Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

GOrsi: Balunál nyerő játék a duplo. Akármennyit elvan vele. Könyvek. Leginkább állatosak, de mostanában kezdi értékelni a történeteket is. Nálunk is megy a rajzolás (100 török basa és minden villamosnak legalább 3 áramszedője van, és minden auto nénózik).

Zsoma ma már cicizett némit, de még pótolgattam, de már van lefejt tejem a hűtőben, úgyhogy azzal Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Úgy néz ki, Zsoma is hasfájós, mint Balu volt. Már lassan 2 órája nyugtatgatom. És a híresztelésekkel ellentétben, Balu felébredt Zsoma sírására Kép Én meg itt ülök hajnalban a nappaliban, és rázom a kisebbik fenekét. Ő mosolyogva alszik egészen addig, míg le nem akarom rakni. Asszem holnap vagy ma vagy mittomén, zombi leszek.

Bár talán van remény, jött egy nagy büfi Kép

cory
Budapest

Cory!
De jóKépKép Csak így tovább a cicizéssel!!! Látod, kezdtek szépen megnyugodni és minden a rendes kerékvágásba kerül. További drukkok mennek!!!

A zombiságon meg mondjam meg őszintén, hogy nem csodálkozom?? Azt ne mondd, hogy nem számítottál rá!!!! Már én is tudom előre, hogy egy pár hétre ez lesz a sorsom.... De hát túléljük, nemde?????

Figyu, és ha Balu felébredt, utána vissza tudott aludni?? Én egy kicsit félek, mert mostanában (2 napja) éjjel egyszer felkel Donci, megkeres, szól, hogy mami, én visszavezetem az ágyába és alszik tovább, mondjuk ma kb fél órán át nem tudott visszaaludni. Ilyenkor könnyű, hogy nyugis az egész lakás, mindenki alszik, de mi lesz, ha pl. éppen szoptatni fogok....
Én is aggódok ám!
Lehet, hogy kéne nyitni egy aggódos topicot is???

Lányok!
Amint látjátok, még egybenKép Tegnap egy hatalmasat kirándultunk a Mókus-szigeten. Telis-tele van mókussal és kézből lehet etetni őket, sőt, felmásznak rád a kajáért. Vittünk nekik fincsi mogyorót. Donci volt a mókusok kedvence, le-fel szaladgált és hívta a mókusokat, hogy : "mókuska, mogyojóKép" Annyira édes volt, a mókusok meg 2 lábra álltak és úgy vették el DOncitól a kaját. A külföldiek meg folyton Doncit fényképezték, meg kérdeztek róla, szerintük is nagyon aranyos, ügyes, szép kisfiúKép Hát nagyon büszkék és boldogok voltunkKépKép Annyira jó volt látni, hogy Donci milyen boldog voltKép Megpróbálok képet felrakni róla.

Lányok, nálunk ma nagymama-csere van, ma délután jön anyukám, szóval ma már nem leszek. Ha szülni megyünk, a párom feltétlenül bejelenti ám, nem hagylak titeket kétségek közt vergődniKép

Puszi: NYuszimanó, Donci és ??????Kép

Ui. Mégis gondban vegyunk a nevekkel: Petra névnap uis okt.2-án van, nem túl közel lenne a szülinapjához???? A Márton nem tetszik anyósomnak, de nagyon nem, elkezdte Márton Gúnárnak "csúfolni" -no comment, nekünk a Máté is tetszik, de most lesz vmikor a névnapja. MEGŐRÜLÖK!!!!!!!! Már csak a Marcell maradt.
nyuszimano

Gorsi!
Nekünk nagyon bejött még egy házikó, amin elöl kapuk vannak lyukakkal, a tetetén meg állat alakú nyílások. A megfelelő formához, színhez és állathoz a megfelelő nyílásokat kell megtalálni. Még csak a kapukat használjuk a geometrikus alakzatokkal, de nagyon élvezi Donci, kb fél órát tud vele játszani. És jó gyakorlás, tanulás.
Nálunk is még a könyvek jönnek be, főleg a korongosak.

Beja!
Mi van Bácus pöttyeivel??? Ugye csak a pók volt??

Puszi: NYuszimanóék 38+2
nyuszimano

Cory!
Jó, hogy írtál még ha ennyit is, abból látom kezdesz belejönni Kép További drukkhegyek Kép Kép Kép

Beja!
Köszi a kérdést, hát eddig úgy néz ki jól vagyok, reggelente émelygek egy picit, de még nem hánytam (Vilivel a teszt után rögtön félidőig Kép ), szóval reménykedem, hogy most megúszom, azért drukkokat kérek hozzá. Örökké éhes vagyok és estére keményedik a hasam Kép , amíg doki nem látott parázok, jó helyen van-e, hányan van(nak), minden oké, stb. Meg egy picit félek a terhesen szoptatni témától, tudom, hogy lehet, de ... Vili tegnap egésznap kérte a cicit, de folyton kiköpte, hogy "mászik" (másik), meg hogy "elment" (elfogyott) szöveggel Kép Én meg majd megőrültem, meg azt érzem, hogy most iszonyatosan szívja, szinte fáj, gondolom nem jön úgy mint, eddig.

Játékok: duplo, toronyépító, könyvek, formaegyeztető (bedobálós), meg a fa formaegyeztető (egy fa lapba kell beleileszteni a gyümölcsöket, zöldségeket, lehet kapni állatosat is) ezeknek a nevét mondja is Vili, játékból megkóstoljuk, elmondjuk milyen finom. Ezekkel persze nem tud még sokáig egyedül játszani, de ha együtt játszunk sokáig el van. Húzós kacsa (xilofonoik, azt húzogatja a lakásban). Múanyag tál, fakanál, stb., főleg ha én főzök, akkor Vili is Kép
Rajzolás nálunk a "bim-ba" rajzolása a sláger, Vili van hogy pizsamába üvöltözik már, hogy "kéta" (kréta) és ha kérdezem mit rajzoljak akkor "bim-ba" (vagyis harangot). Múltkor lefeküdt a csomagolópapírra én meg körberajzoltam, na azóta ez is nagy sláger, hol hasra, hol hátra fekszik rá, hol a kezét, hol a lábát rajzolom körbe és imádja Kép Ő is körberajzolja az én lábamat, de ha papucsban vagyok akko véletlenül sem a papucsomat rajzolja körben, hanem a papucsomat és a zoknimat krétázza Kép
Karton házikó, nekünk is van ilyesmink, nem sk. gyártmány hanem olyan mint egy óriás leporelló (így írják?) mesekönyv, egy falut ábrázol, no azt imádja Vilia kapun átgurítjuk a kisautót és közben elmeséljük mi van a képeken. Szóval ha iylet csináltok kartonból akkor érdemes rá festeni mindenfélét.

Bocs, hogy szómenésem van, de egy picit még írok Viliről is, mert nekem olyan okos nagyfima van Kép Kép Kép
Vili kész párbeszédeket folytat a járókelőkkel, pénteken pl a liftben:
Vili: Bácsi
Bácsi: Szia
Én: Vili kösöznjél.
Vili: Szia
Bácsi: Meg tudod mondni mi a neved?
Én: Hogy hívnak?
Vili: Viji
Bácsi: Hova mész?
Vili: Botba.
Bácsi: Mit veszel a boltba?
Vili: Fifi. (Kiflit)

Két gyerekesek, meg leendő kétgyerekesek? A két gyerkőc nálatok egy szobában lesz? Töröm a fejem, hogy hogyan alakítsam át a gyerekszobát két gyereknek is kényelmesre.

Üdv.
Norci(ék)
norci

Bogancsi! REbi! Beja!
Mielőbbi pöttymentességet kívánonk mindenkinek!

Nyusizmanó!
Épp kérdezni akartam, hogy még egyben?
Nevekkel mi is gondban vagyunk, bár mi még ráérünk még egy ilyen jó és ritka nevet mint a Vilmos nem találunk, lányevünk Tamara.
A Marcell nekem nagyon tetszik, Vityának nem-

Norciék
norci

OFF, bocsi! Meg tudná valaki mondani, hogy hol van a Batthyány tér környékén játékház? Írdd meg légyszi az emailcímemre: haller.e@freemail.hu Köszi Edina
edina

Sziasztok,

Bogancsi:
csak ámulok-bámulok megint, hogy neked milyen remek gyerekeid vannak....KépKépKép És Tominak gyógyok: KépKépKép.

REbi:
Csengunak gyógypuszákKépKép!.

Zsuzsi:
kb. az egynegyedével vagyok meg az egyik ajándéknak. Megpróbálom berakni ide a képet, amit anyukáméknak hímzek.
Kép

Nyuszimanó:
Hanga Márton lett volna, ha fiúnak születikKép, egy ideig a Petra is játékban volt....de a Hanga jobban tetszettKép.

Norci,
tényleg szépen dumál VijiKép. Hanga is szokott néniket/bácsikat leszólítaniKép.

Na, megyek, átadom apának a gépet és hímzek egy kicsikét.

Szila
szila

Képzeljétek sógornőm is babát vár és a csúcs poén, hogy ő is május 19-re és ő is az István kórházban fog szülni Kép Kép Kép Még szerencse, hogy a dokink nem ugyanaz, viszont anyósoméknak csak egy helyre kell majd jönni látogatn Kép Vitya meg a bátyja is jól el lesznek míg mi szülünk Kép Kép

Borcsa!
Ismered a Stéger István nevű gyerekorvost a Vahot utcában, állítólag nagyon jó. Ráadás (ide Albertfalvára) kijön beadni az oltást és nem fogad el pénzt. Ő eggyel közelebb lenne, mint a magán doki akit találtam.

Szila!
Nagyon ügyi vagy ezzel a hímzéssel.

Többiek!
Mi ez a nagy csönd ma?

