Új privát üzeneted érkezett!

Hogy egy kicsit jó kedvre derítselek benneteket!

Frissen lezuhanyozva állok a tükör előtt és panaszkodom a férjemnek, hogy
> szerintem kicsik a melleim. A férjem ahelyett, hogy határozottan azt
> mondaná, nem igaz, így szép, ahogy a természet megalkotta, kissé
> habozva előáll egy javaslattal:
> 'Ha azt akarod, hogy megnőjenek a melleid, finoman illesszél egy kis
darab
> háromrétegű WC-papírt a kettő közé, és néhány másodpercig dörzsölgesd
> minden
> nap!'
> Mivel bármit hajlandó vagyok kipróbálni, megyek, hozok egy darab
> WC-papírt,
> és a tükör előtt állva elkezdem dörzsölgetni a melleim közét.
> 'Mennyi idő múlva hat ez?'--kérdezem.
> 'Pár év alatt megnő.' - válaszolja a férjem.
> Abbahagyom.
> 'Gondolod, hogy ha mindennap WC-papírral dörzsölgetem a melleim közét,
> attól
> megnő néhány év alatt?'
> Erre szemrebbenés nélkül válaszolja:
> 'Hát a seggednél bevált.'

Vendég

Chrissy! Akkor jobbulást! Minél hamarabbi egészséget kívánok!

Alexa Nektek is!

Szilvi! A teában nem sok a koffein?
n.k.ildi

Esküvő előtt...
--------------
fiú: Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
lány: Elköltözzek?
fiú: Nem, ne is gondolj rá!
lány: Szeretsz?
fiú: Természetesen!
lány: Megcsaltál valaha is?
fiú: Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
lány: Adsz egy csókot?
fiú: IGEN!
lány: Fogsz verni?
fiú: Soha!
lány: Hihetek neked?

Esküvő után...
---------------
Olvasd el lentről felfelé a beszélgetést! ;))
Vendég

Chrissy
További gyógyulgatást!
A dokinéni biztos tud valami hatásos gyógymódot Martinka makad náthájára.
Az időjárás tényleg elég hülye, hétvégén tiszta tavasz lesz.

Ildi
A nevekkel kb mi is így voltunk. Lánynév volt egy csomó, a fiúneveket sokáig törtük a fejünket.
A gyógynövényteában nincs koffein.
Vendég

Chrissy,

Köszönjük a híreket Krixtáékról, már nagyon aggódtunk.
Remélem pinduri hamar rendbejön, és nem kell, hogy a kórházban találkozzak velük.

Nektek jobbulást kívánok. Fránya betegség, de most már jön a jó idő és a bacik is eltűnnek egy időre. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Igen, ugy néz ki, hogy holnap is talizunk a kórházban.
Ha holnap sem szülök, akkor átálítom a vonalzómat szombati napra, mert akkor a dokinak lesz igaza és tényleg 23-án szülök 20-a helyett. :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy anyukád gyógyulgat szépen. Tudom mivel jár a gerincsérv. (Tudod páromat is műtötték vele)

Gabi,

Igen próbáltuk tegnap délután az összebújást is :oops: :oops: , de látod nem segített. :wink: :wink: :wink: :wink:

Ani,

Veled mi a helyzet???

Vicuska,

Megint eltűntél. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nagynehezen hüppögve elaludt a játszószőnyegen, nemsokára beteszem a kiságyba! De még mindig hüppög!
Vendég

Szilvi,

A zöld teában van koffein????

Csak mert a srácoknak minden reggel főzök belőle, és egy kis üvegben viszik a suliba. Ellenkező esetben képesek egész nap semmit nem inni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi, Judy! Már én remélem, hogy meggyógyul végre. Olyan rossz így látni, hogy alig kap levegőt. Hogy lehet ilyen pici babába ennyi takony, már bocsi, de rengeteget kiszívok neki és még utána is tortyog! Jó lesz, ha jó idő lesz, mert a bundazsákot sem szereti!
Vendég

Judy
Úgy tudom, hogy a zöldteában nincs koffein, valami másfajta élénkítő van. Amúgy azt én is szeressem. :)
Vendég

No, most jól mellényúltam a zöldteával... Van benne koffein....
http://www.terebess.hu/szorolapok/zoldtea.html
Vendég

Szegény Martin baba!Gyógyuljon meg minnél hamarabb!Az ember szíve majd meg szakad,mikor beteg a gyereke!!
Vendég

Szilvi,

Hát ez tök jó, most akkor adjak a gyerekeknek zöld teát, vagy ne??

