pandácska, ez a lány már most szívdöglesztő. Nagyon szép gyerek. Az összenövős dolog az tényleg hajmeresztő.
Átestetek a Gyerek, nem akartok még? kérdés őrületből a mindneki jobban tudja hogyan kell csinálni oldalra. Azért fontolóra vettem kell-e ez nekünk, de hm még mindig nem sikerült eltántorítani ami engem illet a gyerekvállalástól.
katata, én sem bírnám ki, én már most is megmondom ha valami nem teszik, olyan kedvesen, viccesen, de azért úgy hogy értsék.
sapé, mostanában nagyon heppi leveleket írsz ide, tele van mókás figurákkal. Örülök, hogy jól vagy. Rosszul emlékszem, hogy a tablettát nyár elején abbahagyhatod? Csak mert nem értem miért duplázod meg magadnál azt a 9-10 hónapot?
Kell esetleg közben hormonvizsgálatokat csináltatnod?
Most jut eszembe, lehet hogy a felmondási időd lejártával keverem.
domo, beszélt a férjecském a családtervező központtal, ami mellett ott van a Czeizel féle is (kicsit félreérthető az info amit az ember a neten összeguberál). A lényeg, hogy menni kellene kivizsgálásra, ill a Czeizelék csinálnak valamiféle genetikai vizsgálatot is ha jól értettem. Elég zavaros volt ahogy az uram előadta. Mivel nekem semmi kedvem újból orvoshoz járni, így én nem eröltetem. Ha ő elintézi megyek ha nem nem érdekel, nem hiszem hogy bármi újat tudnának mondani. Ha lesz valami fejlemény mesélek.
Mennétek ti is? Tanácstalan vagy ugye, hogy mi is legyen BMC vagy valami más? Nehéz okosnak lenni. Sajnálom, hogy nem jössz az akupunktúra csodatevő történetével, olyan jó lenne
tücsökbogár, ti hogy vagytok?
Szép hétvégét lányok!