Új privát üzeneted érkezett!

Kazi,

Gyönyörűek még mindig a lányaid. :) . Azért gondoltam, hogy Mirabel nagy hatással volt a pelusmentességre, mert nálunk Petra egy időben állva akart pisilni. Odaállt a fa mellé, és ő is úgy akarta ahogy Ádám, csak hát neki hiányzik hozzá valami :)

Lina,
Kitartás! Biztosan jót fog tenni a tubus, és legalább a fülgyulladások elmúlnak. Be is kell feküdnetek? Vagy ambulánsan megoldja? Ha bódítás lesz akkor azttól ne félj (persze könnyű mondani), nekünk a 3 fajta altatásból az volt a "legkönnyebb". Semmi gond nem volt ébredés után. És elég hamar felébredt. Tényleg semmi gond nem volt.

Lili,
Akkor jó :wink:

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kazi
Gyönyörűek a lányok. Lari szuper ügyes! :)

Lina
Ne félj! Tényleg semmi gond nem lesz. Ha "csak " tubust kap az pillanatok alatt megvan,nekünk orrmandula kivét is volt és így sem volt hosszú. Az osztállyal is minden rendben volt.

Nyhk
Petra állva pisilős próbálkozásán nagyon jót nevettem! :) Édi lehetett! :D

Lili
Mi újság mostanában Veletek?

Geli
Te is írj magatokról is. Hogy telnek a mindennapok?

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk, Nana,
köszi. Csak tubus lesz, azt mondta a doktornő, hogy az orrmanduláját ilyen kicsinek még nem bántaná, először nézzük meg, hogy elég lesz-e a tubus. Még leszedik a szájából azt a valamit, azt mondták, így kb. negyed óra lesz, és megpróbálják varratok nélkül, hogy utána ne kelljen szenvedni a kiszedésével.
Ambuláns lesz, reggel fél 8-ra bemegyünk, megcsináják, és ébredés után 4 órával jöhetünk haza, ha nincs gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
de jó,talán ez a tubus megoldja a problémáitokat!Jobbulást,és remélem minden oké lesz a mütét alatt!

Geli
jobbulást Dorkának,képet nem tennél föl?

Kazi
jaj de tutti édes Mira abban a jelmezben.Répa elfogyott?Anna mindere azt mondja hogy benne van a vitamin,még ha kukit eszik akkor is. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
jobban vagy már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

köszi a köszöntéseket!most csak kutyafuttában...ha több időm lesz, írok méd és hozok képet is. nimó jól, tejcsi talán alakulóban (erről is mesélek), de n ekme fáj a gátam...most fogom hívni a dokit, sztem baj van...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
Oh sajnálom hogy fáj. Remélem nincs semmi baj. :(

Hajny
Köszi jól vagyok, úgy hogy jövő héten nem menekülsz :D :wink: :lol: és összehozzuk végre a talit.

Lina
Az tök jó hogy nem kell befeküdni. A TELJESEN ÉRTELMETLEN 1 nappal korábbi befekvés az egyik legrosszabb dolog az egészben.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Geli!
mikor akarod hívni a pasit???

Thymi!
Nekem is sokáig fájt, sőt itton még rosszabb lett! Bent már mindenki szaladt,én meg vánszorogtam át a korára.
Itthon meg mint aki bekakilt :roll: .Jobb lábbal tudtam lépni, a balt csak utána húzni :? . Nagyon sokáig fájt! És még néha most is szokottfőleg amikor megvan, csak azt nem tudom ez miért van

Nana!
Remélem már meggyógyultál!

Hajny!
Most nem felejtelek ki!!!!!
És hogy van a beiratkozás? Kell valami papírt vinnünk? dokitól?cégtől?

Lina!
Remélem ez a tubus megoldás lesz a problémáitokra!
Aztán már nem kell állandóan a gyógyikat ennetek!

Kazi!
A lányok még mindig.......de úgyis tudod!!!!!!
Vannak már udvarlók gondolom!!!
Levim imádná a lányokat!!!!
tegnap hiszti közben átjött a fodrász csajszink, Levinél mintha megnyomtak volna egy gombot :wink: , hiszti egy szál se, amíg itt volt........

Judit!
Ezek aztán méretek!!!!
Hát biztos nemlehet könnyű fájós háttal, ekkora pocibabával!
Levid szereti a közösséget?

Kép
adrienn021

Thymi :(

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Adri
drága vagy hogy nem felejtettél ki.A beíratkozásra még nem kell semmi,esetleg a papírjaitok,adatok miatt.Ott kaptok egy papírt amit a munkáltatóval ki kell töltetni,és minél elöbb visszavinni,a hely miatt.Aztán mielött kezdi a bölit,el kell vinni a gyerekorvoshoz,és megvizsgálják,ott ad egy igazolást hogy mehet bölibe,közösségbe.