Lehet jobb lenne valami gyümi tea, abban asszem nincs semmilyen élénkítőszer. :roll: :roll: :roll:

Nekem viszont jó lesz a fogyihoz szülés után. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chrissyy!

Jók a viccek!
Sajnálom Martinkát,remélem azért jól tűri az orrszívást,mielőbbi gyógyulást Nektek..Hát elég érdekes az időjárást,nálunk bolond szél fúj,csodálom is,hogy Noelt nem viseli meg ez az időjárás.

Judy!
Hát ez nem jött be,úgy látszik Barbi tényleg nagyon jól érzi magát odabenn. :wink:
Vendég

Judy
Elvégre a japánok és a kínaiak esküsznek rá és ennek tulajdonítják, hogy sokáig élnek. Szerény meglátásom szerint nyugodtan adhatsz nekik. De ha gondolod, megkérdem holnap a védőnőt.
A gyümiteákat is nagyon meg kell nézni. Egy csomóban van édesgyökér, ami a vérnyomást emeli meg.
Vendég

Judy!

A Pickwick gyerekteában úgy tudom nincs koffein!
Vendég

Szilvi,

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kár hogy a bubimentes vizet nem nagyon szeretik, az lenne a legjobb, de abból is csak a bubisat isszák meg, ami megint nem valami túl jó nekik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Alexaa,

Pickwick gyerektea??? Ilyen is van???

Asszem megnézem magamnak, köszi. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

http://www.pickwicktea.com/HU/FAQ/TeaAndHealth/

Judy!Itt írják,hogy nincs benne koffein!Én szoktam venni az Interspárban,meg az öcsém is kiskorában ezt itta. :wink:
Vendég

Alexa,

Köszi szépen a linket, kipróbálom.
Remélem ízlik majd nekik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Miért nem adsz nekik gyógynövényteát?Például csipkebogyót.
Vendég

Igazából fogalmam sincs mi is lenne a jobb. 3 évesen már odavoltam a sörért és amióta tudok magamról, azóta feketeteát iszom. :roll: :D
Vendég

Gabi! Néha elég jól tűri, de néha nagyon sír, miközbe szívom neki. Még csak 4 hónapos, de ez már a második megfázása! Még az a szerencse, hogy nincs láza és nem köhög.

De köszönjük, reméljük hamarosan meggyógyulunk!
Vendég

Vendég

Enikő!

Széjjel vág az ideg! Leírtam a 20.hétig, és elszállt! Most meg nemsokára ébredezik a manó, de majd leírom, amikor megint nagyot alszik!
Vendég

Lassan ellépek haza. Szétcsapok a pormacskák között. Holnap jön a védőnő, délután meg hitelügyintézőhöz megyek.
Csütörtök reggel jövök. :)
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást minden betegnek!
:lol:
Ildi!
gratula az eredményekhez :wink:

Judy,Kata!
kitartás,már csak napok(órák?) kérdése :P

Chrissy!
Krixtáéknak(meg nektek is) jobbulást! 8)
nem lehetséges hogy láthattalak titeket ma de.10 körül a kórházban a szülészeten a földszinten a székeken?????? :roll:
én nagyon néztem arrafelé(a liftnél voltam) de nem reagáltatok :shock:

hát nekem furcsa híreim vannak.hétvégén ugye megjött,rendesen. :(
tegnap és ma reggel is poz.volt a tesztem,dde csak nagyon halványan :shock:
ma de.voltam vérvételen,és 35 a béta Hcg-m :roll:
(ez terhességet jelent 25-től,csak nem elég magas(100 fölött a jó asszem), a kóros terhességeknél ilyen általában... :? vagy cak biokémiai terhesség és elment a vérzéssel, vagy méhen kívüli megint :(
pénteken ujra vérvétel,addig ujra nyomom a progit magamba... :shock:

bocsi,hogy csak magamról írtam :oops:
Vendég

Sziasztok!

Na lássuk mik történtek míg nem voltam.

Vicuskám, millió drukk! Nem értek hozzá. Ebből még lehet babó is? Annyira szeretném ha sikerülne, nagyon megérdemelnétek. Én nagyon örülök hogy írtál és nem érdekel ha csak magadról, az a lényeg hogy gyere és írj!

Chrissy, jaj szegénykéim, jól meggyötör benneteket ez a nyavaja. Mielöbbi gyógyulást kívánok.
Nagyon köszönjük az infókat Krisztáékról.

