Új privát üzeneted érkezett!

Angel köszönöm tücsi nevében is 8)

Kép
csinicsilla

Angel :P
Az én jóvoltamból? :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok mindjárt itt a konzim időpontja jujj :roll: :wink: 8)

Kép
csinicsilla

Sziasztok,
olvasgattam a hozzászólásokat, és tetszett. Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.
Néhány szó magamról: 36 éves vagyok, még sosem voltam terhes, és úgy néz ki természetes úton nem is leszek. Volt egy laparom, ahol megállapították, hogy mindkét petevezetékem el van záródva.
Ráadásul a méhembe be sem jutottak, ezért március végén még vissza kell mennem tágításra, hogy a lombikosok bejussanak. Szmatona az orvosunk a Kaali-ban, júniusra vagyok előjegyezve az első lombikra. Májusban fogigátlóval kezdünk. A többiről még halvány fogalmam sincs. Gondolom szurik, UH, vérvételek stb. Teljesen be vagyok tojva. De most, hogy a híradóban láttam, hogy már műszivet is tudnak beültetni, kicsit nyugodtabb vagyok. Talán egy babát nem olyan bonyolult dolog összehozni, mint egy szívműtétet. Nagyon reménykedem, hogy előbb-utóbb sikerrel járunk. :)

Puszi mindenkinek!
Krisz
skrisz72

Ha már protokollokról volt szó az előbb:
Nekem az első longnak, a második shortnak indult. Most viszont egy harmadik lesz: Closty+Merional + valami szuri (nem Suprefact), ami lent tartja az LH-t. Ez melyik protokoll? Antagonista?
Vendég

Fanni :P
hát a pocakdörzsi! :wink:

Krisz,
üdv itt! A műszív azért jóval bonyolultabb dolog, úgyhogy nyugi! :wink:
Látom hasonló a problémánk, 2db elzáródott petevezető, illetve már nálam is valszeg a méhbe sem jutnak be a kiskatonák :? De mi ez a tágítás? :roll:
angel37

skrisz Üdv köztünk!

Én még a konzira várok éppen a Kaáliba május 26-ra vagyok előjegyezve, én is be vok carva ám nem csak te drága :roll: :wink: :) :P :D :lol: 8)

Kép
csinicsilla

angel37,
a Péterffy-ben valami olyasmit mondott az orvosom, hogy egy vékony optikai szállal vagy valami hasonlóval csinálnak egy lukat, és körkörös mozdulatokkal tágítják. Aztán egy vastagabb szállal megismétlik. Szmatona azt mondta, ezek valamiféle pálcák, és hogy a harmadik-negyedik pálcánál "jó". Olyan átmérőjű luk kell, mint egy golyóstoll. Marha jól hangzik, mi? :?
A kórházban azt mondta doki, hogy ezt már nem kell altatásban végezni. Nem is tudom, mi a rosszabb... :roll:

csinicsilla,
csak beszélgetni mentek? Vagy vizsgálat is lesz?
skrisz72

skrisz nem tudom mert csak időpontott kaptam, nem mondtak nekem erről egyáltalán semmit sem :roll:

Gondolom pár papírt ki kell töltenünk, többet nem tudok csak gondolom meg beszéljük a kezelés menetét :wink:

Kép
csinicsilla

Korall :P
Ezt így nehéz megmondani. A ciklusban mikor kezded? Na és pont az a szuri lenne a lényeg, amit nem írtál...

Angel :D
Jaaaaa :lol: Nekem igazolásom van róla, hogy lassabban jár az agyam 8) (Tényleg, a kismamik lelassulnak :oops: )

Krisz :P
Üdv., gyors babásodást!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni a fiaid jól vannak, meg mozdultak már? :roll: :P

Kép
csinicsilla

csinicsilla,
ha vannak orvosi papírjaid (vérvétel eredmények, átjárhatósági vizsgálat eredménye stb.), vidd magaddal. Ezeket megnézi a doki, és ezek alapján dönti el a kezelés menetét. Ha még nem volt semmilyen vizsgálat, akkor elküld majd vérvételre, átjárhatósági vizsgálatra, és a párodat is megnézik, hogy a kisfickók rendben vannak-e. Kihez mész?
skrisz72

Fanni,
:roll:
Elvileg a ciklus 2. vagy 3. napján kell majd kezdeni a Clostyval, erre jön majd 2 naponta 2 ampulla Merional, + a szuri, aminek a nevére nem emlékszem, csak arra, hogy F-fel kezdődik a neve.
állítólag ez egy nagyon gyenge stimu lesz, mert nagyon erősen reagálok a többi gyógyszerre.
Vendég

