Hajni-Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!!!
Ser-Húúú de hatalmas baba!
Gratulálunk a Nővérednek!!! Biztos akkor most nagy az öröm a családban! Első baba?
geli- Én is iszom a Laktoherbet, de a doki nem mondta, h. hagyjak abba bármit is. Ő azt mondta, azért jön a tejkiütés, mert sok a fehérje és a zsír a tejemben, és az Ő kis mirigyei még ezt kevésbé "tolerálják", de ha nem lesz vészes nem kell rá krém. Ha durvul, akkor majd ír fel Neki.Oviról inkább telefonon, mert elmondom amire kíváncsi vagy! Küldöm a telefon számom pü-ben, de nem mindig tudom felvenni...
Szopi v. egyéb...de hívj nyugodtan!szivesen elmondom ami érdekel!
Geli! Most nézem Gergő vonalzóját, még csak 2 éves, 5 hónapos... három éves kortól veszik fel óvodába. Mindu, azért megy a számom!
Kazi-Larika üvölt a tömegtől
Ritáék jól vannak? Börtön...
Don-Utólag Donátnak boldog névnapot!!!
De Drága!
Thimi- Éééédesek a gyerkőcök!!! És örülök, hogy minden rendben!
Sok tejcsit kívánok! Hiszen Nimóka ezen a kapcsolaton keresztül kapja meg a számára leglényegesebb dolgokat:védettséget, elfogadottságot,szeretetet, bizalom érzését, tökéletes táplálékot....
A bizsergő cici jó jel! Én akkor vagyok nyugodt, ha bizsereg és termelődik!
Jut eszembe! Holnaptó végre leadhatom a tejcsit!!!
Már Anyuék fagyójában is van...sajnálnám kidobni.
Bár hamarosan frissíteni kell, és lehet, h. Mózikának majd nem is fog így kelleni, de a tudat, h. kidobjam....ááá! Palacsinta finom lenne belőle???
Komolyan már erre is gondoltam. Nem kell azt tudni senkinek!
Na jó...
És amin meglepődtem, hogy képzeljétek, idén én vagyok az első kismama aki ad le tejet az anyatejgyűjtő állomáson!
Nagyon örülnek neki!
Lehet, hogy sok anyuka az állomást kihagyja, és úgy adja a tejét más csöppségeknek. Tavaly össz-vissz 38 kismama adott le tejcsit. Lehet, ha Mózi többet fog enni 100-130-nál, akkor már én sem tudok adni...Nem baj, amíg lehet vigyék!!! Csak ki ne kelljen dobni!!!