Na, voltam dokinál.
Amekkora marha vagyok, megint sikerült alakítanom.Kérdezem, hogy a cipőt le kell-e venni?Azt mondta, vegyem le amíg a nadrágot leveszem,de utána vegyem vissza, nehogy megfázzak.Így is tettem.
Vonulok ki, hát majd' elsüllyedtem, a bugyi rajtam maradt...
Mondom Neki, bocs, még egy kör, bugyi itt felejtődött...erre azt mondja, anélkül gyorsabb a vizsgálat.
Pedig annyira készültem, le is szőrtelenítettem a lábam!
Megvizsgált, mindent rendben talált, jól megnyomta a hasamat, nekem is odatette a kezemet a hasamra, hogy érezzem, de én nem mertem annyira benyomni.
Azt mondta, egy hónap múlva menjek újra, de előtte 12 hetes UH.
Mondom, addig nem is lesz UH?????Jaj, pedig azt hittem, most elmehetek, hogy minden rendben van-e...
Azt mondja, nincs értelme, majd a 12. héten megnézzük, mennyit nőttek...De mondom éppen ilyenkor ment el a múltkori baba...Ja, aszongya, lelki okokból lenne jó...Igen, mondom nagyon jó lenne.
És olyan marha rendes volt, azt mondta, holnap keressem meg a kórházban, és lejön velem UH-ra, úgy, mint múltkor.Várni sem kell, Ő is látni fogja, és remélem, megint adnak képet is.
Progi téren újfent nem vagyunk egy hullámhosszon,mert szerinte felesleges, már a lepény termeli.De mondtam, azért ha már eddig szedtem, nem szedhetném még egy kicsit?Mondjuk a 12. hétig?Lelki okokból...
Na, jó, holnap azt is felírja.
Nagyon ügyi voltam, mindent elintéztem.
Közben megmutattam a csajok kiskönyvét, hátha érdekli, hogyan zajlottak a terhességeim.Jé, azt mondja, az Ő lányának is ilyen volt még!Igen-mondtam-mert éppen egyidősek a lányaink!
17 évesek...
Szóval ennyi volt.A holnapi lesz a lényeg.
Ja, még történt valami a váróban, amin azóta is röhögök:megkérdezte egy csaj, kismama vagyok?Mondom, igen, 8 hetes.És az elsőt várom?
Mondom:nem, a harmadikat és a negyediket.
Csak csodálkozott, hogy Ő nem is gondolta, hogy már vannak gyerekeim.
Ő is kismama, Kaális a baba, és 3-at ültettek vissza, de csak egy baba maradt.Pedig reménykedett kettőben...