Csakegy,
üdv újra!!!!!!!! Hihetetlen,hogy Lilla is lassan 1 éves lesz!!!
Pilla,
ezt már nem hiszem el!!!!! Szegény Laja!!!!!!!!! Annyira sajnálom, tényleg nagyon megszenved ezekkel a puklikkal! De mi a franctól vannak???
A nővérekre meg tényleg sz@rni kell, de persze ezt könnyű mondani. Néha olyan bunkók tudnak lenni!
Sok-sok dudlicsökkentő pusza a kicsi lánynak!
ülés,
én sem ismerem ezeket az üléseket, én maradok az ismert márkáknál. Most egy Concordunk van, de a legközelebbi lehet, hgy nekünk is Recaro lesz, az nagyon komoly!!!! Az ára is, de az összesnek ebben a kategóriában (9-36kg).
Sajna az az igazság, hogy a legbiztonságosabb tényleg az isofix, mert ott nem lehet rosszul bekötni az ülést, és egy esetleges ütközésnél a karosszériával együtt lassul/mozog, ami a lehető legjobb védelmet nyújtja. A többinél ott a lehetőség a rossz bekötésre, ráadásul nem tudod teljesen olyan szorosra bekötni, hogy ne legyen egy kis mozgása, és ez egy ütközésnél már nem olyan szerencsés. De hát nem sok autóban van még isofix, legalábbis a régebbiekben (nekünk sem). Pedig anno csipogtam a férjemnek, hogy olyan autót vegyen, de nem hallgatott rám. Mondjuk az isofixes ülések sokkal drágábbak, mint a rendesek.
féltékenység,
hát nálunk ilyen nincs szerencsére, Marci csak rám néz, ha egy idegen baba van az ölemben, majd megy tovább. Ő is simán odamegy bárkihez egy kis haverkodásra. Ugye Pilla és Verna?
Lice,
nagyon szépek a gyerekeid!!!!!! De ezt már egyszer mintha megállapítottuk volna!
A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni egymással, sajnos tényleg hozzá kell ehhez is edződni. Ez a szocializáció elengedhetetlen része, hiszen soha nem lesz olyan, hogy valakit mindenki szeret, sőt. Csak hát nagyon rossz nézni, ha a mi gyerekünk szenved ettől.
Piroska,
mi van Didrivel???????????????????????????
Andi,
a Lányaid élőben is ugyanolyan gyönyörűek, mint a képeken!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, ma mi történt! Marci jól belekapott az orromba, erre mondtam neki, hogy ezt ne csinálja, mert fáj anyának, és elkezdtem úgy tenni, mintha sírnék. ÉS erre ő is rázendített, alig bírtam megvigasztalni! Hát nem édes? De mostmár vigyáznom kell, mit csinálok!
És voltam ma genetikai Uh-on, szerencsére minden ok, tarkóredő gyönyörű, de a babamozi elmaradt, összesen 3 percet sikerült rögzíteni, mert Őnagysága elbújt a méhlepény mögé!!! Onnan kukucskált ki, de csak a feje búbját mutatta! Így sajna nem láttuk, mi van a lábak között, pedig nagyon kíváncsi lettem volna! Ilyenkor Marci már szélesre széttárt lábakkal mutogatta az ékességét!
Még a 2D-n sem látszott, mert szorosan kersztbe tette a lábiját. De főleg az zavar, hogy a fejecskéjét is csak néhány másodpercig mutatta.
Marcinak erről 40 percet videója van!!!
Legközelebb márc. 10-én megyek, remélem, akkor már bátrabb lesz Kiscsibe!