A gyerekorvos nem tudja esetleg megmutatni, hogy lehet masszírozni? Vagy nektek sem javasolta?

Syry!

Köldök priviben képet, oké? És nem vagy szemtelen! :)

Fleur!

De kis ügyes lehet ez a Lilicsek :) Én is úgy érzem, hogy egyre jobban imádom a kölkömet. Már szinte istenítem :oops:

Elvittem ma orvoshoz a Dórit, mert beteg. Ahogy odaértünk a dokihoz, máris összehaverkodott két másik kislánnyal, és olyan bulit csaptak, hogy attól féltem nagy lendületükben lebontják a várótermet. Persze bent már a vizsgálat közben nem volt olyan vagány, mint kint :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megpróbálok gyors lenni, amig alstik Emili...

Syry!
Köszi, igen világosodott a haja. 8)
Már alakulóban vannak azajándékok a nagy napra! :D

Évi!
De helyesek vagytok!! 8)
Dórinak mi baja?Jobbulást neki!

Angie!
Bocsi, itt a jó cím:
http://gyermek-foto.hu/

Fleur!
Köszi.Link fentebb.
Anyósok már csak ilyenek, tisztelet a kivételnek. :wink:
Apa nevében is köszi, 1 hétig lesz megint.Mi addig anyáéknál lopjuk a napot. 8)

Teszek még pár képet, bocsi ha sok, de nehéz válogatni. :oops: :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Jaj, bocsi, elcsesztem a belinkelést!
Köszi Fleur, hogy szóltál!
Akkor most:

”Új” kéró

Panka!!
Emili elragadó kis tünemény!!! Csodaszép!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Panka!
Emili Gyönyörű!
Anyóssal kapcsolatban ugyanígy voltam. Amíg nem volt baba jól megvoltunk. Na, azóta kevésbé! Legutóbb azzal tette be a kiskaput, hogy azt mondta, nem azt akarja, hogy ne tudjak szoptatni, de már alig várja hogy ne szopizzon Bobó és akkor majd ideáll a ház elé a kocsival és elviszi egész hétvégére. Na, erre még a hideg is kirázott... :?
Tudja jól, hogy mennyit kinlódtam hogy szophasson ez a gyerek, és erre ilyet mond. Meg amúgy sem engedném el vele...
Keresztelővel kapcsolatban is keresztbe tett.... de ezer sztorit tudnék mesélni...
Fleur!
Azért fejek, mert a hajnali etetéskor csak az egyikből szopizik és mivel akkor egy evés kimarad, mindkettő nagyon feltellik. Ma mondjuk ne fejtem... Azt amit lefejek azt este oda szoktam adni üvegből. Mondjuk most már két este is kitalálta, hogy őt az üveg tuti bántani akarja, mert ahányszor a szájához közelítettem ordított mint a sakál. Úgyhogy tejcsi ment a lefolyóba.Ezért sem eröltettem reggel a fejést.

Képzeljétek, tegnap kaptuk a 3 hós oltást. Éjjel úgy aludt Bobóka mint a bunda. Fél 10-től negyed7-ig. Eddig ez a rekord.
Meg tudám szokni.... :)

Kép
faul

Andy!
Jó lett a lakás!

Faul!
Sajnálom. :( Nem is értem miért ilyen lükék ezek az anyósok???És miért pont az anyósok??Gondolom anyukáddal jól kijössz.Úgy csinálnak mint aki nem nevelt gyereket!Én anyóskám is arra pályázik hogy majd ottamarad aludni Emili!Hát még következő életében sem!!! :lol: Max. ha Emili már nagy lesz, önellátó, min. 10 éves, és nagyon akar maradni. :lol: Persze nem fogom ellenük nevelni, csak reménykedem hogy ő is meglátja azokat a dolgokat amiért nem szeretek ott lenni, és magától nem akar majd maradni. :wink: Persze a férjem miatt nem akarom összerúgni velük a port, így sokszor csak nyelek :( De ez van, nekem ez a keresztem. :(

Emili ma 6kor kelt, átaludta az éjszakát, de már nem aludt visza, így itt kukorékolok.Ő már visszafeküdt, de csak nem alszik el. :twisted:

Kép
pankaa

Panka!

