Új privát üzeneted érkezett!

Pandus,
asszem én össze-vissza puszilgatán ezt a csajszit. Nem tudnám abbahagyni... 8)
Anyósod meg, hallod, itt vihorásztam magamban, mikor elolvastam. Honnan szed ilyen hülyeséget, hogy egy krémtől összenő?! :shock: Ügyes vagy, hogy megy neked ez az egyik füleden be, másikon ki. Nekem asszem nem menne, én tuti beszólnék már neki. :D

Boriska,
én is látom a vonalzódat!!!
katata
 
 


Sapé,
jó volt a síelés, más hangulata van este, megvilágított pályán síelni. :D
katata
 
 


rég voltam, babákat még nem is láttam, így először is Panda, Jucmuc, Reni HATALMAS GRATULA! Csodaszép babák :lol:

Kata, és még most sem??? nem akartam elhinni.
én mindig azt hittem, hogy külföldön jobb fejek az orvosok, asszisztensek, de lehet, hogy itthon mégis jobb kezekben leszel :?

Mágnes, szavaztam :lol:

Ilona, mi a hír Czeizelről? felhívta a férjed?

Kicsiboris, szépek vagytok :lol:
domo
 
 

 
 

pandácska, ez a lány már most szívdöglesztő. Nagyon szép gyerek. Az összenövős dolog az tényleg hajmeresztő.
Átestetek a Gyerek, nem akartok még? kérdés őrületből a mindneki jobban tudja hogyan kell csinálni oldalra. Azért fontolóra vettem kell-e ez nekünk, de hm még mindig nem sikerült eltántorítani ami engem illet a gyerekvállalástól.

katata, én sem bírnám ki, én már most is megmondom ha valami nem teszik, olyan kedvesen, viccesen, de azért úgy hogy értsék.

sapé, mostanában nagyon heppi leveleket írsz ide, tele van mókás figurákkal. Örülök, hogy jól vagy. Rosszul emlékszem, hogy a tablettát nyár elején abbahagyhatod? Csak mert nem értem miért duplázod meg magadnál azt a 9-10 hónapot?
Kell esetleg közben hormonvizsgálatokat csináltatnod?
Most jut eszembe, lehet hogy a felmondási időd lejártával keverem. :roll:

domo, beszélt a férjecském a családtervező központtal, ami mellett ott van a Czeizel féle is (kicsit félreérthető az info amit az ember a neten összeguberál). A lényeg, hogy menni kellene kivizsgálásra, ill a Czeizelék csinálnak valamiféle genetikai vizsgálatot is ha jól értettem. Elég zavaros volt ahogy az uram előadta. Mivel nekem semmi kedvem újból orvoshoz járni, így én nem eröltetem. Ha ő elintézi megyek ha nem nem érdekel, nem hiszem hogy bármi újat tudnának mondani. Ha lesz valami fejlemény mesélek.
Mennétek ti is? Tanácstalan vagy ugye, hogy mi is legyen BMC vagy valami más? Nehéz okosnak lenni. Sajnálom, hogy nem jössz az akupunktúra csodatevő történetével, olyan jó lenne :wink:

tücsökbogár, ti hogy vagytok?

Szép hétvégét lányok!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Boris és Panda!
Nagyon szépek a lányok! Anyósok sokszor tudnak hajmeresztő dolgokat csinálni.... én kikapcsoltam a telefonom, vagy azt mondtam le voltam halkítva és nem vettem észre. Így egy idő múlva a fiúkat hívták és annak, már nem mondtak okosságokat. Aztán abba is maradt, mert látták süket fülekre találnak. Azt mondtam egyszer, hogy mindenkit meghallgatok, de én vagyok az anyja és csinálom, ahogy nekünk jó.
Szóval Panda kitartás. Első unoka? Lehet azért ilyen aggódó. mi 3 an vagyunk tesók és az én anyukám is néha csinál olyat a Dáviddal, hogy csak nézek ki a fejemből, hogy is nevelt fel 3at :shock: szerintem nagymamakorukra felejtik.... pedig az én anyám is most lesz csak 50 éves.

Ilona!
Azért, tessék kicsit lelkesedni.... :wink: lehet, hogy tényleg tudna segíteni Czeizel bácsi. Lehet, hogy nem is csinálna végig mindent, hanem csak 1-2 dolgot. Remélem férjecskéd elvisz! :)

Sapé!
Nagyon jól eszik Dávid és mindent, hisz ez most nagyon tetszik neki. Van ami fogja a hasikáját, de jól viseli. Olyankor kap egy kis barackot és lazul a dolog.
Rossz amikor babások vesznek körül, de tudod ezt csak azért veszed észre, mert szeretnétek és most még nem vagy az. Gondolom Ágota előtt is volt ilyem. Türelem, lesz tesó!

