Új privát üzeneted érkezett!

Lina,
Szerintem korai volt a mai teszt. Hét közepére lesz majd 2 csíkosod is.

Alíz,
Nagyon drukkolok, szép súlya van kistesónak.

KépKép
dreika

vera:gyönyörű az építmény amit a fiaid építettek :lol:
nem korai még,hogy már próbálkoztok a babával?nem félsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera:a menzim inkább ilyen megvonásos szerű,mert hol van hol nincs,kicsit idegesít is. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
hol van az a valami, ahol olcsó LH tesztet lehet venni?

A mai napot kibírtam teszt nélkül, majd holnap. 19-e van, az a szerencseszáma a férjemnek, minden jó dolog akkor történt velünk eddig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, mennek a drukkok!
Amúgy érzel valamit?Valami tünet?

Zsuzsu, hogy vagy?Sugi?

Kacika, Monti, Juca?

Aliz??????

Többiek?
Vendég

Én itt vagyok, fekszem , viszont nagyon szarul, nem marad meg bennem semmi, még az innivaló semerőltetem azért a dolgot, néhány kortyot próbálok inni, de nagyon rossz.
Luca örülj hogy nincs olyan nagyon erős tüneted.
szerencsésebb esetben is még 5 hét van hátra a hányós időszakból, belegondolni is rossz.
azért nem panaszlkodom örülök hogy él bennem a picurkám.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, kitartás!
Nálam tünetekben nincs változás.Jól nem vagyok, de túl rosszul sem.Reggel mindig bepánikolok, hogy jól vagyok, de aztán reggeli után megnyugszom, amikor rámtör a hányinger.
Nagyon izgulok már az uh miatt!

Sugi, Te mikor is mész?

Csajok, Nektek szokott fájni a hasatok, és a derekatok?Nekem elég sokat fáj.Nyúlnak a szalagok? :roll: Veszek be Magne B6-ot...

Csináltam pocakfotót, ha uh-n minden rendben lesz, felteszem.
Vendég

nekem mához 3 hétre kell mennem, de amíg így vagyok nem aggódok,
te mikor mész?

Kép

Kép
napsugár035

Ma megyek dokihoz, és holnap nagyon szeretnék uh-ra.
Vendég

Vera: az nagyon olcsó hely akkor.

Linácska: Holnapra nagy drukk:)

Kép
csucsu05

sziasztok.

Bevalt mar valakinek ez a josteszt dolog?ma csinaltam lh t es pozitiv lett.nem hiszek benne....de azert picit elkezdtem remenykedni :oops:

Kép
monyo83

Luca:Doki után gyere és mesélj :wink:

KépKép
lyndee

Mi is megvagyunk. Új kisfiút szoktatnak be a kiscsoportba, aki napok óta sír, ilyenkor sajna az én Petim is sír eleinte.
Úúúútálom sírva otthagyni, de ha meg elhozom, akkor nem akar majd menni később. -Mert amúgy meg pár perc múlva már nem sír, és játszik- És ha nem jár oviba, mit csinálok ha megszületik a kistesó.... :?:
Tegnap kimostam a babholmikat, most már lassan mindent készre kell csinálni.

Alíz, komolyan megindítja csak egy uh-n mért súly miatt??
Én elmennék több helyre megnézetni indokolt-e vajon?

Sugi, jobbulást, én is elég sz@rul voltam majd félidőig, hol jobban hol kevésbé, de egyszer vége lesz más bíztatót nem tudom mondani :D

Luca, majd mesélj mi volt a dokinál, meg uh-on.

Lina nagyon drukkolok holnapra!!!

Zsuzsi hogy vagy?
Vendég

Monyo,
én most csináltam először jóstesztet, most pozitív, a terhességi tegnap negatív volt, szóval passz, de még csak a 25. napon járok.

Vera,
hú de jó lenne elmenni, de hogy oldom meg munka alatt??? A kilógós időszaknak már vége :cry: Ez így tényleg nagyon olcsó lenne.

