Sziasztok Lányok!
Mesi! Gyönyörű a kis hercegnőd!
Dominika! Tényleg jó, ha megvan az egyensúly a gyerekek között
fiú-lány, bár én már azon filózom hogy az sem lesz baj ha megint fiú lesz. Bár be kell vallanom két öcsém van és igazán csak most a huszas éveik után jönnek ki igazán jól egymással. Addig mindig veszekedtek és csak a harc volt köztük.
Mónika! Egyetérted Evisannal. Egyen a baba amennyit akar. Nálunk is a védőnő mindenféle számításokat csinált, hogy mennyit kellene ennie a gyereknek, és sajnos pontosn nem emlékszem már de a súlyát szorozta be 150 ml kajával /nap? Szóval valami ilyesmi, de már tényleg nem emlékszem rá, és csak a frász jött rám ha nem evett annyit... Szóval ne számolgass, csak etess...
Nitacska! Itt is jó az idő! Jön a tavasz! Az RTL klub műsorát nem láttam, de akkor itt is bejön az, hogy mindig az a favorit aki nem is biztos hogy az...na, remélem érhető a lényeg.
Hexina! Lementettem az ajánlott bababolt címét. Még én is megnézem mi található ott.
Lilla! Én vettem ételmelegítőt de szoktam mikroba is melegíteni a kaját. Bár valahogy azért ösztönösen ritkán használom a mikrót, igyekszem elkerülni de van ismerősöm akinek négy éves a gyereke és semmi baja nincs a mikróban melegített kajáktól. Az ételmelegítőben mondjuk egy 220-250 ml-es üveg már nagyon sok idő alatt melegszik fel, időben fel kell tenni ha etetni akarom a babát. A cumisüveg és a kisebb bébiételes üvegekkel nincs gond.
Üdv: mazsuzs