Gyöngyi!
Köszike!!! Te is rakjál fel képet Annáról, mert már rég láttuk. Hogy vagytok? Ti szeretnétek tesót? Mi igen, de nekem még le kell varázsolnom a + kilókat. Év vége fele gondolkodunk benne és jó lenne, ha úgy születne, mint Dávid.... nem kéne ruhacsere
:lol: ja és azt is szeretném ha fiú lenne.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odry,
Igen első unoka. Sajnos itt nem aggódásról van szó hosszú történet lenne hogy milyen kapcsolat is van közöttünk, és nem is fórumra való, de őszintén szólva még az ellenségemnek se kívánnék ilyen embert az életébe.
Vendég
 


odry, a tanácsod nagyon jó, csak az a gond, hogy anyós iszonyú erőszakos és mellette meg nem veszi észre magát, ha én azt tenném amit te tettél akkor már nem beszélnénk, 'öri-hari lenne..
nagyon nehéz..
Dávid már 6 hónapos...atya ég!!!
odry ha van egy kis időd leírnád, hogy hogyan kell kezdeni majd az átszoktatást a kajcira és miket lehet adni először? köszi!!

pandi, akkor mi egy cipőben járunk. anyósom amióta ismer folyamatosan csesztet olyan trükkösen.. és közben próbál azért változni kedveskedni ... már gondoltam rá, hogy kikapcsoljuk napközben a telefont vagy összeveszek vele, akkor megúszom...
és tök igazad van, most jöttem rá, hogy anyósom sem aggódásból teszi, hanem megint talált rajtam fogást, így bűntetlenül előadhatja magát hiszen ő már tapasztalt anya...
nálatok is ilyen a viszony?

Kép
kicsiboris
 
 


Ilona, persze egyfolytában azon jár a fejem, hogy mit kellene csinálni... Amíg benne voltam az inszemekbe, csak hajtottam, hogy eljussak a lombikig. De kikerültem belőle, és azóta semmi kedvem újra belekezdeni. Teljesen megértelek téged is!
az akupunktúrát egy hónapja abbahagytam, de jövő héttől adok még neki egy esélyt :? a doki szerint az utolsó alkalommal már nagyon jól működött a méhem, én nem hittem neki,de a mensim megváltozott, és ez lehet, hogy ennek köszönhető...
domo
 
 


Sziasztok!

Panda!
Értem.... és sajnálom. Hála az én anyósomék 40 km.-re odébb laknak, de egyébként sem mondhatok rájuk rosszat, mert az van amit mi mondunk és ez így is normális. Kár, hogy ezt nem mindenki gondolja így. Idővel hátha javul a dolog, ha nem is másért, legalább Dóra miatt.

Boris!
Na majd látod, hogy telik az idő. Nekem is a 6 hónap telegetett, de mióta betöltötte, olyan mintha gyorsabban mennének a napok.
Etetéssel kapcsolatosan én jó sokmindenkítől érdeklődtem és a követekzőt alkalmaztam. %hónapos és 2 hetes volt a Dávid, mikor elkezdtem adni neki a gyümölcslét. Reggel ébredt és az átöltözés és a tisztába tevés útán szopizik és aztán csak délben eszi. Közte 9.30 fele kap gyümilét. Ezt 2 hétig csináltam és aztán adtam neki gyümölcspépet is. Majd mikor betöltötte a 6 hónapot elkezdtük a déli szopizás előtt adni a zöldséges bébiételeket. Kb 1/3 ot,vagy az első 2-3 napban kevesebbet. Én mindig Hippis bébiételt adtam az első 1-2 alkalommal, de a Kescskemétit fogyasszuk többnyire, mindkettőt a Hippisek gyártják, csak azok tuti bio termékekből készülnek. Én nem főzők neki külön, mert 1-2 szemért kár, na meg most épp semmi sem friss és üde, kívéve a sütőtőkőt. Szeretném ha a saját izvilágunkat szokná meg, így ha eljön az ideje, veszek ki a levesből és török neki külön össze. A barátném külön főzött neki és iszonyatossa válogat a lánya. Szóval egye azt amit mi, majd.
Szeretem szoptatni és kell is a babának-anyának, de ennek is meg van az előnye és ha 1 éves koráig megtudom tartani az estit és esetleg a reggeli szopizást, akkor az már jó, nekem. Persze van olyan anyukám akinek a babája már 7 hónaposan nem akart szopizni, mert meg izlelte a kajákat és az jobban tetszett. Na az én fiam biztosan nem ilyen, meg csak pasi :lol: Én most 3 hétig csinálom, hogy délig fél üveg enni való, majd szopizás és utánna egész üveg kaja és víz, majd bevezetjük a délutánra is a gyümölcslét, majd gyümölcsöt.