Nana
ne kímélj jövöhéten,hétfö délután tom meg az új beosztásom,majd leírom.Közbe kiderült hogy van egy másfél éves kisfiú is.Nem rossz.Annak összeszedtem már rucit.

Thymi
kiment a dokibácsi?Remélem! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! :)

Kazi- De jó, hogy Larika szobatiszta lett!!! Nagy könnyebbséget jelenthet! :D Mirike de ééédes abban a nyuszis jelmezben!!! Milyen volt a farsang az oviban? Jól meg volt szervezve? Jól éreztétek magatokat? Köszi, mi jól vagyunk! :D Picit tejkiütéses a Drágám..., mint egy tinédzser! :lol: De remélem nem durvul el, mert akkor krém kell rá. Sokat kellene levegőzni, de ebbe az időbe??? :roll: Na mindu, azért ma is voltunk lent fél órát, és szebb is a kis pofija. Anya nagyon sokat segít! Jó hogy velünk van!!! Ma is itt volt, mert Tamás suliban volt. Pussz a lányoknak!!! :)

Geli-Köszi!!!! :D Majd megkérdezzük Őket, ha nagyobbak lesznek!!! :lol:

Lina-Szorítok, hogy minden rendben menjen!!! Elhiszem, h. aggódsz!!! :( De biztosan utánna sokkal jobb lesz!!!

Judit-Jobbulást Nektek!!!Hamarosan Te is szülsz! De izgi! Szép kis babák csak úgy jönnek egymás után! :D

Nyhk-Petra! :lol:

Lili- Ti hogy vagytok??? Keveset jössz..., mondjuk maximálisan megértem!Gondolom van mit csinálni... :)

Hajni-Vitamin van benne! :lol: Én amikor szopiztam az ujjam, abban is vitamin volt! :lol:

Thimi- Hogy vagy? Doki mit mondott? Nimród a legjobb fájdalomcsillapító!!!

Kép
estelle26

Thymi,mi ujs??????

Kazi,gyönyörűségesek a lányok!!!Azok a hatalmas szemek,nagyon édesek.. :lol:

Na.....nincs 1percem.. :lol:

gadevi

Sziasztok!

Köszi a köszöntést,aranyosak vagytok!

Kazi, hű ez gáz...de örülök, h már jól van Miri, Lari pedig csúcs ügyes csajszi!

Thymi, gratulálunk Nimóhoz! Hogy vagy?

Estelle, gyönyörű a kisfiatok!

Most mennem kell, pusz!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
már itthon?Remélem jól éreztétek magatokat,karcolás mentesen tértetek haza.Képek?

Estelle
kell a sok vitamin,bár ma reggelre naon benáthásodott.Anyósomnál alszik,mi meg megyünk bulizni! :lol:

Gadevi
jól vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser- Köszönjük!!! :D Várjuk a fotókat! Mesélj, milyen volt! Biztosan szép barnák vagytok! Persze ha sütött a napocska!

:lol:

Hajni- Aha! Vitamin az kell, hol ebből, hol abból... :lol: Remélem jót buliztatok!!!? Hova mentetek táncizni? Mi Mózikámmal itthon táncolunk... :D

Erszényke?
Cukker?
És a többiek?

Pussz!!!

Kép
estelle26

Thymi-mit mondott a doki?Na na na?!Minden ok?!És Nimrodka?Mit szolt az öcsikéhez a nagylány?! :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Estelle
a Club Jamaicában voltunk,isteni buli volt.Ez a Szil-coopnál van fent.A nosztalgia részben tánciztunk,sok velem egykorú van ott,sőt még Endre korúak is. :lol:

Erszényes
jó volt a hétvégéd?Holnap sietek haza és intéződik a hely. :lol:

Lili
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, Estelle, köszi jól vagyunk, már itthon, így is majd egy hét volt, klassz vot minden, gyönyörű idő, Hanna nem síelt, még kicsi hozzá, de trambulinozott mindennap! Képek később, még nem töltöttem fel.

Ja, és ma reggel 6-kor megszületett a nővérem kislánya, 4350g-mal és 59 cm-vel, Bp-en.

Kép
seriff

Judit,

a homós szerek először erősíthetik a tünetet, utána javul. Gergő nem eszi meg, öklendezik tőle.
Mindjárt itt a te 2. "kis" babád is. Jól vagy? Tudsz pihizni?

