Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hétvégén nem jutottam gépközelebe! :( De ahogy visszaolvasom Andiról még mindig nem tud senki semmit!? Szorítok Andi!
Nagyon sokat írtatok, hétvégén így mirre végigolvasom, nem igazán emlékszem mindenre :oops: :oops:
Titanilla még péntek írtad, hogy te is aznap voltál Tóth dokinál mint én ! Tök jó ! Hánykor voltál, én 3-kor! Idáig csak jót tudok róla mondani, mi először a mostani terhességemmel a Jánosba kezdtünk el járni, de hát....!! Magas volt a cukrom és ha nem kérdezünk rá a dokinál akkor meg se nézi a leletet, csak már az első alkalommal közölte, hogy ő csak magánrendelésen vállal terhesgondozást :shock: Tehát mindig sikerült Tóth előtt beválasztanom! Bencével az Istvános dokim, 7,5 hónapos teherhesen közölte, hogy angliába elvállalt egy állást ! :x :x
Majdnem egyidőbe vagyunk kiírva, Roland Neked betartott a kírás dátumát?

Jobbulást, mindenkinek aki betegeskedik!
A gyerköcöknek is jobbulást! (Dani, és Roli)
bencuri

Sziasztok!

Megjöttünk a gyerekorvostól. Szerencsére behívott egyből (ezért is mentem át nemrég hozzá), a többiek (romák) úgy néztek rám mint a véres rongyra. Mindegy.
Nincs egyenlőre komoly baja Rolinak. Kapott antibiotikumot, de egy nap csak egyszer kell adni neki. Orrcsepp, orrspray, Fenistil csepp. Nagyon rendes volt a doki. Azt mondta, ha nem javul ne vigyem vissza, még én is elkapok valamit, hanem telefonáljak és kijön házhoz. Ha így lesz, adok neki egy kis moneyt, már így is olyan kínos, hogy mindig előre vesz és még nem adtam semmit. Másrészt viszont hozzá tartozok, szóval nem is tudom. Ha most elkezdek adni, akkor viszont máskor is kell. Ez olyan nehéz. Na de remélem nem kell kijönnie és akkor nem is adok.

Kisfóka! Jó hogy jelentkeztél és minden ok. Szép a babakocsi. Én is vettem bodykat a Tescoban, csak én Rolinak.

Remélem Dani is jobban lesz, ha megkapja a megfelelő gyógyikat!

Titi! Köszi a homeos ötleteket. Én még soha nem adtam neki ilyesmit, de majd utánanézek.

Kép
szly27

Szly! Akkor jó ha semmi komoly, gyógyuljon meg hamar Roli! A mi dokink 6 hónapos korig kijárt házhoz és ha akartuk adni neki pénzt nem fogadta el csak 1*! Ez is ritka! Imádja a gyerekeket látszik rajta!
bencuri

Halihó!

Szépen gyűlnek a tel. számok, aki még nem küldte el, azét várom, akár később is! :wink:
Ha teljes a lista, szétküldöm nektek, úgyhogy aki esetleg NEM szeretnék hogy az övé körbemenjen priviben, az szóljon!!

Én is néztem Andit iwiw-en már tegnap is, de sajna tel. nincs rajta. :( Azért remélem hamarosan előkerül!

Hahhh, képzeljétek, elvágtam a kezem (kisujj), immáron harmadszor pár hónapon belül ugyanazzal a technikával: mosogatóban nagykés, éllel fölfelé én meg súrolom a vágódeszkát! Koppant a csontban, ömlött belőle a vér. Kénytelen voltam szorítókötést tenni rá, mert folyt mindenfelé. Igazi horror volt a konyhában! :? És persze megint a jobb kezem, gyönyörű lesz az esküvőn! Az elmúlt pár hétben 2x is megégettem, lassan nincs rajta egy ép centi! :(
Vendég

Wera!
Te ilyen vérfürdőt rendezel a konyhában? A szép jobb kezekdre meg vigyázz, mert arra fognak az esküvőn koncentrálni! :wink:
20150601134430

Wera!
A telefonszámos dolgot nem kéne a júniusi topikban is megpróbálni?
Én általában oda írogatok.
(a számom elküldtem...)

