Új privát üzeneted érkezett!

Dec8!

Bocs, hogy csak most, de többedszer járok úgy, hogy elötte napokig tudom, hogy lesz valakinél a nagy eseményKépKép, aztán aznap meg valahogy mégis elfelejtemKép (egyszer apukám szülinapjával jártam igy, pedig már hetekkel elötte terveztem).

Boldog szülinapot HannánakKép!

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó
Köszi, majd elszaladok és megsasolom azt a boltot. Még nem jártam úgy sem az Árkádban.

Nyuszi
Örülök hogy javul a helyzet. Levi amúgy nagyon jól viseli a gipszet, nem látni rajta hogy bármiben is hátráltatná. Talán a mászásban, de azt pedig megoldja.

Ilke
Én is megnézhetem egy pár helyen a Mildit, ha gondolod. Ha találok mennyit vegyek?

Zsuzsa
Képzeld nem kapott könnyített gipszet, mert azt mondta a gipszmester, hogy ilyen kicsi gyereknek nem tesznek fel, mert nem bírja kivárni nyugton míg megköt.

Áfonya
Nem néztem meg, mert én pizsit nem akartam venni. Egyébként a Kenguru Goldban voltam. A hálózsákok is csak azért tűntek fel, mert vagy három sorban virítottak. Asszem a Tescoban is láttam pizsit (ott sem néztem meg alaposan), oda ma vissza kell mennem, ha gondolod megnézem hogy milyen és mennyibe kerül.

Sasha
Jobbulást a párodnak! Kitartást Gabcsihoz!

Nem tudja senki a vasas kérdésemre a választ? Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Sajna megbetegedtünk. Nátha, plussz a fogak. Elő kellett vennem a hónapok óta nem használt orrszívót is, hát volt ordítás minden alkalommal. Teljesen elfelejtette, hogy ez milyen, régen egyáltalán nem sírt. Estére hőemelkedés is volt, kúpot adtam, hohy jól aludjon, kétszer kelt fel, először másfél órával a kúp után, és egy olyat rottyantott, hogy na. De a kúp már felszívódott, gondolom, mert nem volt lázas a továbbiakban.

Dec8, boldog első szülinapot kívánok HannánakKépKép

Ilke, hol vetted a mamuszt, nagyon aranyos, Bettinek is tetszene!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hello

Tegnap Alexnak elobujt 2 uj foga,igy mar 7 fogu babo lett; ))
Erdekes semmi nyuglodes nem kiserte ;)
Ja esmeg az tortent hogy anyuka meste ki akarta probalni hogy Alex fel tud-e mennia lepcson,mivel nekik 2 szintes a haz.De az unokatesokra valo tekintettel van folnt is lent is bombaboztos kapu rajta.Szolval kinyiottuk a kaput es pillanatokon belul a 10. lepcsofokrol kellett visszhozni.Pedig 3 hete meg Balcsinakertben nem tudott lepcsozni.UGyhogy mostmar ertelme is lesz zarni a kaput: )

Apa ceges hetvegen volttegnap es csak ma jon haza,ugyhogy tegnap Alx volt a ferfi a hazban: ))

MAno
Pontazert kerdezte,mert meg semmi jel Alexnal,remelem nem si elsz mert en si nagy dobozt vettem.

Szilcsike
Igazad van,de nekunk se agynemu se ruha nincs dobozokban,az mind itt van szekrenyekben a szobankban.Csaka konyvek,konyhai eszkozok,meg a dekoraciok vannak kb 50 dobozban : ))

Forti
Orulok hogy Levi jol turi a gipszet.Nalunk a takaro tema most ugy mukodik hogy kapott egy nagyon nagy meleg puha takarotes ala is tesszuk aztan fole is jol beturom.Nem mondom hogy nem mozgolik,de egesz jol rajtamarad reggelig.Rn talaltam ilyen rugikat,es igaz hogy hipermarketes ruhakbol mindig egy1 merettel kell nagyobbat venni.

Pszi
JO otlet a zsak a ruhaknak ha ugyis kipakolod meg aznap.Mi vettun kegy csomo ruhavedot az IKEA-ban az akasztos ruhaknak es azok igy jol birtak.

RIt
Udv itthon.
Igaz,ha 1 napig nem latjuk Alexet mar ugy latszik hogy nott: ))Szoval akkor jol birta Dodo a nagyit??Nem volt siras??
Nalunk soha sincs,kicsit furcsa is nekem hogy nem hianyzom neki,de legalabb elvan.
Dec8
Nagyon boldog 1.szulinapot Hanna babanak!!!!

Mjmoni
Mivel mi mar 2* vagtuk a hajat hogy surusodjon igy most is eleg roved a haja,a torolkozo elbir vele.De nyudodtan lehet szaritani ,ugysem tart soka.Mi heti 1* mossuk neki samponnal.

MAgdi
Dehogy is,regebben en is ettem virslit,parizsit,de aztan megtudtam hogyan keszul: ))
Ez nem az a topic ahol megesszuk egymast: ))

Forti
Persze,mar 1-2 nap utan van hatasa: ))En a mikor babas voltam ALexxal es elkezdet kulon szedni ettem rogton minta farkas ; )
Gratula Levinek az adagert .

Nyuszi
Es mekkora lett vegul a baba?/Gondolom a kora miatt is lett csaszar.A babatnom 37 eves es neki is csaszart irt elo az orvos.’Anyukad nem tud addog ott maradni amig elvagytok?

Ilke
Krumplinyomo: )jo otlet ha megtartja a magokat.
En ugy etetem szolovel hogy kiszedem a magjat aztan eszi.

Sasha
Jobbulast a parodnak,majd ird meg hogy mi volt a virus neve.

Jo hetveget!!!
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Gumicukor
a tojásra nem allergiás ugynézki palacsintába már evett de ez az eset még nyáron történt mielött 1 éves lett volna ezért nem kapott még rántotát Kép de lehet hogy majd kiprobáljuk . Kép

Forti
szerintem lesz hatása . Kép

Kataa
nekem is igért karácsonyra a párom egy mindent tudo robotgépet ami még dagasztani is tud igy majd mi fogjuk sütni a kenyeret ,és egyéb pékárut petikének no meg magunknak Kép

Ilke
ne irj ilyen finomságokrol itt nekünk mert megkivánom imádom a házilekvártKép meg az olyan lekvárokat amikbe igazi gyümidarabok vanak csak hát irto drágák Kép.

