Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkit elüldöztem???? :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
motiot

Még mindig: Sziasztok! :D:D

Még többesélyes, mikor tudok tudok jönni.
Szétszedték a fürdőnket hétfőn, így most Kőmíves Kelemen módjára amit du.-este rendetlenítenek (tegnap este 10-ig csinálták), azt rakom rendben napközben. (Kis lakásban ha valamit bontanak, minden rendetlen lesz.) Ma még biztos csinálják, és a csempézés miatt valamikor később is...
Egyenlőre csak a kádat szedték ki (persze csempe is bomlott), és helyére tették az újat (ez kád és kabin egyben), de még nincs ajtaja, és nincs újracsempézve. (Az nem is tudom, mikor lesz.) Meg bútor sincs. Ráadásul a szennyestartó nem fér be a fürdőszobába (15 cm-vel szélesebb a mostani kád, mint az előző), így az a nappaliban díszeleg addig, amíg nem lesz a szekrény egy része megcsinálva.
De jó lesz!! :):) Tudunk majd zuhanyozni is (felülről tetőbe épített zuhanyrózsával) és van masszázsrésze is :D:D. És a gyerekek nem pancsolnak ki, mert csukható! :):)

Puszi!! Jövök majd valamikor bővebben, reagálok!
A gyerekek aranyosak! :):)

KépKép
KépKépKép
beszti

Motiot, beszélsz butaságokat! :wink:
dehogy üldöztél el senkit :wink:

De. bevásárolni voltunk, meg utcáztunk Natasával, du, meg elbólintottam(na, meg a fennmaradó időben még mindig pakolásztam, na , most kész vagyok végre a szobával)

Most se érek rá nagyon, de Rita , meg Motiot csodaszép gyerekei dícséretet kapnak :D
Szirom, jó a kalózgúnya(csak tényleg bírja ki a napot)

Beszti, neked meg jó munkát!!! :wink:
(áttudom érezni) :wink:

na, csáó :D :D
vas

Hahó!

Mi meg reggel csípő uh-on voltunk Edével, mert a manuális vizsgálaton kissé kötöttnek találták. Mostanra kaptunk időpontot, elég sokára. De minden rendben van, hála az égnek.

Motiot, édesek a fiaid, és nagyon hasonlítanak! Áront én mindig idősebbnek látom! Képzeljétek, ma ilyet mondott az uh-s doktornő Edére: "Szép nagy baba, nagy súllyal született? :wink:

Beszti! Azt a masszázsrészt irigylem kicsit :wink:

Ildi, mikor lesz kész teljesen a szoba? Végülis döntöttél szőnyegügyben?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

itt vagyok :wink:

eddig vasaltam :roll:

Meg még ki kell takarítanom a kádat, mosdókat, stb......
Kedvenc melóm :roll:
Tényleg, akinek sarokkádja van(Szirom), te beleszoktál mászni, mikor takarítod? :roll: Én igen, meg még a zuhanyzóba is sajnos, meg is pusztulok a bűztől.
De msot találtam egy szert, ami nem büdös, és biológailag lebomlik

Na, de jó, hogy Ede csípője rendben van :D
Szoba elméletileg kész van, de a régi szőnyegek vanak bennt, meg még a háromszög ablakra kéne sötétítő.
Ami fönnt volt, olyan undi(nem akarjuk visszarakni)
De fotót még nem kaptok :wink:
Szőnyeg ügyben nem döntöttem, viszont a diego-sok tök gagyik, megfogdoztam őket, ami jó lenne az meg 3500 ft/m2, ennyiért meg veszek rendes szőnyeget is, nem padlót beszegve.
Így napolva a téma :wink:

Milyen kis szupi fogkeféje van Ábelnek!!! :D És nagyon cukik együtt!!! :wink:

Rita, jelmezes csapat is nagyon komoly!!! :D
meg a virágod is szép :D
meg Peti is cukker :D :D

Szirom, na, vitted a farsanra Miksát???
vas

Sziasztok!