Holnapra drukkokat kérek, meg a hétre, mert ezen a héten lemennek a kötelező óráim amin bent kell lenni,
szeretném ha Vilit nem viselné meg nagyon. Szerdán rádás este fél kilencig Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Zsuzsi
Nem babaházra gondoltam, hanem amibe be tud mászni. Éppen azért kéne stabilnak lennie, hogy helyben maradjon és ne szedje szét. Fabrikálni kéne fából v. gipszkartonból, csak ahhoz el kéne kezdeni, az meg olyan nehéz.Kép

Köszi a tippeket mindenkinek játékügyben, az már tuti, hogy elnézünk a Pozsonyi Pagonyba.

cory
Hasfájás: Kép Szopihoz további Kép-k mennek!

Szila
El vagyok ájulva, hogy miket meg tudsz csinálni!Kép

Tali?

Gorsi
gorsi

GOrsi: tali engem is érdekelne.

Többiek?

Laura
p_laura

Holnapra szép napos időt igérnek. Sziget?
Szobai talihoz Lucát még picit dáthásnak tartom, de kintiben benne lennénkKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Az előbbinél egy kicsit bővebben:

Dzsili: de jó, hogy újra itt vagy! Olyan jó téged olvasni: neked mindig mindenkihez van egy pár kedves szavad! Kép

Cory: örülök, hogy jobban vagytok. Balu hogy van?
Az, hogy az egyik gyerek nem ébreszti fel a másikat, merő szemfényvesztés. Persze, a csecsemőknek nagyon jó alvókájuk van, és idővel hozzá is szoknak a zajokhoz, így őket persze, hogy nem ébreszti fel a nagyobb testvér.
De az elsőszülött megszokta, hogy van egy viszonylagos nyugalom, amíg ő alszik, így természetesen felébred a gyereksírásra.
Mi külön költöztünk Toncsival: régebben hárman aludtunk egy szobában, most apa maradt Romival, és Toncsi meg én a nappaliban "lakunk". Hogy meddig, nem tudom.

Márti: erről jut eszembe: már kb. 3 hónapja felejtem el megkérdezni: ti milyen felosztásban alszotok? Nálatok Vilka nem ébreszti fel Ármint?

Jut eszembe: amint elújságoltam nektek, hogy Toncsi átalussza az éjszakákat, azóta felébred hajnalban enni. Kép De nem bánom, jobb ez így a tejtermelésnek.

És - GOrsihoz hasonlóan - köszönöm én is a játék-tippeket, ez nekem is mindig gond.

Szila: hogy neked micsoda türelmed van! Kép

Norci: hú, ez nagyon izgi a sógornőddel! Amúgy jóban vagytok? Ez most biztosan nagyon összehoz majd benneteket! Neki az első baba lesz?

Nyuszimanó: én nem venném figyelembe, hogy anyósomnak milyen név tetszik. Nálunk Anyukámnak nem tetszett az Antal, mára természetesen ő tudja a legjobban becézni... Kép

Rebi: én még nem szóltam hozzá a munkahelyedhez... Dzsilihez hasonlóan én is azt látom, hogy valószínűleg irigyek rád. Közalkalmazottak, kevés fizuval és tudják, hogy benneteket apósod segít... Plusz még babát is vársz, ergo fiatal és boldog vagy... És tudják azt is, hogy neked nem kell nyugdíjas korodig ott penészedned... Tudom, azáltal, hogy irigyelnek, neked nem lesz könnyeb, ezért sok-sok drukk megy, hogy el tudd őket viselni: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

GOrsi: óvatosan az esésekkel, vigyázz jobban magatokra!

Borcsa: nekem is ez jutott eszembe, Mártihoz hasonlóan: a hangszerváltás nem a ti döntésetek volt? Kép

Bogancsi: csak ámulok-bámulok a gyerekeiden!
Figyu, nem te írtad még nagyon régen, hogy nincs tévétek?

Zsuzsi: bank: Kép. Drukkok mennek a Zsuzsiék kontra IEB meccshez: Kép Kép Kép Kép. Talira azért jöttök (ha lesz)? A Bankfelügyeletnél nem lehet panaszt tenni? Hiszen a lekötés szerintem egy "szerződés", és a bank ezt megszegte, a bankfiókban kint kell lennie az Üzletszabályzatnak, és annak biztosan ellent mond, ami történt! Harcolj az igazadért!!!

Megyek fürcsizni, imádott gyermekeim közben elaludtak. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Tali: az autósok kedvéért lehetne olyan helyen, ahol nem olyan méregdrága a parkolás? De ha csak én autózom egyedül, akkor alkalmazkodom. Kép

Laura
p_laura

Tali!
Nekünk kimarad, a suli miatt muszáj Vili napirendjét tartani, hogy aludjon eleget, így anyu bírjon vele délután.

Laura!
Jóban vagyunk, bár magunk közt szólva vannak fura dolgai, vannak dolgok amiben nem tartom túlzott észlénynek. "Múltkor" is együtt voltunk terhesek. Neki is második baba, van egy Vilinél 3 hónappal idősebb leánykája.

Norci
norci

Sziasztok!

Bocs,lanyok,hogy csak épp beviharzok,de nalunk ugyanaz tortént,mint Lauraéknal.
Riki tegnapelott egyszer,tegnap haromszor(!) ébredt éjjel.KépIgy ma sietek pihenni.
Csak azért jottem,hogy megkérdezzem,van e valakinek otthon Vigantolja.Ha igen,megnézné nekem,hogy a lejarati ido kb mennyi a gyartastol szamitva?Mert van itthon a mult télrol fél uveggel,de lekopott a lejarati datum.Nem szivesen dobnam ki,ha még jo.Elore is koszonom!Kép

Zsuzsi!Nem azért fogysz te is,mert a férjed fogyozik?A Supradynt szedem még,de egyenlore két naponta tudom csak,mert keveset hoztak.Most hozatok még.Talan,ha megoldodnak a problémak(bank) korulotted,akkor a hangulatod is jobb lesz!Kitartas!
Az éjszaka atalvasa egyedul Riki érdeme(volt).

Cory!Remélem Zsoma hamar belejon a szopizasba!Orulok,hogy a fejés is megy mar!KépHasfajasra Zsomanak!KépKépKépKépKép

Szila!Nagyon szép,amit csinalsz!

Dzsili!Koszi a gratulat!Kép

Nyuszimano!Ha igy haladtok névileg,a végén majd rogtonozni kell!Kép

Tobbiektol bocsanat!
Jo éjszakat!

Edit
edith16

Tali: mi nem megyünk, Baba-Mama klub van megint, jönnek a bölcsiből előadást tartani, meg neki kéne esnünk a védőnéniknek, hogy ők meg essenek neki a Polgármesteri Hivatalnak, hogy mi van már a játszótérrel, amit ígértek augusztus-szeptemberre?

Norci, Gorsi, Laura,
kösziKép.

Megnézetem a Pozsonyi Pagony honlapját. (www.pozsonyipagony.hu) Hát nem vagyok tőle nagyon elájulva. A játékoknál a játékgyártó cégek honalpjaira lehet eljutni, az meg küldöldiül van...a honlapot is kb. januárban frissíthették újra... Pedig ez a Jó éjszakát, Annipanni meg a Moha és Páfrány tetszik nagyon....Azért amúgy jónak tűnik a bolt...egész nap el lehet ott szórakozni szerintem...Kép

Hanga imádja a Lolka-BolkátKép.

Szila
szila

Sziasztok!
Akkor bővebben:
A hegedülés: én eleve a furulyának szurkoltam, csak tavaj még Rékának nem tetszett az ötlet. Aztán összeveszett a tannénivel is, meg a macseknyúzásba is beelegelt...Meg egyébként is, a minap olvastam, hogy gerincferdülésre is jóKépKépKép.(Lásd Szoptatás és energetika topik)

Stéger doki: kb. egyszer találkoztunk (januárban), akkor két nagy pirospontot is szerzett: nem krirtizálta Luca étkezési szokásait, és nem írt a köhögős náthájára antibiotikumot. (Luca hajszálra úgy gyógyult, mint előtte MaciLaci antibigyójától.)

És tali - nekünk máshol is jó. Pl. itt a Bikás körül ingyenes a parkolásKépKép.

Cory! Meglestem a fickóidatKépKépKép! Az utsó, ahol Zsomi alszik, Balu meg vigyorog a legjobb.

Jó éjt!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok,
a Jó éjszakát Annipannit ismeri vki? És az Első 1000 szó piciknek c. könyvet?

Szila

ui.: most már abbahagyom a könyvvadászatot, mert álmos vagyok...
szila

Edit!

Vigantol: amit Romola kapott tavaly, az 2006. 08. 31-éig használható fel, amit pedig Toncsi 3 hónapja szed, annak 2008. 01. 31. a lejárati dátuma.
Szóval szerintem még adhatod Rikinek. Kép
Miért, azt meddig kell szedni? Én úgy emlékszem, 1 éves korig. Rosszul tudom? Két éves korig?

Laura
p_laura

Szila!

A jó éjszakát Annipanni és Boribon szülinapja könyvek nagyon jók, Dorka imádja, már felolvasásnál, ő fejezi be a mondtatot, van mikor könyvvel akar elaludni, persze hagyom neki. Szerintem érdmes megvenni.
Ma a Lurdy ház Alexandra könyvesboltjában találtam hatalmas gyermekkönyv választékot!Kép Boribontól kezdve Disney-könyveken át, fejlesztős könyvekig minden van! Ajánlom. Nem tudom, hogy más Alexandra boltban is ennyi a gyerekkönyv vagy csak itt, de itt hatalmas.
Ha már a Pagonyfelé jársz és tudsz angolul érdemes a pagonytól picit a Margit-híd felé menni a szemben lévő oldalon, ott van egy szuper angolnyelvű könyvesbolt, plusz fantasztikus angol gyermekkönyvekkel, jaj, de szépek, csak ámultam, hogy itthon ilyet miért nem lehet kapni...(piciktől-kamaszkorig).
Az első 1000 szó...könyv helyett ajánlom inkább hasonló áron kapható Tesz-vesz szótár könyvet, abban még több szó van, ugyancsak jó rajzokkal és még 3 nyelvű is, szerintem jobban megéri.
Bár Dorka még annyira nem élvezi.

