Bencuri: Én 5-re mentem, de 6 volt mire bejutottam, mert volt egy szülés és ő volt ügyeletben és a dokija nem ért oda a csajszinak. Sajna Olivér is velem volt és a végére már majdnem szétszedte az egész várót.
Én régóta járok hozzá és nagyon meg vagyok vele elégedve. Vele nem lesznek ilyen gondjaid, mint korábban. Tök jó lenne, ha taliznánk szüléskor a kórházban.
Wera: az aloe vera állítólag hamar és nyomnélkül begyógyítja. Egy darabot le kell belőle vágni meghámozni és rátenni a sebre (égésre) és átkötni. Egész nap, vagy éjszaka rajta lehet és utánna esetleg, ha kell cserélni!
Patr.: az ikeában kinéztem a legolcsobbat, az is nagyon jó. Csak sajna most még nem tudjuk megvenni, mert igen nagy kakiban vagyunk,ebben a hónapban. Minden összejött. Majd, ha les időm megírom, mert a párom már tűkön ül, hogy idejöhessen ügyeket intézni. Nagyon köszi az infót!!!!
Heni: örülök, hogy minden rendben és kitartás az edzésekhez! Irigyellek a kangó miatt, már én is ki akartam próbálni, de nem jutottam még el olyan helyre ahol van.
Ez nem az a főnök aki olyan bunkó volt a koléganőddel ugye?
Jobbulást kívánok Dominak!!! Olivér is kezd jobban lenni, de csak csütörtökön megy bölcsibe.
Képzeljétek Olivér kezd nagyon kezelhetettlen lenni, már nem tudom mit lehetne csinálni, hogy szótfogadjon és ne verekedjen, meg akaratoskodjon állandóan. Teljesen kivagyok!
Andi párja is fiút akart és most barátkozik a gondolattal, hogy LÁNYA LESZ!
Ugye Andi?