Alle, köszi, megkönnyebbültem egy kis terhet levettél rólam…
Korall!
Hát itt mindenkinek megvan a maga nyomora, de a tiéd kicsit még cifrább az átlagosnál, együttérzésem, sajna nem tudok segíteni…
Bartika!
Az endó vissszatérte, vagy elmúlta örökre nem eldöntendő kérdés, visszajön és kész
….nem ismered az egész kórság mechanizmusát? Minden menstruációs ciklussal egyre jobban besző újra, sajna. De azért az endó és a meddőség közé nem tehető egyenlőségjel, szerintem. Persze nálad el vannak záródva a petevezetők így érthető, hogy spontán teherbeesésre nincs esély, azt sem értem, hogy az inszeminációt miért erőltetik???? Mert számomra az is esélytelennek tűnik…Ráadásul szerintem az idő is sürget, így nem értem miért nem rögtön a lombiknak futtok neki…az én dokim engem a szükségesnél tovább nem gyötört az inszemekkel, azt mondta tök fölöslegesen kínozná vele szegény petefészkeimet….
A műtét önmagában nem megoldás semmire, kezelést nem kaptál utána???? Nekem szemléletesen úgy írta le a dokim a műtétet, hogy olyan, mintha egy bárányhimlős gyerekről lekaparnál két kiütést, és utána kijelentenéd, hogy meggyógyult…a kezelés egymilliószor többet ér, ált. a kettőt együtt alkalmazzák.
Én a műtétem+kezelésem óta még nem menstruáltam, lévén most lombikozom, ha nem sikerül, vissza fog jönni az endó ez tény, számítok rá, nincs végleges gyógymód, ez van. Bocs a sok okoskodásért….eldugulok…
Ja egy személyes megjegyzés…múlt hét hétfőn láttalak a kaáliban…simán felismertelek (na jó, a nevedet is hallottam…)
Ja a 3 hónap szünet a lombikok között nem az intézet szabálya, hanem az OEP-é, ha szeretnéd, hogy kifizessék helyetted, akkor ki kell várni…
Ja és szerintem, mi Krizsa dr. páciensei többen vagyunk, de a táblában látod az arányokat…
Skrisz!
Szia!! Jót derültem ezen a műszíves hasonlaton…hát szerintem a meddőségi kérdésekben is biztos van legalább annyi fehér folt, amivel nem tudnak mit kezdeni….. A pasik kezelése…hát az én dokim nem igazán foglalkozik vele, azt mondja az eredményesség kétséges, sokszor rosszabb, mint a kezelés előtt…azért nézik meg, hogy érdemes e inszemezni, mert bizonyos spermaszám, és aktivitás alatt nem csinálnak, hanem rögtön lombik.
Sannah!
Valószínűleg teszt lesz, mert vasárnap nem csinálnák meg a vértesztemet, másnap meg csak azért nem utaznék Bp-re.
Köszi a lányok a millió drukkot, igazán jólesik, drágák vagytok!!!!!
Na mostmár tényleg eldugulok, mert már magamnak is sok vagyok....