Holnaptól járok angolra. Ma keresztelőn voltunk, Dorka nagyon élvezte, a lelkész a barátunk volt, így a rokonság nagy meglepetésére puszival üdvözöltük egymást (nem tudták, hogy én is ismerem a lelkésztKép).
Holnap megyek bankba, eléggé félek, bár nekem van igazam, de a fiókvezető teljesen lejáratott mindenki előtt, tény, hogy én sem voltam úrinő, de azt hiszem ilyen esetben senki sem lett volna. Már voltam a fogyasztóvédelemnél, az a baj, hogy jogilag nem támadhatóak, plusz vannak komolyabb ügyek, nem fognak ilyennel foglalkozni. Sajnos nekünk fogyasztóknak kell nagyon résen lenni.Kép

Cory: szurkolok, hogy minél hamarabb rendeződjön a szopi Zsománál, a kisfiúk hasfájósabbak, tudom ez nem vigasztal. Espumisant mikortól lehet adni?

Nyuszimanó: akkor anyukádat vártad?Kép ezen héten biztosan meglesz a kistesó!Kép

Gorsi, Norci: mikor mentek dokihoz?

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok
Gorsi
Ez az elesés rosszul hangzik, de hidd el jól ki van bélelve a babókádnak a pocakod biztosan nem lett semmi baja.
Én is estem néhányszor Napoccsal is még nagy pocóval is télen, de azért szerencsére sikeresen tudunk mi anyukák álltalában elvágódni, úgy hogy a kicsi észre se vegye.
Játék ötletet má írtak többen, nekem ebből a szempontból szerencsém van Napocska azt szeret játszani amit a tesói még ha nem is kimondottan másfél évesnek való.
A játszósátor jó dolog a fiaimnak is volt, ha szétesik mindíg és nem gond hogy nem lehet pl. esténként dabakokban elrakni, akkor szigetelő szalaggal az ösze illesztéseknél összeragaszthatod, így is felborul de lagalább egybe, egy mozdulattal felállítható,/én így csináltam, annk idején, most Napocsnak nincs mert hármójuk dolgainak már kicsi a szobájuk egy sátor nem fér el/ és még valami jutott az eszembe ebben a korban már szeretnek bevásárlóst és főzőst játszani, a fiúk is nem csak a lányok, legalább is az enyémeknél így volt, pedig nagyon különböző stílusuak.
Lehet kapni különböző tányérokat, edényeket, műanyagból formázott züldségeket stb.

Borcsa
Roppant szűk szavú vagy.
Látod nálam el is sikkadt hogy Réka ilyen nagy lány már, ha most nem figyelek fel arra amit írtál a drótról és társairól.
Zenei suli , biztos nagyon jó dolog elég sok pályát alapozhat meg, főleg ha szereti /gondolom ezért is csinálja/. Képzeld én is hegedültem valamikor, persze csak olyan délutáni órákon, nem iskolai szinten, sőt furulyáztam is.
Írhatnál a lányokról kicsit bővebben is, Lucának küldünk gyógyikat KépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi
Látom nálatok a gyerek sereg szeret tanulni, legalább is lelkes, nálunk már kevésbé pedig kisebbek még tarthatna a lelkesedés, de csak a játékon meg a kosárlapdán stb. jár az eszük.
Szó szerint át kell néznem mind a kettő órarendje szerint a táskát, a leckét kikérdezni, megírkálni Mátéval és még csak az eljén tartunk.
Küldhetnél némi ügybuzgalmat a gyerkőceidtől erre felénk.
Képzeld Mátém is focizik, ennyi előnye van hogy elsős lett roppantúl várta már, egy edzés után már meccsre is mehetett, igazi meze van stb,sőt egy stoplist is kapott a szomszéd fiútól aki már feljebb jár, most nagyon boldog vele, bezzeg vonalakat húzkodni nem igen akar.
Tominak gyógyikák a csalánkájára én Calcium injekciót szoktam velük itatni az hamar hat és nálunk tuti.

Félek Napocskám is lebetegszik amióta írok, és ő alszik, már többször sírt fel, bedig nem szokott, kicsit taknyoska is akárcsak Máté.

Rebi
Szegény nagymama, annyira sajnálom.KépKépKép
Csenguson meg vándorolnak a csalán kiütések? Szerintem az nem méh csípéstől van akkor, az nem "ballagna" tovább, inkább valamilyen allergia lehetett, manapság csak győzzük kitalálni mitől.
A sok rossz mellett azért sikerült megvenni amiért mentetek és még egy plussz bari is be nézett, látod azért nem minden olyan rossz!

Zsuzsi
Házunk van ahogyan eddig még mindíg a bútorokra vár, én egyre idegbetegebb vagyok a türelmetlenségtől.....inkább le sem írom.
Menyi ötleted van, biztosan jól elvagytok Dorkával nem panaszkodhat!

Márti
Aranyos ez az Álombaba elnevezés! KépKépKép
Jó ötlet a doboz házikó, de szerintem Napocs szétszedné mint a többi papírtárolóját, bebizonyította az apjának hogy neki nem való kartindoboz játéktartó, mert tönkre teszi igen gyorsan.
Napsi is szert olvasni csak az a baj hogy a fiúk képes könyveit leginkább és néha eltépődik ami elég gond ilyenkor.
Napsugaram is szopizik még napi kétszer átlag mégsem hagyta el, lehet hogy azért mert a bátyámék kislányától hetekig látta hogy szopizik és persze akkor már neki is kellett....

Nyuszimanó
Kirándulás és mókusok ez szuperul hangzik.
Az én anyukámék is folyton mondogatták hogy miért lesz Mátékám Máté, most a Márk után a következő meg Lukács lesz előszedem az összes evangélistát stb. Nem, Napsugár lett, ami megint csak nem tetszett nekik mert mi lesz ha nem lesz szép kis lány, a neve ezt sugalja, és milyen idétlenül hangzik hogy Napsugár néni, majd nem teszik neki sorolhatnám.
Nekem meg az egyik fülemen ki a másikon meg még kijebb, nekem tetszik és kész engem szid majd ha nem teszik. Egyszer változtathat neve indoklás nélkül is, nekem szép mindenképp, és rengeteg közhasználatban lévő nevet tudnék mondani ami nevetséges ha lenénizik. A felekezeti hozzá állás meg nem igazán érdekel, nem eszerint válogattam, hallgass csak a szívedre.
Máté szeptember 21.-én van.
A névnap és szülinap kapcsolatát már érdemesebb megnézni, bár nálunk sincs sok közte mert Mátéka augusztus 2.-ai.
Nekem tetszik a Márton /én egy Márton lúdra emlékszem egy meséből/ is és a Marcell is mindegyik Marci. Mit szólsz a Mátyáshoz / Matyika / vagy a Márkhoz? Haza beszélek.
Petrán kívül más ötlet?

Norci
Drukkok a hányás mentes terhességhez /na ez gusztusosan hangzik így/ KépKépKépKépKépKépKépKépKép.
Vilike tényleg írtó aranyosan beszélget, Napocska idegenekhez nem szól hiába nyaggatják, csak a szomszédoknak köszön hogy Szia-szia!
A többediknél mindíg izgulósabbak vagyunk mert már annyi mindent láttunk és hallottunk magunk körül, hogy mi minden lehet a babával, hogy el sem hisszik hogy azok kirívó esetek és a picik többnyire szépen fejlődnek és születnek meg akárhányadikként is. Ne aggódj minden rendben lesz, mondom én aki amíg a lányom a kezemben nem volt végig azt hittem hogy sosem lesz egy kis lányom mert tutira közbejön valami, és mégis!!!

Laura
Köszi!
Nálatok is ketté vált a család alvás szempontjából?
Nálunk is ez volt, amikor a második megérkezett, a gyerekeknek nagyon jó az állandó biztonságérzetük meg van, a házasságnak nem biztos, apuka kidobottnak érzi magát. Legalább is nálunk így alakult, de biztossan lehet ezt is okossan csinálni, úgy hogy ne érezze magát a párod sem mellőzöttnek, csak nekem nem sikerült.
Toncsi akkor is nagyon ügyi ha hajnalban még szopizik, de addig is szundizik.

Cory
Gondolom nem igen érsz rá most olvasgatni, örülök, hogy Zsoma baba szopizi és nyugodtabb vagy, mindíg az eleje a legnehezebb, aztán majd csak összerázódtok. Balu is megszokja ám hogy nem kell ébrednie azért mert Zsoma sír, ott vagy és megnyugtatod, egy idő után nem fogja zavarni, Márk is volt hogy velem aludt és Máté babával és nem ébredt fel egy idő után már, csak ha nagyon cirkuszolt a kicsi.
Engem is érdekelne hogyan fogadta a picurkát a bratyója, mi volt a szülinapján stb. persze ha lesz néhány perced.

Zsuzsa
Te merre jársz?
Beával mi újság, hogy bírja a nagymamázást?
Fiúk a sulit?

Szila
Nagyon szépet hímeztél, remek ajándék!
Tennél fel egy osztály táblázatot az újabb pocisokkal, meg aztán megint jönnek a szülinapok és nem vagyok képbe majd elmentem? Köszi, remélem jól emlékszem és te szoktad.
Hangáról is írjál!!!!!!!!!