Zsuzsa
köszönjük jol vagyunk ha mást nem találunk akor Aszodra ott látunk egy szép nagy házat sok szobával meg mindenel amivel kell és jo környéken van Kép de ez még nem bizti és hát a házat alaposan felkéne ujitani kivül-belül .

Tépözár
petikének mindegy mien tépözár van egy cipön nagyon hamar kinyitja Kép igy én állandoan azért szolok rá hogy ne piszkálja .

Pusz csics és petike

Folyt köv mindjárt Kép
csics

Pocok!

Emma is szereti m,eg mi is a sajtlit! A felfújódó szójás virsliketkevésbé szeretjük. baconlivel még enm tlálkoztam, csak füstlivelKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Pocok!

és ti hová mentek? Mindenki költözik csak i nemKép pedig mi nem is szeretjük ezt a lakást túlzottan. vagyis a lakást igen, csak a házat meg a magasságot nem annyira.

Manó

KépKép
manó

sziasztok!

Pszi
Engem érdekelne, hogy hol lehet a benti cipőcskét kapni. Láttam ilyet a nike-ben, szerintem a Tiétek is az.
Előre is köszi!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Áfonya
Köszi a tündérkét Kép

Beszti
Köszi a táblát. Eltettem emlékbe. Kép

Íme szülinapos lány és a tortája emléke Kép(már, ha sikerül)
Kép

Tettem fel még képeket az albumunkba (dec8-Hanna babája)
Képzeljétek apjuk kivesz egy szabadnapot holnapra (a szülinap ünnepére), és ha jó idő lesz elmegyünk az állatkertbe, szóval legyen jó idő Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Dec8Kép
Nagyon boldog szülinapot HannánakKép

Képzeljétek: kibújt Gergő első fogacskájaKépKépKép

Csütörtökön voltunk dokinéninél mérésen. Gergő most 7820 gr és 71 cm. Még mindig tartja a havi 500 gr-os gyarapodást, ami szerintem elég jó. Ezzel még nem is volt gondja dokinéninek, de mikor megtudta, h. Gergő a főzeléket is meg a gyümölcsöt is szopi után kapja, kiakadt. Azt mondta, hogy most már csökkenteni kéne a szopik számát, és min. 1 étkezésnél már csak "rendes" kaját kéne kapnia. Mert szerinte érthető, hogy Gergő nem eszik túl sok főzeléket, ha előtte "teletömöm tejjel". No comment. Csak hallgattam, és sűrűn bólogattam, úgyis úgy csinálom, ahogy én jónak látom. Állítólag bőven elég lenne már csak 4* szoptatni egy nap. Hát az éjszakaiakat beleszámítva nem mertem bevallani, hogy van az bizony 7-8 is.

Na, most jól kidühöngtem magamat, de olyan jól esett. Megyek is aludni.

Üdv
Tüni és az egyfogú Gergő (mégsem lesz gyíkKép)
tüni

Kataa
Ezt nem értem! Adott egy takaró, Alex alá teszed és a másik felét pedig fölé teszed és jól betűröd? Hova? A gyerek alá? Ha ez így van, tehát ha jól értelmeztem, akkor neked egy nagyon nyugodtan alvó gyermeked van. Kép Kép Kép Levinél hálózsákot sem tudok használni mert úgy magára csavarja ahogy forgolódik, hogy arra ébred, hogy gúzsba van kötve.

Pocok
Én lemaradtam az elejéről. Miért költöztök? És hova?
Most olvasom a választ! Nem kell még 1x leírnod. Kép

Manó
Sajna mi sem költözünk, pedig mi sem szeretjük ezt a lakást, a környéket pedig még annyira sem. Talán majd jövőre ha visszamegyek dolgozni akkor belevágunk, de most még várnunk kell sajna.

Tüni
Gratula Gergő első fogacskájához!!!
Beteg az orvosod??? Nem hogy örülne hogy ilyen jól és még ennyiszer szopizik a fiad. Majd ő tudja hogy mikor csökkenti a tej mennyiségét és mikor növeli a főzis adagot. Kép Kép

dec8
Nagyon szép szeme van a lányodnak!

Mi ma egész nap nagymamiztunk, apósom 60. születésnapját ünnepeltük. Levi egész nap száguldozott, felváltva kergettük a nagyival. Ma csúzdázott is (életében először) és nagyon tetszett neki.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Na mi is épp agy vagyunk, várjuk hogy jövőre visszamenjekKép és rettegek az EU-tól ilyen szempontbólKépKépKép

manó

KépKép
manó

Pocok!

Hát albiért nem irigyellek, nekünk tavaly volt így, épp mikro Emma pár hetes volt el tudtuk volna adni a lakást, kb 2 hónapos korában kellett volna albiba menni, de előreláthatóan cska pár hónapra amíg kiderül kapunk e hitelt, ha megkaptuk volna akkor mehettünk volna kertes házba (már ki volt választva), de én beijedtem hogy ahnem kapjuk meg akkor mit csinálunk albiban, pár hónapso gyerekkel, lényega lényeg hogy nem mertem belevágni. A mai napig se tudomhogy jó döntés volt e. Lehet hogy már lenne kertes házunkKép

manó

KépKép
manó

Manó
Akkor egy cipőben járunk!!!

Jó éjt mára mindenkinek, megyek aludni.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak nem volt szgép pár napig, mert vírusos volt, meg hangkártyát tettek bele, szóval a párom elvitte, mert sajna mi nem értünk ilyen praktikákhozKép Meg sokat mászkálunk, kocsit nézegetünk nekem. Már nagyon várom, hogy legyen és mobilabb legyek már. Tegnap megcsináltam a nagy kresz vizsgát is, hááát... Olyan uncsi volt, hogy húzták az időt órákig.

Dec8!
Utólag is boldog szülinapot Hannának, édes a maszatos kép! Jó állatkertezést!

Tüni!
Gratula a foghoz, én is azt hittem, hogy Gergő fogatlan gyík marad, de aztán 10 hónaposan meggondolta magát. Most már 3 fogú, olyan furi nagyfiús lett hirtelen.
Én is általában kaja előtt adom a szopit, kivéve ha nem vagyunk itthon, vagy nem úgy jön ki a lépés. Gergő is még 5-ször szopizik, akkor most 1-el bűnben vagyunk? Kép ha-ha. Az étvágya nem megy el a szopitól, hihetetlen mennyiségeket eltűntet főziből, és mégis csak 630-at hízott 8 hét alatt, szóval szerintem nincs összefüggés.
Mondjuk néha én is eltűnődöm, hogy így hogyan fog leszokni róla, de sebaj, egyelőre nem zavar a dolog.