Estelle,

gyerekosztály Kecskeméten, sajna, csakúgy, mint Balimnak és Thyminek vesemedence miatt volt balszerencsém hozzájuk. Állatok, ahogy bánnak a gyerekekkel és tényleg csak partiznak, és még ők vannak kiakadva, ha szólni mersz. mi anno a betegjogi képviselőt is felhívtuk, de ezek szerint semmi.

Balim,

Jó hallani rólatok. Ügyes Milán, majd tanítja olvasni a többieket. :)

Timci,

Atticy nagy huncut, és hogy repül az idő, emlékszem, amikor érted szorítottunk, és lassan egy éves lesz a fiacskád. tesó? ;)

Hajny,

Sajna, annyit nem lehet adni, hogy mind kapjon, de anélkül is normálisnak kellene lenniük. Mi még a csecsemős részlegen voltunk, mert Gergő 11hós volt, azok mind tündérek voltak. pedig a bedobált és otthagyott babákat pelenkázták, etették. A többi a másik oldalon pénteken este nem tudott rászólni 12-kor éjjel a rohangáló 5-6 kölyökre, akik hétvégére maradtak. Én kiabáltam le a gyerekeket, meg szóltam, h. jó lenne, ha csinálnának vmit, erre kiakadtak. Meg ugye a másik, amikor majdnem kiszaggatták a branűl?t gergő fejéből, meg a haját a ragasztóval, mert fel kellett emelni a p--jukat a székről. ellenségemnek sem kívánom, h. ide kerüljön.

geli08

Napfény,

tök jó, h., találtál dokit. mindent bele, szorítok, h. az álmod mihamarabb teljesüljön.

Kazi,

Itt is gratula Larinak. jobban van már? Szerdán meg akartalak látogatni benneteket, de mire le tudtam adni a vizeletet, meg kész volt az uh, már 10óra volt és még egy órát kergettem a dokimat, mert nem lett elég a köldökzsinórvér és meg akartam neki mutatni a papírokat. mire kész voltunk Dorka kajás volt, így húztunk haza. Ja, már nincs vesetágulata. :D
Szépek a csajok. Larinak micsoda szemei vannak. Gergő még pályázhat?
Milyen a Széchenyi sétányi ovi? Körzetileg a Nyitra u-ra tartoznánk, ami nagyon messze lenne, délben hazza sem tudnám hozni Gergőt. a ti ovitok szimpi lenne, mert elég közel van hozzánk, meg ha dolgozok is útba tudnám majd ejteni.
Oda mikor kell beiratkozni?

Adri,

Én ezért járok Szentesre, igaz fizetek, de nem kell sehova sem befeküdni azért a papírért.
nincs az alföldben? 1-2 héten belül, mert már alig várom, h. jó idő legyen és mehessünk motorozni.

Lina,

Kitartás. Szegény Lili. Mennyi mindenen átment mostanában. :(

Gadevi,

Ali hogy van?

Judit,

amarilla rendelője a Kada Elek utcán van. Ha a kandó felöl jössz, akkor a Budai kapu előtt balra van egy kis utca és ahol kanyarodik az út, az a ház az, neki mennél, ha nem fordulnál jobra. Na, ezt jól leírtam.

geli08

Nyhk,

Petra állva pisilt, tündéri. Kíváncsi leszek Dorka kipróbálja-e majd?

Hajny,

lesz kép, de nincs gépünk nov. óta. Nem tudták megjavítani most meg nincs olyan, amit szeretnénk. De szereztem egyet. Még ma megpróbálok feltenni.

Nana,

jobban vagy már? Ha olvastam írok magunkról is. Képeket te is tehetnél fel, illetve MINDENKI!!!

Thymi,

Jobb már?

Estelle,

tejkiütésnk mindig vmi oka van, sajna. Régen azt mondták erős az anya teje. Dorka arca is pötyi volt először, aztán az egész arca olyan lett, tiszta piros és száraz. Én mivel Gergő tejallerg, nem eszek tejet, tojást, mégis piros volt az arca. kiderült, hogy a Laktoherbet és a csokit sem bírja, most már rengeteget javult.
Ha van időd, írnál nekem pü-ben az ovidról? Lehet, hogy azt szeretném megcélozni szept-től, vagy ha nemzakltatás, felhívnálak vmikor, ha elküldöd a számod, persze csak, ha nem baj.