Napocskáról:
Egyre többet beszél, napról-napra szemmel látható és hallható a fejlődése, a fiúk is nagyon élvezik hogy most már ennyire kommunikál, a mondatok még nem mennek, egyenlőre a szavakra gyúr.
Nagyon sokat babázik, fésüli őket, öltözteti, itatja, eteti őket anyáskodik nagyon aranyos.
Utánnoz engem is főz, tereget, törölget amit csak ér, boltba megy.
Elég sokat járkál,már el lehet menni vele boltba mindenféle járgány nélkül is, nem kell felvennem.
Bilizéssel sehol sem vagyunk,visszautasítja határozottan....
Ő is eljátszik egyedül is ha a tesók nincsenek itthon, építgetni is szeret és rajzolni, énekelni és verselni is próbál már /szavakat mond csak belőle/.

Nagyon anyás, egyre jobban, el mentem egy színházi előadást megnézni /A kaktusz virága/ nagyon jó volt ,rengeteget nevettünk, a Janza Kata és a Pintér Tibor játszottak benne /többek között/ az utóbbi rendezte akinek a pucér sejhaját is láttuk amikor ledobta a törölközőjét ami fedte lefelémenet a színről.
Tehát elmentem, az apjával maradt,látta hogy vasalom a ruhám, öltözök másba mint eddig ugyebár, hát ez már gyanús volt neki, láttam rajta hozta a kis cipőjét hogy menjünk ki sétálni /esteledett/. Ahogy betettem az ajtót azt mondta az apja még egy kicsit mászkált és szomorkodott, tiszta durci volt, aztán kérdezte a Laci hogy mi a baj, mire sírva fakadt és ordította hogy anya.
A fiúk is megjöttek pár perc múlva az edzésről akkor is szaladt ki hogy ANYA, aztán csalódottan hogy BÁKIKA /MÁRKIKA/.
Sokat becézget minket én többnyire ANYUCI/ANYUCIKA vagyok,a Márkom BÁKIKA/MÁKIKA,Mátém ÖCSIKA /lévén még ragozni nem tud/, az apukája APAKÁM.
Majd teszek fel újabb képeket róluk a topikjába.

Pusz: Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Nagyon jó napunk volt ma is Kép, meg az előzőek is: András itthon volt szabin két hétig. Holnaptól már dolgozik Kép De ami főleg KépKépKép: Ármin estére krupposan köhögött Kép MOst rányitott ablaknál alszik a hidegben, köhögni nem köhög ugyan, de félek, hogy még meg is fázik, mert folyton lerúgja a takaróit Kép Varrtam neki egy hálózsákszerűséget András egy kinőtt polár pulcsijából, először sírt, hogy "vegyük le a kabátkát", de végül is elaludt benne - na, ez még rajta van most is Kép De megvastagítom valahogy (beleteszek még egy pulcsit Kép), mert mégsem tehetem le annál több ruhában, min ami most van rajta: hosszúujjú body, melegítőmadrág+pulcsi+2 zokni - meg a "kabátka". KÉrünk egy nagy adag kruppellenes drukkot Árminnak, meg Vilkának is, nehogy neki legyen vmi baja! Jól besz@rtam most Kép A nyáron szinte elfelejtettem, hogy betegsség is van a világon, most ez nagyon derültégből... volt Kép

Laura! Alvási felosztás uaz, mint nálatok Kép

Egyébként voltunk a közl. múzeumban pénteken, nagyon bejött Árminnak, ma meg a Normafánál szinte egész nap Kép

Bocs, nem írok most többet, mert nagyon álmos vagyok, de eddig nem mertem lefeküdni aludni. De talán most már nem fog köhögni!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Cory!!
Jók a fickós fotók!! Az urad mint egy Bin Laden csatlós!! He-he!! Balu meg akkora, hogy meg sem ismertem. A kis pofija is hogy megváltozott. Zsomi meg csak punnyad rendületlenül!! Nagyon Jó!!
Puszka ZA
ZA

Sziasztok!
Márti!
Millió anti-krupp gyógybogyó!
Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép
Dzsili!
Akkor kicsit beszámolok, ha sikerül, mert Luca felébredt.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgvvvvvvvvvvvvvv vvvvjj jj oooooooooooooooo9ok,l,.., (Ez Luca sajátkezű beszámolója)
Nagyon huncut nőszemély őkelme! De ha kérdezem, hogy "Luca, huncut vagy?" akkor felhúzott orral vigyorogva rávágja, hogy "nem".Kép Mindenre felmászik, és kezdi felfedezni, hogy vannak mozdítható dolgok, amik segítik a magas objektumok megtámadásátKép.
Nagy áttörés történt az evésben! Már odamegy az etetőszékéhez, és kéri a felnőtt hamit is. Azért az adagok még nem túl nagyok, de már annyit eszik, mint amit a Nestlé ajánl egy öthónaposnakKép.
Imád "Sziatok"-ot kiabálva integetni, lehetőleg a nyitott ablakon kihajolva. Az ötödiken lakunk. Szellőztetés csak alvásidőben. Most békésen ül a mesekönyvei közt, és olvas.
Réka viszont gőzerővel kamaszodik. Pedig még 10 sincs. De az orra-homloka pattanásos. És olyan pimasz tud lenni, mint én voltam 14 évesenKép.
Azért néha előbújik az én Kicsi Rékám: tegnap nagyot homokoztunk hármasban. Mi Rékával építettünk egy autópályát, Luca meg összerontotta.KépKép
Nagy mázlimra tanulni szeret, és (örök hála J.K. Rowlingnak!!!) olvasni is.

Múlt héten végre sikerült lecsalnom Apacskát anyuéknál a pincébe, és előtúrtuk Réka kantáros nacijait. Persze előkerültek a rövidnadrágok is. Vénasszonyok nyarát akarok!!!KépKép
Valamint megtaláltuk az én kislánykoromból konzervált ruhákat is. Pl. egy élénkzöld almákkal díszített nylon kombinét. Amit annyira de annyira szerettem. Mert az már tiszta nagylányos!KépKépKép

Hú! Ezt a szómenést!KépKépKép

Szila!
A Boribonos könyveket én is csak ajáni tudom! Rékának is nagy kedvencei voltak, Luca is nagyon szereti őket.

Zsuzsi!
A bankhoz egy nagy kalappal!KépKépKépKépKépKép Ne hagyd magad!!

Most már bizti elegetek van, úgyhogy megyek is reggeleizniKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Cory! Hogy vagytok? Eszeget már Zsoma? Kakija megoldódott?

Szila! Találkoztam a pároddal és nyakában tündéri kislányodat a cora előtt, rájuk köszöntem, de szerintem nem tudta ki avgyok.Kép téged is néztelek de nem voltál sehol, csak nem egyedül járnak vásárolni?KépKép
Az 1000 első szó....Hanna kedvence könyve, lassan újat kell vennem, mert úgy kiolvasta.Kép Vannak benne furcsa szavak, de azokat majd később megtanulja.Kép

Edit! MItől ébred Riki? Foga? Rossz álom? Időjárás? Sajna nekem mindig rá kell fognom valamire, mert Hanna nagyon ritkán húzza egész éjszaka. MOst például megfázott, pénteken a bölcsiben motorbalesete volt, sebes a szája az álla, orra szóval bármi miatt ébredezett fél óránként.Kép Végül átvittem magunkhoz aludni, ahol folyton felkent a falra, szájba rugott, orrba vágott, úgyhogy egy élmény volt a ma éjszaka.Kép

Norci! És milyen a suli? Sok erőt majd a tanuláshoz, vizsgákhoz.

Márti!.Kép HOgy van azóta Ármin? Hannának 1 évesen volt ilyene, kapott kúpot, meg hajnal 2kor overállban lent sétálgattam vele a játszótéren.Kép

Beja! Merre vagy? Időnként eltünsz. Vagy előjött a kettőslátásod és nem találod a billentyűket?KépKépKép

Borcsa! Legalább nem unalmas az életed.KépKép

A táblázat jó ötlet, Szila felteszed? Mert mintha Barninak jönne a szülinapja vagy roszul emlékszek?

Szép napot nektek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Zsuzsi
Én csütörtökön megyek.Kép

Laura
2 éves korig kell szedni.

Dzsili
Peti jól eljátszott az IKEA-ban az edényekkel, főzőcskézett, de itthon valahogy nem. Igaz a boltban fel van állítva hozzá 1 mini konyha műanyag tűzhellyel meg víz nélküli csappal is.
Napocsnak gyógyok mennek!KépKépKépKépKép

Márti
Nektek is kruppelllenes gyógyok!KépKépKépKépKép

Zsuzsi
Jó hogy írtad a könyvesboltot, ui. a Boribont eddig sehol sem ismerték, ahol jártam.Kép

Talira max. a SZIP-be mennénk.

Üdv: Gorsi
gorsi

Gorsi!
Akkor irány a SZIP? Akkor megnézheted a Pozsonyi Pagonyban a BoribontKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa
Pont így gondoltam én is.Kép Lusta disznó vagyok.KépKép

Jön még valaki?

Gorsi
gorsi

Hétvégén voltunk a Kreatív Hobby boltban az Üllőin és megjelent egy katalógusuk (300 Ft) , amiben szinte minden eszköz és technika le van írva. Ajánlom mindenkinek, akiben csak min. kreativitás is szorult.Kép Tisztára belelkesedtem.Kép

Mi megyünk a SZIP-be, ha nem lesz ott senki, legfeljebb játszózunk egyet. Viszont késünk, ui. Peti és apa most zuhanyoznak. Tegnap Peti délután 4-től este 8-ig szunyált, melynek eredménye egy éjjeli tescozás lett, így este már nem fürcsiztünk. Éjfélkor feküdtünk le és Peti még akkor sem volt álmos.

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Táblázat: valamiért nem tudom most felrakni a táblázatot, ugye nem baj, hogy csak este lesz. Nem tudom, miért, de össze-vissza rendezi be az oszlopokat és randa az egész így.

