Sziasztok!
Hú, Lányok, bocsi, hogy így eltűntem, de tényleg nem tudtam gép elé ülni.
Ma már Zsolti mondta, hogy üljek le, és netezzek
Ő meg üldögél (pontosabban fekszik) Zsoltika mellett, amíg elalszik. Mármint Zsoltika. Végre...
Szirom,
nagyon sajnálom Miksát, sok-sok gyógypuszit küldök neki! Kipukkant a füle = genny folyt belőle? Az nagyon gáz
Biztos nagyon fájt neki
Remélem, hamarosan jobban lesz!
Gyógytornához mit szólt Ede?
Tök jó volt Miksa jelmeze!
Ildi,
azta milyen lenge jelmez!
De csini vagy nagyon benne!
Rita,
gyönyörűen áll Peti! Látom, büszke nagyon magára!
:):)
Motiot,
nagyon szép vigyori Áron
Én is keverem a fiúkat, de mivel a nevük nem ugyanazzal a betűvel kezdődik, ezért öööö-zni szoktam
Mira,
köszönjük kérdésed, teljesen meggyógyultunk
És Ti hgoy vagytok? Írj bővebben!
Velünk semmi különös. Ma szemészeten voltunk a gyerekekkel, mindkettőt megnézte a doktornéni, minden rendben velük
És panaszkodtam már sokszor, hogy Lacus nem növeszti a fogait, megállt 6-nál. Éééééés: újabb 3 bújt ki, de nem a sorrendben következő ám! Alul kellett volna a metszőknek jönni, de azoknak se híre, se hamva! Felül 2 rágó és egy szemfog (!) látszik.
Én is fogyózhatok
Jó régóta nem mértem a súlyom, és nem is tornáztam, erre felugrott 3 kiló! Hát, nem örültem, amikor megláttam, bár sejtettem persze.
De igazán restellem, mert nagyon odafigyelek, bár ezt inkább múlt időben kéne írnom.
Viszont a vállam meghúzódott néhány hete, és nem is tudtam egyáltalán tornázni miatta, még a callanetics-et sem mertem végigcsinálni. Lassan javulgatott, most már egész jó, úgyhogy ismét hajrá torna!
Mennem kell, puszi!