Hajny,

Anna jobban van? Tök jó, h. buliztatok. Én már kezdek befordulni, 7 hete nem láttam mást a férjemen, anyun, és anyósomon kívül. Néha-néha tudtam csak beszélgetni vkivel. Kezdtem átvenni Gergő beszédstílusát. :) :) :)

Ser,

GRATULA A TESÓDÉKNAK!!! Micsoda méretek, :shock: :shock: :shock: Időre született? Ki ilyen hatalmas? Minden jót nekik, amit kívánni lehet.

geli08

na, megírtam a kisregényem, Dorka itt alszik rajtam, pedig ehetne, hogy kimehessünk egy kicsit. Már 4,86kg volt tegnap este. Próbálna gagyogni már 3 hete, de a nyeldeklés miatt nem sikerül. Legtöbbször eszik-alszik. ha sír, akkor beszorult egy büfi, nagyon mohó 10 perc alatt megszív 110körülit. utána meg szenved. Gergő szerti, de ha sír D. még a fülét is befogja. Tegnap este videóztam őket, Dorka mérges lett, h. nem tud beszélni, és sírt. Gergő rámorgott hangosan, mire szegény Dorka nagyon megijedt. És elkezdett üvölteni. Állandóan el vagyok csúszva mindennel. Gergő nem alszik napközben, így nappal szinte semmit sem tudok csinálni. Főznöm kell, mert a 100féle diéta miatt mindent 2-3féleképpen kell csinálni, mert Lali nem vehetem tej-, tojásmentes diétára, mert én nem eszem. Vasalás foly-an, mert Dorka sokat eszik és bukuk, főleg, hogy teli a gyomra a trutyival, azt is kihányja, kaki szintén teli vele. porszívóval szinte semmi nem jön.
Gergőnek ovit keresek, mert nagyon szeret másokkal játszani, igaz csak ideig óráig, de én már nem vagyok elég neki.
azt hiszem ennyi elég isí rólunk.

Bea,

Lillának boldig névnapo tegnapra!

Don,

Isten éltesse Donátot.

Dettus,

Neked meg holnapra kívánok boldog névnapot, nem tudom, mikor leszel legközelebb. Jól vagytok? Lencus várja a tesót?

Dóra? Lili?

Nálatok egészség hogy áll?

Pille,

Múltkor szívemből írtál. Hol van már a tavasz? Jöhetne már.

Kisreni,

Esetleg akkor te végeztél 97-ben a Bányiban? Andika?

Most már eldugulok. Szép napo Mindenkinek! sziasztok

geli08

Köszi az érdeklődést.Jobban van Ali,bár eszméletlen taknyos,ilyen még sose volt :shock: .....Nagyon aggódtam, hogy gond lesz az oltás miatt,de szerencsére semmi komoly.

Hajny,de jó Neked! :lol: Már én is úgy mennék 1kicsit tombolni vhová....de már az is nagy dolog,hogy 2napja végignéztem 1helyben 1filmet. :lol: :lol:

Don,Donátnak boldog évnapot!!

Geli,ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy hamarosan ez vár rám is.. :lol:

gadevi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek,a dícséretet,gratulát! :)

Estelle:
Örülök,hogy rendben vagytok!Tejkiütés passz,enyémeknek nemvolt.Szupi,hogy segít anyud!
Larinak szobatisztasága egyenlőre még nem könnyebbség,mert 10 percenként kitalálja,hogy pisilnie kell és a wc-be szeretne,amit ugye csak velem tud....na mindegy,majd alakul,Mirivel is így volt annó.
Farsang jó volt,de Lari nembírta a tömeget,haza kellett hozni,mert üvöltött :? :oops:

Geli:
Oviba beíratkozás?Húúú passz,de majd figyelek,ha látom kiírva ,szólok.Most nagyon aranyos ovónénik lesznek a kiscsoportosok nállunk!!!Estelle szerint(szerintem is)fontossabb az ovónéni,mint az ovi!
Kevés lett a köl.vér?Akkor mi van? :shock: Nincs tágulat?Szupi!!! :)
Persze,hogy pályázhat Gergő Larira(igaz elég sok a jelentkező :lol: )
Szerdán már mi is jöttünk haza a kórházból(igaz du.-án-ezt sem értem,hogy miért kell 1napot várni a záróra :x -na de már nem bosszankodom)
Dorkának is gyors gyógyulást!

Ser:
Tényleg gáz volt,de túlvagyunk rajta és kész!Miri jól érezte magát bent :shock: :) -Lari,meg Gyuszi már kevésbé itthon :(
Örülök,hogy jól telt a pihenés,nagyon sokszor eszembe jutottatok!
-Mentünk a rtg-re Mirivel,fogta a kezem,megállunk az ajtó előtt,rámnéz nagy ijedt szemekkel:Anya ez a börtön???? :shock: :lol: 8) (honnan vette? :lol: )
Tesódnak gratulálok a "pici" lányhoz :D Neve mi lett?

Gadevi:
Alinak jobbulást!

Don:
DONÁTNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Thimi:
Mi zujs?Jelentkezz már,nincs baj ugye?
kazi

Don,
Donátnak boldog névnapot!

Ser,
Gratula a tesódnak. Szép méretek!