Gorsi,
hogy néz ki az a katalógus? Piros az eleje? Mert nekem is van egy katalógusom, csak nem tudom, hogy az él-e még...Imádom ezeket a kreatív cuccokat, csak nem győzöm pénzzel...Kép, de azért erre-arra mindig vanKép. A hímzést ki nem hagynám semmiért, meg most bejön az üvegmatrica is...a gipszet is szeretem, a szalvétatechnikát is...Kép
Abban az ikeás gyerekkonyhában Hangu játszottKép, remek borsófőzeléket főzött a gyerekeknek, majd meg is ette az egészetKép.

Ja, a Boribont a Librinél lehet kapni. Online is.

Tikk,
vasárnap kettesben voltak vásárolni, addig én kitakarítottam és megcsináltam a vasárnapi kaját, meg egy kicsit pihentem is...

Zsuzsi,
köszi az infókatKép, de a Lurdy kicsit messze van nekem. És sajna angolul sem tudok.

Szila

ui.: ha volt vki esetleg a Pagonyban: Milyen a bolt? És az árak?
szila

Sziasztok!
Először is köszi Zsuzsi és Dzsili, hogy hiányoltatok.KépKép Most se írtam volna nagyon, de rám jött a depi, úgyhogy figyelem elterelés céljából jöttem írni. Kép

Dzsili!
Neked tényleg mindenkihez van valami szólni valód, és mindig képben vagy, nem semmi.KépKépKép
A fiúk igen elkezdték a sulit, szerencsére még nem gázos a dolog, de azért kezdenek keményíteni a tanítók, tanárok.
Miki pénteken ott folytatta, ahol abbahagyta a 2. osztályt, és máris három db ötössel jött haza, ebből az egyik csillagos volt matekból.KépKépKép Majd meglátjuk a folytatást.
Pityuék nagyon lazára vették az ötödik osztályt egyelőre, de az ofő szerint, azért ez sem lesz egy könnyű menet, de nem kell beijedni a gyerekeknek. Az osztálytársakkal nagyon meg van elégedve a fiam, legtöbbjüket ismerte már az alsóból, az osztályukból csak négyen mentek ebbe az osztályba.

Zsuzsi!
Bank.KépKép Úgy látszik már oda is ismerős kell, hogy ne tudjanak kibabrálni az emberrel. Ha jól belegondolok nekem mindegyik (már amelyikkel dolgom van) itteni bankban van egy-egy ismerős, így még nem volt különösebb gondom velük.
Dorka bilizésével mi újság? Bea szépen visszaesett a "... még ráérünk arra..." helyzetbe. Kép
Szoba átalakítás áll, mert Apa is depis, szerinte nem jól csinálták meg a vakolást, és sok meló lesz amíg kijavítja a meszelés előtt, és nincs kedve csinálni, meg hétvégén mindig van mostanában ami miatt nem tud haladni vele. Múlt hétvégén mindkét nap anyósnál volt, most hétvégén meg dolgoznia kell szombaton.Kép

Márti!
Ármin köhögése hogy van? Elég rémisztő még olvasni is, nemhogy átélni ezeket a rohamokat. Küldök gyógyokat, de remélem már nem nagyon lesz rájuk szükség.KépKépKép

Szila!
Nagyon jó ez a kép! Én is haladok az órás macival, ha ezt az írást befejezem, akkor rohanok csinálni, mert már nagyon a végén vagyok.KépKép

Borcsa!
Azt hittem, hogy Réka lányod is 5. osztályos, mert a fiamék is most vették a szilvát, szőlőt, körtét.Kép Mondjuk a tanár úr szerint nagyon átfedi a 4. és 5. osztály tananyaga egymást Természetismeretből.

Henke!
Van itt a Babaneten egy Gödöllői topik, látogass el oda is ha gondolod. Szoktunk alkalomszerűen találkozni, és ott szoktuk "megbeszélni" hogy mikor.KépKépKép

Rebi!
Bírd ki a munkahelyet. Tudom, könnyű azt mondani, de Dzsilinek és Laurának igaza lehet, abban az irigység dologban. Le vannak T. kollégák sajnálva (mást akartam írni, de moderálom magam), ha nem tudnak örülni más örömének.
Arra gondolj, hogy mi mennyi mosolygóst küldünk neked/nektek.KépKépKépKép

Beja!
Pöttyökkel mi újság? Kettős látással?

Tikk!
Milyen az iskola? Szegény Hanna!Kép
Az vígasztaljon, hogy nem csak az ilyen kicsiket érheti baleset, ha még ilyen aprócska is, hanem a nagyobbakat is. Például a lassan 11 éves fiam, olyan idétlenül esett az első torna órán, hogy hólyagos lett a jobb tenyere, és másnap a Sebészeten pucolták ki a koszt a hólyagok alól, mert a tanárnő nem mosatta meg a kezét szappannal, hanem rögtön rárakta a Betadine krémet, és ettől klasszul begennyesedett a hólyag.Kép Miután a Sebészeten kipucolták, másnapra gyönyörű lett. Mindenki csodájára jár a gyereknek, mert amennyit ő esik, már legalábbis többször gipszben kellett volna lennie, de idáig egyetlenegyszer sem törte el semmijét. Kopp-kopp.

Gorsi!
Az eséssel tessék vigyázni. Én 8. hónapban estem el a nagyfiammal, nem mondom hogy jól esett télvíz idején.

Norci!
Ezt jól megcsináltátok a sógornőddel.KépKépKép Anyósodék egyszerre izgulhatnak értetek, illetve az unokákért.
Azt hiszem te kérdezted, hogy hogy van megoldva a tesók együtt alvása.
A fiúk kiskoruk óta együtt alszanak, és mivel szerencsére mindkettőnek jó alvókája van, nem volt gond, hogy esetleg egymást felsirták volna. Néha amikor a kicsinek voltak rosszabb éjszakái, akkor ott aludtam mellette, és így nem tudta felébreszteni a nagyot, de mondom ez nagyon ritkán volt.

Laura! Márti!
Amikor a Miki kb 1-1,5 hónapos volt, én is külön vonultam a Mikivel a másik szobába. Ez kb 3 napig ment, mert kb éjfélkor megjelent a nagy fiam, és közölte, hogy ő is ott akar aludni velem és az öccsével, hiába aludt vele az apja. Ekkor mint a villám visszavittem a Mikit is, és ott aludtunk, mert úgy éreztem, hogy a Pityu úgy érzi, hogy kivételezek a Mikivel. Kb 2 hónapos volt a Miki amikortól a 2 gyerek együtt aludt, és mi a saját helyünkön. Tudom, hogy Toncsi és Vilka már több mint 2 hónaposak, csak a nagyobb tesók esetleg reagálhatnak így, de ez nem törvényszerű.
A fiúk között nálunk is relatíve kicsi a korkülönbség.
A Bea viszont a mai napig velünk alszik, bár remélem, nem sokára kész lesz a szobája (egyszer, talán), és akkor külön lesz tőlünk ő is.

Ajaj, nagyon sok lettem, de a depim már el is múlt, közelebb lettem az időhöz, hogy haza hozza apjuk a Beust a mamától. KépKép Azt hiszem ettől voltam egy kicsit rosszkedvű, hogy tegnap reggel óta nem láttam, az én kis cserfes kiscsajomat.

Sziasztok, és bocsi, hogy hosszú lettem.
Zsuzsa, aki talán már nem annyira depis.

beababa

Sziasztok!

Nem sokat voltunk a SZIP-ben, mert nem találkoztunk senkivel.Kép Voltunk a PAgonyban, megvettük végre Boribont.Kép

Szila
Nem voltam elájulva a bolttól, gyerekkönyvek vannak, de spec. amit még kerestem, azt nem találtam. Pl. az első 1000 szó...
Az viszont szuper, hogy Peti játszhatott az erre külön kialakított részben, én meg böngészhettem nyugodtan.
Az árakat nem tudom, szerintem olyan mint másutt.

Zsuzsi
Azt hiszem te írtad, hogy lehet kapni műanyag zöldséget-gyümölcsöt, de hol? Láttam ilyesmit a Pagonyban, de min. 420 Ft/db, ami azért soknak tűnik.

Zsuzsa
Üdv, de régen voltál!Kép Szoba: Kép Majdcsak kész lesz, drukkok mennek hozzá!KépKépKép

Üdv: Gorsi
gorsi

Szila
A kreatívos könyv világoszöld, szerintem évente van új katalógus. A www.kreativhobby.hu -n le is lehet tölteni.

Gorsi
gorsi

Gorsi!
A számod még az, amit anno Márti küldött körbe? Mert mi ott voltunk a játszón, kb 1/2 1-től 3-ig, és szintén nem láttunk ismerőst. Útközben egy SMS hitem szerint nekedKép, hogy jövünk.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Márti
Szegény kis Ármin ez a krupp vacak egy dolog, de kinövik, Mátém már el is hagyta, és ahogyan nőtt és ersődött egyre ritkábban és kevesebb erővel tört elő nála.
Sok-sok gyógyi pusszancs: KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsa
De jó hogy írtál, te is!
Szoba majd csak alakul, ne legyél elszontyolodva, látod én is már két hónapja hallgatom hogy két hét múlva költözünk és sehol semmi!
Miki nagyon ügyi hogy csillagos ötössel indított, örülök hogy Pityunak is tetszik az új osztály.

Borcsa
Gyakrabban is beszámolhatnál, nagyon élveztem a híreket Lucádról, és persze a kis kamaszról.
Hát nem könyű egy tizenévessel az már biztos ebben a mai világban /mintha öreganyámat hallanám/ de így van, egész más dolgokat műveltem én is mint Márkom manapság.
Szerencsére egyenlőre igen jó a kapcsolatom a nagy fiammal így minden osztálytársról tudok, ki kivel jár, hol csattant már el csók /11 évesek!!!/ stb., tudja hogy nem mondom el a szülőknek se a társainak se, jó lenne ha így is maradna, de erre kevés az esély gondolom.
a fiúk később érnek mint a csajszik, Márkon még nem igen van pattanás,a hónalj kutyák már nődögélnek, és persze a pimaszság is jó úton halad.
Úgy hogy gatyókat felkötni!

