Sziasztok!
Bocsi, de rövid leszek, mert kicsit fáradt vagyok, pedig ma nem is keltem túl korán és nem is tevékenykedtem sokat...
Anyjuk!
Üdv
! jóga minden pénteken 5-től a faházban. Infót kérhetsz a Müllerné Beától, ha gondolod elküldöm priviben a mobilszámát, vagy el tudod érni a kórházban is, ahogy akarod!
Amiben tudok segítek neked én is, de előre bocsájtom, hogy mivel első gyerkőc lesz nem vagyok tapasztalt, a kórházat sem ismerem, (bár mire Te szülsz már nekem is lesznek tapasztalataim) és sztem kicsit "paraanyu" is vagyok/leszek
Most aztán jól kisegítettelek! Ugye?
Makkmarci!
Üdv. nálunk
! Te már nagyon a célegyenesben vagy
!
Lucus, Évi!
Üdv. itt
! De jó nektek, hogy /valszeg/ egyszerre fogtok szülni! Jó lenne, ha csatlakoznának hozzánk olyan kismamik is , akik akkortájt szülnek majd mint én
mármint ha minden jól megy.
Lehet, hogy én is megyek 27-én a felkészítőre! Nem tudjátok mi lesz a téma? Mondjuk szerdán meg tudom nézni a kórházban...
Az apás szülésnek amúgy nem feltétele az előkészítőn való részvétel, hisz úgy sem csinálnak semmit-mondta a Vera
Én még a szülőszobákat sem láttam
Jó lenne azokat is megnézni, ha van rá lehetőség! Vagy Ti már láttátok?
Gabi!
Köszi a kórházi listát! Csütörtökön voltam a dokimnál és beszélgettem a Verával. Mondta, hogy 25-én találkoztok
(ha jól emlékszem)
és azt is mondta, hogy neked is nagyon jó a dokid! Szerencsére áprilisban szülőszobára van beosztvaa Vera, így nekem is van esélyem rá, hogy találkozzak vele a szülőszobán is!
(amúgy én eddig nem is tudtam, hogy havi váltásban vannak szülőszobán ill. a nőgyogyi osztályon )
Kata!
Köszi a jótanácsokat! Tényleg hirtelen fejezted be a mondanivalódat, mondat közben
Már kaptam az egyik barinőmtől olyan -általad említett- necces bugyit! Hát, érdekesen néz ki
Gondoltam majd veszek még valamelyik kínaiban olcsó pamutbugyikat, olyan nagymamásat, amit ha úgy alakul nem sajnálok majd kidobni
Hajni!
Nekem minden adatom stimmel a táblázatban
Köszi!
Talán még annyi, hogy sztem a szülés tervezett időpontja legyen a sorrend, ha Ti is így gondoljátok
Ha nem, az sem baj, csak gondoltam mivel sokan vagyunk márc-áprilisiak könnyebb lesz adminisztrálni, ha beindul a babaeső! De csak egy ötlet...
Bocsi, de ezek csak ömlesztve!
Mondta a Vera, hogy egész nyugodtan lehetünk pizsiben is a kórházban, ha nekünk az kényelmesebb! Ennek örülök!
Ti milyen tusfürdőt, izzadásgátlót, testápolót visztek magatokkal a kórházba? Úgy tudom ilyenkor az illatmenteset ajánlják
Vagy nem gond, ha azt használom, amit egyébként is szoktam? Vagy a baba miatt tényleg sokkal jobb az illatmentes?
Mivel nekem első terhességem, nincs összehasonlítási alapom, de mióta állapotos vagyok: elmúlt a migrénem és bár refluxos vagyok -az első pár héttől eltekintve- a gyomorsavammal sincs gondom. (
tudom, hogy ez bármikor jelentkezhet pláne így a végén, amikor már nincs túl sok hely a gyomornak azért reménykedek, hogy elkerülhetem )
Csajok!
Ez komoly ezzel a házassági anyakönyvi kivonattal? Én eddig úgy tudtam, hogy egységesen mindenhol 300 napnál nem régebbit kérnek
! (gondoltam a fogantatás ideje miatt
) Mi már ki is kérettük anyósommal az önk.-tól. Bár, talán még a fent említett 90 napba is beleférünk
.
Szerdán (20-án) megyek UH-ra a kórházba. Nem jön senki valami okból kifolyólag aznap?
Na, még jó hogy jeleztem: rövid leszek! De most már tényleg megyek aludni, mert babóm is erőteljesen ficánkol és én is vágyódom már az ágy után (bár néha úgy érzem jobb ülni, mert fekve nehezebb mozogni...nálatok is így van?)
Jó éjszakát Mindenkinek!