Jajjj, csajok nem akartam "negatívoskodni istibizi!!!!! (Csak az Angelre reagáltam, de lemaradt a neve, bocsi Angel)
Korall!
Hát ez van én ilyen kripli vagyok, így ötödik próbálkozásra fogy a lendület....már nem tudok olyan pozitív lenni, és ábrándozni...ahhoz már túl sokat estem pofára...de nem vagyok szerintem azért negatív sem, csak megvan bennem az egészséges kétség és realizmus mindig...
Fanni!
Nekem a vasárnap az már a 14.-ik nap. Szerintem ha akkor nincs Hcg, akkor hétfőn se lesz jobb
Bartika!
Bocsi, nem akartam észt osztani, persze, hogy mindent tudsz az endóról..
Igen nagyon rohantál, és igen én az ET-mre vártam, és ráértem ott bambulászni...
De amúgy szuper, ami veletek történt Pötyibabával, legalábbis nekem jó olvasni, hogy eredményesen lehet azért tenni az endó ellen, és nem csak feleslegesen reménykedem. Hol csinálták amúgy a műtétet??
Viktu!
De tényleg már "tökre" abbahagytam a gondolkodást.........
Bella!
Még szép hogy megyek, muszáj megismernem a kutyusos lányt!!!!
Én az előzőre is szerettem volna menni, csak akkor pont nem voltam túl aktív, inkább csak olvasó....végül Boban Markovics koncertre mentem, és bár szomorkodtam miattatok, de a koncert is naggggyon jó volt!!!
Katata!!
Üdv itt, kihez kaptál időpontot?
Baba!!
Igenis, értettem, mostantól csak pozitívan!!!!!!!!
Az várólistáért lányok ne az intézetre haragudjatok, sajna ez is az OEP áldása...
Leszabályozta a támogatott lombik kvótát, ezért tudnak kevesebbet vállalni. Ha kifizetnénk zsebből nem kellene várni. tehát végül is a támogatásra van várólista, nem magára a kezelésre.
köszönöm továbbra is lányok a millió drukkot, jól beraktároztam mindet!!!!!!!!!!