Kép
orsitigris

Orsi - De, megpróbálhatjuk ott is! :)

Viki - hát ja, pont ezért bosszant annyira! :? Még a végén a kezemet is alapozni kell, nem csak a fejemet... :twisted:
Vendég

A konyhai műveleteknél legyen rajtad kesztyű (ajánlanám a vastag munkás kesztyűt, biztos, ami biztos alapon) :wink:
20150601134430

Ezt nem fogjátok elhinni!!!!!! Most meg kivettem a sütőből azt a rohadványos rakott krumplit és leejtettem a vandonatúj jénai tetejét a kőre. 8millió darabra tört! Most kaptam ajándékba! Kivagyok, én ezt nem bírom! Miért vagyok ilyen béna???? Elegem van. Ha összesöpörtem lefekszem és fel se kelek holnap reggelig. Utálom az ilyen napokat!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Viki - jó ötlet a kesztű, de látod, bénaságra nincs orvosság! Basszus!!!
Vendég

Wera!
Sajnos vannak olyan napok, amikor semmi nem jön össze. Én kb. 1 hónapja törtem el a kedvenc jénaimat, még meg is sírattam.
20150601134430

sziasztok!

Wera!
Én amikor az első gyerekemet vártam, több készletnyi poharat törtem össze.
Egyszerűen csak elpattant a kezemben! :roll: :lol:

Az ígért képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ezekért mindösszesen 3400.- !!! :shock: Ft-ot fizettem!
A nagylányom kedvence a harmadik.

Andi!
Látom, még mindíg nem jelentkeztél!!!
Aggódom!

Milyen jó lett volna, ha már korábban eszetekbe jut a telefonszámcsere.
Most tudnánk, hogy mi van vele!
Késő bánat...

Ma voltam a munkaügyi felügyelőségen. 1,5 órán keresztül faggatott az ellenőr.
Nem mondom, hogy gonoszkodott, de a történet a harmadik emeleten kezdődött, és a sok izgalomtól már amúgy is úgy ébredtem, hogy ki vagyok purcanva, nemhogy még egy fekvésre ítélt kismama hegyet másszon... :roll:
De aztán nem lett semmi gond.
Szerencsére a szerződéseim megállták a helyüket, így nem indul eljárás.
Mégcsak az hiányzott volna, pont most, amikor már csak két hét, és végleg abbahagyom!!
Ma egész nap nagyon virgonc az aprótalpú... :lol:
Biztosan érzi, hogy izgultam.
Közben viszont biztosan nem ért el a védőnőm, pedig mára ígérte az afp eredményét.
Még estefelé megpróbálom elérni.
Vendég

Marika!
Nagyon jó cuccokat vettél!

Én is szeretnék már vásárolni, de a párommal megbeszéltük, hogy május körül kezdjük csak el.
20150601134430

Viki!
Mi is így beszéltük meg, de tegnap ez kellett a lelkemnek... :oops:
Amúgy én is korainak tartom még a vásárlást, az eszemmel... :oops:
Na, meg persze azt is gondolom, hogy ennyi pénzért, ha már úgyis ott voltam...

Mi is a májust tűztük ki célul.
Valószínűleg addíg már nemigen veszek semmit, meghúzom a seggem idehaza.
Vendég

Én is cuki rugikat, kisingeket láttam hétvégén, de inkább a saját ruhatáram frissítésére koncentráltam. :D
20150601134430

Sziasztok!

Ismét itt...
Sikerült elérnem a védőnőmet. Még mindíg nincs meg az afp-m eredménye, (két hete vették le...) azt mondta, ne aggódjak, biztosan jó, azért nem sietnek vele. :shock:
Remélem is!
Persze ezt a témát már kitárgyaltuk.
Nem sokat adok rá.
Most voltam odakinn, nagyon hideg van!
Olyan csodaszép idő volt egész délelőtt, most pedig beborult, hideg van, és rettenetesen fúj a szél!
BRRRRRrrrrrr!
Vendég

Az cukorterhelésnél nálam a dokim mondta, hogy elég a két vérvétel, mert a védőnőm kérdezte tőle hogy három vagy kettő. Így megúszom két szúrással. Bár engem nem zavar, mert véradó vagyok!
Az AFP-t nekem dec 27.én vették le, és következő hét pénteken már megvolt, de hogy ne aggódjak a védőnőm felhívta a labort, ahol csinálták, és megkérdezte az eredményt. Majd felhívott és közölte, hogy minden oké! Annyira függ attól, hogy kik csinálják szerintem. Nekem ugye pont ott voltak az ünnepek, és mégis gyorsan megvolt az eredmény!