Életjel tőlem :)

Náthásak vagyunk mind, leginkább Lacus, szegénykém. Nagyon-nagyon rosszul alszik, és nem szereti, hogy folyton szívjuk az orrát :(

Tegnap délután negyed 6-kor aludt el (előtte semmit, reggel 8 óta ébren volt), persze este nem volt álmos, éjfélkor aludt el Zsoltikával együtt :shock: :?

Én ma órákon át a tesómnak segítettem a felvételi jelentkezési lapját töltögetni, brrrr! Szegény Lacus teljesen kiakadt, hogy nem voltam itthon.

Holnap farsang az oviban :) Zsoltika jól van, ő megy is, de én és Lacus nem valószínű, mert tényleg náthásak vagyunk.

Nagyon jók a képek, a jelmezesek szuperek, Peti egy kis vigyori tündérbogár, Motiot-fiúk pedig nagyon hasonlítanak ám!

Most ennyi voltam, megyek ebédelni végre :)

Pussz!

pgaboka

Hahó!

Most csak kép:

Kép

Gabiéknak jobbulást!

No, még annyit, hogy voltunk oltáson Edével, mérték is, 6210 gr és 60 cm. Viszont a doktor szerint feszes az izomzata, megnézetjük. Van itt Horányban is egy dévényes gyógytornász, őt ajánlotta.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi, jobbulást nektek!!! :)

Szirom, helyes a kis kalózod :D :D
Mikor mentek a gy.tornászhoz?
vas

Ildi, köszi!

Nemtom mikor megyünk, ma épp vissza lesz egy utunk a doktorhoz, mer Miksának az éjjel bedurrant a füle (csak reggel derült ki, hogy a füle, mer a szájára panaszkodott és sírdogált 3-tól voltam fönt vele, de a fülre nem gondoltam :oops: és zaklatott volt, már arra is gondoltam, hogy a rengeteg jelmezes fölzaklathatta). Naszóval még folyt is ki a füléből, hát nem hiszem el :roll: Szegénykém, csak nem jött rá, hogy a füle fáj :( . Mi meg zseblámpával kerestük, hogy mi fájhat neki a szájában :( .

Ami engem illet, zombi vagyok, tegnap éjjel Ede nem aludt, egész éjjel szopizni akart. Most meg Miksa. És mikor van lapzárta, ha nem most ugye :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, szegény Miksa :(
pedig épp most örültél, hogy amióta kivették az orrmandulát, azóta szövődménymentesen gyógyul.
Hát, frankó, most azt nem tudja tovább fertőzni, ráhúzódik a fülére. :(
Szegényke, sajnálom nagyon.
Melegítsd neki (van sapitok, ugye, jól emlékszem?)

Lapzárta :evil:

Ede meg szopizzon napközben mond meg neki :D :wink:
vas

Szirom, jobbulást Misának! Mit mindott a doki?
Nagyon aranyos a jelmezben!
Akkor most hulla fáradt lehetsz! :(

Gabi, ti hogy vagytok?
mira80

Délutános a doktor, most megyünk majd. Ha Miksa megeszi végre az ebédjét...

Ildi, Bioptron-lámpáztuk neki délelőtt, meg kapott Nurofent.
Kérdezted a gyógytornászt, holnap megnézi Edét. Örülök neki, hogy ilyen gyorsan. Tiszta mák, hogy itt lakik, ahol mi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És megül a lámpánál? :shock:
Nekem soha egyik se tűtre a meleget.
Csak ha aludtak, akkor tudtam lámpázni.
Milyen bioptronotok van?(a kicsi kézi, vagy az állványos?)

Drukk, hogy minden okés legyen a dokinál, ne kelljen antib.-t szednie.
Meg Edének is tök szupi lesz a gyógytorna.
Annyira ügyesek ezek a gyógytornászok. :)
vas

Hahó!

Két doboz Suprax a spájzban, be kell szednie Miksának sajnos. Kipukkant az egyik füle és a másik is ronda. Plusz még nyákoldót kell neki adnom (ACC100-ast beveszi, így azt), meg orrcseppet, meg orrszívás.

Ildi, kis kézi Bioptronunk van (elég régi 8-9 éves biztos van), mesenézés közben magának tartja oda. Ez nem meleg, nem kellemetlen. Ja, meg elő kell kotornom a sapkát. Megyek is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezek nem jó hírek, Szirom :(
Remélem mára már sokkal jobban van Miksa :)

puszika mindnekinek, további szép vasárnapot!!! :D :D
vas

Hahóóó!

