Hali!!
Ezt nem hagyhatom szó élkül!!!
Husi musi??? Az én Mariettám????? Ez vicces!! Hát nem emlékszel a meztelen fotójára? Kiállnak a bordái!!!
Jó, igaz a Sárára nem lehet panasz, de ő sem husika, ám. Ennek ellenére valóban meg vagyok velük elégedve.
Viszont nem lehet miket egy lapon említeni, mert az én gyerekeim zabálósak!!! Mindig jó étvágyuk volt. Ez azért nagyon megnyugtató!!
Ha enyire nem ennének, akkor tuti én is paráznék, mint anya!!!! Még akkor is ha józan ésszel tudnám, hogy nem fog éhen halni. De az anyai szívemnek tuti borzasztó lenne, hogy "éhen halni látom" a gyerekem
Szindi valóban jó példa: alig evet, vékonyka volt és tessék lett belőle egy gyönyörű csajszi, aki még csak nem is beteges!!!
Csak Te már túl vagy rajta Bárány!! De akkor tuti nem vetted ilyen könnyen, igaz??? Amig benne vagyunk , nagyon szörnyű lehet (nem tudom milyen - mondjátok nyugodtan
), csak útólag könnyebb.
Marietta egy évesen igaz 9 és fél kg volt, de 81 cm
Két évesen 12 kg és 92 cm. Szerintem azért több kilóra, mert magasabb is. Sára is 9300 volt egy évesen. Szerintem a husi-musitól messze voltak, vannak
Bárány!!
Most hogy írtál a szexről eszembe jutott valami!!
Annyira óvott volna a doki, hogy fekvést ajánlott, és szexet????
Szóval ha nem tiltot el teljesen a szextől, akkor tuti nem ágynyugalomra gondolt!! Csak kíméld magad!!!! Úgyhogy ki az ágyból, és sétálgass a napsütésben!!!
De nem takaríthatsz, nem cipekedhetsz, nem pucolhatsz ablakot, ne mássz lépcsőket és ne menj a bányába dógozni!!!!!
Éva!!
Nem figyeltem , jó???
De szerintem azzal nincs nagy baj, ha csak szopik és mást nem eszik, mert legalább valamit eszik. Ezzel elégedett lennél igaz Kory???
Kolbászos tejpép??? Ez tetszik!!! A lányaim is ették volna, ha eszembe jut
Szerintem is tök jó ötleteket adtál az evéshez!! Tetszettek
Jaj, ez a rekeszizom szarság még mindig tart????? Mi fene lehetett???? Szegénykém!!! Sajnálom!! És a kilóidat sem írigylem
, pedig nekem is lenne miből fogyni, de ilyen áron, inkább nem!!!
Kory!!
A kori a Kinga???? Bocsi, de ez most nem tiszta nekem!!!
És szerintem is kódolt ez a szemes probléma is. Én is azt láttam csak, hogy ahol az első gyereknek meg kellett csinálni, ott a másodiknak is.
Miért bufizhet Oli most többet?? Kapásból az jutott az eszembe, hogy többet mozog és ezzel a pocakot is jobban megbolygatja. És mivel ilyen kis bilimákosan eszik, tuti több levegőt nyel, mint korábban. És a tápszer nehezebben emésztődik, tovább marad a gyomorban, mint az anyatej, tehát még később is vissza tudja büfizni.
Ezüst kolloidról én is olvastam, de szerintem azért, mert itt írta valamelyikőtök. Mi most a gyógyszertári Multi-tabs -immuno kid nevű vitamint próbáljuk ki, mert megtetszett, hogy Lactobacilus GG probiótikum van benne. És mert a Sárával ellentétben Marietta nem hajlandó akármit megenni, így próbálkozom mindenfélével
Csajokról nem tudok mit írni - hálistennek -mert jól vannak. Csak az én szívem fáj, hogy a héten minden reggel valahova lepasszoltam a Sárát a munka miatt (apa is fusizik
) De ő egész jól viseli szerencsére.
Apa?? Mit is szeretnél Te tudni az én Uramról????
Képzeljétek szombaton bálba megyünk!!! Az ovinak lesz alapítványi bálja, na nem puccos vecsési sváb bál, csak olyan nekünk való!!
5 éve nem voltunk sehol, kicsit izgulok
Suli???!! Zajlik az élet, nem is tudom eddig hogy voltak meg nélkülem??
Ma pl egy hetedikes fiu esett el olyan "ügyesen" hogy agyrázkódást kapott.
Mindennaposak az itt-fáj ott fáj dolgok, az elesés okozta sérülések, tornatermi balesetek.
Holnap 6.-ban tartok előadást a kamaszkori változásokról!! Kíváncsi leszek a kérdéseikre!!!
Felkelt a sáru, megyünk kicsit élvezni a napsütést!!!