Kataa
7 fog és 10 lépcsőfok? nem semmi gratula. Hát nálunk is van rács, de csak a lépcső tetején, de mostmár alulról is incselkedik a fiam, tegnap a 3. fokról kaptam le, lehet, hogy alulra is kell felszerelnünk?

Forti!
Jó a kép a kis szárnya szegett Leviről! Göndör fürtök mikor tűntek el?

Conti!
Remélem már jobban vagytok!

Sasha!
nektek is jobbulást!

Alvás
Én már Hálózsákban altatom a Gergőt, sajnos pont az ő szobája elég rossz klímájú, nyáron nagyon meleg, télen nagyon hideg, mondjuk őt nem zavarja a zsák, csak reggel, mikor áthozzuk a mi ágyunkba és nem tud benne ficeregniKép

na pusz
Judy és Gergő
Judy

Dec8!
Boldog első szülinapot kívánok Hannának!

Myssnia!
Igen, nike. A2003 Szeptember 03 szerda - 13h 27: -órási hozzászólásomban részletesen leírtam. Bocsi, hogy nem másolom ide, de nem akarom a többieket untatni.

PSzi és Bala
pszi

Judy
Augusztusban amikor anyuékhoz lementünk egy hétre Tassra. Nagyon melegítette a kobakját és úgy döntöttem vágjuk le. Mindenki nagyon sajnálta, de majd megnől megint. Szerintem sokkal fiúsabb lett így rövid hajjal.

Forti

Kép
Kép
forti

Nem emlékszem rá, keresett valaki mostanában ilyen járás segítő taligát??? Ha igen itt találtam egyet:

Feladó: Balogh Ilona (B.Ica)
FISHER PRICE járást segítő taliga

Az elején játszópulttal,melyen rengeteg játékkal és feladattal tudja a baba lefoglalni magát.A játszópultot le is lehet nyitni és mögé lehet pakolászni.A taliga egy-egy mozdulattal könnyen összecsukható és kis helyen is elfér.
5000 Ft
Kép

Elérés: http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=5;t=1
Ezen belül a játékok, kínál menü!!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
koszi az infot. Nekem azt mondtak, hogy halozsakbol 86-92-nel nagyobb meretet mar nem gyartanak. De azota megoldottam, levagtam a regi aljat es megtoldottam. Remelem, ezzel nem tettem tonkre a gyerek esztetikai erzeket egy eletreKép

-Afonya

dec8, kuldok egy mailt, mert 2 kepet csinaltam szulinapotokra, probakepp
afonya

OFF, bocsi! Meg tudná valaki mondani, hogy hol van a Batthyány tér környékén játékház? Írdd meg légyszi az emailcímemre: haller.e@freemail.hu Köszi Edina
edina

Forti!

nekünk épp ilyen van! és mi si tőle vettük!Kép a húga dolgozik kint Németországban, ő hoza be használtan.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Csak gyorsan benézek, nagyon tevékeny napunk van ma! Mindjárt megyek lángost sütni, remélem nem rontom el! ANNYIRA béna vagyok a konyhában, tegnap harmadszori nekifutásra sikerült egy nyamvadt tejbegrízt megcsinálni. Már majdnem sírtam a végén, annyira bosszantott a dolog.

JÓ HÍR: Nóri tegnap teljesen egyedül felállt. Guggolt és egyszer csak azt látom, hogy kinyomja magát és álldogál Kép Kép Kép IMÁDOM! Ő is nagyon meglepődött, amikor rájött, hogy semmiben nem kapaszkodik egyből elvesztette az egyensúlyát! Kép De ÁLLT! Hát hiába az ÉN LÁNYOM! Kép Kép Kép Kép OLYAN BÜSZKE VAGYOK!!!! Kép

Forti! REGISZTRÁCIÓ???? Annyira jó lenne! Kép Ha lesz energiám megcsinálom. Igazándiból lusta vagyok. Kép

Dec8! Tortaevős kép nagyon aranyos. Ettetek is belőle, vagy az egész Hannán kötött ki?? Kép

A Kresz tesztet mi is megcsináltuk. Sem nekem (17 hiba), sem a férjemnek (13 hiba) nem sikerült. Kép Kép DE CIKI!!!!! Azzal vigasztaltuk magunkat, hogy neki már 20 éve, nekem 9 éve van jogsim és BIZTOS SOKAT VÁLTOZOTT A KRESZ! UGYE?????????

Sasha! Jobbulást férjecskédnek! Kép Még szerencse, hogy ti nem kaptátok el!

Mindenkinek szép napot, ki a kertbe, gyönyörű idő van, pussssz:
Magdi
Magdi

Manó
Én is jókor találom amikor már Levinek nincs rá szüksége. Amikor kellett volna akkor égen-földön kerestem, és nem volt sehol. Tök ötletes ketyere!

Magdi
Jó jó, csak kérdeztem mert láttam hogy a neved fekete, nem vagy regelve még. Kép A lustaság elfogadott indok. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Áfonya
nem jött át a mailed. leürítem a postafiókomat, hátha nem fért be Kép. Köszi a képeket, nagyon aranyos vagy.

Magdi
Gratulálok a felálláshoz. Én is úgy bírom, ahogy kilöki magát, meg lehajolgat a dolgaiért és feltolja a popsiját. Kép
A tortából hősiesen evett is, de elöször széttrutyizta (tökre tetszett neki, hogy az ujjai közt kijön a krém Kép), de a piskóta darabkákat szépen megette.

Voltunk állatkertbe!!! Nagyon jó volt, tetszett neki a simogató, jól megtépte az állatokat Kép. Meg modta, hogy cica, meg azt hogy pi-pi (a pingvinre). Úgyhogy nagyon eredményesek vagyunk.

Sasha
Jobbulást a párodnak!

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

dec8!

KépBoldog 1. szülinapot Hannának!Kép

Kata és Dodó

KépKép

KépKép
kata007

Hello

Ma annyira szep ido volt: ))Imadom az ilyen meleg oszi napokat.Ennek oromere mi is kirandultunk es Alex felult egy kis forgos hintara,tudjatok olyan ami a bucsuban van: ))
Teljesen elvezte,nezelodott,kormanyozott es berregett mint az autoinak szokott.Olyan hihetetlen hogy mar ilyen nagy fiu.
JA es ma raadtuk a western felszereleset,mindjart tesze kis uj kepet a profilomba rola.