Lányok,
köszi a drukkokat. Igazából nem érzek semmit, bár egyik terhességemnél sem éreztem. Lilivel progipótlás mellett sem volt semmi tünetem sem. Úgy mentem a 10 hetes UH-ra, hogy kérdeztem, hogy megnőtt-e, mert én semmit nem érzek belőle, még egy pici émelygést sem. Hát most sem. Na jó, Lili kakis pelusától öklendezek, de nekem ehhez ugye nem kell terhesnek lennem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
a honlapon pont ilyen teszteket nem írnak, biztos van?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska koszi.akkor nem jutottam elorebb.
lefotoztam csak nagyon homalyos,alig lehet kivenni valamit.eloben sokkal szebb a ket csik.
Kép

Kép
monyo83

Monyó
ha jó a vonalzód, a szerint 45 ciklusnapon vagy. miért nem csinálsz rendes terhességi tesztet?az már kimutatná egyértelműen, hogy mi a helyzet.

Kép

Kép
syrynx

Monyo, látszik az a két csík, az enyémet én szombaton tettem fel, szerintem az előző lapon ott van. Ez milyen LH teszt? Nekem kékben terhességi van...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok,kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.... :lol:

Linácska:annyira lassan telik ez a pár nap,már annyira kíváncsi vagyok a hcg-re is :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
te vagy kíváncsi??? Hát még én!!! Alig bírtam ki, hogy reggel ne nézzem meg. De hát a 19-e, az 19-e. Meg ma nem alszik otthon Lili, úgyhogy kettesben nézzük meg reggel. De félek, hogy nem látszik rajta majd semmi...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Köszi a hiányolást!!

Linácska!
Lilinek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!!!
A tesztekhez nem értek, de nagyon szeretném, ha együtt pocakosodnánk!!!!!!

Kacika!
próbálom én is szoktatni Ábelt, h pld. a babakocsiba másszon fel, az ágyon cserélek pelust, oda is felmászik..., de szokszor igényli a babusgatást és próbálom guggolva felvenni. Tudod az előzmények miatt félek...

Erika!
Én is emelgetem, de próbálom csökkenteni. Abban biztos vagyok, h nem az emelgetéstől lehet vetélés...

Alíz!
Én sem értem miért nem tudtak CTG-t csinálni.....A legjobbakat kívánom!!!!!!!

Luca!
Én is fájok lent, de amíg nincs vérzés nem idegeskedek. Napi egy magne B6-t szedek.
Amúgy jól vagyok, sokat járok pisilni, este cicifájás, de komolyabb semmi.
Márc. 11-én tervezek dokilátogatást
Várom a híreket Rólatok!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
irigykedem, h Te már készülődsz!!!!!!
Elvagyok, néha örünék vukknak, de remélem nem feltétele Tirzusnak...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok,

én is megvagyok, csak olyan kezdeti stádiumban, hogy nincs is kedvem írogatni, mert csak annyit tudnék, hogy 11 nap telt el a műtét óta meg ilyen haaaatalmas újságok. :)
Már nem vérzek, viszont most családilag náthásak vagyunk. Mért kell nekem folyton rosszul lenni??? Először 2 hónap hányás, aztán hasfájás, aztán vérzés aztán nátha... Mindegy, majd jön a tavasz és jobb lesz. Legközelebb talán optimistább leszek.

Üdv mindenkinek!
mazsomka

Zsuzsu,
hát pisilni én is rengeteget járok, azt hiszem ez nálam már valami betegség. Öt percenként képes vagyok wc-re menni, de persze jönni nem jön semmi. De olyan, mintha minden ki akarna jönni belőlem ott alul, fura érzés...
Hát én is szívesen pocakosodnék veled együtt, lenne kb. két hét a babáink között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok lányok.olyan sokat írtatok,hogy nem győzőm visszaolvasni.délelőtt a párommal elvoltunk vásárolni,megvettük kicsi pöcsösünknek a szülinapi ajándékát.
Most lettem kész a főzéssel is,kész vagyok teljesen:)

linácska:nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca.....
Hol vagy?
vagy még ezután mész dokihoz?