Mi is 6 óta nyomjuk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Akkor van vmi a levegőben. :wink:

Kép
pankaa

Gyönyörü ez a jany! :D :D
jucmuc

Sziasztok!
Szerintem melegfront van, bár én nem panaszkodom, mert már több mint egy hete Sziszkó újból átalussza az éjszakákat. Fél kilenctől reggel hatig, és van hogy visszaalszik még egy órácskára.

Évi!
Én nagyon drukkolok nektek áprilisra! Dóri annyira édes ezzel a szőke hajjal.

Panka!
Köszi a linket. Persze, ez a Brendonhoz tartozik, már jártam is ezen a lapon. Ti melyik csomagot választottátok? Egyébként nekem az almazöld rucis képek jönnek be. Nagyon jól áll Emilinek ez a szin. Na és az a kötött sapi. Izig-vérig nőci.

Juca!
Hogy vagy? Letelt a párom szabija, talizhatunk.
Vendég

Angie!

Oké. Küzdök az elemekkel-> részletek a blogban (ovitéma), és most változtattak a szabályokon, és lehet ugrik a gyedem. Az indexes szakbarbi fiz. szolgáltatását kell kérnem, gyanítom valami extra machináció kell. De miért pont most vazze?

Amúgy jól, már egy hete nem hánytam.

Persze emlékszem kIngával is megvolt az állandó majré a lakásvásárlás meg hitelügyintézés miatt, azt hittem, ez nyugis terhesség lesz, de nem.

Apropó, ha valaki olvassa a blogot, kérem az 1% kitételt ne hagyja figyelmen kívül. Amúgy ha a tarhálás egyéb elemeinél tartunk, úgyis mint jótékonysági kóruskoncert, remélem lesz az ilyen megmozdulásra kereslet. :wink:

Agyrém, hogy ilyen dolgokkal kell foglalkoznom, ahelyett, hogy itthon pihiznék, és Kingáznék álló nap. :evil:

tjuca

Sziasztok!
Latom felpezsdult itt az elet, alig gyozom olvasni...
Tobben csodalkoztatok, hogy a teszt nem mutatta ki a babocat a hasimban: en is csodalkoztam, foleg, hogy haromfelet is probaltam...doki bacsi is csak vonogatta a vallat...
Tamas is nyugos ma reggel, tenyleg lehet valami a levegoben...hideg-melegfront, mittomen...de a cici most megnyugtatta, egyebkent reggeltol szinte allandoan fent volt:) Meg anyos is beugrott, hozott edi pampokakat a gyerkocnek, most szerzemenyezte oket. Csak mire jok lesznek a lurkonak, felek hogy tul melegek lesznek a bundas cipocskek:))
Ma megvette ferjemuram a gyerekkocsit is, nem siettunk eddig a vasarlassal...olyan, hogy ossze lehet egykettore kattintani, konnyu, stabil, nagyon aranyos, es praktikusan fel lehet hozni a negyedik emeletre, meg besuttyintani az autoba.
Ti hasznaltok kengurut? En meg nem mertem beletenni (profi Chicco termek), de ugy gondolom 3 honapos koratol hasznalhatom...? A fejecskejet mar egesz jol tartja a fiuka:)
Anyos-temat jol kifejtettetek:)) Engem is a hideg razott, mikor az olukbe vettek eloszor a gyermeket, meg most sem szeretem, azt sem, ha olyan tanacsokkal latnak el, amitol egnek all a hajam (pl. egyek rantasos levest, hogy legyen tejem, es ne szoptassam meg a gyermeket "allott tejjel"-vagyis fejjek 3 orankent, mert akkor "friss" a tejem-na meg hasonlok...) Amugy sokat segitenek, de felek attol az idotol, mikor mar szilard kajat is fog enni a gyerkoc, mert ki tudja miket fognak beletomni. Azon is csodalkoznak, hogy miert nem cukrozom a teat, es miert nem teaztatom rendszeresen(minden szoptatas elott, kozben, utan), en max 1x adok neki egy heten, gorcsoldo teat...