Iile
Lehet , hogy nem mondok ujat de a Soroksari uton a Petofi es a Lagymanyosi hid kozott lattam tegnap egy pek alapanyag boltot ahol gluten mentes hozzavalokat arulnak.Gondoltam szolok: )

Pocok
Hat en si igy voltam ,hogy nehez szivvel hagytam el a lakast(merthat ez volt az elso kozos otthonunk itt fogant es jott haza Alex : )))DE amikor be akartak torni,talan ez is jel volt hogy ne bankodjak: ))
Persze ezt azert nem kivanom Nektek: )))
Drukk hogy jot talaljatok!!!
Ezt a tobbi baba dolgot majd egyeztessuk hogy megint egyszerre legyunk babasak : ))

Mano
E izgulj,eljon a Ti idotok is: ))De ezt ne irigyeld hogy tobb mint fel evig mashol kell laknunk mert meg nincs kesz az uj lakas,viszont a reszletekhez meg mar kell a regi ara.En nem tudom ,hogy mas hogy csinalja de koztes megoldas nelkul lehetetlenseg csak ugy a regibol az ujba koltozni.
Hogy vetted a csajtol a taligat?/Tudom mondtad de elfeljtette az anya agyam : )

Tuni
Vedono:csak a szokasos: )))
Gratula Gergonek az eldo foghoz!!!Mosmar csak ugy nezel es jonnek a tobbiek .

Forti
Talalat, pont igy csinalom ; ))Igen olyan nyugodtan alszik amilyen nyugodt pasi napkozben is: ))Persze az elalvasnal van szet gyuras de utana mar nem nagyon kukacoskodik : )
Koszi en kerestem ilyet.

Tuni
Hat igen talan idoszeru,ha incslekedik ma akkor holnap mar felig fent is van : ))Persze hogy kevesebbet hizik ha mar mozgolodik,nekem is kb 300 gramm/honap mar jo ideje.

Magdi
Nagy gratlua az allo lanykadhoz!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Voltunk ma kint a háznál és a párom feltette a lámpákat. Úgy néz ki, hogy hétévgén már tudunk költözni. Annyira várom.

"csak anyát akarom"
tudom, hogy ezt már írtam de már semmit sem tudok csinálni a Petra nélkül ahogy kimegyek a szobából elkezd üvölteni. Apával már el sem marad csak akkor ha lát engem is akkor nagyon jól eljátszanak de ahogy kimegyek üvölt, eldobja a játékát és egyből utánam jön.

Magdi
Először is gratulálok a babához és örülök, hogy minden rendben van! Ikrek: ne akarjál ikreket, hidjed el ha csak egy baba van akkor sokkal nagyobb esély van arra, hogy időbe szülessen és megfelelő súllyal. Sajnos tapasztalatból tudom és én is nagyon szerettem volna mindig is ikreket de most már úgy gondolom, hogy jöjjenek csak szépen egymás után egészségesen.
Felszívódás: a munkatársam ikreket várt és a 16 hétig 2 baba volt és mikor a 18 héten ment UH-ra akkor már csak az egyik baba volt meg. Ez olyan hihetetlen mert akkor azért már elég nagyok. Annyira felszívódott 2 hét alatt, hogy már semmi sem látszott belőle. Üres petezsák: nekem is volt ilyen és nekem sajnos nem szívódott fel és így ki kellett kaparni. Nem rémíszgetni akarlek de mi van ha nem szívódik fel akkor azért hagyják a másik baba miatt?

Különben én is a Kodolányira járok gazdálkodási szakra és nekem is már csak 1 évem van hátra. Biztos nagyon nehéz lesz 2 gyerekkel befejezni. Végül is csak egy félév mert én márciusra vagyok kiírva.

Gömb
Szörnyü ami veletek történt. Nem is tudom, hogy ezek után vigyem e a Petrát usziba.

Forti
vérvétel: sajnos mikor a Petrától vettek vért neki is 5 helyen szúrták meg a fejét mert sehogy sem akart jönni és akkor mondták, hogy vesznek a kezéből csak a párom azt már nem engedte de hát végül is megtudták oldani a vizsgálatot abból a kis vérből is. A petra is szedett Maltofert.

Conti
fürdés: nálunk nincs gond a fürdéssel szépen csücsül és játszik a játékaival. (kanna, homokozóvödör, kiskacsa, poharak) Néha a csapot azért piszkálja de mikor feláll és szólok neki, hogy csücs akkor mindig vissza ül.

Nyuszi
A Petrának is a kedvence a pörkölt tésztával.

Gumicukor
A Dani tud már enni kanállal? Az a baj ha én adok a Petrának akkor tovább már nem is eszik csak a kanállal játszik de olyan szinten, hogy a darabos kaját addig ütögeti míg az állaga már olyan mintha össze turmixoltam volna.

Reggeli: A Petra kap joghurtot gabonapehellyel, kenyeret felvágottal sajttal és paradicsommal, péksüteményt. Ő is még szopizik reggel de már nagyon régóta kap reggelit is. Én úgy gondolom, hogy csak a tej kevés lenne már neki.

Ági
petra2

Kataa
Na akkor jól gondoltam! Ez nálunk nem kivitelezhető, mert Levi éjjel és nappal egy pici sajtkukac!!! Nappal meg nem áll egy percre sem, éjjel pedig csak az ágy rácsai szabnak határt ficergésének. Kép

Ági
Levinek nem is akartak a fejéből venni, azt mondták ők olyat nem csinálnak, ha a kezéből nem sikerül, akkor át kell menni a kórházba ott veszik le a vért. Drukkoltam hogy sikerüljön, mert hiszen éhgyomorra mentünk és szegény már nagyon éhes volt.

Egy kérdés:
Járt már valaki a Gyerek Kuckó bababoltban a Bosnyákon? Ha igen akkor milyen? Ha nem, akkor nincs valakinek kedve eljönni valamikor?

