mindenkinek írtam, a végén a szokásos ctrl c, nehogy elvesszen, majd az egész lefagyot....
rövidített változat következi
Judy, gratula az 5*-höz!!! Nagyon ügyik vagytok!! gyere majd nst után, kíváncsi vagyok mit mondanak!!!!
Vicuska,
hát neked egy kisregényt írtam!!!!! MILLIÓ DRUKK, HOGY BABÓ LEGYEN ÉS MÉHEN BELÜL!!!!!! Fel ne add, sikerülni fog!!!!! Halvány, nem halvány, ott van és nagyon jó látni!!! A múltkor ez sem volt és a hcg-d is alacsonyabb volt, nem igaz?? No látod, ez már babó és reméljük jó helyen van!!!!
Milyen megfontolásból csináltál tesztet?????? Profi vagy!!!! Pihizz és edd a progit!!!!! Hajrá!!!!
Ildi,
gratula a tarkóredőhöz, nagyon jó értékek!!!! Mikor szeretnél visszamenni dolgozni? vagy megtetszett az otthoni lét és már csak babó után?
Kata,
remélem elmúlik a hátfájás Geri baba születése után!!!! Jelentkezz ám, ha van valami!!!
Márti,
veled minden okés? nagoyn eltűntél!!! Ki értesít bennünket, ha te szülsz????? Még azért pihengessél otthon egy kicsiT!!!!!
Enikő,
kitartás, én a 14. hétig voltam rosszul, de most már sokkal jobb!!!
Szilvi,
eltűntek a porcicák???? A védőnő ilynkor mit csinál????
Andesz,
nagyon ügyes Bencus!!! Patriknak jobbulást!!!
Gabi,
szupi a hajad!!!! Noel pedig zabiznivaló!!!!
Kriszti,
remélem már jobban vagytok!!! Krisziék hogy vannak? Vele van Réka vagy lent? Van tejcsije? Sokat gondolok rájuk, és kívánom, hogy mielőbb hazamehessenek!!!!
Ani,
párod jobban van már? Torna segített???
Bessy,
ne aggódj, szeditek a vitaminokat, a következő hónap a tietek lesz!!!!! Hajrá, mindent bele!!!!!!!