tizu, szijja!
ja-ja, ne félj, anyós nem is hívott két napja...most délelőtt keresett minket..persze más ürüggyel..ha mégegyszer kioktatnak, akkor tuti bekeményítek és kihúzzuk a telefont. de jó neked, hogy szupi az anyósod..
és marci mekkorát nőtt! nem semmi! az első képen annyira terád hasonlít
milyen kotsiban ül, olyan ismerős
pusszanat nektek, gyere gyakrabban!
mágnes, szerintem én is így gondolkodnék ahogyan te- mennék inszemre és nem várnék, végül is veszíteni való az nincs csak nyereség
már én is be vagyok sózva a tesóra, mától újra elevit+C-vitaminszedés lesz asszem..................
a gátsebem még nincs rendben...neked meddig gyógyult? bocsi ha indiszkrét vagyok..de szeretnék már újból normális együttléteket, lassan azt sem tudom hogyan kell
nem is beszélve arról, hogy kicsi korkülönbséget szeretnénk a babák között, én sem vagyok mai csirke.........
gyöngyike, szívesen máskor is!
jujj akkor jó ha felkötöm a gatyát...mert aztán majd két lurkóval még nehezebb lesz
tényleg, gyöngyike, neked nem szokott elmenni a türelmed? én azt vettem észre magamon, hogy nagyon rosszul viselem ha sír borka, idegesít és könnyen kiakadok..ez természetes dolog? ha több rutinom lesz talán türelmesebb leszek? néha restellem nagyon...