Domo!
Az akupunktúráról én is sok jót hallodtam és állítólag cvsodákra képes. Ne hagyd abba!

Jó éjt! Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Boris!
Javítás: % = 5 hónapos :lol:

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok Lányok!


Bocsi,hogy így eltűntem....

Pandácska !
Gyönyörű a kislányod!!

Boris!

A te kislányod is gyönyörű :lol:


Jucmuc!
Gyönyörű a legény!!!! :lol:


Magamról!
Mindketten jól vagyunk!
Tegnap Jöttünk haza a baba besárgult,és bent kellett maradni a kórházba.De már minden rendben van :lol:
A szópi rendszeresség még nállam kialkulóban van
:roll: Van tejem rendesen :lol:
Egy rövidke szülés ízelítő
Február 11-én mentem aminoszkópiára,már gondoltam hogy na a bébi még mindig várat magára.Megcsinálták a viszgálatot,és a doki mondta,hogy zavaros a magzatvíz,és azonnal menjek fel a szülőszobára ,mert Bő kétújnyira nyitva vagyok.Felmetem és megkaptam a szokásos előkészítést.A férjem nem volt bent,de utólag nagyon bánta.A nagynéném aki orvos ő volt ott velem.
10-45perckor burkot repesztettek és megkezdőttek az igazi fájások.A szülésznő nagyon bunkó volt,egy parazita :twisted:
Kérdezem tőle,hogy mennyi van még hátra kb...-Erre Ő !Majd ha úgy fogok ordítani mint az a nő akkor fogok szülni.A doki nagyon rendes volt.Nem volt fogadott dokim,de szerintem az se lett volna jobb.17óra 10perckor kibújt a kislányunk a harmadik tolásra.
A doki megdícsért,hogy nagyon ügyes vagyok,le a kalppal előttem.
Én már szülés után 2órával ettem,és telefonáltam a rokonoknak,hogy megszültem.Mindenki ki volt akadva rajtam.
HáT ennyi röviden !Majd rakok fel fotót!!!
m. reni
 
 


Panda!
Dóra gyönyörű baba!
Anyós ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni, mert én mázlista vagyok, olyan az anyósom, mint a második anyukám, imádom.

Reni, kár azért a parazita szülésznőért, de azért így is hatalmas élmény lehetett, amikor végre megszületett Antónia.

Ilonka, én azt is megértem, ha eleged van az orvoshoz járásból, de lehet, hogy egy idő múlva más hangulattal ébredsz majd és mégiscsak adsz egy esélyt Czeizeléknek is. (a férfiak nem nagyon szoktak erőszakoskodni, ha orvoshoz menetelről van szó).
Nálunk semmi változás, várom hogy cammogjanak lassacskán a napok és végre május legyen. Persze majd májusban fog érni a következő csalódás, mert most úgy várom mint a messiást, aztán majd szépen felébredek, hogy hoppá május lett, de attól én még nem várok babát.......
Most felírattam a háziorvosommal a gynevac-ot. Nem tudom, hogy használni fog-e bármit is, de ártani biztosan nem fog.

Kata!
Én azért irigykedek egy kicsit az éjszakai sielés miatt.
tücsökbogár
 
 


Ilonka Drága,
nem szabad feladni! És én nagyon becsülöm a férjedet, hogy próbálkozik, utána jár a dolgoknak, intézkedik. Nagyon kevés pasi lép még egyet is, nem hogy kettőt! :wink: 8)
Nekem is baromira elegem van már a dokikból, de olyankor eszembe jut, hogy nem szabad feladni, küzdeni kell, menni,hajtani és akkor nekünk is lesz babánk, hiszen ráadásul még problémát sem találtak.
Kérlek, barátkozz meg a gondolattal és vértezd fel magad a következő csatára!!! 8) Mondom én ezt az 5 sikertelen beültetésem után és a mai újabb vizsgálat és a jövő heti Kaáli konzultáció előtt. Látod, én sem adom fel, pedig a dokik szerint már csont meddő vagyok. :roll: De én ebbe nem fogok belenyugodni!!! Még nem!!!
katata
 
 


Reni,
hát tényleg bánhatja a párod, hogy nem volt bent, de majd a másodikat ,már nem fogja kihagyni! :wink:
Örülök, hogy ilyen jól viselted a szülést!! Biztos fantasztikus élmény lehetett, még úgy ís, hogy a szülésznő ilyen goromba volt.
Nagyon várom a fotókat!!!

