Sziasztok,
Cat,
A Like a bike-nak pont az a lényege, hogy könnybben megtanulnak majd biciklizni (jó, enélkül is megtanulnak a gyerekek, tudom), és az egyensúly-érzéküket nagyban elősegíti. Nem lesz szükség pótkerekekre, és rögtön át tudnak majd ülni kétkerekű bicóra. És ezzel is tudnak már jönni velünk biciklizni, mert mennek majd vele, mint a szélvész...
Ja, a geocachinget kipróbáljuk mi is, bár pda-n van a gps-ünk, de megnézzük, hogy ezzel hogy fog működni.
Gyöngyi,
Az a K-betűs márka rohadt drága, az az eredeti, nem? Na, olyat biztos, hogy nem veszünk
Viszont itt nálunk a Müllerben árulnak egy fajtát, fából van, lehet, hogy pont olyat, mint amit te is mutattál. Lehet, hogy majd a nyuszi azt hozza
A bölcsiről: eddig 4 napot voltak a másik csoportban, ez idő alatt 1 harapás történt. Ez nagyon jó arány! (mellesleg bocsánatot kértem a harapott gyerek anyukájától, aki legyintett egyet, és azt mondta, hogy belefér, az övéi is harapnak). A gnők szerint jobban fogják viselni a nagyobbakat.
Judyt,
Nagyon király ez az otthoni farsang! Tök jó, hogy ilyen kreatív vagy. A ruhákkal ráérsz, még egyébként is 0 fok van napközben
Kata,
Írtam privit, biztos megkaptad. A betörés szörnyű, nem is az elvitt értékek miatt, hanem mert egy idegen sz@r alak hozzáért a személyes dolgaidhoz, megsértette a magánszférádat
Hétvégéről:
A Kolpingban töltött napok jól sikerültek. Legfontosabb tanulság: TUTI, hogy veszünk az autóba dvd lejátszót
A Gizella házban voltunk, ami közel volt az étteremhez és a Bobóországhoz, de messzebb volt a medencéktől. Áprilisban az István házban leszünk, nagyjából mindentől messze
Asszem, Edit kérdezte, hogy nagyobb gyerekeknek milyen elfoglaltságok vannak: csocsó, ping-pong, a mászóvár is jó kb. 14 év alatt.
Születési anyakönyvi kivonatot nem kértek, rákérdeztem, szúrópróba szerűen ellenőrizhetik, de aki már többször járt ott, annál nem...
A gyerkőcök nagyon élvezték a fürdést, tök ügyik voltak, mert még a nagy vízben sem engedték, hogy fogjuk őket (tényleg, nem tudjátok, hogy mikortól tanítanak normálisan úszni? Mi vittük őket 3 hónapos koruktól kezdve, szóval a közeget nagyon ismerik.)
Tetszett nekik a bölcsi, az ovi és a mászóvár is.
És akkor néhány kép:
Bernát úszik
Ambrus
Egy köntösben ketten:-)
Detti