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot! :D

Szirom, Miksa hogy van?

Lányok merre vagytok?? :D

Ebéd után jövök! :D
mira80

én itt vagyok, de mivel az enyém volt sokáig az utólsó, direkt nem írtam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
De Motiot, nem csak hahózni kell, hanem írni is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi megvagyunk, megvolt a hétvégi farsangi bulink is, tök jó volt.

Szirom, Gabi hogy vagytok????Gyerkőcök???
vas

Ildi, milyen farsangi buli? Beöltöztetek? :D
mira80

[quote="vas"][ írta:vasb]
hétvégén meg nálunk lesz farasangi buli :wink:
Jönnek barátaink, meg tesómék, és be kell mindnekinek öltözni :D

Mira, írtam róla múlt héten :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Igen, beöltöztünk, és tök jó lett mindnenki, meg mindnen frankón sikerült
vas

hol van már a múlt hét... :oops: bocsi!
mira80

képek azért vannak? :wink:
mira80

loikjh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 09:51-kor.
vas

Jó buli lehetett beöltözni! :D Te mi voltál? A gyerekek is biztos élvezték!
mira80

lkoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 09:52-kor.
vas

Hétvégére meleget mondanak. 10-15 fokot. Lehet, hogy meghoztad? :wink:
Csini vagy!

Andris meg fölébredt... Pedig jó nagyot motorozott délelött. Azt hittem jól kifáradt, nagyot fog aludni. Sajna nem.
mira80

Remélem meghozom :wink: :wink: :wink: :wink:
Köszi :D

Natus még alszik. :)

Akkor iszok egy kávét, aztán újságozok egy kicsit :wink:
vas

Ildi, nagyon csini voltál!!
Itt is tavasz van, ide meghoztad, az tuti! :wink:
Mi nem szeretjük a farsangot. :cry:

Egyébként én is mindig benézek, de mivel senki nem ír, így én sem. Na aztán ma reggel megtörtem a csendet! :wink:
És akkor jó, Ildi, máskor nem halihózok, hanem írok!

vígaszként egy Áron-vigyor reggelröl: Kép

Többiek???

Szirom, mi van a fiúkkal? Gabi? Rita? Beszti?

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, annyira aranyos Áron :D (most majdnem Ábelt írtam) :wink:
Te nem kevered őket néha?
Én van, amikro azt se tudom, ki van éppen a lábam alatt, kinek beszélek, így össze-vissza hívom őket mindenhogy :D

Hahózzál nyugodtan, csak bővebben :D :D :D :D

itt is szépen süt a nap, de délelőtt még fújt a szél...
de talán már jobb lesz..
nem szeretnék már márciusban hideget :roll:
vas

De, én is sokszor nem tudom, hogy kinek is szólok! Végülis mikor az Á-betünél járok, akkor mindgig átgondolom, hogy most mi jön:ron, vagy bel :lol: :lol:
De értik szerencsére, hogy mit akar anya! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!

Motiot, ezen a "ron vagy bel"-en jót nevettem! :D

Akkor ma reggel én hahózok.

HAHÓ!!

Igen, én is így vagyok vele, be-benézek, de ha nem írt senki, nem írok én sem. De ha mindenki így van vele, halálra vagyunk ítélve, úgyhogy akkor írok, ha erre járok, ígérem!

Ez az ÁBEL vigyor, irtó cuki! Nagyon vidám kis fickónak tűnik ő is!

Ildi, a szerkód!! :D :D Remek! A családi buli úgy látom jól sikerült!

Szirom, hogy vagytok, jobban? Meggyógyult Miksa? És Edére mit mondott gyógytornász?