Gorsi
nekem is van kreatív hobbis katalógusom, megrendeltem és lelkesedésem is csak az idővel állok hadilábon, főleg mióta a suli elkezdődött!

Lányok:
Egy nagyon naív kérdés.Nem röhögni!
Ha a GYES alatt elkezded a felsőfokú képzést , közben lejár, de még nem végeztél, onnantól fizetni kell?
És mi a helyzet ha főallású anyaként itthon maradok, de közben tanulnék, akkor is fizetnem kell? A levelező tagozatokon az első diploma is pénzes ugye?

Pussz: Dzsili
dzsili

Cory
Igazán büszke lehetsz a "fickóidra"!!
Csatlakoznék bizonyos ZA megállapításához, Balut nem ismertem volna meg, ha nem tudom hogy ő az, nagyot nőtt és változott, olyan igazi nagyfiús már!Kép
Zsoma baba egy tünemény, annyira szép, de tényleg!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Elmúlt a depim. Egyelőre.KépKép Itthon van a kis rosszaságom.Kép

Dzsili!
Én úgy tudom, hogy ha főállású anyaként otthon vagy akkor is jár a támogatás a tanuláshoz, és vannak akik levelezőn tanulnak, első diplomások, és nekik is ingyenes. Azt hiszem. Kép
Ha a GYES-ed lejár, és nem mész főállású anyának, akkor, igen a hátralevő idő, már fizetős.Kép
Némely tizenéves mind egyforma.Kép Nálunk is jelentkeznek a kamaszkori szemtelenkedések, és persze a lányok után is utána néz már mindkét fiam.KépKép

Borcsa!
J.K. Rollingnak hála az én Pityukám is megszerette az olvasást.KépKép
Hát nem semmi Luca lányod az ablakból integetéssel.Kép Elképzeltem magam előtt a dolgokat, jajj.

Zsuzsa + ördögöcske BeababaKép

beababa

Raktam fel újabb képeket Beáról, amik a hétvégén készültek. KépKépKép A profilom is megváltoztattam.KépKép

Nyuszimanó!
Ma még nem jelentkeztél! Hol vagy?

Zsuzsa

beababa

Dzsili!
Ha "anyaságin" vagy, akkor is jár a támogatás. Tuti, mert rajta volt az űrlapon amit az egyetemen kaptam.
Első diploma viszont amúgy is ingyenes, de ha nem főiskolán, vagy egyetemen tanulsz, hanem pl. v.mi felsőfokú tanfolyamon, akkor nem automatikus a támogatás, hanem a munkaügyi központon keresztül kell igényelni (rászorultsági alapon), és akkor sem biztos, hogy a teljes tandíjat kifizetik.
Mik a terveid?

Márti!
Hogy van Ármin? Gyógypuszik neki.

Cory!
Én is meg lestem a fickókat Kép helyesek nagyon, én is három fickót akarok Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Hol voltatok keresztelőn? Mi is keresztelőn voltunk tegnap, mi a Szilágyi Dezső téri református templomban. Vili nem nagyon bírta, inkább kint rohangált és nézte a villamosokat, bár a "bim-ba" nagyon tetszett neki. Az orgonára is azt mondta.

Dokival ma beszéltem, jövőhét csütörtökön megyek, még nem uh-ra, hanem rákszűrésre. Doki szerint az uh még korai, de lehet, hogy "kisírom" majd azt is utána következő hétre, mert nagyon feszül a hasam örökké, fáj is és Vilivel nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, főelg ilyen korán nem. Ma már majdnem elbőgtam magma, hogy biztos, mert nem jó helyen van, stb.

Tikk!
Egyetemről még nem tudok sokat írni, ma voltam először előadáson, az is latin, ezen a héten csak az lesz, pénteken meg már zh. és kész a latin tanulás. Vili viszont elég rosszul viseli nélkülem, Mikor elmentem sírt, mikor lementek a játszőra, amjd hazajöttek az üres lakásba megint sírt, mikor apa hazajött megint sírt és anyát, meg a didit kereste, a végén persze jó volt apa, viszont mikor megjöttem én nagyon boldog volt.

Norci(ék)
norci

Sziasztok!

Márti! Irígy-irígy a moziért, még ha nem is a legtutibb film volt! Kép Én is úúúúgy elmennék már moziba! Kép De füldugót vinnék, az tuti. Kép Én is utálom a hangerőt, amivel mostanában nyomják a filmeket. Kép

Zsuzsi! Édes lehet Doka ezzel a sok szövegeléssel. Kép Különösen a bömbizik szó tetszett. Kép Azt Lacikó is szokta... mármint csinálni, nemám mondani! KépKép Mi is készülünk tücsökzenére járni, csak egyszer legyen valamennyire rend körülöttünk. Kép
Apás alváshoz óriási gratula! Minden kezdet nehéz, és ha csak ennyire... Kép Meglátod, még a végén rákapnak! KépKépKép
A pakolással lassan, de bizonytalanul haladok. Kép Pénteken meghozták a fiúk a nappali beli szekrény új elemeit, és berakták végre a beépített szekrény polcait is. Én délelőtt összecsomagoltam, a fiúk jöttek dél körül, mire végeztek Laci is hazaért, és indultunk repülőstarttal Sopronba Laci szüleihez. Úgy hagytam itt mindent, ahogy az asztalos brigád levonult. Még a fűrészpor kupac is a szekrény előtt maradt a nappaliban. Így is öreg este lett, mire Sopronba értünk. Ott az egész család megfázott, Laci most ment el éppen a körzeti orvoshoz. Mi Lacikával csöndesen szipogunk és trombitálgatunk itthon. KépKép Gondolhatod, hogy nem haladok valami expressz sebességgel, de azért ma már szépen lemostam az új szekrényeket, és rondán beömlesztettem beléjük minden kinőtt babaholmit. Majd rendet rakok. Egyszer. Máskor. Nem most. Kép Ráadásul holnapra bejelentkezett a védőnő, úgyhogy kénytelen vagyok valamilyen szinten (legalább látszatra) rendet csinálni. Kép Pedig Lacika nagyon élvezi a felfordulást. Kép Jó kis játszótér lett az otthonunkból. Legjobban a létráért van oda, de a fiúk szerszámosládájában is szép rendet csinált. Kép Vizezős dolgokat szinte képtelenség csinálni tőle, annyira lelkesen akar segíteni. Én meg rossz-gonosz és irígy vagyok, úgyhogy akkor mosok fel és le, amikor ő alszik. Kép
A bankkal ma jobban boldogultatok? Férjestől biztosan más, én ettől mászok falra, hogy amikor én bemegyek, akkor semmit nem lehet, nem megoldható, olyan nincs is, én vagyok a hülye, hogy kitalálom. (Pl. OPT számlavezető fiók megváltoztatása.) Életem Párja meg belép öltönyben és nyakkendővel, szépen szakszerűen előadja, hogy mit szeretne, és müszi, már teljesül is minden óhaja. Kép Úgyse hiszem el, hogy engem nem értettek meg, mert körbemagyaráztam, hogy mit szeretnék, ahelyett a 2-3 bankos szakkifelyezés helyett. Kép

Edit! Óriási gratula Rikinak az éjszaka átalvásához! Téged meg vadul irígyellek érte! Én már lassan beletörődök, hogy ezt a keresztet csak a menyem veszi majd le a vállamról... Kép

GOrsi! Próféta szóljon belőled gyed-max. ügyben! Kép Most már annyira felcsigázódtam, hogy a héten megpróbálok bejutni a munkahelyemre, és a TB-s lányokat kivallatni, hogy mire számíthatok. Kép Ha Lacit most jól betegácsiba veszik, akkor nem is kell tömegközlekedéssel bumliznom, itthon lesz az autó! Kép Ha kilátásba helyezem, hogy lelépek vele, úgyis össze fogja szedni magát annyira a pasi, hogy inkább elvigyen. Kép Én nem tudom, más férfiak hogy viselik a kisebb betegségeket, de ugyanazzal a bajsággal én egyszerre főztem, mostam és takarítottam ma délelőtt, Életem Párja meg az ágyban halódott... Kép Persze a különbség az kettőnk között, hogy nekem muszáj talpon lenni, legalább a gyerekemet ellátni, így én nem engedhetem el magam. Kép Pedig jól esne nekem is az ágyban nyűgösködni. Kép Remélem, hogy 1-2 nap alatt elmúlik ez a fránya takonykór rólunk.

BSzilvi! Köszi, Apukám már sokkal jobban van, holnap talán már haza is engedik. Nem derült ki, mi baja, de szerencsére kizártak néhány dolgot, amitől rettegtünk. Kép Átvizsgálták elől-hátul Kép, nincs se agyvérzésre se daganatra utaló elváltozás a konok fejében Kép, volt mindenféle röntgen, ultrahang (gond-terhes Kép), tükrözés, EKG és CTG, meg az ég tudja, mi mindenféle vizsgálaton. Jól megkínozták, de egy kezdődő gyomorfekélyen kívül mást nem találtak. Most hümmögnek, hogy talán idegi alapon, vagy valami hirtelen vérnyomás ingadozás miatt lehetett az az agyérgörcs, amitől olyan rosszul volt. Ez így most megnyugtató is meg nem is...
Az én pakolásos-takarításos gondjaim egy napon se említhetőek egy teljes költözéssel! Azért mégis irígyellek ám! Kép Már átköltöztetek teljesen? Van ott is neted?