Geli,
Nem pisilt állva, csak úgy csinált ő is mintha :). Elég nehéz volt leszoktatni :)
Oviba április elején lesz a beíratkozás.

Kis és nagy betegeknek jobbulást!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Jó reggelt!

Kazi
nem csodálom nem bírta Miri a tömeget!Anna sem szereti,de nekünk még ráadásul nem volt ott egyikünk sem.

Don
Boldog névnapot Donátnak,utólag!Remélem jól meg lett ünnepelve!

Ser
gratula testvéred kisbabájához,nem rossz méretek,és símán szülte?Ez már repeszt rendesen! :lol:

Geli
Dorkának jobbulást,Anna estére valamitöl egész jól lett.Hát igen,a hazai légkör......

Nyhk
nem fényképezted le Petrát ahogy pisilne a fánál?Biztos jókat nevettél.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, nem irigyellek, hogy ilyen korán írhattál nekünk!

Én örülök, ha felkelek és ellátom a gyerkőcöket reggel, nemhogy a gépbe két értelmes szót írjak!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a köszöntést Donát nevében! :D

Ser!

De jó,nagynéni lettél :D Nagyon szép méretekkel született,gratulálok hozzá!

Hajni!

Tegnap ünnepeltük,csak mamámék,nagynéném,meg mi voltunk,anyu Gyulán dolgozott.

Vettünk neki Verdás paplant,imádja,mondjuk tényleg szép is,meg nagyon jó minőségű,finom,kis puha anyaga van.
Vendég

Sziasztok!

Valamelyik este írtam nektek, de úgy látom nem ment el.

Kisbetegeinknek minél előbbi gyógyulást, és ugyanez vonatkozik a nagybetegekre is.

Lina, remélem minél hamarabb megoldódik a gondotok a tubus után.

Thymi, remélem nemsokára elfelejtheted a kellemetlenségeidet.

Nana, nemrég olvastam, hogy lebetegedtél a wellneshétvégére, remélem valamikor majd bepótoljátok és már meggyógyultál.

Seriff, gratula a nővéredéknek, nem egy ici-pici baba!!!!

kecskemétijudit, nem irigyellek. Levente sem volt kicsi, de a tesó sem egy apróság. Nemsokára túl leszel rajta, ez bátorítson!!!!

Kép
Kép
kisévi

Thymi,hogy vagy??????

Mindenkinek üdv!

gadevi

Hoztam képeket, kicsit sok....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na akkor írok egy kicsit amíg nem ébred a kicsi. 9.-én szombaton elindultunk a kórházba, mert erősebben kvoltak a keményedések (fájni nem fájt). Még Félegyházán a Pennybe is bementünk :lol: . A kórházban feltettek a gépre, szóltak a dokimnak és 7 óra 5 perckor a dokim burkot repesztett. 2,5 óra alatt szépen kitágultam, de a méhszájam pereme nem akart eltűnni....2 órán keresztül ezen kínlódtunk, aztán nagy nehezen (már annyira fáradt voltam h szinte fájás közben is aludtam) megszületett a "pici" fiam. Kicsit meglepődtem amikor a méreteit mondták...Mindig azt mondogattam h én ekkorát nem tudnék megszülni, erre tessék. Fejkörfogatata 35cm...
Amúgy nem mi voltunk a kórházban a rekorderek, hanem egy kiscsaj ("kicsi") 4800 és 58 cm. Az újszülött ruhák nem is voltak jók rá és a pólyába sem fért bele, a gyerekosztályról kértek neki ruhát...(anyuka végigérte a kórházi ágyat amúgy és nem volt kövér, csak nagy darab).
A kórház jó, mert kevesen vannak a kismamák (7 baba volt épp) és sokat segítenek, de a baba-mama szoba csak névleges és ha kint is van a baba, méregetni kell...Ha nem eszik eleget, kap pótlást. Aztán van olyan csecsemős akivel lehet üzletelni, de van olyan is akinek nincs is még gyereke és nem is nagyon értia dolgokat...Na pont egy ilyen volt egyik éjjel (11-7-ig nem hozzák ki a babákat és akinek már beindult a teje azt is csak reggel 5-kor hozzák ki leghamarabb) és az egész napos 10 g-os szopik után éjjel a gyerekemnek adott 150 ml kaját...tejgyilkos atrakció...persze h a gyerekem másnap nem úgy szívott ahogy kellett volna...Amúgy nagyon jó a teknikája, bőrlaposra szív (nem úgy mint GYopi). Szóval nem éreztem a bedurranást, de már akkor is 30-40-et evett. Valószínűleg azért sem éreztem, mert leszívott, meg arra is gonoltam h 7 hónapja még szoptattam...de Lili, Dóra cáfoljatok meg ha ez nem így van.
Na hazajöttünk és szopimaraton....Tegnap este már nem bírtam tovább. Adtam neki tápit. Benyalt 60 ml-t (miután egész délután folyamatosan szinte a cicimen lógótt és sztem folyamatosan leszívta a termelődőt) és eljátszotta h ő baromi éhes...Na akkor jöttem rá h ha 1 litert adnék nkei azt is bezabálná....Aztán elaludt és több mint 4 órán keresztetül aludt. Azóta 3-3,5 óránként kér enni (eddig). Érzem is a cicjeimet h bizseregnek rendesen. Szó ami szó, a kicsi Nimó ha felveszem, beindul nála a pavlovi reflex és keresi a cicit, még akkor is ha előtte kajált be....és a vizszintjelző is tökéletesen működik nála...
Amit bírok benne egyébként h nagyon szolidan sír és abszolút nem idegesít.
Na ennyi, majd még jövök. Ja a gátammal minden rendben szerencsére....azt hittem szétnyílt...