Skrisz Dr Szmatonához megyek 8)

Kép
csinicsilla

csinicsilla,
legalább megbeszélhetjük a dokival kapcsolatos dolgokat is... már ha lesznek.
Múlt héten voltunk nála, majdnem egy órát vártunk! Pedig elvileg időre hívják az embert. :? Vettek vért mindkettőnktől, kötelező a hepatitisz és hiv vizsgálat. A párom egész fehér lett, amikor meghallotta, hogy őt is megszúrják. :lol:
skrisz72

Krisz,
mondjuk úgy, hogy érdekesen hangzik... :? még régen a nődokim nekem is megemlített holmi tágítást, mintha valami ballont említett volna..., de aztán nem lett belőle semmi. Azt meg csak óvatosan mondom, hogy nem szokott tartós lenni, hisz újra összeszűkül a méhszáj...
Egyébként nincs gond a lombiknál, csak a dokibácsi szokott megizzadni a transzferrel! :oops: :D Na jó, kicsit én is! :lol:

Fanni :P
:wink: azért a pocakdörzsit nem hagyom majd elfelejteni! :D
angel37

sziasztok!

lois: drukk++++++

bartika: üdv itt. próbálj pozitív lenni egy picit! nem tudom, hogy miért nincs várólista. bár én ennek csak örülök. pedig mindig rengetegen vannak.

tücsök, csilla: gyógyulást!

krisz: üdv köztünk. hajrá június!

kati
katica30

Katica hogy vagy életemmköhögsz még?
Gyógyulgass meg katicabogaram :P

Lányok a spektrumon megy egy sorozat elsö része most nézetek bele ha van kedvetek??? :roll: :lol:

Kép
csinicsilla

csilla: még köhögök, de mintha csökkenne kicsit. :roll: helyette álomkóros vagyok a bromotól, pedig holnapra terveztem, hogy emelem az adagot.

kati
katica30

Katica már az is valami ha csökkent neked a köhögés mértéke :roll: :wink:

A párom az birja a szúrikat, én meg nem nagyon, de a babáért mindent :wink:

Kép
csinicsilla

Korall :P
Akkor én arra voksolok, hogy ez valóban antagonista... de azért ne vegyél rá mérget. Érdekes protokoll, az biztos. Nem a Kaáliban szokásos...

Csilla :P
Mozognak már nagyon rég, de én még nem érzem, sajna :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni híd el majd hamarosan érezni fogod, és akkor nem lesz meg állás :lol: :wink:

Kép
csinicsilla

Én már szívesen érezném. :lol:
Apropó szurik... lehet, hogy a páromat is szurkálni kell? Az nem lenne túl jó... :? Már egytől is hogy be volt tojva... :wink:

skrisz72

Sziasztok!
Krisz!
Üdv itt, reméljük nagyon hamar átkerülsz Te is a babás topikba. :lol: :lol: AZ én párom is f.sik, ha szuriról van szó.Nemrég nagyon lázas volt, és nem vitte le semmi gyogyi, mikoris felajánlottam, hoyg megszúrom, egy kis vitaminos infúzióval, és helyrejön 2 nap alatt.Nos, felöltözött, és elment itthonról. :roll: :lol: :lol: :lol: Szem a pasik legtöbbje ilyen.

Katica!
Nekem egy új mellékhatása jött ki a bromónak.Eddig nem volt bajom, a "nagydologgal", d e most 3 napja nem voltam(addig, míg nem szedtem, napi 2X)Tegnap már hashajtót kellett bevennem.Neked is van ilyen tüneted? :roll: Én is megemeltem az adagot kb 4 napja.Párom "tanácsára", mert ő úgy emlékszik, azt mondta a doki, ha hozzászoktam, emeljem meg 1 szemre.Remélem jól emlékszik!
:wink:

morzsa
morzsa25

Sziasztok!

Nikó: :cry: megkérdeztem, de ő nem akar senkivel sem beszélni erről, teljsen magába fordult csaj egyébként, és azt meg külön sérelmezte, hogy említést tettem, hogy van ilyen ismerősöm. Pedig senki sem tud róla semmitsem, max Harcika tudhatja meg az okos komputeréből, de Ő meg full profi a titoktartásban és ráadásul diszkrét is, így nem értettem őt, de most nagy mosolyszünet lett kettőnk között. Nem baj, nem voltunk barik csak ismertem. Bocsi mégegyszer, ez van.
Vendég

Most látom, pár nap és Lois tezstel vagy vv-re megy!!! :lol: Drukkok mennek:+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Angel,
köszi megvagyok!
elöntött a munka meg a miki 8) puszi

KépKép
tobi

Szia Morzsikám hogy vagy édesem, voltam ma a házidokimnál , azt mondta meghülésem van. :roll:

Kép
csinicsilla

Szia Csillám!
Sajna én is mensizek, kínzott tegna óta, így most épp fetrengek!
Mielőbbi gyógyulást!!!Sok sok mézes tea, és C vitamin! :wink:

morzsa
morzsa25

Lányok,
ha mind együtt mensizünk, együtt leszünk babásak is ugyebár :D
Annyit írtatok, hogy alig győztem elolvasni :)

Katica30,
köszi a listásodást! :)

Bartika drága!