Faul: szopi temaban: en is ugy erzem mar kb egy honapja, hogy nem feszul a cici, es Tamas megis kezd csak egy cicibol szopizni, azutan meg beajul 2-3 orara, tehat jollakik. Es tegnap este mertuk meg, mar 6,100 kg. Tehat eleg neki... En is fejtem minden szopi utan, de aztan feladtam, mert nem kellett neki soha a potlas a lefejt tejbol...Persze ez a mi esetunk, de remelem nalatok sincs ez rosszabbul...hat csak hajra szopi:)

TJuca: most latom, te is babasodsz ujra, tehat osszejott a Kinga -teso:) Jo hir az is, hogy roka-koma odebballt:)) Sok egeszseget!

Egyelore ennyi, szolit a kotelesseg;)
Puszi minden edi-zabalnivalo pici koloknek, mamajanak, mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Ma elmaradt a játszóház, Emili elaludt útközben. :lol:
És ma reggel megtötént az első lépés!!!3 lépst tett meg önállóna!! :D
Hiába, a Siesta első lépés cipője nem hazudtolja meg magát. :lol: :wink:

Nomibogár!
Úgylátszik ezek az anyósok egyformák. :twisted:

Kép
pankaa

Panka
gratulálok Emilinek!!!! de jó! :lol: nálunk még várat magára az elindulás, de szerintem már nem sokáig. (átküldtem a képeket. köszi előre is hogy felteszed.)
Játszóházban mekkora gyerekek vannak? művelődési házban van? mi zenebölcsibe, meg baba-mamatornára járunk, de idén még csak egyszer voltunk a zenebölcsibe. ott a zenélés után szokott lenni kis "játszóház" féleség. Máté is jól érzi magát ott, meg én is. :lol:

képzeljétek, ma Máté előkotort nekem az egyik szekrényből egy terhességi tesztet. :lol: (ezt még akkor vettem, amikor Mátéval csináltam a tesztet, kettőt vettem, de csak egyet csináltam meg, mert olyan erős lett, hogy nem ismételtem meg, eltettem.) már rég kerestem, de a lakásfelújítás miatt nem emlékeztem hova tettem. viszont idén februárban lejár a szavatossága. bizom benne, hogy fel tudom használni ennek a ciklusnak a végén. :lol: :wink:

Tjuca
mi a gáz a gyededdel?? én most kaptam a tesómtól tb hvg különszámot. baromi vastag. belelapozok, hogy ne maradjak le. (nekem ez volt a munkám Máté előtt.) ennyi minden változott!!!!!!!!!???? :evil: ideje utánanéznem. Kellemesebb téma: teszel majd pocis képet? Kingát is rég nem láttuk már.

Márti
hogy vagy? kerülget még rókakoma? rég jelentkeztél. bízom benne, hogy amúgy minden oké, csak a rókák nem hagynak írni.

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóóóóóó reggelt!!!

Tegnap volt a védőnő háztűznézőben. Mindent rendben talált, jó lett a vérnyomásom, a vércukrom is. 1 hónap alatt alig 1 kilót szedtem fel.

Jucmuc
Anyós kertészkedhetnékjét após lehűti. Legalábbis ezt ígérte. :)

Panka
Jók a képek! :) Nem is kell válogatni. :)
Gratula az első pár lépéshez!!! Emili nagyon gyorsan tanul. Sakktáblát még nem követeli? :D

Faul
Az anyósod nem semmi! Még jó, hogy az enyémnek nincs jogsija. Amúgy se adnám oda neki a gyereket, még 1 hétvégére se.
Sok erőt és kitartást az elviseléséhez!

Nomibogár
Neked is kijutott a "kedves" anyósból. Nagyon bízom benne, hogy a 200 km távolság elég lesz, hogy ne akarjon mindenáron tanácsokkal ellátni.
Sógornőm annyit mondott, ha bármi gond van, tanácsra van szükségem, nyugodtan hívjam fel. Anyósnak ez nem lenne jó?! :?

Syry
Máté valamit megneszelhetett? ;) :D
Vendég

Jó reggelt!