Kriszta, ha majd olvasol, (ha lesz időd és energiád, na meg nem utolsósorba géped, neted). Veled vagyunk, sokat gondolunk Rátok. Minden rendbe lesz és várjuk az infókat.

Na ezt most elküldöm és visszaolvasok, reagálok mindenkinek.

madiani

Szilvi, nagyon jó a házikó amit kinéztetek. Láttam azt a házat kívülről, kollégám is nézte (csak neki túl nagy volt). Dühöngj csak az anyósék miatt, jobb ha nekünk öntötd ki a szíved mintha a kedvesed nyakába zúdítod. Ugyanis ha neki mondod lehet megsérted (hisz mégis csak az anyja) Nekem is fájna ha anyámat szídnák mégha jogosan is. Amúgy teljesen megértelek! A külsős embert a háznézőbe csak ajánlani tudom, ő nem lesz elfogult.

Ildi, a ti házatok is szupi. Neked is mondom hogy háznézőbe vigyetek szakértő külsős embert. Gratulálok az Uh eredményekhez, minden tökéletes. Megnéztem a könyvembe: kb.: 6,5 cm és 14 gramm most a babácskátok. Sajnálom a szocpol-os háza, de azt tényleg kár lenne kihagyni (2,4 milla sok pénz, főleg ha csak úgy adják)

Andesz, Gabi, milyen szépen növögetnek a fiuk. Nagyon szépek, na és persze ti is :)

Judy, reméljük sokat már nem várat magára a kis Barbibabánk. Olyan kíváncsi vagyok már Rá (gondolom te még jobban). .......4. baba?

Márti, remélem minden oksi veletek és megbeszélted kisAtival hogy még bent marad kicsit.

Nati, igen szupi a szálloda, de sajna elég drága ha az embernek nincs igy protekciója.

Kata, én se akarlak elkeseríteni, de anycám is mondta hogy neki is a vége felé nagyon fájt a dereke. Utána még sokáig szenvedett tőle és azóta is mensikor fáj neki. Gratulálok a Hugidnak! Remélem azzal a TSH-val (bár nem tudom mi az) nem lesz gond.

Gabi, ne szégyeld magad, örülünk ha tudsz jönni. Nincs gáz ha nem reagálsz, ha fontos úgyis megkérdezzük mégegyszer. Gyere amikor csak tudsz és mesélj. Nagyon jó lett a hajad. Noel meg egyszerűen gyönyörű, de ezt már írtam fentebb is.

Enikő, szia újra, a csajok már leírták az UH-al kapcsolatos dolgokat. A rosszúllétre meg csak annyit hogy én a 12 hét alatt csak 1x hánytam (annak is örültem). Viszont nagyon sokat émelyegtem és az is nagyon szar volt. Sajna minden időszaknak (talán a 2. trimeszter a legjobb) vannak nyügjei, de megéri.

madiani

Sziasztok!

Szilvi
Szép a házatok. Jó nagy, úgy látom lesz helye tesóbabának is! :wink: :lol:
Jobbulást kívánok!

Márti
Jól teszed, hogy sokat fekszel. Bár biztos nem könnyű :roll:

Judy, Kata
Sokat gondolok rátok. Szerintem már csak órákban kell számolni...

Chrissy
Jobbulást kívánok nektek.
Jókat nevettem a vicceken! :lol: :lol:

Alexa
Kíváncsi vagyok a képekre, köszi, ha küldesz.

Andesz, Gabi
A két kissrácok szerintem jó haverok lesznek. Már most nagyon figyelnek egymásra. Nagyon aranyosak és ti is jól néztek ki!
Patriknak jobbulást!

Vicuska
:shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem nem méhen kívüli.... :?

Krixta
Remélem Réka baba már jól van, és jöhettek haza.

Ildi
Szépen fejlődik a babó! Gratulálok!

Rólunk: megvoltak a vizsgálatok, a vérvételek. Ha a spermavizsgálatnál minden jó lesz, következő ciklusban kezdünk!!!
bessy76

Bessy!
ez szuper!indula a mandula :lol: :lol: :lol:
mikor lesznek meg az eredmények? :D
Vendég

Bessy, húúúú, szuper. Egyenes az út a babához.