Üdv köztünk! Jó helyen vagy, hidd el! Mindannyiunknak összejön, kinek előbb, kinek később, addig itt tartjuk egymásban a lelket!!!
Amúny "sorstársak" vagyunk: nekem is van egy gyerkőcöm - a vonalzómon látszik - majd 7 éves! És most kapaszkodj: Ő spontán baba, méghozzá azonnali, ahogy terveztük! Normál tehesség, normál szülés - 27 éves voltam - és 2 év múlva vártuk a tesót. Jó esetben már 3 gyermekes családanya lennék, de még nem vagyok - de leszek!!! És MINDENEN keresztülmentem, az Aviva tornától a Jónás módszere, tenyérjóson át a kívai cérna-beültetésig. És amúgy nincs semmi bajunk! Eygszóval ez a meddőség izé bárkit elővehet, nincs kivétel!
Az pedig, hogy megvisel, "normális". (Én az 1- sikertelen lombik után 2 évet hagytam ki, mert képtelen voltam elhinni, hogy sikerülhet. Most már nemhogy elhiszem, hanem TUDOM, hogy sikerülni fog, de ezért a tudásért megszenvedtem, mint mindenki más.) Mindegy, mivel találod meg az egyensúlyod - agykontroll, nlp, kineziológia, jóga - addig kell keresni, míg meglesz!

Kitartás, üdv: Till

tillidian

Jó estét!
Jó sokat irtatok már. :D
Köszönöm igyekszem javulni. :oops:
Csillám:Neked is köszi h nevemben megköszönted.Ari vagy. :P Te is pihiz.jobbulást!
Skrisz:Üdv itt! :P
Katica:Köszi,és neked is jobbulást! :D Héten mész vérvételre? :P jajj,szegénykém :cry: drukk+++++++++++++ :D
lois:Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++ :P :lol:
Magamról:Ma még meloztam :roll: Holnaptól pihi itthon.Tücsök már nem birja hegedüjét lerakja. :oops: :?
Az agykontroll tanfolyamot nem végeztem el.Anyukám elvégezte már régen,és most ő tölle tanulom. :oops:
Mindenkinek szép estét! :D :wink:

Kép
tücsök26

Morzsa neked is jobbulást kíván Csilluka meg Tücskömnek is ugya n ezt kívánom :wink:

Eldöntöttem ma jányok előveszegetem régi porosodó kőnyveimet, és elkezdek szabad perceim olvasgatni, kedvenc kőnyv műfajom a romantikus és az ifjúsági művek :D :lol:

Kép
csinicsilla

Csillám:Kaptál gyógyszert a házidokotól?

Kép
tücsök26

Alle, köszi, megkönnyebbültem egy kis terhet levettél rólam… :roll:

Korall!
Hát itt mindenkinek megvan a maga nyomora, de a tiéd kicsit még cifrább az átlagosnál, együttérzésem, sajna nem tudok segíteni… :?
Bartika! :)
Az endó vissszatérte, vagy elmúlta örökre nem eldöntendő kérdés, visszajön és kész :? ….nem ismered az egész kórság mechanizmusát? Minden menstruációs ciklussal egyre jobban besző újra, sajna. De azért az endó és a meddőség közé nem tehető egyenlőségjel, szerintem. Persze nálad el vannak záródva a petevezetők így érthető, hogy spontán teherbeesésre nincs esély, azt sem értem, hogy az inszeminációt miért erőltetik???? Mert számomra az is esélytelennek tűnik…Ráadásul szerintem az idő is sürget, így nem értem miért nem rögtön a lombiknak futtok neki…az én dokim engem a szükségesnél tovább nem gyötört az inszemekkel, azt mondta tök fölöslegesen kínozná vele szegény petefészkeimet…. :roll:
A műtét önmagában nem megoldás semmire, kezelést nem kaptál utána???? Nekem szemléletesen úgy írta le a dokim a műtétet, hogy olyan, mintha egy bárányhimlős gyerekről lekaparnál két kiütést, és utána kijelentenéd, hogy meggyógyult…a kezelés egymilliószor többet ér, ált. a kettőt együtt alkalmazzák.