Syry!
Ok, majd felteszem, még nem kaptam meg.
Tényleg Máté már lhet higy sejt vmit?Csaknem véletlenül került elő az a teszt! :wink:
Én is Emilivel kerestetek meg mindent amit megtalálok, ő vhogy mindig mindent megtalál :lol: (azt is amit nem kéne :twisted: )Csak megmondom neki hogy mit kell keresni, és már nyomoz is. :lol: Este sem találtuk a cumiját, reggel Emili egyből megtalálta amint letettem a földre. :lol: 8)
Játszóházban 1-3 éves gyerekek vannak.egy bababolt emeletén van a helyszín, de ez egy külön épület a bolt felett.

Maci!
Anyóséknál már sakkozott. 8)

Pupy kismami????

:D

Kép
pankaa

Panka
a citromélesre küldtem, még tegnap du. de most elküldtem a gmail-re is.
remélem én is hogy ez a teszt-találás jó ómen. (főleg, hogy most le is jár a szavatossága. :D erre már nem emlékeztem.)

Pupy
tényleg nem jelentkeztél már egy ideje.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry!

Hát nem kerülget, fogva tart, de a napi 10-12 hányás lecsökkent napi 4-8-ra! A hányinger folyamatos, de már napok óta bentmarad a reggeli, úgyhogy már csak az ebéd végzi a wc-ben, igaz sokrészletben! A lényeg, hogy valaki javasolta a canada dry-t hányás ellen és nálam működik! Most már néha pisilni is tudok!

Anyóstéma:

Nem egyformák!!! Ezt 5-6 éve, az 1. szülésemnél biztos nem írtam volna le, mert nálunk is rengeteteg volt a konfliktus! Erről írtam már régebben, akkoriban azt hittem, szólni sem fogunk egymáshoz!
De! Ha anyósom nincs, akkor én már biztos kórházban lennék! Gyakorlatilag emberfeletti, amit csinál, amellett, hogy saját háztartása is van és lassan 57 éves! El sem mondhatom, mennyire hálás vagyok neki!
Szerintem az a titka a jóra fordult kapcsolatnak, hogy mindig adtunk egymásnak újabb lehetőséget, hogy bizonyíthasson a másik! Az anyós is ember, és nem akar szándékosan rosszat a gyerekeinek, unokáinak! Persze ettől még bakizhat nagyot! De, ha csak negatív hozzáállást lát a menye részéről, aki még csak véletlenül sem engedi ki a kezéből 1 percre sem az unokáját, hát neki sem lehet valami felemelő érzés! És soha ne mondd, hogy soha! Nem tudjuk, mit hoz az élet, mikor lesz égető szükségünk a szeretetére, segítségére! És a gyermekeinknek is jót tesz, ha többen és másképp szeretik mint mi! Szükségük van a nagyszülőkre, többek, okosabbak lesznek általuk, még, ha ezt nekünk nem is egyszeű elfogadni! Megismerhetnek egy elmúlt világot,ami biztosan hasznukra válik!
Az én 2 "nagyfiam" rendszeresen alszik vmelyik nagyszülőnél hétvégén és ez nagyon jó nekik! De én sem engedem, hogy az elveim ellen tegyenek bármit is! Határozottsággal és jóindulattal sokmindent elérhetünk! Bízzunk egy kicsit az anyósban, végülis életünk párját felnevelte és valószínű nem torz személyiség, hisz akkor nem élnénk együtt vele! Ha látja a bizalmat, az Ő hozzáállása is változik!
És higyjétek el, az első néhány évben én is megjártam a poklot a saját anyósommal! Sokminden csak rajtunk múlik!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Syry!
Jó az új vonalzó, bár ennek az a baja, hogy konrétan nem lehet tudni, hogy Máté hol tart a napok számolásában.

Panka!
Szerintem nem láttad, hogy irtam neked :wink:

Bogárka!
Szerintem nálunk is lenne konfliktus, ha anyósék közelebb laknának, de igy szent a béke. Havi egyszer el lehet viselni őket (na jó, azért épp ennyire nem rossz a kapcsolat, de akár lehetne is, ha napi kapcsolatban lennénk. Ki tudja?!) Apa boldog? Tőled meg sem kérdezem.