Mi megvagyunk, jól vagyunk, zajlik az élet...
Újabban zeneoviba járunk, Adélt akartam csak vinni, de mivel minden gyerekem ott van, a nagyok is beálltak. Nagyon régen járunk ide, amíg kicsik voltak a kicsiknek való programra, most meg erre a komolyabb foglalkozásra. Nagyon bírom a nőt, aki tartja, szuper lelkes, ügyes, nagyon jó!
Meg tegnap iskola is volt, délelőtt, Peti ezalatt a Szépművészetiben volt az unokatesómmal, jól csinálja, nem? :)
Tegnapelőtt este 98 darab ruhát vasaltam, asszem ezzel megdöntöttem házi rekordomat. De most is itt vár egy kupac. :shock:

Annyira nehezen megy ez a x&°${xß& fogyókúra, hogy az szörnyű... :cry: :cry:
Változatlanul két nyomorult kilónál tartok. :(
Halálom, mikor megmarad valami kaja, ezért a ma reggelim is két palacsinta és egy kakaós csiga volt. Így enyhén szólva nem csoda. De amikor két napja tologatják a gyerekek, hogy nekik már nem kell, egyszerűen nincs szívem kidobni.
Az ebédre meg vacsorára már figyelek, azok (általában) klassz fogyókúrások is (vagy nem vacsorázom egyáltalán), de ez a maradék-dolog...
Mit lehet ilyenkor tenni?

Megyek vasalni vagy tornázni.

Még egy kép Petiről:
[img]http://www.baba
net.hu/tarsalgo/attachments/1203494473.5576.jpg[/img]

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A kép mégegyszer, bocsánat:
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, jó, hogy jöttél!! :wink:

Petike nagyon aranyos! Olyan nagy fiú már ö is, hihetetlen!

ÁBEL helyett ÁRON! :lol: :lol: én is mindig keverem! :lol:

Maradék téma ismerös, de én mostanában kemény vagyok és átpasszolom apának, vagy tényleg megy a kukába. Mondjuk mostanában mindig csak keveset fözök, így általában el is fogy.

Én most kb 5 kilónál tartok, de megint stagnál a súlyom! :twisted: Ezt úgy utálom!!
De most már teljesen meggyógyultam, így ma már megyek futni, ha apa hazajött.Remélem a mozgás megint beindítja!

Na pussz!

Többiek?

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Hú, Lányok, bocsi, hogy így eltűntem, de tényleg nem tudtam gép elé ülni.

Ma már Zsolti mondta, hogy üljek le, és netezzek :D Ő meg üldögél (pontosabban fekszik) Zsoltika mellett, amíg elalszik. Mármint Zsoltika. Végre...

Szirom,
nagyon sajnálom Miksát, sok-sok gyógypuszit küldök neki! Kipukkant a füle = genny folyt belőle? Az nagyon gáz :( Biztos nagyon fájt neki :(
Remélem, hamarosan jobban lesz!
Gyógytornához mit szólt Ede? :)
Tök jó volt Miksa jelmeze!

Ildi,
azta milyen lenge jelmez! :D De csini vagy nagyon benne!

Rita,
gyönyörűen áll Peti! Látom, büszke nagyon magára! :):):)

Motiot,
nagyon szép vigyori Áron :)
Én is keverem a fiúkat, de mivel a nevük nem ugyanazzal a betűvel kezdődik, ezért öööö-zni szoktam :D

Mira,
köszönjük kérdésed, teljesen meggyógyultunk :)
És Ti hgoy vagytok? Írj bővebben!

Velünk semmi különös. Ma szemészeten voltunk a gyerekekkel, mindkettőt megnézte a doktornéni, minden rendben velük :)

És panaszkodtam már sokszor, hogy Lacus nem növeszti a fogait, megállt 6-nál. Éééééés: újabb 3 bújt ki, de nem a sorrendben következő ám! Alul kellett volna a metszőknek jönni, de azoknak se híre, se hamva! Felül 2 rágó és egy szemfog (!) látszik.

Én is fogyózhatok :( Jó régóta nem mértem a súlyom, és nem is tornáztam, erre felugrott 3 kiló! Hát, nem örültem, amikor megláttam, bár sejtettem persze.

De igazán restellem, mert nagyon odafigyelek, bár ezt inkább múlt időben kéne írnom.

Viszont a vállam meghúzódott néhány hete, és nem is tudtam egyáltalán tornázni miatta, még a callanetics-et sem mertem végigcsinálni. Lassan javulgatott, most már egész jó, úgyhogy ismét hajrá torna!