Ja képzeljétek kifestettük Levi gipszét! Rajzoltunk rá babát, kisautót, házikót, virágokat. Nagyon tetszik neki, azóta állandóan harapdálja a gipszet. Kép

Mára ennyi, joccakát mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Hát már kicsit kezdem unni ezt a befőzősdit. Ma is 9 üveg lekvárt készítettem, plusz Lilinek fagyasztottam bébiételes üvegekben is vagy tizenx üveggel körtét.
Lili nagyon ügyeskedik mostanában, már egyre többet ácsorog kapaszkodás nélkül. A napokban azt gyakorolja megállás nélkül, hogy hogy álljon fel ülésből és hogy üljön le, és már egyre magabiztosabb. A kajcsival sincs gond, sültkrumpliból pl. nem tudok eleget adni neki, annyira szereti. Szerencsére a napközbeni elalvások is zökkenőmentesek. Amikor látom rajta, hogy álmos, akkor berakom a kiságyba, odaadom neki a kicsi, cicás keménylapú könyvét, azt nézegeti pár percig, aztán egyszer csak eldől és már alszik isKép. Tegnap előtt vettünk neki az IKEA-ban olyan poharas készletet, amit egymásba lehet rakni. Hát azt szinte csak alvás alatt hajlandó kiadni a kezéből, imádja pakolgatni. És olyan kis ügyes, mert 1 nap alatt megtanulta, hogy melyiket melyik után kell összerakni, hogy stimmeljen.
Pénteken végre beiratkoztam a suliba, úgy hogy el kell kezdenem suliba járni. Már pár óráról le is maradtam. A napokban gyakoroltattam a páromatKép, most már egész jól meg tudja etetni Lilit. Így nyugodtabb szívvel hagyom majd itthon az apjával.

Forti,
Előre is köszi, hogyha meg tudod nézni pár helyen a Mildit. Én még mindig nem találtam. Ha neked sikerül, akkor 3 dobozzal kérnék.

Conti,
Mielőbbi gyógyulást kívánok Bettinek, hogy tudjunk menni ismét sétálniKép.
A mamuszt, a Joe Bácsi étterem melletti gigantikus méretűKép Imre üzletház-ban vettem. Azt hiszem még sárga volt a piroson kívűl.
Képzeld voltam szombaton az Újpesti bababörzén és árult ott egy fickó új rucikat (jól be is vásároltam nála). 800.- volt egy pulcsi+kantáros vastag nadrág, 600.- volt egy vastag pulcsi, 400.-egy hosszú ujjú body...No és mondta, hogy itt lakik Imrén, és el is lehet hozzá menni vásárolni, mert a felesége mindig otthon van. Vannak LEGO játékai is, azok is újjak. Ha gondolod elmehetnénk együtt. Én jövő héten szeretném felkeresni.

Csics,
Bocsi, ígérem a legközebbi talira viszek lekváros sütitKép.

Manó,
És bevált ez a taliga nektek? Mert engem lehet, hogy érdekelne egy ilyen, múltkor néztem egy bababoltban és 17000.-ért akartak hasonlót adni. Kicsit sokalltam.

Kataa,
Aranyos vagy, hogy szóltál a boltról. Ismerjük ámKép, a legtöbb alapanyagot itt vásároljuk meg.

Ági,
De jó, hogy már költöztök, minden jót hozzá.

Kataa,
Nem semmi Alexen az a csizma, nagyon vagányKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti,
Aranyos lehet Levi gipsze, majd elteszitek neki emlékbe? Lehet róla képet kérni?Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke! Írtam neked egy mailt! Átment?????

Ági! Én nem akartam volna nagyon ikreket, nem is foglalkoztam ezzel a témával, mivel sem z én sem a férjem családjában nem volt ikerszülés. Álmodoztam róla, de nem hittem hogy lehetséges lenne.
Igazad van, én is úgy gondolom, hogy szépen jöjjenek egyesével a babócák, egészségesen és jó súllyal.
Most nem is gondolok arra, hogy mi lenne ha...... Október elején megyek UH-ra, majd ott kiderül, hogy mi a helyzet. Egyenlőre nyugodt vagyok, a dokim is teljesen nyugodt volt, nem csinált úgy, mintha valami kuriózum lennék. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és boldog. Ennél jobbkor nem is születhetne EZ a baba! Kép Kép Kép

Forti! Ilyenkor sajnálom, hogy már nem Zuglóban lakom! Én SZÍVESEN ELMENNÉK VELED!!! Kép Egyébként sokat járok arra, de nagyon kiszámíthatatlanul, erre meg nem lehet alapozni egy "kapcsolatot" Kép Kép

Na ma is szép idő lesz, megyünk is ki a szabadba, sziasztok:
Magdi
Magdi

Sziasztok

Agi
Na akkor mar nem sok es az uj hazban laktok: ))
Hat igen en is iyen elmenyeket vazoltam Magdinak,bar nem sajat tapasztalat.De van ugy hogy megvarjak mig az egyik megszuletik,szomoru lehet igy terhesnek lenni.

Forti
Hat igen o is sajtkukac de meg csak maszva,nem futva; ))
Jo otlet a gipsz festes.En amr lattam szines matricasat is: ))

Ilke
Koszi,es a legjobb az volt hogy nagyon tudott menni benne,ugylatszik jol fogta a labat: )0
.De majd telen jo lesz a sok befott: )Meg Lilinek a gyumi.Na akkor csak nekem volt ujdonsag a bolt.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hi Lányok!

Már annyira várom, hogy hosszabb időt együtt lehessek danival otthon. Lehet kiíratom magam táppénzre. Most minden kínom van itt a melóhelyen. Már csak 6 nap szabim van, de a betegszabim még megvan + a gyerek után járó táppénz, de azt csak akkor karaom kivenni, ha tényleg kell. Most hány nap táppénz jár egy 14 hónapos gyerek mellé?

mj-móni

nekünk meg kifejezetten otthoni mezítlábazást mondtak, minél többet úgy, ameddig csak lehet.
A Dr. Leo-nak is emelt a sarka, az is magyar termék.

Mis Daninak plüss pizsit az Asia Centerben vettünk 1000 pénzért, uolyan anyaga van, mint az egyik KG-s 80-as ruginknak, ami már szük neki hosszban. Még tavaly téli.

Hajmosás, szárítás
Mi szinte minden nap leöblítjük a haját, főleg, amikor homokozik minden nap, muszáj is. KB. 10 hónapos volt, amikor már annyira hosszú volt, hogy muiszáj volt levágnom egsézen picikére (3mm), addig hajszárítóval szárítottuk (Dani imádja + minden zúgó eszközt), most viszont már annyira picike a haja, hogy mire beérek vele a fürdőből, addigra meg is szárad neki, csak kicsit kell frottirtörölközővel áttörölni.
A bevizezéssel nincs gond, sosem sírt, az egész fejét le szoktam locsolni, szépen ül és még a fejmaszírozást is hagyja hajmosás közben. Én ülve mosom neki a haját, nem fektetem hátra, mitn vki egyszer írta itt. az nekem is tiszta horror lenne. Dani egyébként is utál hanyatt feküdni.