Kép
Kép
Kép
thymi

geli-hugicát majd csak min.3 év mulva tervezünk. :wink: Hát,igen,már nagylegény az én ici pici fiacskám. :oops: :wink: 8)

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi,de jó,hogy írtál!!!!!!!!!!!!!! :lol: Jók a képek!!Jó nagy volt a pocid! :o Nimó nagyon édes,Gyopi meg gyönyörű.
Én nagyon nem értem ezt a tápszer dolgot.... :shock: :roll: na mind1.Örülök,hogy nincs gond!

gadevi

Thymi,
utólag boldog szülinapot Gyopinak, nem írtál a napokban, nem jelezte a vonalzód :lol:

Dettus,
ha olvasod, neked pedig sok boldog névnapot kívánunk!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus sok boldog névnapot!!!!!!

Thymi,
Gyopinak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Igazi kis királynő. Gondolom élvezi is a csecsebecséket!!! A fiad pedig nagyon édes! (Ádám is ilyen "bedagadt" szemekkel jött világra. Alig bírta kinyitni :) . Sok sok tejcsit kívánok a kis "éhenkórász" fiadnak!!!

Hajny,
nem lett sajnos lefényképezve Petra a fánál, először mi is jókat nevettünk, ami persze neki meg tettszett így rátett még egy lapáttal, de két két után már valahogy nem volt olyan jó dolog, főleg mikor hisztizett is, hogy neki miért nem megy. De szerencsére gyorsan kinőtte :)

Kép

Kép
nyhk

Kazi,bent meg ódákat zengenek Miriről, h ilyen gyönyörű és okos kislányt még nem is láttak!(mármint nálunk zengik,az UH-ban)Nekem is eszembe jutottatok, és sajnálom,h nem dolgoztam, talán segíthettem volna....és nem vagyunk börtönőrök :wink: !

Hajny, Kazi és aki még kérdezte, Zita lett tesómék kislánya, aki nagy,és simán született, sőt gátvédelemmel, bár egy picit repedt...(sosem fogom megérteni,h miért jobb a repesztett seb,mint a vágott, de Ő így akarta)

Geli, a nővérem és a férje is erősebb testalaktúak mint mi(nem mintha tudnád, h én milyen vagyok :oops: :D ), de nem magasabbak, a sógorom szerint azért az 59 cm az nem 100%,mert összevissza kalimpált közben....

Thymi, Boldog 2.szülinapot Gyopinak!

Dettus,ha errejársz, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Thymi-nagyon hejesek a fotók.Nem irtad,.Gyopi,h.viszonyul az öcsköshöz? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ui:Biztosan szuper születésnapja volt,h.ti is otthon voltatok.Utólag is,az Isten éltesse sokáig!!! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Thimi:
Édes a kisfiad!Gyopi,pedig igazi hercegnő :) örülök,hogy nincs baj a sebbel!
Gyopinak pedig boldog születénapot!!!!

Dettus:
Boldog névnapot!

Ser:
Igen,tényleg ügyes volt Mirabel mindenütt(a fülészetet kivéve-igaz ott is tűrt egy darabig szegénykém),Larival nem lett volna ilyen könnyű dolgom :) Ne sajnáld,hogy nem dolgoztál,nem kellett sehol sokat várni,meg rá is értünk sajnos...de azért rendi vagy :wink:

Ha egy picit repedt tesód,akkor az szerintem nem vészes
nekem is csak 1 varatom volt Larival,az is csak felszíni sérülés-meg sem éreztem :)
Szép nevet adtak a kislánynak :) -anyud mehet segíteni?

