Sziasztok!
Én is vagyok ám
Csak mostanság kicsit több a munkám és nem is történik velünk olyan sok izgalmas dolog. De olvasni olvasok mindent...
A kinti munkákkal lassan kész vagyunk, még egy kis bódét kellene összetákolnunk, mert a garázsban már nem férünk el. Nagy munka az őszre még az ültetés lesz. Remélem jól fog sikerülni, mert akkor tavasszal már a szép kertünkben, udvarunkon lehet talizni.
Voltunk a F1-en, ami nagyon szuper volt. Remek kis ülő-álló helyet találtunk magunknak. Az idő is jó volt és a futam is érdekes, úgyhogy remekül éreztük magunkat.
Minden kedves név- és születésnaposunknak szívből gratulálok! Péntektől már én is eggyel több leszek.
Azt hiszem Kriszta nem haragszik meg, ha írok pár szót róluk is.
(Mint egy pletykás szomszédasszony.
) Már az új otthonukban laknak, de azt hiszem net még nincs náluk. Nagyon jól érzik magukat. Kriszta most kezdte a fősulit Gyöngyösön. A gyerkőcök már jó nagyok és nagyon aranyosak.
Zoli
, majd gondolkodom, kinek lehet körülöttünk már nem használatos babakocsija. Remélem sikerül találni egy megfelelőt.
Kata
, a lányokról régen láthattunk már új fotókat. Ha vannak, lécci muti meg nekünk is! Én sajnos nem tudtam meghallgatni Dodót, mert nincs hangszóró a munkahelyi gépemen.
Ditta
, már a 29. héten jársz?? Gratulálok. Hogy rohan az idő. Használt babakocsit talán lehet venni a Bajcsy-Zsilinszkyn, a Szinvaparktól kicsit lejjebb, a Tiszai felé.
Gyöngyöske
, olvastam, hogy Neked már elkezdődött a suli. Nekem csak október elején fog. De most nem kéthetente pénteken, hanem minden pénteken lesz tanítás.
A lányoknak jobbulást kívánok és küldök sok gyógypuszit cupp-cupp-cupp-cupp-cupp-cupp-cupp
Marika
, Dorka irtó édes a képeken. Igazi nő. Szerintem még néhány év és belőle modell, Belőled pedig fotóművész lesz
Milyen az új otthonotokban lakni? Védőnénivel mizújs?
Panka
, Ti már nyaralni is voltatok a kis Benivel? Az ismerőseink meg még etetésre sem bízzák a 15 hónapost még a nagymamikra sem.
Sőt, mikor elmentem hozzájuk látogatóba, az anyuka nem mert elmenni wc-re. Nem tudom, hogy miért: nem akart engem a gyerekkel terhelni (hülyeség), vagy félt, hogy valami baja lesz a kissrácnak (hülyeség).
Hogy mennek a gyümik? A meggyet nem találta savanyúnak?
Anita
, szerintem is jó az új frizurád! Én is levágattam, bár nem ennyire drasztikusan mint Te. Bátor vagy!
Gyümik még mindig nem mennek? És ha gyümölcscentrifugán átengeded és a levével próbálkoznál?
Puszi Mindenkinek és kellemes napot!
Dodus