Én a műtétem+kezelésem óta még nem menstruáltam, lévén most lombikozom, ha nem sikerül, vissza fog jönni az endó ez tény, számítok rá, nincs végleges gyógymód, ez van. Bocs a sok okoskodásért….eldugulok… :oops:
Ja egy személyes megjegyzés…múlt hét hétfőn láttalak a kaáliban…simán felismertelek (na jó, a nevedet is hallottam…)
Ja a 3 hónap szünet a lombikok között nem az intézet szabálya, hanem az OEP-é, ha szeretnéd, hogy kifizessék helyetted, akkor ki kell várni…

Ja és szerintem, mi Krizsa dr. páciensei többen vagyunk, de a táblában látod az arányokat…

Skrisz!
Szia!! Jót derültem ezen a műszíves hasonlaton…hát szerintem a meddőségi kérdésekben is biztos van legalább annyi fehér folt, amivel nem tudnak mit kezdeni….. A pasik kezelése…hát az én dokim nem igazán foglalkozik vele, azt mondja az eredményesség kétséges, sokszor rosszabb, mint a kezelés előtt…azért nézik meg, hogy érdemes e inszemezni, mert bizonyos spermaszám, és aktivitás alatt nem csinálnak, hanem rögtön lombik.

Sannah!
Valószínűleg teszt lesz, mert vasárnap nem csinálnák meg a vértesztemet, másnap meg csak azért nem utaznék Bp-re.

Köszi a lányok a millió drukkot, igazán jólesik, drágák vagytok!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Na mostmár tényleg eldugulok, mert már magamnak is sok vagyok.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: vasárnapra egy jó erős POZITIV tesztet kivánok!!! :lol: :lol:

Nikó:
köszi a bizalmat, elolvastam a cikket, ha választani lehet, akkor inkább igy embrionális korban oldják meg a dolgot, mint a pocakban. Kitartást és sok-sok eröt kivánok!!!

FAnni: van egy érzésem, h. nálad hamarosan lesz magzatmozgás, mert az 5. hónap körül szokott már lenni, aztán ha egyszer egy "biznisz" beindul... :lol: :lol:

Kép
bögyörö

Bartika, Skrisz: üdv itt, én is nemrég csatlakoztam!! :lol:

Bartika:
Igazuk van a többieknek, nehéz hinni, DE próbáld azt elfogadni - és ez a legnehezebb - hogy ami történt veled, annak oka van. Az a jó, h. itt mindenki tapasztalatból beszél, átmentünk már sokmindenen és nem a levegőbe beszélünk.
Ha kell, bőgd ki magad sokszor, de kivánom, h. találd meg azt az utat, amiben HINNI tudsz. Az agykontrollt én is elvégeztem és ahogy irtam már hiszem, h. enélkül nem estem volna teherbe.
Ahogy Fanni is irta, neki is ez jött be.
Az nem baj, ha nem tudod még belül mi a baj, egy csomó pozitiv dolgot már el tudsz képzelni, ahogy a többiek is ajánlották. pl. ha már naponta azzal fekszel és ébredsz, hogy "hiszek magamban, félelmeim a múltté, megbocsátok magamnak". Vagy akármi más pozitiv állitás, már ezzel rengeteget javulhat a közérzeted! Persze fontos, h. komolyan is gondold azt, amit mondogatsz magadnak!
Vágj bele, nincs mit veszitened!!!

Kép
bögyörö

Na jó, még mindig én.

Csilla: druszám! igaziból én is Csilla vagyok! :lol: :lol: aggódás ügyben igazad van, elöször azért aggódik az ember, h. teherbe essen, aztán azé' mert terhes... hát nem örület??

Gyógyulj meg minél előbb. Skrisznek igaza van, ami papirt csak tudsz vinni, vigyél el az 1ső konzira. Ne félj, nem fog fájni :lol: :lol:

Till: ez, h. ki mit mikor érez elég érdekes. Én azt tudtam és éreztem, h. ez a mostani lombik sikeres lesz, de valszeg a rossz emlékeket még teljesen nem sikerült törölnöm és emiatt van némi aggódás, ill. bizonytalanság, h. van is odabenn vki?? Na de dolgozok rajta, nem adom fel ám! :lol:

Kép
bögyörö

Tücsköm igen kaptam a dokimtól neocitrált meg c-vitamint javasolta :lol:

Kép
csinicsilla

Lányok!
Tudom, hogy már kicsit késő, lassan lecseng az influenzaszezon, de azért elmesélem, én hogyan úsztam meg az idén eddig (kop-kop-kop). Rólam tudni kell, hogy minden vacaktól megbetegszem, néha már az ledönt a lábamról, ha egy beteg ember rám néz a villamoson. Az influenzát és ennek szövődményeit az elsők között szoktam megkapni... De eddig semmi...