Vicuska, ne hari erre nem is gondoltam (nagyon optimista szemmel olvastam :) ) Remélem semmi gond nem lesz.

madiani

Vicuska
Kb. 2 hét, de pénteken kell telefonálni, hogy a tenyésztés milyen lett. Nincs-e benne baci, mert akkor vissza az egész, apának antibiotikumot kell szednie. Remélem ilyen nem lesz!
bessy76

Vicuska! De lehet, beugrottam Krisztához, csak épp egy másik lány is ment hozzá(őt nem ismerem) és nem sokat tudtunk beszélni, sajnos, de majd bepótoljuk!
Vendég

Jó reggelt,

Még mindig egyben vagyok. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata,

10-kor ma???? Te még 2in1????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Krixta-hoz ugorjunk majd fel, nagon kiváncsi vagyok a kis babócájára.

Bessy,

Drukkolok, hogy apának bikaerős spermái legyenek.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Remélem ott lesz a pirinyó babóca a pocidban.
Nagyon szorítok nektek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vicuska! Én is örülök, hogy itt vagy, és írtál magadról!!! Én azért továbbra is drukkolok Nektek!

Besy! Neked is nagy drukk! Apánál biztos minden okés lesz, no bacival!

Ani! Aranyos vagy. A hosszát nagyjából sejtettem, de a súlyát nem. 18gramm. Milyen kis édes Pici! Apácska így hívja. Mindig kérdezi napközben: hogy van Pici?

Judy! Mára vagy kiírva! Fájások nem sűrűsödtek?
Jön a jóidő, Barbi baba gyere ki!
n.k.ildi

Ildi,

Igazából csak a vonalzóm szerint szülök ma, doki szerint szombaton.
Kiváncsi leszek kinek lesz igaza. :lol: :lol: :lol:

Görcsök nem sűrüsödtek, napi 5-6 összehúzódás van és Barbika sem olyan aktív már. most már este sem nagyon akar mocizni.
Mindig este 9-kor kezdem el mérni a magzatmozgást, hogy mennyi idő alatt mozog 10-et, de tegnap is fél órába tellett és az is ugy, hogy egyfolytában piszkálnom kellett.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jo reggelt!
Judy!
Reméljük most már tényleg kibujik Barbika! :lol:
Kata!
Ez Geri babának is szól! :lol:
Ha mentek Krixtához,puszi Nekik,és jobbulást! :D
Chrissyy!
Nektek is jobbulást!
Bessy!
Drukk,hogy katonák harcra kész legyenek! :lol:
Vicuska!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!! :)
Ildi!
Gratula a jo ultrahanghoz! :D
Tegnap nagyon szörnyű napunk volt,Bencus délután,szinte semmit nem aludt,csak ilyen 10-15 percekre kumott be! :?
Patriknak hál isten már láza nem volt,de még mindíg nagyon taknyi,meg az éjjel köhögött :?
Aztán meg egy csomot kellett tanulnunk,szóval már tetőztem én is rendessen,estére nagyon kivoltam! :(
Aztán képzeljétek mi történt!!! :)
Bencus fürcsi elött,hasról,átfordult a hátára!!!! :lol:
Ügyes kislegény! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Hát már én is remélem, hogy kibújik minél hamarabb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok Bencus babához, tényleg nagyon ügyi, hogy már megfordul. :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy Patriknak már nincs láza.(kopp-kopp) :lol: :lol:
Tanulást ne is mondd. Bazsival nekem is állandóan foglalkoznom kell, de legalább van eredménye. Tegnap osztották ki a környezet dogáját és 5*-ös lett. Annyira örültem, jobban mint ő, sokat is tanultunk rá. Ja és a röhej az, hogy olyan mintha ujra járnnám a sulit, mert ugye amit ő megtanul azt én is vele együtt. De nem is baj, ha egy kicsit felelevenítem a dolgokat. :lol: :lol:

Ma meg matekból írnak, arra is egész vasárnap délután gyakoroltunk. Remélem jól sikerül, mert a matek a gyenge pontja. Abból egy 4-nek is nagyon örülnék. :lol: :lol:

Kata,

Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata már lehet szül :shock: :D

ilyenem van ma reggelről,ti láttok rajta vmit? :roll:
Kép
Vendég

Vicuska,

Simán látom a 2. csíkot, halvány, de ott van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most mit fogsz csinálni???????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska!
Én látom a halvány második csíkot! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Pénteken megyek vérvételre.addig nyomom a progit.
ha csökken a hcg,akkor ennyi volt,elindult vmi,de elment.akkor ujrapróbáljuk.
ha erődödik,akkor reménykedek hogy nem méhen kívüli(a vérzés miatt meg a lassú emelkedés miatt)
akkor talán jövőhéten UH :wink:
(RL azt mondta,hogy az ő felesége is a lányával 3 hónapig rendesen mensizett :shock: ,aztán lehet csak vígasztalni akart) :roll:
Vendég

Vicuska,

Akkor péntekig izgulhatunk.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok a HCG emelkedésért.