Zel,
mi újság veled??? Mikor kezditek???
katata
 
 


Kép
katata
 
 


Valamit elrontottam,alig látszik. Teszek jobbat.

Kép
katata
 
 


Kata,
Dóra 3-án született, kijavítanád? Köszönöm!

Reni,
Egész gyors szülésed volt, ügyesek voltatok :wink: Szülésznő meg... :evil: Én is azonnal telefonáltam, amint megcsinálták a varrást. Még zuhanyozni is akartam, de nem engedték hogy felálljak. Szülésznő mondta is, hogy nagyon virgonc vagyok :D Képeteket kérünk!!!

Tücsök,
Köszönjük :wink: Mi is kipróbáltuk a gynevacot, igazad van ártani nem árt, és hátha használ :wink:

Boris,
Hát ilyesmi a viszonyunk, vagy még rosszabb :? mindig irigyeltem a párom, hogy ő olyan jól kijön anyuval, mintha a fia lenne. Jó mondjuk anyukámmal nem nehéz kijönni, mert egy tündér :wink:
Vendég
 


Pandus,
javítottam.
A gynevac az hány szuri? és hogyan kell??
Te mikor kaptad? A lombik előtt?
katata
 
 


Kata,
Igen márciusban kaptuk a párommal együtt, és májusban volt a lombik. 5 szuri, a popsiba szúrják, sokan azt mondják hogy semmit nem ér, de mi azért ezt is kipróbáltuk hátha... 10 naponta kell beadatni, és az a legjobb ha a párod is megcsinálja a kezelést. www.gynevac.hu
Vendég
 


Köszi Pandácska! A párom tuti nem adatja be és nem a szurik miatt... :roll: Én meg még nem is tudom. Majd megkérdezem a Kaális dokit,ő mit gondol.
katata
 
 


Kata,
A Kaáliban nem támogatják :wink:
Vendég
 


Kata,
szerintem se a Kaáliban kérdezz rá. Tapolcán nekem sem ajánlották, mert szerintük semmi nem igazolja, hogy a teherbeesésre bármilyen hatása lenne. Az orvosok általában a saját maguk által alkalmazott gyógyszerekben hisznek. A férjemmel én sem adattatom be, mi úgyis donorosok vagyunk és neki aztán nagyon orvos-fóbiája van. Inkább otthon szenved 39 fokos lázzal is, de dokit nem akar látni. Persze velem mindig bejött Tapolcán a vizsgálatokra - ezért úgy imádom! :wink:

Ja, és köszi a táblácskát, nagyon ügyi vagy! Néha olyan jó látni, hogy csak 30 éves vagyok, pedig már 32.
tücsökbogár
 
 


Kata,
szerintem se a Kaáliban kérdezz rá. Tapolcán nekem sem ajánlották, mert szerintük semmi nem igazolja, hogy a teherbeesésre bármilyen hatása lenne. Az orvosok általában a saját maguk által alkalmazott gyógyszerekben hisznek. A férjemmel én sem adattatom be, mi úgyis donorosok vagyunk és neki aztán nagyon orvos-fóbiája van. Inkább otthon szenved 39 fokos lázzal is, de dokit nem akar látni. Persze velem mindig bejött Tapolcán a vizsgálatokra - ezért úgy imádom! :wink:

Ja, és köszi a táblácskát, nagyon ügyi vagy! Néha olyan jó látni, hogy csak 30 éves vagyok, pedig már 32.
tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, ha sikerül elolvasom, ezt a gynevac dolgot, érdekel mire vállalkoztatok ezzel. Ki tudja mindenkinek más a csodaszer!
Tuti, hogy májusban abbhagyhatod a gyógyszert?

lányok, aranyosak vagytok, engem is meglep hogy a férjem intézkedik. Meglátjuk mire jut :? :wink:

reni, szenzációsak vagytok! Ez vol az álomszülés, már a kedves eü-i alkalmazott leszámítva. De kár, hogy édesapa nem tudott ott lenni. Nagyon hiányzott mellőled?