Mennem kell, puszi!

pgaboka

jövök én is nemsokára, de tegnap meg Vácon voltunk ügyintézni, msot meg rohanok másügyben .....
puszi
vas

csocsi

Rita, a maradék kajákkal én is így vagyok ált.
De éppen ezért nem is szoktam magamnak külöm vacsit csinálni, éppen elég nekem, amit meghagynak :roll: :lol:
Mit akarsz?
2 kiló jó, az! Valahonnan el kell indulni, kettőből lesz majd 5, aztán 8, aztán így tovább....
Motiot, ugyanez a vélemény az 5 kilóról is!!!! :D :D :D
Gabi 3 kiló meg nem a világ!!!Én se az 58-as versenysúlyomnál vagyok éppen.
De nincs kedvem most diétázgatni.
Újabban súlyzókkal a lábamon tornázgatok esténként, meg ugrókötelezek.
Kép

Ezt 4 napja csinálom, és tök izomlázam van éppen a sejhajomban.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peti nagyon cukkerul mosolyog. :D
nem is tudom melyik gyerekedet látom benne :wink:
vas

Ildi, minden nagyrabecsülésem az esti tornák miatt!!

Nekem is ezt kéne, de zavar, hogy az uram előtt ugráljak, ráadásul úgy, hogy közben ott pompázik Béres Alexandra a képernyőn, ami enyhén szólva rossz színben tüntet fel engem. :)
A másik szobában meg ugye alszanak a gyerekek.

Lehetne még délelőtt, de akkor meg mikor végzem el azt a sokmindent, amit most nem sorolok fel...?

Amikor meg itthon vannak a gyerekek, nagyjából az a programom, hogy Peti után megyek, hogy 1.) ne nyeljen le semmit 2.) Ne tegyen más kárt sem magában 3.) a gyerekek se tegyenek kárt benne.
Egy órán át, amíg tornáznék NINCS meg a járókában.
(Arról nem is beszélek, hogy a többi gyerek sem hagyna...)

Más hogy csinálja?????

Megyek vasalni, pedig Peti alszik. De az uram jobban örül, ha estére eltűnik a kupac, mintha tornáztam volna... :D Éshát ez is számít! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, pü-t megkaptam, köszi :D

én este csinálom, de nem ugrándozom, csak lábsúlyzókkal a bokámon emelgetem a lábaimat százfelé :lol: :lol: :lol:

aztán kivonulok a konyhába ugrókötelezni, na akkor elkell onnan zavarnom mindnekit, mert pofáncsapom egyszer valamelyiket a kötéllel...
majd még írok, most mennem kell....... :D
vas

Hali!

Rita,
én vagy akkor tornázok, amikor Lacus ebéd után alszik, vagy este.
Ez utóbbi gyakoribb :) Zsoltika ugyanis nem mindig alszik, és ha ébren van, akkor nem hagy.

Este persze sokszor fáradt vagyok, meg késő van, vagy végre Zsoltival beszélgetnék, meg minden... De azért igyexem csinálgatni. Most minden másnap, callanetics vagy pilates. :):):)

Jajj de nyüszít ez a Lacus, néha olyan frekvenciát talál el, hogy hihetetlen...

Megyek is :)

pgaboka

Sziasztok!

Szirom, meggyógyúltatok?? Régen írtál!

Rita, ha ráveszem magam, hogy tornázzak akkor este, ha már Andris alszik. Akkor nem kell félbehagyni... :D Már én is kacsingatok a dvd-kel, de még csak itt áll a dolog.
Most iszonyatosan megfáztam, majd jövő héttől... :wink:

Ildi, te akkor ugrálsz amikor még ébren vannak a gyerkőcök? Hagynak?