Kata nem szül, csak elmentek reggel otthonról. Jön velem NST-re.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska!
Nagyon drukkolok,hogy tényleg ott legyen Babóca,és méhen belül! :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

mindenkinek írtam, a végén a szokásos ctrl c, nehogy elvesszen, majd az egész lefagyot.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

rövidített változat következi :wink:

Judy, gratula az 5*-höz!!! Nagyon ügyik vagytok!! gyere majd nst után, kíváncsi vagyok mit mondanak!!!!

Vicuska,
hát neked egy kisregényt írtam!!!!! MILLIÓ DRUKK, HOGY BABÓ LEGYEN ÉS MÉHEN BELÜL!!!!!! Fel ne add, sikerülni fog!!!!! Halvány, nem halvány, ott van és nagyon jó látni!!! A múltkor ez sem volt és a hcg-d is alacsonyabb volt, nem igaz?? No látod, ez már babó és reméljük jó helyen van!!!!
Milyen megfontolásból csináltál tesztet?????? Profi vagy!!!! Pihizz és edd a progit!!!!! Hajrá!!!!

Ildi,
gratula a tarkóredőhöz, nagyon jó értékek!!!! Mikor szeretnél visszamenni dolgozni? vagy megtetszett az otthoni lét és már csak babó után?

Kata,
remélem elmúlik a hátfájás Geri baba születése után!!!! Jelentkezz ám, ha van valami!!!

Márti,
veled minden okés? nagoyn eltűntél!!! Ki értesít bennünket, ha te szülsz????? Még azért pihengessél otthon egy kicsiT!!!!!

Enikő,
kitartás, én a 14. hétig voltam rosszul, de most már sokkal jobb!!!

Szilvi,
eltűntek a porcicák???? A védőnő ilynkor mit csinál????

Andesz,
nagyon ügyes Bencus!!! Patriknak jobbulást!!!

Gabi,
szupi a hajad!!!! Noel pedig zabiznivaló!!!!

Kriszti,
remélem már jobban vagytok!!! Krisziék hogy vannak? Vele van Réka vagy lent? Van tejcsije? Sokat gondolok rájuk, és kívánom, hogy mielőbb hazamehessenek!!!!

Ani,
párod jobban van már? Torna segített???

Bessy,
ne aggódj, szeditek a vitaminokat, a következő hónap a tietek lesz!!!!! Hajrá, mindent bele!!!!!!!
Vendég

Vicuska! Én is látom. Halványan, de ott van!!!

Nati! Jövő hét közepén megyek vissza dolgozni. Kiszámoltam, 13hetet fogok dolgozni. Abban azért lesz tavaszi szünet, meg egyéb ünnepek is. :)

Szerintetek ezzel nem lesz gond? Mármint a 13 héttel? Végülis fizikai munkát nem csinálok, de baciknak ki vagyok téve, elvégre ovi. Bár tavasz felé már kevesebb a beteg.

Tényleg Ani! Apa hogy van?
n.k.ildi

Sziasztok!

Megint bocs és bocs, hogy nem jövök, olvaslak Benneteket, például Vicuskának nagyon szorítok, Krixtáéknak örülök, Judynak és Katának nagyon lennék a helyében :) aki aggódik értem, attól külön bocsánatot kérek és köszönöm, jólesik! :) :roll:
Nati, nem tudom, honnan tudjátok meg... :) Szerintem felhívom mondjuk Szilvit (oké? :lol: ) neki tudom a számát, meg Krixtának, de ő nincs netközelben. De még nem szeretnék telefonálni! :shock: 8) A közvetlen környezetem szerint nagyot nőtt a hasam, tegnap le is fotóztatta apával. Most főzögetek, közben pihenek, ha lesz 1 kis időm felteszem!
Bocs hogy nem írok mindenkinek! :oops: :roll:
puszi
Vendég

Sziasztok

Vicuska
Én is látom a második csíkot!!!! Nagyon drukkolok!

Judy, Kata
Gyertek NST után!

Márti
Pihengessél csak nyugodtan!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
bessy76

Csak nem laptető??! Tök spontán! :lol: :lol:
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?