- Minden este megiszunk fél liter frissen facsart citruslevet: narancs, citrom, grépfrút, mandarin, de néha kivit is rakok bele, én pedig megeszem a rostokat is, ami alul összegyűlik (a legtöbbet használt ht. gép a citrusprés lett), (mellesleg ettől jól megy a nagydolog is - hallod, Morzsa? :-) )
- Hetente 4 alkalommal beveszek 500 mg retard C-vitamint, utána 3 nap pihenő. Tudom, hogy erről megoszlanak a vélemények, egyesek szerint jó, mások szerint nem. Kismamáknak és veseproblémákkal küzdőknek meg még jobban vigyázni kell.
- Lazább lettem, mint eddig voltam, nem hozom haza a melót, így kevesebbet idegeskedek, jobban is alszom azóta.

Szerintem ezek segítettek elkerülni az influenzát a mostani "szezonban".

Herpeszem bezzeg 2 hónapja folyamatosan van, hol az orromban, hol a szememen, most épp a helyén: a számon
------------------
Lois,
Nem hiszem, hogy az én problémám kacifántosabb lenne bármelyikőtökénél, legfeljebb más. Nálad ott az endo, nem örülnék, ha nekem az lenne. Másnak nincs peteérése, megint máshol a kiskatonákkal van gond. Én örülök, hogy ennyivel megúsztam, mert ez legalább egy átmeneti állapot. Csak éppen dühtő.
Vendég

Sziasztok,

Üdv az újaknak a csapatban!

Csilla, nem március 26-án mész konzira?

Betegeknek jobbulást kívánok.

Mi ma voltunk reflexológusnál, heti 2x fogunk járni. Elsőre azt mondta nekem, hogy el van savasodva kicsit a szervezetem, úgyhogy a húst minimalizálni kell, sok zöldséget, majdnemhogy vega étrendet kell követni 3 hónapig. Férjemre gondolva ez kicsit nehézkes lesz, de megpróbáljuk. Szerintem már ha csökkentjük a húsfogyasztást, az is eredmény (én meg bírni fogom, nem vagyok annyira húsos).
Ennek, no meg még néhány dolognak az okán (pl.munkahely, lehet, váltani kellene) azt tervezem, hogy tolom kicsit a lombikot. Idén nem akarok már többet, hacsak nem változtatnak a szabályokon jövőre, úgyhogy olyan július-augusztusra gondoltam...de még alszom rá egyet. Így még ha kell, egy beleférhet 2008-ra.

Tobi, de legalább van miki :D

Lois, neked drukkolok vasárnapra.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle:
ez jó ötlet! Én pl. nem tudtam, h. a savanyitott dolgok lugosítanak. Mert nálam sokszor volt, h. kivántam a csemege ubit, és tuti az elsavasodás miatt.
Ahogy telik az idö, majd látod, h. döntesz, szerintem se kapkod el.

Kép
bögyörö

Sziasztok!

Ma már 2x írtam, de nem sikerült elküldeni. :?
Regényt meg már nincs erőm írni.

Üdv az új tagoknak!!!

Lois! Nagyon drukkolok neked!!! ++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: ti most spontán akcióztok a 3. lombikig? (puskáztam Kati táblájából)

Kép
bögyörö

Tücsök:
köszi neked a drukkokat!!! örülök, h. tanulod az agykontrollt!!! :lol: :lol:

Kép
bögyörö

Bögyörö! Szia! Ja, addig várunk a csodára. :wink:
Remélem jól vagytok.

Kép
hanna30

allegrobarbaro szia igen március 26-án megyünk konzira miért kérdezted? :roll:

Kép
csinicsilla

Hanna:
már pedig csodák vannak!!! :wink:
igen, köszi jól vagyunk!

Kép
bögyörö

[quote="zsuzsi73"]Bögyörö

Szegeden van most várólista, vagy be lehet jelentkezni?

Itt tényleg nincs várólista. Rengetegen vannak, de mindenkit fogadnak. Te most hol tartasz? Lehet irtad, de elfelejtettem... :oops:

Kép
bögyörö

Bögyörö!
Örülök, hogy jól vagytok.
Ja, ha most nem jön a csoda, akkor májusban tuti. :wink:
A dokim megigérte.

Kép
hanna30

Szia Csilla! Akkor most meddig irt ki a dokibácsi?

Kép
bögyörö

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?