katata, te bátorítgatsz engem, menten elsüllyedek szégyenemben :roll: . Becsüllek a kitartásodét, és az elszántságért!

odry, jó lenne megjegyezni ezeket az etetési tanácsokat, hogy majd amikor kell menjen mint a karikacsapás.

domo, húúúúha akkor tán mégis van értelme a szurkálásnak, de jó!
Akkor csak menni kell szépen, hátha elfelejtheted a BMC-t.

kicsiboris, sajnálom az anyós sztorit, párod nem tud ebben segíteni.
bbilona
 
 


Pandus, Tücsi,
fura ez a Kaáli, mert olyan statisztikát láttam, igaz a gyártó saját oldalán a neten, hogy 50 %-ban segít a babásodásban ez a gynevac. Idecsatolom:
Kép

Na mindegy, nem tudom. :roll:
katata
 
 


reni, helló újra itt köztünk
pusszancs a babunak is!! hát igen, a szülésznőt vagy jól fogja ki az ember vagy nem..én fogadtam (fizettem), hogy tuti csak velem foglalkozzon, nagyon-nagyon aranyos volt. majd hamarosan jön is ki hozzánk babanézőbe! neked sok-sok örömteli napot kívánok és mesélj sokat, hogy telnek a napok így anyukaként :P

odry, de jó neked, hogy már a babáddal 'túl vagytok ezen a korai szakaszon, kicsit nehezen viseljük az éjszakai felkelést...és nagyon köszönöm amit írtál, ezek az infók nagyon jók nekem :lol: :lol: puszi Dávid buksijára!

kata, köszi a táblát!!! javítanád a koromat? köszi, 36 vagyok... :twisted: és minimum 38 leszek amikor jön a második lurkó hihihihóóóóóóóóóóóóó :shock: a gynevac-ról én is jókat hallottam :arrow: kíváncsi leszek majd a konzultációra.......26-án..

ilonka, nem semmi a kedvesed,ez nagyon klassz, hogy így szervezkedik, biztosan tuti jó apuka lesz :lol:

tücsi :!: :!: meg ne halljam hogy a május nem ad babát neked!!!
én is már amikor majdnem lemondtam róla akkor sikerült, na csak vidáman jön a tavasz az újabb babókáink ebben a topikban :!:

Kép
kicsiboris
 
 


Ilona!
Fene se tudja, hogy tényleg abbahagyhatom-e. Én novemberben is azt hittem, hogy abbahagyhatom, aztán tessék......
Arra is gondoltam, hogy ha máshogy nem, hát saját felelősségre fogom abbahagyni, mert ugyebár a napjaim ketyegnek és nem leszek fiatalabb én sem ezektől az elpuskázott fél évektől. De igyekszem türelmes lenni és a májust kivárom. (na jó, bevallom, hogy április utolsó napjaiban fogok visszamenni a dokihoz)
tücsökbogár
 
 


sapé, drága! hát sok-sok erőt kívánok neked!!!
anyóssal próbálok nem foglalkozni, de nehéz...szerinte vagy teáztatni kell vagy babavízzel itatni a borkát, én meg ellenzem és mágnes és gyöngyike is ezt írta...szóval anyós nyomatja a hülyeségeit és erőszakos marhára...

Kép
kicsiboris
 
 


Kata!
Hát azért ez a statisztika kicsit túlságosan rózsásnak tűnik. Gondolom évente ennél sokkal több ember adatja be magának a vakcinát, de a statisztika csak azoknak az adatait tartalmazza, akik visszajelzést adnak az eredményről. És ugyebár nem azok szoktak visszajelzést adni akiknek nem sikerül. Lehet, hogy egy kicsit kifordított a logikám, de ha ez ennyire jó lenne akkor sokkal kevesebben küzdenének a babákért.
Persze mindemellett remélem, hogy én a sikeresek között leszek majd - megígérem, hogy akkor én is fogok visszajelzést küldeni.
tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, nagyon nehéz lehet ennyit várni. Utálatos dolog tudom, de azért vigyázz magadra te lány nagyon a trombózis nem vicc! Remélem ez a gyógyszeradag célra vezet nálad és tényleg abbhagyhatod orvosi felelősséggel!
bbilona
 
 


ilonkám,hát nehéz ügy ez így családon belül, de a mai nappal elhatároztam, hogy vagy bólogatok az okosságokra vagy meg sem hallgatom, megmondom, hogy bízzák rám a dolgokat, de nem?? végül is a mi babánk ezért senki se szóljon bele.

neked meg nagyon szorítok!!