cicifájásról, nekem úgy egy hete jött elő megint, egyre jobban fájnak, a mérete.... hát magáért beszél.Van öröm is az ürömben.
Most nagyon bizakodó vagyok a terhességgel, bár már hallottam olyanról, hogy ilyen tünetek mellett is elment a baba, de most nem akarok erre gondolni, most ott van, dobog a sziveés alig várom hogy a kezemben tarthassam
Azt mondják hogy a nagyon hányós terhességek mögött kislány lapul, úgy legyen nagyon örülnék neki de azért még nem vettem meg a rózsaszín ruhacsomagot :D
csajok a többieknek azért nem írok név szerint ,mert alig van erőm, de mindenkinek drukkolok, nagyon.
Várom lesem állandóan hogy valaki tesztel e már.
Úgyhogy hajrá.
De azért sztem tartsatok be legalább egy mensit, a 3 még jobb lenne.
Vera többen is kérdezték már tőled mért nem vártok egy kicsit, gondolj bele abba, ha mégsem úgy sikerül ahogy szeretnédmennyire bánod majd hogy elszúrtad, azt kívánom bár soha senkinek ne kelljen átélni azt a borzalmat, amit itt már mindenki átélt, szóval sztem gondold, meg ennek ellenére azt teszel amit akarsz természetesen.
Kacikának nagy szerencséje volt
kacika de lennék már a helyedben, babarucikat mosol......
dreika, ikrek?
sorakoznak már? szorítok

Kép

Kép
napsugár035

verának szerintem is várnia kellene még.én is várok legalább még egy menzit akármilyen nehéz is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Éna testemre bízom. Ha összejön akkor összejön ha nem akkor majd. Nem éppen erre gyúrunk de nem is vagyunk ellene.

Lina merre lax? Mert vehetek 50 darabosat és akkor talizunk valahol és elintézzük a piszkos anyagiakat. De van 40 darabos kiszerelés is. amúgy ott van az oldalon hogy *

Diagnosztikai POCT tesztek

arra katt és ott vannak felsorolva. Én is nehezen találtam meg.
Ha érdekel akkor szerdán megyek és megírom privibe a számomat.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera:végül is te tudod.drukkolok,hogy úgy legyen ahogy szeretnéd

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na, voltam dokinál.
Amekkora marha vagyok, megint sikerült alakítanom.Kérdezem, hogy a cipőt le kell-e venni?Azt mondta, vegyem le amíg a nadrágot leveszem,de utána vegyem vissza, nehogy megfázzak.Így is tettem.
Vonulok ki, hát majd' elsüllyedtem, a bugyi rajtam maradt... :oops:
Mondom Neki, bocs, még egy kör, bugyi itt felejtődött...erre azt mondja, anélkül gyorsabb a vizsgálat. :lol:
Pedig annyira készültem, le is szőrtelenítettem a lábam!

Megvizsgált, mindent rendben talált, jól megnyomta a hasamat, nekem is odatette a kezemet a hasamra, hogy érezzem, de én nem mertem annyira benyomni.

Azt mondta, egy hónap múlva menjek újra, de előtte 12 hetes UH. :roll:
Mondom, addig nem is lesz UH?????Jaj, pedig azt hittem, most elmehetek, hogy minden rendben van-e...
Azt mondja, nincs értelme, majd a 12. héten megnézzük, mennyit nőttek...De mondom éppen ilyenkor ment el a múltkori baba...Ja, aszongya, lelki okokból lenne jó...Igen, mondom nagyon jó lenne.

És olyan marha rendes volt, azt mondta, holnap keressem meg a kórházban, és lejön velem UH-ra, úgy, mint múltkor.Várni sem kell, Ő is látni fogja, és remélem, megint adnak képet is.

Progi téren újfent nem vagyunk egy hullámhosszon,mert szerinte felesleges, már a lepény termeli.De mondtam, azért ha már eddig szedtem, nem szedhetném még egy kicsit?Mondjuk a 12. hétig?Lelki okokból...
Na, jó, holnap azt is felírja. :lol:

Nagyon ügyi voltam, mindent elintéztem.

Közben megmutattam a csajok kiskönyvét, hátha érdekli, hogyan zajlottak a terhességeim.Jé, azt mondja, az Ő lányának is ilyen volt még!Igen-mondtam-mert éppen egyidősek a lányaink! :lol: 17 évesek...

Szóval ennyi volt.A holnapi lesz a lényeg. :lol:

Ja, még történt valami a váróban, amin azóta is röhögök:megkérdezte egy csaj, kismama vagyok?Mondom, igen, 8 hetes.És az elsőt várom?
Mondom:nem, a harmadikat és a negyediket. :lol: Csak csodálkozott, hogy Ő nem is gondolta, hogy már vannak gyerekeim.