KépKép
hene

Kike!
18 000-ért vettem meg az ágyat, matraccal együtt!!

Bencuri, kinél voltál a Jánosban? Ha nem akarod ideírni, küld már el priviben!

Wera, küldöm a tel.számomat.

Kép
Kép
patr

Tita!
Milyen ágyat szeretnél? A babaszobán van rengeteg félmagas, kuckós, csúszdás ágy, nagyon jó áron!

Kép
Kép
patr

Sziszka, Patr! Jelöltelek titeket iwiwen!
Vendég

Hát sziasztok lányok!Már jó régen jártam erre!De azért olvaslak titeket ,néha bekukkantok.

Szegény Andi vajon mi lehet vele?Remélem semmi baj.!!!!

Titi:köszönöm a hiányolásodat ,látom csak neked jutottam eszedbe.legalább van aki gondol rám. :wink:
A vérnyomásom rendben van jól érzem magamat.Dolgozom és szeretek járni dolgozni,ami nagy szó mert az előző munkahelyemre horror volt bejárni.Utáltam a gondolatát is.Most itt nagyon jó a közeg a főnöknőm alig várja mikor kerülök vele egy műszakba.Mindíg úgy alakítja a beosztást hogy vele legyek.Szerencsére nagyon jól kijövünk egymással.

Domi nekem is elkapott valami bacit már megint.Most itthon van Apával.Lázas is volt ma.

Képzeljétek szerdán megyek konditerembe egy kicsit edzeni.Kíváncsi leszek milyen lesz!!!Csak nem töröm ösze a gépeket!!! :lol:

Jövőhéten pedig kipróbálom a KANGÓT nem tudom jól írtam -e.Olyan ugrálós cipő,olyan leszek mint a kenguru.

Mindenki vigyázzon magára,és a babákra!

Bondi:képzeld a passiót 3 szólamban fogjuk énekelni,én szoprán vagyok,elég nehéz a hideg templomban énekelni a próbák végére elmegy a hangom.Kiváncsi vagyok hogy fog szólni??Mert elég lassan haladunk a karokkal.Nem is karok ezek hanem TURBÁK.de ha megtanuljuk szépen fog szólni!!

Megek pihizni mert holnap egésznapozok.!Szióka!

KépKép
henka76

Mari nagyon trendik a rucik, hol vetted őket? :D :D
Patr küldök privit! Te kihez jársz, utólag sokan ajánlottak jókat már, de nem próbálkoztam!
bencuri

Sziasztok!

Én szokás szerint megint jo rég irtam és jo sok idöbe telt mire vissza olvastam mindent.
Nekem a mult héten jött meg az afp-m.a doki szerint jo.
Pénteken megyünk uh-ra apa már nagyon várja-ugyanis
BELE VAN ÖRÜLVE A FIUBA

mi lesz ha nem fiu??????????
akkor valoszinü kislány- hát nem nem tudom csajok.

Ugy irigylem azokat akik már vásároltak.
MI még nem vettünk semmit,sajna minsent vennünk kell mert én nem gondoltam hogy lesz még egy baby,és igy semmim sincs.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok! Visszatértem a fogorvostól Túléltem!!!!!

Kisfóka: nagyon klassz a kocsi (pierre cardin PS693??) hol vetted és mennyiért?

Marcsi: a rucik nagyon cukik és olcsó is volt (honnan van?) Amúgy mi is megbeszéltük, hogy még nem vásárolunk de ma nagyon nem bírtam!

Ronix: ne aggódj, az én férjem is nagyon nagyon fiút akart és nekünk puncisunk lesz, hát kezdi megszokni a gondoltatot! :D

Úgy látom már mindenki csicsikál, hát jó éjszakát!