Nekünk most már nem főzelékezi össze a fejét, de ha magnáézed a weboldalon Daniképeit, akkor van egy pár főzelékes séró Kép

Magdi
Mi már lévén 14 hós elmúlt Dani, szeletben kapja a sajtot, de kajába reszelve teszem, míg kicsi volt, addig ős is reszelve kapta.

Dec 8
Boldog Szülinapot Hannának!

Forti
Tényleg cuki a gipsz! Bár gondolom már minél előbb nem szeretnéd látni rajta. Nem viszket alatta a karja? Apukámnak egyzser be volt gipszelve, de majd megőrült végén. Állandóan az én kötőtűimmel vakarászta a karját a gipsz alatt Kép

Forti
C & A talán már láttad. Most már a Polusban is van nemcsak az Árkádban.

Ilke
Szerintem nyugodtan beletehetd a szőlőt, én is úgy szoktam. Ha az almát körtét elviszoi, akkor a szőlő sem okoz gondot.
Dani szemenként eszi a szőlőt maggal együtt és Dani csak 4 és fél foggal tszi mindezt sashaékkal ellentétben. Egyébként én sem rágom össze a magot, szerintem ő sem.

Beszti
Még mindig nem javítottad a koromat, pedig már 2x szóltam! szóval már április óta 27 éves vagyok! Sajnos Kép

Én nem szeretem a lekvárokat, kivétel a zserbóban és a pirkótatekercsbe.

Manó
Miért félsz az EU-tól? A költözés miatt?

Kataa
És Alex ebben a csizmában hogy érzi magát? Bevallom nekem nem tetszik.

Ági
Hát nem mondhatni, hogy teljesen önállóan eszik kanállal, de a kaják végét mindig azzal kell befejezni. szépen belemeríti a főzibe a kanalat és befordítja a kezével a szájába. Mindezt bal kézzel. Én hagyom próbálkozni, max. nagy maszat van.

Puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nagy örömömre úgy néz ki, Betti túl van a náthán, szegény annyira megutálta a porszívót, hogy a sima porszívózásnál is menekül. Viszont én átvettem a stafétabotot a náthában.

Köszönöm a fürdős válaszokat, most bevittem neki a poharas játékot, azzal elvan egy darabig, de aztán azokat is kidobálja. Majd kitalálok valami újat.

Ilke, nekem bármikor jó, szivesen elmegyek. A mamuszt holnap megnézem.

Ági, szerintem van a gyerkőcökben egy mikroérzékelő, ami anyára van beállítva, nálunk is, ha elmélyülten játszik, és kiosonok mellőle, már jön is utánam.

Gumicukor, szerintem nincs korlátozva a gyerekápolási táppénz, bár nem vagyok szakértő. Az én munkahelyem nem kifizetőhely, és amikor a nagyobbal voltam otthon, a tb fizette kb. két hónap után a táppénzt. A munkahelyeden nem lesz gond, ha hosszabban otthon leszel?

Kresz: én sem mentem át, 58 pontom lett, de a három pontosok közül csak egyet rontottam el.

Pusz
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ilke!

17 az tényleg durva, 10-ért én káttam a Tomy-t amit Besztiék vettek. Hát, végülis néha tolja, még most kezd egyedül járni. De mindenki más aki vett azt mondta hogy nagyon szeretik.

Gumicukor!
Azért félek mert mindenki ijesztget hogy az egekbe szöknek az ingatlan árakKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Nagyon rég nem voltam, de olyan sz..r volt a modemkapcsolat, hogy képtelen voltam 5 másodpercnél tovább fent lenni a neten, azt is kb. ötödik próbálkozásra...

Ági, Conti,
A Solymi is folyton rajtam lóg, csak pár percig van el egyedül, ha valami nagyon érdekes játékot talál (pl. mobiltelefon, hifi, vízzel teli pohár, kés-villa-olló, stb.)

Solymi betegecske volt, magas láz, utána kiütés (az most is megvan), de állítólag ez az ún. 3 napos láz, és nemsokára minden rendben lesz. Amúgy Solymi szépen jár már egyedül, és jön az 5-6. foga.

A szülinaposoknak hatalmas GRATULA!!!!
parazita

Ilke
Köszi a mailt!

KépKép
KépKép
gumicukor

Jaj, az úszást elfelejtettem mondani!

Pénteken kezdődött az Almássy téren, már nagyon vártuk.
Sajnos a mi csoportunkból csak 3-an voltak, a többi pedig kisebb baba volt, de Dani nagyon élvezte, már úgy úsztam vele, hogy a hátamon kapaszkodott, és közben dudolászott Kép
annyit nőttek a kis úszópajtásai! most tanuljuk a medence szélére kiállva beugrást, persze még fogjuk a kezét és egyelőre belelép a vízbe, de nagyon tetszik neki. Kép egyre jobban imád labdázni a vízben.

Új szavunk a mati =maci és a gaggu = guggol erre le is gugol. mondja hogy csüccs és le is ül a földre Kép ezt már nem most tanulta kb. 1 hete, de most jutott eszembe Kép

Csics
Hogy van a pocid? Mekkora a baba, van rólad pocis kép? Nagyobb a pocid, gyorsabban nő? Mennyit híztál? Olyan ritkán írsz erről Kép Pedig, tudod, mi kíváncsiak vagyunk ám Rátok!
manó
nekem pedig pnt az ellenkezőjét mondták, hogy nem fognak olyan mértékben emelkedni az árak, mert egyszerűen nem tudják eladni. most is állnak már egy ideje vagy csak kicsit változtak. én inkább attól félek, hogy a kamatokat ne változtassák, mint anno anyukáméknál, hogy felvették 3 %-ra aztán néháyn év múlva 15 lett..

Conti
Max 2 hétre gonodltam táppénzileg, az nem olyan vészes, a melóhelyem fizeti mert több, mint 500 embert foglalkoztat, 100tól meg már TBkifizető.

Holnap megyünk a férjem és az én volt munkahelyünkre bemutatni danit. Tök jó, mert a hugom is ott dolgozik már aug-tól.

Szerdán meg védőnénizünk :-)

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

A babaszobán hírdet a csaj, amúgy Veszprémi, így postán küldte.

most megyek, Emma talán eleaudt, én meg selejtezem a szekrényt, készülünka szoba cserére.

manó

KépKép
manó

Gumicukor!

Hát minket meg agyon rémisztegetnek mineden felé az ingatlanosok, mi mrá taval yis próbálkoztunk, és mindenlki azt mondta még most ekll cserélni , költözni, mert belépünk az EU-ba és vége, a lakótelepiek a ára nem vagy alig emelkedik, a földek, családi házak ára meg az egekbe szökik. Ingatlanos, bankos, tesómék, minde ezzel ijesztget+ sok embertől hallottam már hogy még most léptünk, mert jövőre már nem tudnánk. Hát remélem neked lesz igazad.

Manó

KépKép
manó

manó
én úgy vagyok vele, hogy egyik pillanatról a másikra csak nem változik meg a lakáshelyzet. Mi mondjuk lakást szeretnénk, nem telket vagy házat, de remélem azért mindkettőnk szerencsével jár jövőre, mert mi is most számoltuk, hogy jövő májusban ha minden jól megy, akkor nézhetünk új lakást. nekünk még nincs saját, anyósoméknál lakunk 3 éve.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

nekünk sincs saját, épp ez a baj, mi is anyukmmal lakunkKép Lehet hogy mi is két külön lakást nézünk inkább, majd meglárjuk mi lesz.

manó

KépKép
manó

Ilke
Ok, ráállok az ügyre! Körbenézek pár helyen.
Ha odaadják akkor eltesszük. Képet? Persze! Mindjárt lefotózom. Kép

Magdi
Semmi gond, akkor a "kapcsolatunk" világhálós marad! Kép

Kataa
A matricát tutkó lerágná! Kép

Gumicukor
Igen, alig várom hogy 25.-ke legyen és levegyék. Nem tudom hogy viszket-e alatta, nem mondja, nem tűnik nyűgősnek miatta, úgyhogy szerintem egészen jól tűri. Egyébként a kezelő lapunkon rajta van hogy alatta vakarni, hintőporozni nem szabad.
C & A: így nem ugrik be, de tényleg elmegyek megsasolom most már.

Manó
Igen sajnos én is ezt hallottam az ingatlan árakról Kép

Képzeljétek ma elmentem a fülészetre mert pár hete nagyon viszkedett este. Erre kiderült hogy ugyan olyan hallójárat gyulladásom van mint Levinek volt. Most nekem van mind a két fülemben gézcsík, szinte semmit sem hallok, iszonyatosan feszít. Teljesen át tudom érezni hogy mit élt át a fiam anno. Mondjuk egy különbség van, hogy nekem nem kell sapit tenni a fejemre. Kép Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Itt a kép:
Kép
Még rajzolunk majd rá neki, de egyszerűen nem tud nyugton maradni, ezt is 1 nap alatt sikerült rávarázsolni és hát nem lett tökéletes.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Nem semmi ez a gipszezés - jó korán kezdi LeviKép és mikor veszik le??? rakj fel képet a mintás gipszes Leviről!!!

Kataa
Köszi, velünk minden rendben és Dodi is nagyon bírta a nagyizást. Meg a nagyi is a Dodozást – épp most hívott, hogy hiányzik neki
Amúgy az csak egy jó nagy tévhit, hogy a vágástól sűrűsödik a gyerekek haja, amúgy is sűrűsödik az idő elteltével. Mi még 1x sem vágtuk, és már elég jó sűrű. + nézz meg egy csomó más népséget, pl. a zsidók egyeltalán nem vágják a lányok haját, és valami gyönyörű hajzuhatag jellemző rájuk : ))
Alex tényleg elég nyugisan alhat akkor, én csatlakozom Fortihoz: Dodesz pörög-forog, úgy, mint nappal : ))

Képzeljétek, mára ismét csökkent a nappali alvás mennyisége, egyszerűen olyan sok dolga van, hogy nem ér rá aludni . )) Viszont ez nem azt jelenti, hogy rajtam lóg, tök sokat eljátszik egyedül is. Csak utána ellenőriznem kell egy csomó mindent. Mióta az a trauma ért, hogy lepisiltem egy kutyust, azóta nézem a WC-t, fürdőkádat, macskatálat, almosládát, szemeteskukát – ezekbe előszeretettel pakolászik ruhákat, cipőket, játékokat : ))
Közben már nagyon önálló is lett: ha szomjas, megfogja az üvegét, lefekszik és megitatja magát : ))

Ági
Drukk a mielőbbi költözéshez – de még ezt a hetet bírjátok ki, végre megy a csomagod!! : ))

A gépünk még mindig halál lassú, azért is írok ilyen ritkán, de most úgy néz ki végre veszünk egy normálisat!! Már alig várom!! Akkor végre rendszerezem a cd-imet is, + átvehetem azokat a filmeket, amikre pályázom.

Mindenkinek további szép napot – mi húzunk csavarogni!! : ))

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor
Hat nem ez a fo labbelije am,sot cipot is csak akkor kap ha kimegyunk vele.Ezt ajandekba kaptuk egy baratnomtol az USA-bol a western nadraggal+inggel egyutt.Mivel tegnap egy csomo vendeg volt nalunk ezert Ra adtuk ugye egy kicsit a csizmat is,mert ugy az igazi talpig Texasi.
Uyy latom kezd mar elmulni a munka varazsa es inkabb lennel otthon Danival.Talan hallgatni kene egy csomo emberre aki szerint addig maradjak otthon amig lehet,mert utana csak banni fogom hogy kihagytam.
100% tappenzt fizet a munkahely mindenkinek annak is aki nem kifizetohelyen dolgozik,ja es 15 napra.

Conti
Jobbulast neked!!

Parazita
Hat igen a jatekok nagy resze mar nem olyan izgi mint aszekrenypakolas es egeyeb tiltott dolgok.Hiabaa akarja anya ac somo keszsegfejleszto jatekot a gyerekkel jatszani az csak roved ideig megy: ))Egyaltalan az egyhelybe ules is ritka mar: )Nekem hianyoztal am : ))

Mano
En is mindenhol ezt hallom ,sot olyan ismeroseim is most vettek inkabb lakast (tobb hitellel)csak ne az EU utan kelljen.
A ferjemnek nagyon sok baratja van kulfoldon is es csak megerositettek hogy mindennek felment az ara az EU utan nem csak az ingatlannak.De hat ez van : (
Nem voltal tul meggyozo hogy a setaltatoval kapcsolatban,szoval igy is hogy van megis inkabb teged huz hogy menjetek nem a jatekba kapaszkodik??

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Forti
Tunderi LEvi,tenyelg nem zavarja a gipsz: ))
Hu ezt el lehet kapni vagy csak szimplan valami huzatos helytol lett a gyulladas??Gyogyulj meg hamar!!

Rit
Na akor legalabb Dodo is belepta magat jobba nagyi szivebe .
Hat en is azt hittem hogy tevhit,de a mostani babas baratnoim akik kiprobaltak szemmel lathato volt az eredmeny mar 3 het alatt is ezert vagtuk le a hajat mi is nem kis dilemma utan.Mivel ez amugy is aranyosabb ,fiusabb neki az csak bonusz hogy nagyon suru is lett a haja.PErsze most hogy szoke igy csak kozelrol latszik : )))

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Zita

Tényleg tök régen irtál. Nagyon kis ügyes Solymi, hogy egyedül megy. Kép Emilia mióta elindult, már egyáltalán nem hajlandó mászni.Kép
Sőt már a füves terepen is sétál egyedül.

Ingatlanárak

Azért mi is félünk egy kissé attól, hogy az EU csatlakozás után megint elindulnak felfelé.Ha például az angol árakkal hasonlitjuk, itt kb a fele.Kép Mi is megpróbáljuk az anyut is már jövő tavasszal kihozni Gödre, vennénk neki egy kis házikót valamelyik szomszédos utcában. Csak előbb el kell adni a Pesti lakást amiben lakik.Kép

Gumicukor

Meg is mondom a munkahelyednek hogy lógni akarsz.... Kép Nekem is annyira hiányzik Emi ha már néhány órát nem látom.
Nagyon ügyes Dani hogy egyedül próbálkozik a kanállal. Emi is néha, de erősen vezetni kell azért a kis kezét.Kép

Beszti

Nem irtad, hogy mi lett a puffadós filces próbálkozás vége. Én is vettem, de már nem vagyok benne biztos hogz jót. A Bricostoreban vettem és az van ráirva hogy Transfer-textil-color. Alig van hozzá használati utasitás, de ami van abban is vasalás van irva. Mennyire kell felpuffadnia? Tegnap összepöttyöztem az egyik zoknija talpát, kiváncsi leszek, hogy felpuffad-e.Kép

Ilke

Néztem Nektek Mildit itt a Corában, de nem volt. Kép De azért még figyelem, ok?
Édes lehet Lili ahogy a poharakkal játszik.Kép
Ki vigyáz rá mikor ennyit befőzöl? A párod ennyire szeret a lányával foglalkozni? Vagy a befőttet szereti ennyire? hihiKép
Mi szivesen kölcsönadjuk a Tomy toligát, ha gondolod, vagy nem akarod megvenni, mert Emi már szinte alig játszik vele, és épp azon gondolkodtam, hogy ki kéne tenni a garázsba, amig majd a következő Manónak nem kell.KépNA?
Végül is anyukám őrzi majd a házat amig külföldön leszünk.

Ági

Nem lehet könnyű hogy Petra ilyen anyás.Mikor lesz kész a házatok?

Emilia legújabb mutatványa hogy fejrázással jelzi, hogy nem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Ha nem kellene az a rohadt pénz, akkor otthon lennék, sőt, ha nem lenne a nagyi, aki tud rá vigyázni, akkor is. De ez van. szeretnénk mielőbb költözni, de ahhoz össze kell gyűjteni a szaros 30 %-ot... ez van. sajnos sem az én páromnak se nekem nem volt lakásom, amiből inkább előbb tudtunk volna venni lakást, mint ahogy terveztük.
Jelzálogot pedig semmiképpen ne tennék a szüleim házára, mert nagy szívás lenne, ha vmi miatt nem tudnánk fizetni a részleteket és még nekik is rossz lenne. nem ezért dolgoztak egész életükben, hogy aztán rátegyük a kezünket... persze ezt sokan nem értik meg, még a legközelebbi barátnőim sem.
Kis lyuk lakásba meg azért nem szeretnénk menni, mert tuti 1-2 év múlva már azon gondolkodnánk, hogy el kellene költözni, mint ahogyan nagyon sok ismerősöm is teszi. jelzálogos lakást, amire hitelt vettél fel nem olyan könnyű ám eladni.

Ne érts félre, jó a munka, csak hiányzik Dani minden percben. Így a legjobb kezekben van anyósommal. De szeretnék kicsit otthon lenni pár hetet.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Dec8
utolagosan is BOLDOG SZÜLINAPOT HANNÁNAK Kép

Tüni
ne aggodj ugyvan jol minden ahogy te csinálod Kép péterke se mondana le a tápijárol a világért sem és ö is fel kel éjszaka 1-2x enni a te fiad se akar lemondani a ciciröl ha majd megunja akor majd ugy is szol szerintem Képés adig is örülj anak hogy enyire szeret szopizni Kép.

Forti
mintha petikéröl irtál volna Kép ö is sokat forgolodik álmában és ö is hálozsákban alszik mivel a takarot mindig lerugja magárol Kép .

Magdi
Grtalula az álldogálo lánydhoz.Kép

Ági
petike is anyás bár elvan apjával is de ha meglát akor jöne ki a kiságybol igy én néha szándékosan nem veszek tudomást arol hogy sir mert akor soha semmi nem lene kész de amint kész vagyok megyek be hozá és vele foglalkozom .

Ilke
én viszont irigyelek a sok-sok fagyasztot gyümiért mert neked még télen is lesz friss nyári gyümölcsöd én meg gondolkodhatok azon hogy mien édes gyümit adjak majd petikének mert csak az édes gyümölcsöket hajlando megeni ami nem édes azt nem is eszi meg .

Lányok
tegnap jol megkaptam a magamét petikétöl mert nem voltam a közelébe sokáig pedig apja ott volt vele szegényt egy fél-háromnegyed orára apjára hagytam ez már máskor is volt de most szándékosan nem mentem be mikor elkezdet hiányolni mert tüzhelyt kelett tisztitanom már vagy 1 hónapja le kelet volna tisztitanom anyira koszos volt de mindig halogatam de tegnap megcsináltam de mikor végeztem és meglátot méglyoban sirt hogy jöjek már gyorsabban és mikor felvetem akor álandoan azt mondta hogy ne-ne-ne ne hagyam egyedül ugyhogy jol megkaptam a fiamtol a magamét Kép

na megyek mert felkelt és már nagyon kiakar jöni a kiságybol Kép

Pusz csics és petike
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?