Kép
kicsiboris
 
 


Boris!
Egyetértek Veled és nagyon szorítok, hogy idővel tudomásul vegyék, hogy a saját gyerekedet úgy rontod el, ahogy akarod. Persze csak szerintük rontod el, szerintem nagyon jó anyuka vagy!
tücsökbogár
 
 


Ilona!
Igazából én azért nem értem ezt a töketlenkedést itt a gyógyszeremmel, mert azt megmondták előre, hogy hormonkezelés illetve terhesség mellé mindenképpen böknöm kell magamba a heparint, szóval ha ígyis úgyis alvadásgátolva leszek, akkor szerintem teljesen felesleges ez a várakozás - de persze ezt csak én gondolom így, a doki nem.
tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, akkor most hogy? Hogy akkor is amikor hormonkezelést kapsz? Lehet, hogy akkor már kevesebbet, csak a biztonság kedvéért nehogy újra kialakuljon, nem lehet? Miért nem tudják ezt neked érthetően elmagyarázni, tisztára fel vagyok háborodva. Biztosan nem vársz feleslegesen, de gondolom jó lenne tisztában lenni a részletekkel.
De figyelj már csak 2 hónap, hiszen mindjárt március, aztán április és.. :wink: Addig védekeznetek kel?
bbilona
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy írok, csak láttam, hogy a Gynevacról van szó. Én is beadattam, és szerencsére, ahogyan írták is a honlapjukon, az 5. szuri utáni 8. héten már a pocimban volt a baba. Egyébként nem csak nekem sikerült, a Gynevac topicban sok lány leírta, hogy sikerült a baba nekik is.
Mellesleg igazán a gombásodás ill. (visszatérő) fertőzések megelőzésére hasznos, és pl. méhszájseb hatékony ellenszere. Nekem már fagyasztani akarta a doki a sebet, amikor beadattan a szurit, s láss csodát, a köv. vizsgálatkor már híre sem volt a sebnek, sőt, azóta sem újult ki!!! :)

Üdv és drukk mindenkinek!

athiz
athiz
 
 


Lányok!
Ez a GYnevac engem is érdekelni kezd... Azt sem tudom mi fán terem, de utánajárok, pláne,ha ,ahogy athiz írta, jó fertőzések ellen is!
Az ominózus esetünknek köszönhetően, én gyakorlatilag szülés óta fertőzésekkel küszködöm, most volt az első olyan hét amikor úgy néz ki, elmúlt... :oops:

Nálunk nem Anyós a beleszólós, hanem az én Nagyszüleim, vagyis a dédik!!! Legutóbbi megnyilvánulásuk: Miért adok uzsira banán, miért nem süteményt??? Erre én: mert vitamint egyen a gyerek, ne édességet. Nagyik: A banán is édesség!!! Én: nem, az csak édes, és egészséges ! Ők: A sütemény is tele van vitaminnal ! Na itt adtam fel!!! Ilyenkor közlöm velük, hogy én vagyok az Anyja, én tudom mi jó neki.
Azon vannak kiakadva, hogy nem kap a gyerek édességet, nem sóztam sokáig, és nem cukrozok..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tücsi,
hát nekem is nagggyon gyanús ez a statisztika... :roll:
Szerintem kérdezz rá még egyszer erre a dologra, nehogy hiába várjátok itt a hosszú hónapokat. Bár azért nem hiszem,hogy nem tudja mit csinál a doki, de az is lehet, hogy túlzásba viszi az óvatosságot.

Athiz,
és a Gynevac előtt mivel próbálkoztatok? Inszem? Lombik is volt előtte?
katata
 
 


Kata, Ilona!
Nincs mit kérdeznem már, mindent megkérdeztem, csak nem tudtak meggyőzni. Hormonkezelés mellé mindenképpen kell, mert az hajlamosít trombózisra és ugyebár hajlamom azért van. Teljesen egyetértek Katával abban, hogy túlzásba viszi a dokim az óvatosságot. De azért a májust kivárom ám.

Hú Kata, én nem is értem, hogy tudsz ilyen sokáig ébren maradni. Én újabban mormota vagyok és legkésőbb fél tízkor már szunyálok.
tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Azért nagyon bízom benne, hogy április végén jó eredményeket kapsz végre!
Nekem is késő volt már tegnap este, ezért is nem írtam le mi volt a dokinál, mert ahhoz már nem volt erőm.
Szóval a dokim nagy ötlete, hogy pihenjünk 6 hónapot, ne gondoljunk a dologra. :? A második ötlete, hogy 3 babát tegyenek vissza egyszerre, bár ezt itt tiltja a törvény, de beszél a klinikával, hogy az esetemben lehet-e kivételt tenni. Na, részéről ennyi... :roll: Még annyit mondott, hogy konzultál a klinikai főorvossal és megkérdezi, hogy van-e valami más javaslatuk az én esetemre. Szóval zéró.... :?
Készhez kaptam a hormoneredményemet is. A prolactinom egy kicsit magasabb mint a felső érték. Jó az érték 3-25-ig és nekem 25.3 , amire azt mondta jó. Nem tudom, de ez a hormon az, ami megakadályozza a teherbeesést és mi van, ha ez a kis emelkedés elég hozzá :?: Vagy szerintetek ez tényleg nem kimagaslóan több??? Nem kell vele foglalkozni??
Majd kiváncsi vagyok mit mond a Kaális doki...
katata
 
 


Kata!
Hááát nekem ez nesze semmi, fogd meg jól-nak tűnik. Nem akarok rossz indulatú lenni - bár az előzményeidet tekintve az sem lenne furcsa - de nem lehet, hogy ez a doki csak attól tart, hogy más klinikához akarsz forduni és félti a pénzüket? Eddig vajon miért nem konzultált a főorvossal?????? Most akár már törvényt is sértene????
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit mondanak majd a Kaáliban. Remélem, hogy kicsit tényszerűbbek lesznek majd.
tücsökbogár
 
 


Katata, nem volt sem inszem, sem lombik, hála az égnek, Gynevac és 1,5 év után pikpakra ott volt a bébi, igaz, ez 8 hőmérőzős és mindentbevetős időszak után történt. :wink:

Lányok, a Gynevac nem tud gyereket gyártani, de elősegítheti, hogy legyen, mert hogy úgy mondjam, előkészíti a megfelelő táptalajt a megtermékenyített petesejtecskének.
Szóval akinek fertőzés, gombásodás, vagy csak "táptalaj" problémák miatt nem sikerült a baba (amit egyébként sok nő nem is tud, hogy van ilyen baja), annak Gynevacos szurizások után ez segít!
athiz
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy én is belekotyogok! :? De teljesen egyetértek Athizal!!

Én is nagyon sokat szenvedtem fertőzéssel. Egy évben 2-3-szor is kijött. Igen kemény formában. Amég kezelték addig volt jó és ahogy abbamaradt a kezelés mindig visszajött.

Ezekután a dokim azt mondta hogy Gynevac! Ennek már vagy 2 éve,és azóta nincs semmi ilyen jellegű problémám!!

Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom. :wink:
csipcsab
 
 


katata, az anyját most aztán sokkal előrébb vagytok! Nem jár nálatok valami kobold a kórházbamenetel előtti estéken és írja a homlokodra, hogy hülye? Már bocsánat, de ilyet hát komolyan mit gondol?
Hármasikres unokatesó is a 3-as beültetés ellen van, meg a BMC-ben a Konc doki is, ne hagyd magad ez nem véletlen. És mi lesz ha vártok 6 hónapot?

Már alig várom hogy hazagyere, és elmeséld a Káliban is így kezelnek-e.
Igaza van tücsökbogárnak csak attól fél, hogy csökken a bevétel. Tisztára fel vagyok háborodva! De úrinő nem káromkodik.

Jó hogy jöttetek lányok, hátha valakinek segít ez a gynevac!
bbilona
 
 


Kata!

Bocsi ismét,csak szoktalak Titeket is olvasni,és hát nem semmi a kálváriád. Sztem egy nagy pöcs az az orvos ott kinnt Neked.(bocsánat)
Szerintem a prolaktinodra itt a kaáliban fognak neked adni Bromocriptint ami majd helyreteszi!
Nagyon drukkolok!!!!! :wink:
csipcsab
 
 


Csipcsab!
:lol: :lol:
Hát én is nagyon bízom, hogy lesz valami változás otthon. Gondolhatod, 5 sikertelen beültetés után lehet, hogy a prolactin-om miatt szívok???? :twisted:
Dehogy zaklatsz egyébként!! Gyere máskor is!! Látom te már jól érzed magad egy babóval a pocidban! :wink: Inszem, lombik? Vagy spontán babó?
katata
 
 


Kata!

Spontán babó? Az meg hogy működik?? :shock: :lol:
Nekem is megvan a magam kis kálváriája. 3,5 évet vártunk a mi kis kincsünkre. Azért szerencse a szerencsétlenségben hogy nekem az első inszem sikerült,amit álmomban sem mertem volna gondolni.
Rendszertelen mensi,peteérés nuku,tüszőrepedés szintén. Amikor ezeket kezelték hogy na bizti ez a baj így se jött a bébi. Akkor laparos műtét ahol kiderült az endó. Pár hónapos szurikúra aztán ismét próbálkozás. Eredmény semmi. Közben gynevac,és a prolaktinom miatt Bromot kaptam. Szedtem június vagy júliustól. Aztán októberben inszem és láss csodát sikerült. Alig bírtam elhinni.

És szombat óta úgy néz ki hogy kislányunk lesz. :D Nagyon nehezen tudta a nőci megmondani 4d-n. Mert nem akarta nekünk megmutatni magát a kis huncut. De azért kivi vagyok a következő uh-n mit mondd a dokim a nemére.

Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak neked mondani itt pesten. szerintem tuti sikerrel jártok majd!! :wink:
csipcsab
 
 


Csipcsab,
na akkor neked sem volt egyszerű. De azért van olyan is ám! Barátnőm eldöntötte, hogy jöhet a második babó, ki is számította, hogy na most kell teherbe esnie, mert úgy jönnek ki a dolgok jól és terhes is lett. :roll:
Hát ez nekem sem megy sajnos... :roll:
Biztos édes kislányotok lesz!!
Neked mennyi volt a prolactinod? Kaális vagy?
katata
 
 


Szia Csipcsab és Athiz!

Üdv itt köztünk!
Csipcsab gratula a pocaklakóhoz!
Apának is beadattátok a szurit, vagy csak ti kaptátok?
tücsökbogár
 
 


Kata!

Én a Sote I-re jártam. Nem tudom menni volt a prolaktinom,mert nekem nem egyszerű volt ám ott a meddőségi dokim. Hogy is mondjam. :roll: Nem szarozott. :lol:
Mikor odakerültem hozzá,megnézte a papírjaimat elkönyvelte magába és oké. Aztán kérdezte van e vmi panaszom. Mondtam neki,hogy épphogy elmúlik a mensim már nagyon fáj a cicim,tiszta duzzadtak,érzékenyek. Tisztára mint a terheseknek. erre ő vérvétel nélkül a kezembe nyomta a bromo receptjét,hogy váltsam ki és szedjem. És hát neki lett igaza. :D

Tücsök!

a szurit csak én kaptam. szokták a férfiaknak is ,de az én dokim csak nekem javasolta. Én 5 héten keresztül heti 1-et kaptam és azóta tényleg nincs semmi bajom.
Köszi a gratut! :D
csipcsab
 
 


Nálunk sem kapta apuci a szurikat, merthát nem kedveli az efféle kínzásokat, és mivel így is használt, ezt a kis gyávaságot megbocsájtottam neki. :lol:

Nekem mázlim volt, mert mindkét babám nehezen jött össze, és pont elkezdtük az utánajárást, hogy mi lehet a bibi, s akkor a szervezetem gyorsan összekapta magát, és bebabásodott, így megúsztam a nagy macerát. Az első fiamra jó sokat vártam (több évet), a másokidra már csak 1,5-et, de az is épp elég is volt. Azért sikerült. Ráadásul nekem kétszarvú méhem van, amire a doki még anno beközölte, hogy ne is reménykedjek spontán terhességben, lombik. Aztán rá kb. egy hónapra zebrásat teszteltem, persze akkor meg azt mondta, nem valószínű, hogy nem vetélek el, szóval ne éljem bele magamat, és szó szerint ezt mondta!!! Jól letörtem, de csak egy pillanatra. Aztán úgy gondoltam, kuki a popsijába, csakazért is megmarad a babám, és végig kihordom, egészségben! Így is lett, a 40. hétre született egészségesen (bár volt egy 2 hetes kórházi lepényleválós malőr sajna).

Bocsi, hogy untatlak ezzel benneteket, csak azért írom, hogy rengeteg akadályba ütközik az ember, de ha valamit nagyon akar, azt elérheti, csak soha nem szabad feladni!
athiz
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?