Kata
Vendég

Sziasztok!
A ruhákat a H&M-ben vettem, Győrben, az Árkádban.
Nekem is nagyon tetszenek!!! :lol: :lol:

Andi?!!!

Na, most én is indulok mert ma teljesen kipurcantam!
:? Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

T.maria, nagyon jók a rucik!!! :lol:
Heni, örülök, hogy minden ok Veled! Dominak jobbulást!
Szly, Babuli, visszajelöltelek Titeket!
Nagyon aggasztó, hogy Andiról még semmi hír... :?

Vigyázzatok magatokra!!! Szép álmokat!!!!

Kép
sziszka82

Bencuri: Én 5-re mentem, de 6 volt mire bejutottam, mert volt egy szülés és ő volt ügyeletben és a dokija nem ért oda a csajszinak. Sajna Olivér is velem volt és a végére már majdnem szétszedte az egész várót. :roll:
Én régóta járok hozzá és nagyon meg vagyok vele elégedve. Vele nem lesznek ilyen gondjaid, mint korábban. Tök jó lenne, ha taliznánk szüléskor a kórházban. :lol:

Wera: az aloe vera állítólag hamar és nyomnélkül begyógyítja. Egy darabot le kell belőle vágni meghámozni és rátenni a sebre (égésre) és átkötni. Egész nap, vagy éjszaka rajta lehet és utánna esetleg, ha kell cserélni!

Patr.: az ikeában kinéztem a legolcsobbat, az is nagyon jó. Csak sajna most még nem tudjuk megvenni, mert igen nagy kakiban vagyunk,ebben a hónapban. Minden összejött. Majd, ha les időm megírom, mert a párom már tűkön ül, hogy idejöhessen ügyeket intézni. Nagyon köszi az infót!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni: örülök, hogy minden rendben és kitartás az edzésekhez! Irigyellek a kangó miatt, már én is ki akartam próbálni, de nem jutottam még el olyan helyre ahol van.
Ez nem az a főnök aki olyan bunkó volt a koléganőddel ugye?
Jobbulást kívánok Dominak!!! Olivér is kezd jobban lenni, de csak csütörtökön megy bölcsibe.

Képzeljétek Olivér kezd nagyon kezelhetettlen lenni, már nem tudom mit lehetne csinálni, hogy szótfogadjon és ne verekedjen, meg akaratoskodjon állandóan. Teljesen kivagyok! :oops: :cry: :? :cry:

Andi párja is fiút akart és most barátkozik a gondolattal, hogy LÁNYA LESZ! :D
Ugye Andi? :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Mi is barátkozunk a kislánnyal :wink: .

Andiért nagyon izgulok én is! Remélem minden oké, csak egy kis pihire van ítélve!

Holnap megyünk Toncsival a szemüvegéért 8) , majd teszek fel róla képet.

Jobbulást a betegeskedőknek!

Szépek a kocsik, ruhák, a pocik (bár mostanában elég ritkán tesz fel valaki :wink: ).

Titanilla, Toncsi is nagyon szófogadatlan mostanában. Próbálkoznak 8) .

Iwiw-en én is vagyok: Berzsenyi Csilla (Eger).

Patr, az én manóm sem ugrándozik még nagyon, néha-néha rúg egy nagyobbat, aztán sokáig csend. Most vagy 2 napig szinte nem is éreztem :?

Nálunk az AFP-ért nekünk kellett menni a genetikai tanácsadóba köv. hét pénteken. Viszonylag hamar megvolt (nem kallódott hetekig a védőnőnél) és ha kérdése van az embernek, szakembertől kérdezhet.

Én sem vásároltam még semmit a manónak. Bár igaz sokminden maradt Toncsóról is.

Én meg Toncsi miatt aggódom, mert olyan instabil :shock: . Márciusban lesz 2 éves és úton útfélen hasra esik. Esküszöm az egyévesek sokkal ügyesebbek :? .

Wera, küldök én is privit.

Jó éjt mindenkinek
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Ma Kristit visszük orvoshoz,egyre jobban köhög,tegnap mikor mentünk érte még uzsonnázott,közben könnye,orra folyt.