Juca!
Megpróbálok blogot olvasni, bár kevés az időm.

Tündiről tud valaki?
Csibéről?
Évi79 is nagyon eltünt.

Jucmuc!
Hogy van a kis Davide? Na és a cicid? Nekem nem tudom, hogy a Garmastan segitett-e, de az első pillanattól használtam, és sosem repedt be. Nem mondom, hogy nem fájd, voltak kellemetlen pillanatok, de sosem sebesedett.

Évi!
Ti most azért spontán próbálkoztok áprilisig?

Maci!
Mi a konyhabútorunkat készen vettük a Csősz-Tóth Kft-nél. Ott mindig van kiegészitő elem, ha pótólni akartok. Ha egyáltalán ugyanaz. Lehet, hogy csak hasonlit.

Virág!
Pofátlan leszek!!! Ha már nálad a táblicsku, nincs kedved márciusra egy topiktalit szervezni. Jó lenne már végre egy kis csevegés, és már hatalmasat nőttek a gyerkőcök is ősz óta.

Pupy!
Úgy-e nem fogsz már sokáig dolgozni?!

Faul!
Csak az az egy éjjel sikerült olyan jól, vagy azóta jól alszik. Szilárd is három hós korától alszik éjjel. Igaz, én szoktattam rá.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Angie
én is gyanítom, hogy nem számol. de legalább tudtam képet tenni mellé. :lol: (neked is ilyen volt, illetve Szilárdnak, traktoros, asszem.) TOPIKTALI JÓ ÖTLET. :lol: (már én is akartam írni, de múltkor én vetettem fel és nem tudtam rá elmenni. ezért most babonából lapítottam.) Tündi blogját egy darabig olvastam, szinte minden nap. most már rég nem. de úgy tudom újra dolgozik. Csibére, Évi79-re én is kíváncsi lennék. Bár Csibe asszem egyszer elköszönt tőlünk, azzal hogy nincs ideje ide írni. de azért jó lenne hallani felőlük. :D

Kép

Kép
syrynx

Panka
Ha azt nézzük, pár sötét parasztot én is le bírok ütni. :lol: :lol: :lol:
Egy kis zseni veszett el Emiliben. :D

Márti
Nem tudom, hogy nálunk miként fog alakulni az anyóshelyzet. Az tény, hogy egyik unokája születésekor se akart elmenni segíteni.
Azt vettem ki, hogy ő egyke volt és elvárja most is, hogy a valaga alá tegyenek mindent. :?
A mi családunkba soha nem magyarázott bele a másik életébe. Ez a pároméknál rendszeres. :(

Angie
A tulaj azt mondta, hogy csináltatták. A lényeg, ha bővíteni akarjuk, akkor tudjuk honnan szerezzük be. :D
Vendég

Sziasztok!
Tamas bezabalt, most alszik, igy hat tudtam jonni egy kicsit:)

Jeges macika: az en anyosom sajnos nem lakik 200 km-re, hanem a kovetkezo utcaban:) biztos osszetevesztettel valaki massal. Na de azert igazat adok Martanak: az anyos is ember, es mint mar irtam, sokat segitenek. Csak hat a meny is meny:))

Angie: gondolhatod, hogy apa boldog, de meg mennyire! Olyan jo oket egyutt latni, amint bofiznek, ferfi-dolgokat "megtargyalnak";)

Syry: hatha Mate erez valami golya-szelet es nem veletlenul bukkant arra a tesztre:))

Jucmuc: hogy alltok cici-ugyileg? En szerencsere megusztam a cici-berepedest, de egy baratnom szult egy hete, hat o a poklokat jarja, igy volt ez az elso babajaval is...hiaba a kenegetes, erzekenyebb a bore. En drukkolok nagyon, hogy minden ok legyen!
Nem teszel fel kepet Davide-val?

KISMAMIK: hogy vagytok? Nekem is annyira hianyzik a poci neha...miutan szultem elso hetekben tobbszor is ebredtem arra ejjel, hogy figyelek, mozog-e a baba...nagyon fura erzes volt:) Na de azert nem tervezunk tesot 4-5 even belul;)

Nem irtatok semmit kenguru-ugyileg? Mi a tapasztalatotok, ti mikor kezdtetek hasznalni, ha egyaltalan alkalmaztatok?