Kéne vmi jó tanács, hogy mivel váltsam ki az egyik kávémat. Mostanában rengeteget iszom. Szerintetek??
mira80

Mira, én most váltottam ki a napi második kávémat zöld teára.
Én is már kettőt ittam, és szerintem sok volt.
Volt, hogy nem tudtam tőle aludni, fetrengtem az ágyban este.
Most csak egyet iszik(tegnap pl. el is felejtettem).
ma már túlvagyok rajta, és már benyomtam 2 nagy bögre z.teát :D
(aminek ugye tök jó hatásai is vannak) :D

Tornázást tegnap kihagytam, most készültem rá(bakker csipog a szárító, )
vas

Filterset veszel vagy füveset? Mert a füvesnek nagyon rossz íze van... Azt nem bírom meginni. :(
Ízesited, vagy csak natúr?
mira80

nem tudtam befejezni a mondatot:
siettem, nehogy felébressze a csipogás Natust, de már fennt volt :?

én se bírtam eddig meginni(régen még a gyümölcsteát se, csak a feketét, de arról leszoktattam magam, most meg áttérek a zöldre)
Ez amit most találtam angyon finom:TEEKANNE GREEN TEE WITH LEMON
Tök fini, simán lecsúszik 2 bögrével is :D

natus nagy hisztibe van, meg kell nyugtatnom

na, Olivér is álmába bőg =(tőlem jobbra az egyik nyöszög, balra a másik) :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Filteres, és bogyóval édesítem :D
vas

Mira, nem ugrálok, csak lábemelgetéseket végzek.... (állva, és fekve)
Kötelezni meg igen, akkor, amikor ébren vanank.

Itt van az apjuk velük este , nyúzzák, addig őt :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

ezt találtam a zöld teáról:

http://www.terebess.hu/szorolapok/zoldtea.html :D :D :D

(na, de jó, hogy több benne a koffein, mint a kávéban :shock: :shock: :shock: :shock:
most majd ettől nem tudok aludni :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok,

Rita, megkaptam a privit, köszi! :wink:
Torna: én délelött tornázom, ha Áron alszik és mindent elvégeztem, amit akartam. Ehhez viszont mikor ébren van, akkor mindig viszem magammal a pihiszékben, pl. fözni, meg miegymás, így ö is jól elvan, a munka is halad. Na persze játszunk is, nem csak ez megy. Aztán ha elaludt, akkor uccu neki, egy kis torna. Én általában Norbi apánk kommandójára szoktam ficánkolni, mert igaz, hogy nem túl szimpi, viszont rendesen megdolgoztat és ami a lényeg, hogy zsírégö járaton csinálja mindezt, ami ugye fontos, mert nem izmosodni akarok, hanem fogyni.
Naszóval délelött torna, aztán ha aptyuk hazajött, vagy esetleg még késöbb, mikor a gyerekek alszanak, akkor elmegyek futni úgy 40-50 percet.
Tegnap pl. délelött tornáztam norbira, este meg egy órát callanetics. Nagyon élveztem. Persze ez nem mindig van így, igyekszem minden másnap mozogni, tegnap extrém volt, nemtom miért. Ma is rajtam van a svung, ezért ma is megyek futni. :wink:
Na, ezt jól kimerítettem! :lol:

Ildi, a Teekanne tea tényleg nagyon fini! A zöld tea meg amúgy is szuper! Én is sokat teázok, föleg gyümiteákat mindenféle bogyó vagy cukor nélkül, mert úgyis nagyon finomak.
Kávé: én is rászoktam az utóbbi idöben, hogy reggel iszom, meg délután is egyet. Nekem nem sok, én alszom töle rendesen. :wink:

Na megyek, mert a legkisebbem méltatlankodik!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Mindenki eltűnt??? :shock: :shock: :shock:

Tudom, én is :D De vasárnap jöttünk haza Szentesről, és azóta alig bírom utolérni magam.

Persze most sem hagynak írni, Lacus már fel is kéredzkedett az ölembe... Este borzasztó sokáig húzza az elalvást, és néha totál zombi vagyok, mire kijövök a szobából, aztán már nincs erőm írni sem :(

De ma igyekszem jönni :)

pgaboka

Még egy szóra:

Rita, köszönöm szépen a privit, elolvastam és megértettem :)

pgaboka

Na, egy mozdulattal siekrült törölnöm a teljes írásomat (minek van fn billentyű ezen a billentyűzeten), de majd még pótolom. Most nem...

Rita!

Én nem kaptam pü-t. Bár lehet, hogy rám nem is tartozott...

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?