Tregnap túl volt Apa a foghúzáson,talán lassan mostmár helyrejön.

Mária:nagyon édesek a babaruhák,nagyon tetszenek :wink:

Patr:szerintem jó vétel volt az ágy,gratula :wink:

Henka:örülök hogy jelentkeztél,Dominak jobbulást,eddzéhez sok sikert :D

Kép
Kép
Kép
kike

egy pocis kép,előlről:
Kép

Oldalról nem jó,mert csal a kamera,jó pár centivel kisebbnek tűnik,mint amekkora,de csak miután felraktam a gépre-fene tudja miért :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na jó,itt van egy-de gondoljatok hozzá pár centit :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Nagyin csini pocid van!
20150601134430

Sziasztok!

Kike! Hol rejtegeted azt a pici babát. Nagyon vékony vagy! Nem sokat hízhattál eddig! Úgy látom, most minden gyereket elkapott valami betegség.

Kolcsek! Dani jobban van már?

Mi szerencsére jól aludtunk. Volt egy kis nyöszörgés, de át sem kellett menni Rolihoz. Még a Wc-n sem voltam kint, csoda. Bezzeg reggel rohanni kellett. Azért ma nem megyünk baba-mama klubba, nehogy megfertőzzön valakit, vagy felülfertőződjön.

Ma megyek 17:30-ra dokihoz, lesz UH is. REmélem nem nőtt ki a kuki. Alig merem elhinni, hogy kiscsaj.

Titi! Roli is nagyon verekedős lett mostanában. Ha valaki csak nem szimpatikusan néz rá, rögtön csápol felé, meg nyávog. Az a legjobb, amikor a boltban csapdos vadidegen emberekre. Aki meg szimpi, annak meg kiabál, hogy szia és integet. Én mindig rászólok, hogy nem szabad. Volt egy idő, amikor visszacsaptam, de azt vettem észre, hogy akkor még jobban csinálta, mert gondolom utánozott.

Csillala! kíváncsi vagyok toncsira szemüveggel. Biztos ari. remélem könnyen meg fogja szokni. Nekem 6 évesen lett először és elég nehéz volt megszokni, mert eleinte lejtett az út, vagyis úgy láttam szemüveggel.

Kép
szly27

Szép napot mindenkinek!

Reggel óta figyelgetem az oldalt, mindenki eltűnt... :?

Kike!
Nagyon szép pocakod van!!!

Lehet, hogy én is dobok nektek egy képet...

Bízom benne, hogy ma mindenki, (persze engem kivéve) sétálni van, és ezért vagytok távol!

ANDI!!!????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon várlak vissza!
Vendég

Találtam megint egy babakocsit, most ez a favorit nálam. Ennek mindene tetszik. És nem is annyira drága 68400 ft.

Kép Kép

Kép
szly27

Szly!
Szuper ez a babakocsi!
Nekem is nagyon-nagyon tetszik! :lol:
Jók a színei is!
Vendég

Szly!
Jó kocsi! Bébihordó is van hozzá?
20150601134430

Vidokata!

Igen, pontosan az a típus neve. Mi ezt kinéztük egy üzletben itt Szegeden, de aztán akkora szerencsénk volt, hogy van egy bababoltos ott, ahol szüleim laknak, beszéltünk vele és ő ment másnap nagykerbe és megvette. 65. ezer ft volt, hordozóval, lábzsákkal, esővédővel együtt. Neked is ez a típus tetszik?

Kép
Kép
kisfóka

Nincs hozzá hordozó, de nekünk az már van külön. Én amúgy is csak az autóban használnám, nem a babakocsin, főleg újszülöttnél.

Kép
szly27

Nekünk fordítva, kocsi és hordozó kéne, mert van mózesünk.
20150601134430

Szép napot mindenkinek!

Kisfóka: igen ez is, még kicsit bizonytalanok vagyunk. A héten majdnem megvettünk egy másikat de férjem leintett. Szóval még gondolgozunk.

Ma voltam a védőnőnél (másodszor) nem viszi túlzásba (legközelebb május végén akar látni).