Lili:
Merre jársz?nagyon el vagy tünve!
kazi

Hajni-Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!!! :D

Ser-Húúú de hatalmas baba! :) Gratulálunk a Nővérednek!!! Biztos akkor most nagy az öröm a családban! Első baba? :D

geli- Én is iszom a Laktoherbet, de a doki nem mondta, h. hagyjak abba bármit is. Ő azt mondta, azért jön a tejkiütés, mert sok a fehérje és a zsír a tejemben, és az Ő kis mirigyei még ezt kevésbé "tolerálják", de ha nem lesz vészes nem kell rá krém. Ha durvul, akkor majd ír fel Neki.Oviról inkább telefonon, mert elmondom amire kíváncsi vagy! Küldöm a telefon számom pü-ben, de nem mindig tudom felvenni... :? Szopi v. egyéb...de hívj nyugodtan!szivesen elmondom ami érdekel!
Geli! Most nézem Gergő vonalzóját, még csak 2 éves, 5 hónapos... három éves kortól veszik fel óvodába. Mindu, azért megy a számom!

Kazi-Larika üvölt a tömegtől :lol: Ritáék jól vannak? Börtön...

Don-Utólag Donátnak boldog névnapot!!! :shock: :) De Drága!

Thimi- Éééédesek a gyerkőcök!!! És örülök, hogy minden rendben! :) Sok tejcsit kívánok! Hiszen Nimóka ezen a kapcsolaton keresztül kapja meg a számára leglényegesebb dolgokat:védettséget, elfogadottságot,szeretetet, bizalom érzését, tökéletes táplálékot....
A bizsergő cici jó jel! Én akkor vagyok nyugodt, ha bizsereg és termelődik! :lol:

Jut eszembe! Holnaptó végre leadhatom a tejcsit!!! :D Már Anyuék fagyójában is van...sajnálnám kidobni. :? Bár hamarosan frissíteni kell, és lehet, h. Mózikának majd nem is fog így kelleni, de a tudat, h. kidobjam....ááá! Palacsinta finom lenne belőle??? :lol: Komolyan már erre is gondoltam. Nem kell azt tudni senkinek! :lol: Na jó...
És amin meglepődtem, hogy képzeljétek, idén én vagyok az első kismama aki ad le tejet az anyatejgyűjtő állomáson! :shock: Nagyon örülnek neki! :) Lehet, hogy sok anyuka az állomást kihagyja, és úgy adja a tejét más csöppségeknek. Tavaly össz-vissz 38 kismama adott le tejcsit. Lehet, ha Mózi többet fog enni 100-130-nál, akkor már én sem tudok adni...Nem baj, amíg lehet vigyék!!! Csak ki ne kelljen dobni!!!

Kép
estelle26

Estelle:
A farsangon nem nevettem,hogy Lari ilyen nyügi :? :oops:
Ritáék jól vannak,Lizett 6kg!!! :shock: :)

De szept.-ig betölti Geli Gergője a 3-at!Így nem jó?

még egy kérdés,aki tudja:
:?: Du. van csomagszállítás a postánál :?:
kazi

Sziasztok!

Estelle
na,ez igazán jó hír,tejcsi mindig kell a babáknak.Kár hogy ilyen kevés a fölösleg anyatej.

Dettus
Nagyon boldog névnapot kívánok,hogy vagytok?Pocaklakó is jól van?

Ser
tetszik a Zita név,én azért nem akartam ezt adni,mert a Fazekas mássalhangzóra végzödik,és mindenképpen magánhangzóval kezdödöt akartam.Így könnyü kiejteni. :lol: Naon szép a neve.

Nyhk
hát igen,két hét után már nem is olyan mulatságos ,produkál majd más dolgokat!
Hazafelé a böliböl megkérdezte Anna ki vitte reggel,én azt mondtam apa.Ö erre azt mondja nem emléxik az apukájára.Hogy néz ki?Tök ciki,biztos hallották a járókelök. :lol:

Kiévi
hát nem volt gond a hajnali írás,ilyenkor reggelizek,és közben írok.Ennyire van idöm reggel mindig.

Thymi
jaj de szép Gyopi a jelmezben,igazi kiskirálylány!
Hát a kis nagyfiú meg gyönyörü.
Szép a torta?Íze is jó volt?Ha maradt,azt nem vesszük ám vissza! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gyopit Isten éltesse!!!!

Dettus,boldog névnapot!!!

Estelle,milyen krémet akar írni az orvos???? :shock:
Te vagy az elsőőő??? :shock: Hát ez elég megdöbbentő,én azt gondoltam,hogy ez 1működő dolog..

Kazi,arra gondolsz,hogy térítés ellenében kiviszik-e házhoz a csomagot??Ha jól emlékszem lehet időpontot választani..