En is imadom a babocat! Egyre jobban. Ha nem sokalljatok, teszek fel kepet:)

Kép beszelgetes masfel honaposan

Kép ilyen sapit kotott mama (az anyos:)) )

Kép nagyon alszik:)

Puszi MINDENKINEK!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomibogár
És egyszer belőlünk is anyós lesz. :lol:
Tamás nagyon aranyos, kis pufi arca van. :D
Vendég

Sziasztok!

Syry képei:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Angie!
Köszi a dicséretet, de mit írtál amire nem reagáltam? :oops: :roll: Vagy privben jött?Mert olyat nem kaptam.Bocsi, de nem értem. :oops:

Márta!
Amit leírtál az mind szép és jó, de te nem ismered az én anyósomat.Ha ismernd, akkor tudnád hogy vele lehetetlen beszélni, és nem is akarok,nincs rá már energiám és idegzetem.A férjemet nem ő nevelte fel nagyrészt, hanem az ő anyja.És anyóson csak azt látom hogy egyre rosszabb a helyzet az évek múlásával, mintha romlana az agya! :twisted: Ők már begubóztak maguknak kettecskén a férjével, és nem igazán tudnak bánni az emberekkel elszoktak tőlük.Én csak örültem volna ha jól kijövünk főleg Emili miatt, dehát így nem megy.És amig nem fgadják el hogy Emili az én gyerekem, addig nem is fog menni.Anyukám teljesen más, őrá a férjem is nyugodt szívvel hagyja ott.És amig anyós kijelenti, hogy akkor is úgy csinálja ahogy ő akarja, főleg ha majd én nem látom, addig egy percre sem adom ki a kezemből Emilit.Pedig nekem is könnyebb lenne. :(

Tali:jó ötelt, mi legközelebb márc. 23.án megyünk anyósékhoz, esetleg szombaton fel tudnánk menni.Addig sem vagyunk anyóséknál. :lol: De ezt még meg kell beszéljem a férjemmel.

Bogár!
Jajj de cuki akis hörcsög poijával!Anyósod nagyon ügyes!!!Szép a sapi!
Képből sosem sok!!;)
Nekün van kengurunk, de nagyobb babáknak való, én akkor tettem bele egy párszor amikor már tudott ülni.Nem sokat használtuk.Te az utcán szeretnád benne vinni?Mert van olyan fajta is ami fekvő, nem ül benne ababa.Szerintem most még az való a babáknak.A múltkor láttam egy anyukát a játszótéren, egy nagyobb gyerek volt a hátára kötve egy hordozókendőben.Hát nem is tudom, de nekem az nem tetszett, a gyerek nyaka totál oldalra volt billenve, úgy aludt.Persze biztos jó az anyun feküdni, meg állva is alalszik, de szerintem csak kényelmesebb egy babakocsiban.De ez csak az ÉN véleményem, nagyon sokan szeretik a kendőt-kengurut!
Csak magamból kiindulva nem lehet kényelmes.

Syry!
Nagyon tetszenek a képek!Torta guszta volt! :D

Maci!
Hát én már most jegyzetelek, hogy miylen anys NE legyek!! :D
Szerencsére enyém is 200 kmre lakik, és sajna anyáék is messze vannak.:(

Van egy kis félreértés:Emili még nem jár, csak tegnap tett meg 3 lépést egyedül.Azóta ezt nem csinálja, ill. amai tornán volt elvétve egy egy kósza lépés. :wink:
Szombattól egyedül leszek, férjem megy Japóba, mi hétfőn megyünk el anyáékhoz. :wink:

Kép
pankaa

Panka!