Szly27: Drukk az ultrahanghoz! Jó a kocsi! Milyen típus?

Kike: cuki a pocid, nekem is kb. ekkora van

Marcsi: még nem jártam H&M-ben de én is be fogok nézni a héten szerintem

Andiért drukkolok én is de remélem csak pl. megfigyelésre benntartották és ezért nem tud írni. Szerintem ha baj lenne röviden de biztosan megírta volna.Remélem!!!!!
Vendég

Vidokata!
A kocsi Babydesign Atlantic. Nem hallottam még ezt a márkát, de nem is a márka a lényeg.
Szerintem is, ha valami nagy baj lett volna Andival, már túllenne rajta. Most biztos benntartják pihenni, megfigyelésre.

Kép
szly27

hát nagyon vicces csajok hogy ma vagyok itthon először úgy igazán és nem tudok magammal mit kezdeni. :) Persze aludni nem tudtam, felkeltem akkor mint amikor a munkába kell és akkor persze soha nem megy... Hihetetlen. Úgyhogy kezdtem egy kis vasalással, aztán lementem mosni, már rendbe raktam a házat, feltettem a kaját és most itt ülök a gép előtt és azon tűnődöm hogy mihez kezdjek... :) Persze nem lesz minden nap ilyen, mert lesznek magánóráim, de úgy alakult, hogy ma egy sincs. Holnap mondjuk lenne hat de abból is csak négy lesz. Úgyhogy unatkozni azért nem fogok csak nagyon furcsa hogy így rámszakadt a szabadság. :)
De persze tök jó is. :) Csak meg kell szokni. Lehet hogy kimegyek majd egy kicsit gereblyézni úgyis szépen süt a nap. :)
Kike, tényleg szép poci. A babakocsik is jók amiket vettetek. Én tegnap szóltam az asztalos unokatesómnak, hogy kezdheti készíteni a kiságyat. :) Tuti tök jól megcsinálja. Ja, és eldöntöttük, hogy nem költözünk ki a hálóból. Majd talán jövőre elkezdjük a tetőteret és majd akkor lesz gyerekszoba is.
Na most eldugulok. Szerintem időnként benézek. Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ma valahogy semmilyen kaja nem ízlik. Mintha a paradicsomnak ugyanolyan íze lenne, mint a halnak, a kenyérről meg ne is beszéljünk! Remélem csak átmeneti.

Ma Én is megyek UH-ra 16:30-ra, meglesz a felvétel. Szegény párom már úgy várja. Olyan jó lenne, ha a doki meg tudná mondani, hogy lány vagy fiú! Bár szerintem most, 16 hetesen még nem venném készpénznek amit mond.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta!
Ha jó a dokid Uh-ja, akkor kiderülhet. Az én picim felhúzta a lábikóját, hogy véletlenül se lehessen belátni.
20150601134430

Krisztina!

Szerintem is derülhet már akár ma is ki valami... :wink:
Nekem a 14. héten mondták, hogy fiú.
Bár, azt gondolom, a fütyis jobban látszik ilyen pici korban...
Akkor sokszor egymás után mutogatta a popóját nekünk, és én is láttam ott valamit...
Amúgy azóta is néztek ultrahanggal, de a köv. vizsgálaton aludt.
kértem a dokit, hogy emiatt nem ébresztgesse...
Talán majd legközelebb.
Egyelőre én úgy vagyok vele, hogy még nem hiszek benne, hogy valóban kisfiú...
Majd, ha ismét ezt mondják.
Hetekig barátkoztam a gondolattal, habár nekem már két lányom is van.
Nekem egyelőre csak az a fontos, hogy túléljek még legalább 15-16 hetet...
(még leírni is milyen sok...!)
Vendég

Remélem... :D

Szerintetek a hasi vagy a hüvelyi UH a jobb? Mármint hogy melyik ad szebb, ill. pontosabb képet? A dokimnál az utóbbi van, ezért nem akartam múltkor behívni a páromat. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

krisztina, hüvelyi uh-t elvileg csak a 12. hétig csinálnak, utána már hasit kellene...

KépKép
muffin

Hát nem tudom, lehet, hogy csak nem néztem körül eléggé. Na majd kiderül!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?