Ő is kismama, Kaális a baba, és 3-at ültettek vissza, de csak egy baba maradt.Pedig reménykedett kettőben...
Vendég

luca:gratulálok mindenhez.ügyes vagy:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca, örülök hogy minden rendben, később sem lesz ez másképp :lol:
Holnap várjuk az us-os beszámolót, és a képet ha kapsz! :lol:
Vendég

mármint uh-os beszámolót...siettem.
Vendég

Luca:nagyon ügyi voltál,így kell ezt csinálni!!!!
Még szép hogy csináljon uh-t,és adjon bizony képet is mert mi is szeretnénk látni :lol:
És a pocakfotót amit még eddig nem tettél fel,nem felejtettem ám el :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:nekem mára teljesen elmúlt a menzim.4 napig tartott.:(
te,hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca! Ügyes voltál! :lol: Várjuk holnap a képeket. :lol:

Vera! Drukk Petinek holnapra!! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok.

nekem nem jott be a josteszt.elkezdtem verezgetni.
linacska neked tovabbra szoritok.

Kép
monyo83

Nitácska:Nekem is elmúlt és jól is vagyok.Most már minden a természeten múlik.

Mit vettetek a kicsi fiadnak szülinapjára?

KépKép
lyndee

neked is ma mult el?
Van az a autós szőnyeg és azt vettünk de kapott még hozzá kressztáblákat is.a nagyiék meg kis biciglit vesznek neki:)
szombaton lesz tartva a szülinapi bulija.majd csinálunk képeket és teszek is fel.
Drukkolok neked is,hogy minden rendben legyen.
egy kérdés:neked is megvonásos volt a menzid?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Nincs időm visszaolvasni.

Dreika!

Örülök, hogy találkoztunk, Beni nagyon ügyes, és aranyos, az irigykedés meg miatt ne aggódj! nem akartam reklámozni, de Kingát már megedzették a klubban. :wink:

Zsuzsu!

Emelgetem Kingát, sőt ma pl. babakocsival jöttünk haza, pár lépcsőn + a járművekre kocsistul kellett Kingával közlekednem. Szerintem sem ezen múlik. Meg én kaptam progeszteront, és úgy voltam vele, hogy az amolyan szuperbogyó, ha azzal is baj van, akkor nem tehetek semmit. Persze, mikor hölgy önjárhat, akkor feleslegesen nem emelgetem (értsd fel akarja magát vetetni, de ez ritka, és mindig mondom, hogy én már holzok egy babát, hozza ő is a sajátját, vagy hozza az épp nála levő dolgot és jöjjön. )

Holnap igyekszem jönni.

Ja és nagy hír: 4 napja nem hánytam!!! :lol:

Másik hír: Kinga szeme egyre csúnyább, holnap megyünk a dokinénihez. Gyanítom valami kötőhártyagyuszó lehet. :evil: Nem fáj, nem viszket neki, mert nem birizgálja, csak állandóan könnyes, és estére már csipás is volt. :-(

Jó éjt!

Pussz.

tjuca

tjuca:várunk holnap!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca,
Én is örülök, hogy találkoztunk, sajnálom, hogy Beni ilyen volt, tényleg nem jellemző rá, nagyon fáradt is volt, lehet ez is közrejátszott. Legközelebb remélem az igazi arcát mutatja.
Én meg meg sem kérdeztem, hogy amúgy hogy vagy? :oops:
Kinga szemének jobbulást! Vannak rá homeós bogyeszok is, ismered?

Lina,
Holnapra hiperszupermegadrukk! :lol: :wink: :lol: :wink:

Kacika,
Irigykedem a programodért. :wink:

Mazsomka,
Pedig jót tesz ha jössz közénk. :wink:

Sugi,
Örülök, hogy minden oké eddig, de ez most végig így lesz, meglátod. :D
Hát nagyon remélem kistesó már ágyazgat magának. :roll:

Luca,
Na ügyes voltál, várunk holnap képekkel!!!

Utrónak vannak mellékhatásai?

KépKép
dreika

Dreika,
köszi a drukkokat. Meg mindenkinek!!!
Igazából valamiért nem bízom benne, pedig tudom, hogy kellene. Annyira jó lenne, de valamiért nem érzem magam terhesnek. Vagyis néha teljesen magabiztos vagyok, hogy miért is ne lehetnék én terhes, aztán meg jön a másik oldal. De tuti lenne pedig már csak a héten dolgozni egy pár évig.