Hajny.... :lol: ez nagyon jóóóóó!!
Én nagyon szeretem ezt a tortátokat....sajnos. :lol:

gadevi

Estelle, nem, már van egy 2.5 éves kisfia tesómnak, de persze,h örülnek, édes kis bogárka, tegnap hallottam Zizut(én már csak így hívom) "nyekeregni", cuki volt.
Hannának is voltak 5 hetes korában "tejkiütései", de semmit sem hagytam abba, és elmúlt magától....

Kazi, ahan, Anyukám már ott is van, vagyis már tegnap reggelre ottvoltak, Ők várták Peti reggeli ébredését....

Kép
seriff

Köszia GYopi nevében a köszöntéseket!

Hajni
1000 köszsönet a tortáért! Isteni fini volt!

Timci
Kérdezted h GYopi mit szólt Nimóhoz.
Hát könyvet lehetne írni róla...Eleve már másnap a kórházból haza akarta vinni :lol: Aztán amikor hazajöttünk és meglátott (pont kint volt az udvaron mamával) odarohant hozzám (közben kiabálta h baba pici baba) és megölelt, majd rohant tovább a lakás felé h baba pici baba....szóval nagyon hiányoztam neki :roll:
Imádja és puszilgatja, símogatja, de közben meg van zakkanva. Nem fogad szót, már csak azért is azt csinálja amit nem kéne, csapkod, pofoz, rugdos. Szóval teljesen ki van fordulva önmagából. Még jó h az apja itthon van még, mert egyedül megzakkannék én is. Senkire nem hallgat, egyedül csak apa tud rá hatni, de nem mindig "beszéddel". Szegénykém elég sokat állt a sarokban amióta itthon vagyunk. Ma talán jobb volt már egy kicsit, pedig egyedül voltam velük...apa intézi a papírokat... Remélem változik ez még. Ja és folyton fel akarja venni...sztem azt hiszi játékbaba...
Amúgy meg sztem jó volt h szombaton volt a szülinapja, mert így ő volt a középpontban egy kicsit. Meg amúgy is mindenki körülötte ugrál h ne érezze magát mellőzve, azért nem értem a viselkedését. Rajtam kívül nem nagyon volt még másnál Nimó...(ami nem is baj)

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Ser
Nagyon boldog szülinapot! (tudom h már volt, de gondoltam akkor úgysem olvasod :wink: :D )A nővérednek gratulálok, szép magas kislány lesz Zizu :)

Donoé
Donátnak nagyon boldog névnapot!

Dettus
Nagyon boldog névnapot neked is. Valamelyik nap elsétálunk felétek délelőtt, hátha összefutnánk "csecsi"-vel :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

:?: Lányok!
Melyik bölcsit ajánljátok? a központban nincs bölcsi valamerre?
:?:

Timci!
Ti aztán rohantok ám, tegnap az auchanban este! Próbáltam utánatok menni, de feladtam!

Thymi!
jaj, nagyon teccenek a képek!
Gyopi milyen nagylány lett már, amióta nem láttam!

Estelle!
tejkiütés nekünk is volt, én már könyörögtem a dokinak kencéért, mert nagyon durva volt nála, majd teszek holnap képet róla!

bocsi, de most ennyi :oops:

Kép
adrienn021

Kép

itt már gyógyulófélben voltunk!
Milyen pici volt még itt! jaj, miért nem olyan pici még??? :cry:

Kép
adrienn021

Szia Adri!

Levit szeretnéd bölcsibe adni? Visszamész dolgozni?
Édes manó a képen :)
Ne szomorkodj, hogy nem olyan pici már. Tudom...nehéz, hogy már nem baba..aztán már nem kisfiú....DE élvezd!!! :) , nagyon élvezd az adott pillanatot, a mát, a jelent :) :) , mert aztán holnap már nagyfiú lesz :D :wink:
(én egésznap majd megzabálom a Botit, annyira élvezem és próbálok nem gondolni rá, hogy hipp-hopp elmúlik és mindjárt kamaszodik, mint Danus :wink: :lol: )

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Adri
én is csak ezt tom tanácsolni,élvezd minden pillanatát. :lol:
Én naon meg vaok elégedve a Lánchíd utcai bölivel.Tünemény két dadusunk van.Sajnálni fogom öket ha el kell mennünk innen.
Annának is volt tejkiütése,elég randa.Nem csináltam róla fotót,el akartam felejteni,sírtam is miatta,durva volt.De elmúlt,kamillával borogattam.

Nana

Nagyon boldog névnapot!Remélem szép és jó napod lesz!

Thymi
naon szívesen,máskor is.

Ser
képek?Naon kíváncsi vaok milyen gyönyörü helyen jártatok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?