Dzsili! Létezik oylan, hogy kész rendrakás?!?! KépKépKép

Rebi! Párod nagymamája jobban van? Szörnyen hangzott az az olajos égetés és felállni se tudás! Kép

Alig értem ki az arhívumból, és közben öreg este lett rám. A doki kiírta Életem Párját egész hétre, jövő hétfőn kell visszamennie, és erős antibiotikumot is kapott. Most vagy a körzeti doktorbácsink nagyon megértő, vagy én vagyok egy undok, rosszhiszemű... KépKép

Ja, még egy dolgot akartam kérdezni! Abban a Madrina nevű kismamaplázában járt már valaki közületek? Piszkáljaa fantáziámat, de olyan messze van... Kép Egy csomó mindent kellene vennem Lacikának, hirtelen kinőtt mindent, és nyakunkon a hideg is. Nem is tudom, hol kellene bevásárolni.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
bogancsi-news: (nincs kép-melléklet, de most éppen a föld felett lebegek Kép ) Zsófinak is, Julinak is sikerült a szóbeli!!! A laborok nélkül is megvannak a megfelelő pontjaik és így már kevésbé kell izgulniuk a szombati írásbelin Kép Ja, és úgy, de úgy bőgtem, mikor megtudtam ...

Rebi: vándor a csalán Kép Ma csak kettő volt. Valszeg a krumplipürétől, amit a bölcsiben kapott. Kérdezték, hogy kapjon-e tejmentes diétát, de hát a dokinénink is azt mondta, hogy fokozatosan rá kell állítani a rendes kajákra. Itthon is azt eszi, amit mi, csak egyenesbe nem adok neki tejet, tojást. Főnökök grrrrrrr... Viszont a közvetlen főnököm, egy német, az fantasztikus!!! Ma pl. megdícsért, milyen gyorsan gépelek és milyen jól. Kép Akkor most van egy baritok Kép Nagymama hogy van? Gyógyok neki és Csengusnak is ! Kép Kép Kép

Zsuzsi: a csalánkiütés a combján volt, ma meg a csuklóján és bekentem egy antiszeptikus, antiallergén, anti... kencével és elmúlt. Ki érti ezt? De az igaz, hogy előző nap reggelire Zsófi megkínálta igazi tejjel. Bankhoz drukkok !!!

Szila: csatlakozom Zsuzsi kérdéséhez - karácsonyi ajándékötleteket lehet írni Kép Őrületesen szép és klassz a kép!!! Húúú, de irigyellek! De leginkább az anyukádat, aki kapja! Kép

Márti: sokszor gondolkodom azon, vajon megérdemlem-e én ezeket a gyerekeket... Mindig arra lyukadok ki, hogy valszeg az előző életeimben nagggggggyon jó lehettem és ez a jutalmam Kép Drukkok krupp ellen Kép Kép Kép

Esti mese: nálunk egyszerűen nincs, mert Tomi már azt a rövidke "csicsíja-bubújja"-t is alig bírja kivárni, már dől be az ágyába Kép

cory: de jó, hogy jelentkeztél!!! Szuper Zsomi, hogy már szopizgat! Fel a fejjel az éjszakákat illetően. Ne feledd, nagyon "fiatalka" még Zsomi Kép

Nyuszimanó: Küldjél ide is mókuskákat!!! Én imádom a mókusokat, a kedvenc állatom Kép Üdv a párodnak és várjuk a jelentést Kép Tomihoz is nagyon küzel van a névnapja meg a karácsony is - mi nem is ünnepeljük a névnapokat a családban, mert már nem győzzük Kép

Norci: nem lehet most könnyű a szoptatás Kép Nagyon jó Vili szövege Kép Tamara Kép Drukkok mennek az órákhoz Kép Kép Kép

Gorsi: kutyaház Kép Kép Kép

Laura: de én írtam, hogy nincs tévénk. Miért kérded?

Edit: Vigantol - 4 év!

Ma reggel megszületett egy focis-mama kislánya Kép - nekik adtam a múlt héten a babakocsinkat, mózeskosarat, stb. Szülés után másfél órával már küldte is az sms-t Kép

Dzsili: Kép Kép Kép ezek tanuláslelkesítők Kép

Borcsa: köszi a beszámolót Kép Boribont mi is nagyon szeretjük!!!

Tikk: Hanna jobban van már? Azért nem kéne még motorversenyre engedni azt a szegény lányt Kép

Zsuzsa: jó, hogy elmúlt a depi Kép !!! Tök jó fejek a fiaid és Bea egy tündér - gondolj erre!!! Kép Kép Kép

Na, lőjjetek már le Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Barni ma is elaludt 1/2 8-kor, de hihetetlen: semmi hiszti nem volt, fogmosáskor is úgy nyitotta a száját, mint a kisangyal.
Képzeljétek, tegnap voltunk a Bécs melletti szafariparkban, nagyon klassz volt. Odajönnek az állatok a kocsihoz, meg lehet simizni őket! Barni nagyon élvezte, de mi is!

Andi! Hát, hiányoznának a CD-k, de még a többit sem vettem ki a dobozból, nem tudom hova tenni őket sajnos! Örülök, hogy Lucának sikerül végül a bölcsiben alvás! Kép Írj még magatokról, ritkán hallani rólatok!

Cory! Hajrá, menni fog a szopi! KépKépKép A leginkább az segít szerintem, ha eltereled a figyelmed, és úgy próbálsz szoptatni/fejni - bár ez nyilván első gyereknél könnyebb, (én Barnival pl feküdtem az ágyban, és Stephen Kinget olvastam... Kép) Balu hogy reagálja le Zsomát? (az éjszakai ébredésen kívül)

GOrsi! Ne aggódj, nem lesz baj az esésből! A popsitörlőt én is száműztem, mint felmosórongyot -nála már csak az csúszik jobban, ha Prontót fújsz a parkettára...
Mi sem tudtunk menni ma sajnos, pedig szerettem volna. Talán jövő héten?
Játék: Fakopáncsban (Baross u. 46.) lehet kapni pici konyhai eszközöket, edényeket, csészéket (árukat nem tudom). Ill. a Metroban kapható műanyag kis "üzlet", tele gyümikkel, egyéb élelmiszerrel, bevásárlókosárral... Ha jól tudom, nem is borzasztó drága, kb 5000 Ft az egész.

Dzsili! Jó volt rólatok is olvasni! Tényleg nem költöztetek még át? Nálunk is hiányzik még a bútorok java, ha ez vígasztal! Nekem amúgy tetszik a Lukács név, számításba is vettem (Apa nincs elragadtatva tőle), csak az a bajom vele, hogy nemigen lehet becézni. Napsi édes lehet, ahogy mindenkit becéz! Kép

Márti! Árminnak jobbulást kívánok!!! Ez nem lehet könnyű! (Nagyon halkan írom, Barni miben alszik - a Nagyi szívszélhűdést kapna, ha tudná: egy szál badiban, és így is lerúgja a takarót! Pedig nem fűtünk!) Szóval sok-sok KépKépKépKép, legyetek túl rajta hamar!!!

Zsuzsi! Én - a dalokon túl - az angol mesekönyvekből tanultam angolul! Kép Pl Roald Dahl és társai... Most a klasszikusokat próbáljuk beszerezni apránként Barninak: most vettem meg neki a Zengő ABC-t, a Zimzimet, és a Mondókáskönyv 1-et (megvan a 3-4.). Sorban szülinapjára (most lesz vasárnap!!!), Mikulásra, karácsonyra! Kép

Zsuzsa! Köszönöm az invitálást! Sajnos ezt az egy topikot is igen nehézkes letöltenem (rádiós telefonon keresztül), de ha a suliban leszek, benézek hozzátok! Sokat dolgozol mostanában?

Szila! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket hímzel!!! Kép Hangára is nagyon kíváncsi lennék már!

Mennem kell, lányok, jóéjszakát mindenkinek,
Heni+Barni+Kép
gesztenye

Sziasztok!

Henke: alapvetően jól viseli Zsomát, főleg, hogy ma kettesben játszóztunk délután Kép

Ma már jobban szopizott, nem kellett minden alkalommal pótolni, ami jó hír, mert utálok fejni, és melengetni... Ráadásul valszeg jövő héttől már egyedül leszek a két fiúval. Jól be is tojtam a dologtól.
Aki még nem látta volna: http://babanet.hu/album/main.php?album=905

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti: gyógypuszik mennek Árminnak! Kép

BMárti: nektek is mihamarabbi gyógyulást kívánok! Kép

Zsuzsa: megnéztem Beababát, nagyon vagány kiscsaj! Kép

Bogancsi: nagy-nagy gratula a lányaidnak! Bár, ezen már meg sem lepődöm... Kép
A tévénélküliséget csak azért kérdeztem, mert elmerengtem rajta, hogy vajon a gyerekeknek nem hiányzik? Mármint nem maga a TV-nézés, hanem az, hogy a suliban mindenki erről-arról a műsorról beszél, ők meg nincsenek képben...
Én sem vagyok egy nagy TV-néző típus, és a gyerekeket sem szeretném rászoktatni (addig nem is kapcsolom be, amíg ők nem alszanak). De mi lesz vajon később? Szerintem már óvodás korukban azt akarják itthon nézni, amit az ovistársaik, bármekkora butaság is. Ti ezt hogy védtétek ki? Tényleg, soha nem is volt tévétek?

Borcsa, GOrsi: sajnálom én is, hogy így alakult a mai tali. Én közben azért nem tudtam elmenni, mert nekünk 9 után kellett indulnunk itthonról (apa miatt) és akkor még nem volt meg a helyszín. Így inkább Csömörre mentünk, az unokatestvéremék tanyájára. Van két bocijuk, 3 hetesek és azokat néztük meg.

Lányok, voltam a Pólus Centerben a DM-ben és nagyon sokféle Kecskeméti bébiétel akciós, 99,- Ft volt. Nem tudom, Romolán kívül eszik-e még valaki bébiételt...