Vera,
én Lajosmizsén lakom, de Pesten dolgozom. Te merre laksz? Én az Ecseri úti metrónál dolgozom, de pénteken megyek a Kriszina krt. 55-be is a székházunkba. De nagyon remélem, hogy szerdán már boldogan tudom írni, hogy köszi, de már nem kell :lol:
Szurkolok holnapra a fiadnak. Amúgy melyik ügynökségen van? Lili is van egynél, de egy év alatt kétszer szóltak, hogy menjen el válogatásra, de ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csináltam tesztet. Hát még egy halvány reménysugár sincs rajta :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem, lassan el kell fogadnom, hogy ez most sem jött össze. Csak tudnám mit tehetnék még, mert egyenlőre csak sírni tudok...
Ha 3 napja azért lett volna pozitív a jós, mert baba van, már a hcg-nek is mutatni kellene...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, még ne add fel.Nekem a két babát alig mutatta a 27-en...
Nem véletlenül mondják, hogy az elmaradt mensi napján érdemes tesztelni először...csak mi türelmetlenek vagyunk.
Sőt, a múltkori babát is igazán a 29-en mutatta tutira.
Én a jóstesztben nem nagyon hiszek.Vagy kimutatja, vagy nem.Nekem kétszer mutatott pozitívat, abból egyszer babás voltam, egyszer nem. :roll:

Továbbra is mennek a drukkok. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Monyó sajnálom, hogy nem jött össze.
lina te azért még ne add föl, valamit szedtél ebben a hónapban?
óóó
ma reggel elég jól ébredtem nem öklendeztem még, hányinger már van de azt kibírom.
Tegnap egyébként eldöntöttem az egész nem érdekel, kisvödör a kézben ha főzni megyek, ha mosni, varrni, jön vuk, akkor jön, nme idegesítem magam rajta, nem akarok rögtön a következőre gondolni.
Napi 6-8 vuk között még marad időm élni is, majd elmúlik.
Juca úgy örülök, hogy nem hánysz, ezek szerint van remény.
És a közérzeted milyen, a fáradtság szétszórtság is enyhül ilyenkor?

Kép

Kép
napsugár035

ja és tegnap végre ettem este nagyon kevés túrós tésztát, senki nem szereti rajtam kívűl, de azért úgy tettek , mintha...
nem majd ők ingyen kapják a babát. :wink:

Kép

Kép
napsugár035

a fiam nekem is átesett már a kötőhártyagyulladáson, de neki vérvörös volt a szemgolyólya , ő most folyamatosan beteg 1-2 nap az oviban, másfél hét itthon, nekem ógy látszik a fél éve szedett vitaminok megtették a hatását mert komolyabb betegséget nem kaptam el.
max, folyamatosan be van dugulva az orrom, amióta babás vagyok, egyenletesen mindennap

Kép

Kép
napsugár035

Lina! Fel a fejjel!!! Van még remény. Nekem is a 31. napon lett pozitív a teszt.

Monyó! :cry:

Sugi! Kitartás! :lol: Csak elmúlik előbb-utóbb. Utólag visszagondolva, nekem 4 hétig tartott ez a hányós-rosszullévős időszak, de akkor évtizedeknek tűnt.

Nekem most inkább az étvágyammal gyűlik meg a bajom. Csak egyszer eszem egy nap: elkezdem reggel 7-kor és este hagyom abba. :twisted: Már megint magas a vérnyomásom, kezdhetem a sómentességet megint. :roll: A lábam, mint két rúd párizsi. :roll: De a laborom teljesen rendben, terheléses cukor tök jó lett. Ha itthon vagyok, akkor jobb, mert oda tudok figyelni, hogy inkább zöldséget meg gyümölcsöt egyek, de bent a munkahelyen azt eszem, amihez leghamarabb hozzájutok. De már csak 1 hónap és vége a munkának. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

monti
neked mikor kezdődött ez a hányós időszak, mert nekem már másfél hete tart, próbálom megbeszélni magammal, hogy ez így jó, de azóta hogy írtam nem merek megmozdulni, mert már tuti jönne vuk

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?