Én megértelek, nyilván Te ismered őt, vannak nagyon önző, maguknak való emberek, mindenkinek tudnia kell, hogy megéri-e a fáradtságot, hogy javuljon a helyzet vagy teljesen reménytelen!
Amit írtam, azért írtam, hogy ne általánosítsunk, én sem gondoltam pár éve, hogy pont neki köszönhetem majd, hogy most nem kerültem kórházba. Ezért pedig elmondhatatlanul hálás vagyok neki, mert napokig a gyerekeim nélkül, infúzióra kötve nagyon kutyául érezném magam! És ez u.az az ember, aki 4 éve nem jött el az unokája keresztelőjére, mert nem az Ő másik fia lett a keresztapa! Akkor nem gondoltam volna, hogy így meg tud változni! És láss csodát!
És szuperek a képek a lánykáról! Nekem is az almazöld rucis jön be nagyon!

Nomibogar!

Nagyon cuki a kisfiad, imádnivaló!

Syry!

Jók a képek Mátéról, klassz a torta is!

Márti
borossné becz márta

Panka!
Erre gondoltam :wink:
[quote="angie34"]S írta:angie34ziasztok!
Köszi a linket. Persze, ez a Brendonhoz tartozik, már jártam is ezen a lapon. Ti melyik csomagot választottátok? Egyébként nekem az almazöld rucis képek jönnek be. Nagyon jól áll Emilinek ez a szin. Na és az a kötött sapi. Izig-vérig nőci.

Évi79!
Hát persze, hogy nem felejtünk el. Virág nagyon nagy lány már. Tesó baba biztos jönni fog. Azért gyere néza magadtól is, mert jó hallani a régiekről is.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!!!

Mindjárt leragadnak a szemeim, pedig majd 12 órás szunyáltam... :roll:
Végre itt a hétvége! Reggel olyan kicsi volt a forgalom, hogy azt gondoltam már szombat van... :D

Syry
Jók a képek! A tortára beindultam... :D

Panka
Nálunk is mindkét szülő 200 km-re van. Azért a szüleim lehetnének kicsit közelebb is... :?
Nekem is az a furcsa, hogy anyósom mindig sírt, hogy neki milyen rossz volt, mert állandóan belemagyaráztak az életébe és ő nem így fogja csinálni. :? Hát, elég messze van ettől. :(
Igyekszem majd jó anyós lenni, de ha sötét hajú és kék szemű fiam lesz... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márta!
Nem is általánosítottam, tudom hogy másoknak "jobb" jut. :wink: Csak itt többeknek is gondjuk van, ezért írtam annak akinek, hogy az anyósok márcsak ilyenek.Örülök hogy neked jóra fordultak a dolgok.Én egyelőre attól is rosszul vagyok ha wcre kell mennem, és ő "vigyáz" rá addig. :( Tudom hogy ő ezt az időt használja ki arra, hogy azt csinálhasson vele amit akar! :twisted: Így csak akkor megyek wcre ha Emili alszik,vagy a férjemnek adom oda addig. :?

Angie!
Ja, akkor erre nem válaszoltam:a kicsi csomagot választottuk, amelyikben 2 háátér van.Nekem is a zöld gatyósok teccenek jobban, utánna már nagyon álmos volt, nem is lehetett annyira fotózni.Dehát az időpont adott volt, nem nagyon lehetett variálni rajta.:(

Éva!
De cuki nagylány Virág!!Köszi a képeket!
Kistesóhoz sik sikret!a 2-0-t sajnálom. :(

Kép
pankaa

Sziasztok!
Nomi, Syry!
Nagyon édesek a babák!

Anyóstéma még mindig fenn áll látom. Azt ne felejtsük el, hogy én jóba voltam az anyósommal, tehát nem eleve elutasítás volt, hanem kiérdemelte a tetteivel, hogy már itt tartunk...
Sajnos...

Képzeljétek, Mira beteg... :(
Szerintem náthás, de a doktornéni szerint lehet hogy allergia. Van két kutyánk és azokra gyanakszik, Meg anyuék macskájára. Remélem nincs igaza. Mindenesetre a kutyák most elmentek vendégségbe, mi meg nekiálltunk kertes házakat nézegetni. :S
Szegény Bobóka nagyon köhög, dörgöli a szemeit, folyik a nózi... Nagyon ijesztő.Ma is viszem az ügyeletre, mert a mi dokink van, és akkor vagyok nyugodt ha ránéz. Küdjétek a pozitiv gyógyító energiákat!
Köszi!
;)

Kép
faul

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?