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Köszi a bankhoz a drukkokat, nem csináltunk botrányt, mert múlt héten elfaxoltam a panaszlevelemet, most meg inkább örültem, hogy végre nálam lehet a pénzem. Kép Átmentünk egy osztrák bankhoz, ott rögtön normálisabbak voltak, Dorkát hagyták rajzolni, kedvesen beszélgettek vele. Nem úgy, mint a másik bankban, ahol ferdén néztek rám, hogy miért hozok magammal egy gyereket is... Remélem az új bankkal nem lesz semmi gond!

BMárti: én nyáron voltam ebben a Madrina boltban, nagy csalódás voltKép Kiegészítőkben talán volt választék, de ruhákban nem nagyon. Ha végre találtam valami szépet és jó áron, akkor a mi méretünkben nem volt. Inkább pici méretű ruhák vannak és terhesruhák. Nekem kevésnek tűnt a választék ruha ügyileg. Maga az épület sem olyan nagy, ahogy hidetik.

Zsuzsa: hajrá Bea-szoba!!!!KépKép Depi ellen jól teszed, ha ide jössz!KépKépKép

Márti: kruppos roham nagyon ijesztő lehetett! Kép Nővérem kisfia többször volt intenzíven, de most már úgy néz ki, kinőtte. Friss, jó levegő és erős immunrendszer, nyugodt körülmények, állítólag ezek kellenek az elkerüléséhez. Homeosbogyó nincs ellene? De jó lehetett a 2 hetes apázás! Mi is voltunk tegnap moziban, Boldog szülinapot c. magyar filmet néztük meg, kissé melankólikus..., de vannak benne jó poénok is.

Henke: ilyen nagy pocival neki vágtatok a szafarinak? Milyen volt? mennyibe került?

befejezem, mert fáradtak vagyunk, bocsi, akinek nem válaszoltam, majd délelőtt jövök!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Remelem nem felejtettetek el. Sajnos megint hosszu ideig nem voltam. Kép Surgosen Magyarorszagra kellett utaznom, de mar itthon vagyunk. Most is inkabb csak olvasasra van idom. Jelenleg anyosomek vannak itt nalunk latogatoban oktober elejeig. Igy meg mindig nem tudok surun jonni, de utana.... remelem joval surubben leszek.

Marti!
Drukk, hogy ne legyetek betegek! Kohogesmentesseget Arminnak!

Nyuszimano!
Nagyon aranyos lehetett Donci a mokusokkal es nem is csodallom, hogy masok is fenykepeztek ot Kép
Ami a neveket illeti, nalunk a csaladban nagyon sokaknak nem tetszett a Fatime nev, megis azt adtuk a nagyobbik lanyomnak, most mar mindenkinek nagyon tetszik. Szerintem valasszatok azt ami nektek a legjobban tetszik.

Cory!
En is megneztem a Fickos kepeket, nagyon nagy fiu mar Balu Kép es Zsomi pedig nagyon szep baba. Gratula hozzajuk Kép

Zsuzsa!
megneztem a profilod es jol meglepodtem, hogy mekkora mar a lanyod Kép

Norci!
Nyugodj meg, minden rendben biztos a babaval. Nekem is hasonlo elmenyeim voltak Madikevel. Elotte a Fatussal ilyet nem tapasztaltam. En is felve mentem az orvoshoz.

BMarti!
Mihamarabbi takonykor nelkuliseget kivanok nektek.

Bogancsi!
Gratula Zsófinak es Julinak is a szobelijehez!!!! Kép

Henke!
Ez a szafari park nagyon jol hangzik Kép

A tobbiektol bocs, hogy nem irtam mindenkinek. Nagyon sok az elmaradasom, probalom visszaolvasgatni. Megprobalok minnel elobb naprakesz lenni.

Andysj
andysj

Sziasztok!

... meg kell állapítanom, hogy a kollégám egyszerüen segghülye... Már múlt héten panaszkodott, hogy nem tudja visszaállítani a rendes billentyüzetet.. (na jó, teljesen én sem, mert hosszú ö,ü még mindig nincs)... Érdekes... nekem rögtön sikerült...

Márti
Ármin és a krupp KépKépKépKép .. rémes lehet... bele sem gondolok, ilyen lehet ilyenre felébredni, vagy így virrasztani egy gyerek mellett, hogy minden rendben van-e Kép De tényleg csak kinövi... hamarosan. Ugye már sokkal jobban van?

Cory
Meglestem én is a fickókat KépKépKép Balu mekkora csibész Kép Zsoma meg egy tündér Kép Furcsa volt öket egymás mellett látni... hisz nemrég még Balu is ekkorka volt .. Kép Csalának hogy tetszik a két fiús apa szerep? Kép
De jó, hogy Zsoma ilyen jól kezd belelendülni a szopiba KépKépKépKépKépKép
Esténként belesek a csetre, hátha ott vagy, de eddig nem sikerült Kép .. bár tegnap legalább már a neved fent volt Kép

bogancsi
Gratula a lányoknak!!!.. Énisénisénis.. szeretnék .. egy picuri kis alapfokú nyelvvizsgát.. Kép
Mi most erösen a méhcsípés miatti csalánkiütésre koncentrálunk... Csengus kapott rá tegnap homeobogyót, ha holnapig elmúlik, akkor ettöl volt, ha nem, akkor a következö gyanusítottam a tejszelet... Egyelöre arról is letiltottam, de amióta Anyáéknál ki tudja nyitni a hütöt, ez nem biztos, hogy 100%-os sikert hoz. Amúgy Anya sulijában is van egy kislány, akit múlt héten megcsípett egy darázs, vagy méh, és pár nap múlva elkezdödtek a vándor-kiütések.

BMárti
Sok gyógyKép, hogy hamar kimásszatok a takonykórból!
Dédi nincs valami jó Kép Már volt börátültetés, mert máshogy nem lehetett megoldani. Rettenetesen szenved, de hát az égés az egyik (ha nem a leg-) fájdalmasabb sérülés... és iszonyú lassan gyógyul Kép

Henke
Jól hangzik a safari park Kép Nem volt túl messze? nekem a végén anno már minden bajom volt, ha sokat kellett autózni...

Tikk
Hanna hogy van? Kiheverte a mindenféle megpróbáltatásokat? Elképesztö, milyen vad motorosok tudnak lenni a lányok .. is Kép A tanítás hogy megy, hogy tetszik?

Szila
Vagy egy földre szállt angyal a lányod, vagy iszonyú jól tudod beosztani az idödet.. vagy mindkettö... Kép Nagyon klassz a kép... nem semmi munka.
... és csendben irigykedem, mert én is úgy szeretnék csinálni vmit - pl. kötni, de egyelöre nem találok rá idöt Kép

Na most elmesélem a tegnapi napunkat... Kép
Reggel 8-ra mentem a MÁV-ba, mert most hirtelen csak ott tudtam elintézni az AFP-t.. Na szerencse, hogy csak 1x kell ilyet, mert oda SOHA TÖBBET NEM!!! A doki ugyanis nem ért be 8-ra, mert valahol örületes dugóba került... mire beért, fél9 lett, amikor meg kezdödött az osztályos értekezlet, úgyhogy minden orvos eltünt... Elvileg 3/4 órára, gyakorlatilag 1 és 1/4-re... Mi meg addig ültünk, és vártunk... Majdnem 10 volt, mire végre megkaptuk a papírokat, amivel át lehetett menni a rendelöbe a laborba... ahol elvileg 10-ig vettek le vért, de kb. 3/4 11-re fogytak csak el az emberek... többségük kismama... Én még jól jártam, mert csak az AFP és társai miatt voltam, de volt olyan is aki a terheléses vércukorra ment.. éhgyomorra fél11-kor vettek töle vért, és még 2 óra volt a következöig... Annyira sajnáltam szegényt Kép
Közben telefonos kapcsolat Apával, hogy mikor és hova vigye a gyereket... 1/2 12-re értünk oda a rendelöhöz, még szerencsére bent volt a doki ... bogyó a kiütésekre, lelkendezés, hogy CSenge kitartó szopizása ellenére sikerült összehozni a kistesót Kép Ö is megerösített, hogy ne hagyjam magam, én tudom, mekkora a gyerek, ne engedjem elöbb kitessékelni. Utána sikerült beszélni a védönövel... Csenge teljesen levette a lábáról Kép .. Engem meg a nö, mert pl. olyanokra is emlékezett, hogy Csengénél az elsö vérvétel eredmények sokkal rosszabbak voltak, mint most Kép
Aztán még egy kis játszóterezés.. elképesztö, mit össze nem cirkál... Viszont most én is láttam, hogy gyerek nincs a játszón Kép Mindenki bölcsis lenne???
Aztán alvás... jókedvüen feküdt le, és olyan "semminemjó" hangulatban ébredt, hogy elképesztö... Aztán az éjszaka is hasonlóképp zajlott... kb. félóránként "cicicicici" ill. "másik cici" felkiálltások... Úgyhogy roppant kipihent vagyok KépKépKépKép
Elképesztö sokat dumál Kép Le sem bírom írni, hogy miket. Már egész szép, kerek mondatok is vannak... meg kevésbé szépek is, bár logikusak Kép

.. na megyek, mert bejött az is, akinek a gépénél ülök, úgyhogy szedhetem a cókmókomat ...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Csak röviden, ahogy kértétek csináltam még egy tesztet, ezúttal a kontroll csík is halvány, de va második csík Kép Kép Kép
Discover elnevezésű tesztet ne vegyetek (akinek aktuális).

Norci
norci

Edit!
Boldog Névnapot kívánunk Neked.KépKépKép

Márti!
Mi újság Árminnal? Hogy van?

Henke!
Őszinte részvétem, a mobil telefonos internetért.KépKép

Zsuzsa

beababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: