Hi Lányok!
Már annyira várom, hogy hosszabb időt együtt lehessek danival otthon. Lehet kiíratom magam táppénzre. Most minden kínom van itt a melóhelyen. Már csak 6 nap szabim van, de a betegszabim még megvan + a gyerek után járó táppénz, de azt csak akkor karaom kivenni, ha tényleg kell. Most hány nap táppénz jár egy 14 hónapos gyerek mellé?
mj-móni
nekünk meg kifejezetten otthoni mezítlábazást mondtak, minél többet úgy, ameddig csak lehet.
A Dr. Leo-nak is emelt a sarka, az is magyar termék.
Mis Daninak plüss pizsit az Asia Centerben vettünk 1000 pénzért, uolyan anyaga van, mint az egyik KG-s 80-as ruginknak, ami már szük neki hosszban. Még tavaly téli.
Hajmosás, szárítás
Mi szinte minden nap leöblítjük a haját, főleg, amikor homokozik minden nap, muszáj is. KB. 10 hónapos volt, amikor már annyira hosszú volt, hogy muiszáj volt levágnom egsézen picikére (3mm), addig hajszárítóval szárítottuk (Dani imádja + minden zúgó eszközt), most viszont már annyira picike a haja, hogy mire beérek vele a fürdőből, addigra meg is szárad neki, csak kicsit kell frottirtörölközővel áttörölni.
A bevizezéssel nincs gond, sosem sírt, az egész fejét le szoktam locsolni, szépen ül és még a fejmaszírozást is hagyja hajmosás közben. Én ülve mosom neki a haját, nem fektetem hátra, mitn vki egyszer írta itt. az nekem is tiszta horror lenne. Dani egyébként is utál hanyatt feküdni.
Nekünk most már nem főzelékezi össze a fejét, de ha magnáézed a weboldalon Daniképeit, akkor van egy pár főzelékes séró
Magdi
Mi már lévén 14 hós elmúlt Dani, szeletben kapja a sajtot, de kajába reszelve teszem, míg kicsi volt, addig ős is reszelve kapta.
Dec 8
Boldog Szülinapot Hannának!
Forti
Tényleg cuki a gipsz! Bár gondolom már minél előbb nem szeretnéd látni rajta. Nem viszket alatta a karja? Apukámnak egyzser be volt gipszelve, de majd megőrült végén. Állandóan az én kötőtűimmel vakarászta a karját a gipsz alatt
Forti
C & A talán már láttad. Most már a Polusban is van nemcsak az Árkádban.
Ilke
Szerintem nyugodtan beletehetd a szőlőt, én is úgy szoktam. Ha az almát körtét elviszoi, akkor a szőlő sem okoz gondot.
Dani szemenként eszi a szőlőt maggal együtt és Dani csak 4 és fél foggal tszi mindezt sashaékkal ellentétben. Egyébként én sem rágom össze a magot, szerintem ő sem.
Beszti
Még mindig nem javítottad a koromat, pedig már 2x szóltam! szóval már április óta 27 éves vagyok! Sajnos
Én nem szeretem a lekvárokat, kivétel a zserbóban és a pirkótatekercsbe.
Manó
Miért félsz az EU-tól? A költözés miatt?
Kataa
És Alex ebben a csizmában hogy érzi magát? Bevallom nekem nem tetszik.
Ági
Hát nem mondhatni, hogy teljesen önállóan eszik kanállal, de a kaják végét mindig azzal kell befejezni. szépen belemeríti a főzibe a kanalat és befordítja a kezével a szájába. Mindezt bal kézzel. Én hagyom próbálkozni, max. nagy maszat van.
Puszi
gumicukor és dani