Sziasztok!
Fanni, a kismamis feledékenységnél csak egy lesz súlyosabb… amikor már ott lesznek a kicsik
(én már egynél sem mindig tudtam hol áll a fejem) és örülsz ha észben tartod ki mikor evett. Hogy milyen nap van már nem is lesz fontos (még szerencse, mert meghaladta néha az erőmet).
Sajnos én nem tudok menni a talira, mert elutazunk... de bizti ami bizti múlt héten hozzádörgölőztem egy barátném 23. hetes pocakjához.
Mondjuk én még variálhatok is, mert vagy 4 barátnőm pocakos. No majd mindegyikhez odasimulok kicsit. Ártani nem árthat, ugye?!
Nálunk a szurikat a férjecském tolja be a hasamba. Ő aztán nincs semmitől sem rosszul, pedig mennyivel kényelmesebb lenne, ha ők is átvállalhatnának pár injekciót.
Tücsök, Csinicsilla nektek is gyógyulást. Rajtam sem segít semmi sajna... már a napi 2 citromon és mindenen túl vagyok.
Alle, én már két hete lúgosító étrenden vagyok, nekem talán Pötyinél is ez segített, mert már a műtét előtt is és egészen a 8-9. hétig csináltam. A végén egészen megszokja az ember. Van kismillió receptem, aki kéri, írja meg PÜ-ben az emilcímét. Annyiból szigorúbb azért, mint a vega étrend, hogy a fehér liszt, édesség is nagyon savasít, én azokat is kihagytam. Egyetlen dolog, amiről nem tudok lemondani a reggeli tejeskávém.
Jön mellé a rengeteg víz és sok-sok gyümi. Rendesen megjavul az emésztés tőle, valahol olvastam, hogy akkor eszünk egészségesen, ha napi 2-3 kaksi van (bocsi). Ja és persze minden olyat kerülni kell, ami mesterséges (tartósítószeres, E betűs). Kemény...
Bögyörő, Tilli!
Köszönöm nektek is a bátorítást. Már én is annyi mindenen túl vagyok.
Aviván és Jónáson is... (mellesleg, Pötyi a Jónás napon jött össze, de ez egybeesett a peteérésemmel is). Jártam kineziológusnál, mert én tudom, hogy ez nálam lelki eredetű (ez most hosszú lenne, de lényeg, hogy a szüleimmel, gyerekkorommal kapcsolatos). Járok még mindig pszichológushoz, aki egy nagyon kedves ismerősöm és segít feloldani a múlt félelmeit. Csakhogy hiszek benne, hogy senki nem tud segíteni rajtunk, ha magunkat nem tudjuk segíteni. Ezért gondoltam az agykontrollra.
Lois! Sajnos MINDENT tudok az endoról.
Tudom, hogy mi okozza, és hogy elég egy mensi hozzá. Nekem anno azért nem kellett utókezelés, mert bár iszonyat fájdalmaim voltak, de csak néhány csomó volt bent, az is a vezetékeken, a petefészken és egy a végbélnél (ez a legszívósabb, ez az a fajta, ami tutti visszanő). De a dokinak mindent sikerült kiszednie, ezért mondta, hogy azonnal babásodhatok (dilisnek is gondoltam, nem hittem a spontánban). Lényeg, hogy adott 3 hónapot, ha nem jön össze, irány a lombik. Hát bejött neki. Most is így lesz. REMÉLEM.
Hát igen, simán láthattál múlt hétfőn. Én nem is próbálok emlékezni ki lehettél, mert se jobbra, se balra nem néztem annyira rohantunk. Akkor volt az ET?
A táblázatban valóban Krizsás betegek vannak többségben, de egy csomó új van itt, akik mind KP-hez kerültek, így ezért volt az illúzió, hogy mindenki nála kopogtat.
Egyébként pedig ha már a dokiknál tartunk ezt egy kicsit nehezményeztem KP-nál, hogy nem vette komolyan az endom.
Mikor odamentem júliusban már mondtam neki, hogy vissza fog jönni, segítsen. Mire az volt a válasz, hogy:” NA nem jön az olyan hamar vissza, csak úgy.” Most álltam volna le vitatkozni egy orvossal (megint????).
NA jó bő lére eresztettem, de csak ilyenkor tudok jönni, amikor a csajóca csendes pihenőzik. Estére már összefolynak a szemeim előtt a betűk.
Pusz mindenkinek!
MINDJÁRT MÁRCIUS!!! Jön a TAVASZ!!!
Barti