Új privát üzeneted érkezett!

ááá, csak hobbi szinten, ...nézd a vonalzómat... 8) :lol:
Vendég

ez a kurva laptető segíthetne már...vagy lehet, hogy 1000 laptető után jár egy gyerek? :shock:
Holnapi menü:csirkecombbis húsleves, oldalas krumplipürével, grízfelfújt meggyel....és ezekután dupla futás...
Vendég

jaj Nóri!
ilyen finomságokat ne is írj nekem!!!!!!!!! csorog a nyálam így is.

a laptetű most engem elkerül, de hátha most ez hosz babát 8)

és a szex.... hát, ha az meber megéhezik, muszáj csillapítani az éhségét.... :oops: :lol:

babszika

anyóssal jól kijöttök?
Vendég

úgy, h én a számítógépem előtt ülök, ő meg a nappaliban a tv-t nézi.... nán! :wink: 8)

egyébként az utóbbi időben kiakaszt, mert beleszól mindenbe az esküvőt illetően, de próbálok nem kiakadni.
egyébként tök jó fej is tud lenni.... ha akar :roll:

babszika

:lol:
megyek, lejárt gépem, teregetek..aztán meg pihi...Babszikám, vigyázz magadra, pusza...és jó hétvégét nektek! :wink:
Vendég

puszázlak ezerrel!
és jó éjszakát nektek..... :oops: :lol:

babszika

sziasztok
szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na itt lennek...haat bar volt vacsi szombaton ngyon nem ugy alakult es ngyon morci voltam ra... :roll: mar utkozben pockolgette a kezemet...aztan ott is tok hulyen viselkedett...tobbszor is raszoltam,hogy viselkedjen... :? :oops: bar egy csudaszep kilatos helyre vitt...37-38.em mar nem emlexem pontosan...de ugy viselkedett mint egy rossz gyerek ami mar alig varja,hogy mehessunk haza :roll: Egesz est alatt se egy atkarolas,puszi csok nem esett...es a viragrol meg ajandekrol ne is beszeljunk :roll: pedig remenykedtem,hogy hatha megszervezi ondjuk az etteremben vgy mikor jovunk haza de nem lett belole semmi :roll: Utana hazajottunk es befekudt tv-t nezni...mire en mondom neki kivettem 2filmet ugye nezzuk azt mer amit a tv-ben nezett engem nem erdekelt.Hat ennyit a V-naprol :roll: :cry: Aztan ugye ondltam nem baj jon meg itt a white day amikor is a lanyok V-napja lesz...es hatha majd akkor na meg jon az 1eves fordulonk is azit persze o nem tud :? Erre kiderult megy Shanghai-ba macr.6-an :cry: es ha egy hetnel tovabbra megy akkor nem lesz white day-unk :roll: De mar azt is megfogadtam soha semmit nem fogok elvarni mert ha nem ugy lesz csak nekem rossz...ezentul semmire nem szamitok felole :roll:

A felfazasrol annyit...hogy nekem 14eves koromban volt eloszor vesemedence gyulladasom...es utana 1evben 1szer tuti felfaztam...es ezert rendszeres kontrollra jartam amivel megelozhetik az egeszet...mindig mondta anyum is meg a dokik is,hogy vigyazzak mert ha sokat felfazom nem lehet gyerekem. :roll: Mostansag nincsenek ilyen nagy problemaim bar a mult hetvegen en is felfaztam... :roll: en is allandoan takarom a hatamat es derekamat...meg vannak olyan kis szoknya szeru valamik itt amit kifejezetten a derekra raknak azon van egy kis zseb es abba pedig egy ilyen kis meleg lapos zacsit tesznek es akkor az melegen tart :idea: ngyon okos dolog ngyon szeretem...bar amikor otthon voltam akkor vesemelegitot vettem...az meg ilyen tepozaras vesekore rakhato valami...nem egy divatos darab de melegen tart :oops: :roll: a dokim meg azt is mondta hordjak babydoll-t tod az a egybereszes feernemu mert,hogy az milyen jo,na meg igen a sok ivas ngyon fontos ahogy az az iromany is tartalmazza...folyamatosan uriteni kell a veset....es amikor menni kell nem szabad visszatartani mert a bacik letelepedhetnek :roll: A legdurvabb esetem amikor vesegorcsot kaptam es a korhazban kiderult,hogy vesemedence-petefeszek es holyag gyulladasom van...2hetig nyomtam a korhazat.De mar joideje nincs :roll: a 8ev alatt miota itt vgyok 1szer mentem dokihoz talan 4eve...evvel a tunettel :roll: Szal ezek mind meghatarozzak most azt,hogy nehezen esem teherbe....ahogy en utananeztem a neten...ezek a felfazasok most nem tom pontosan,hogy is kene irnom de hogy egyszeruena sok tojasbol keves lesz...es en azert vgyok mar egy 38eves no szintjen nogyogyaszatilag mert anno olyan sok kart tett bennem... :roll: :oops: Szal szerintem minden felfazast miatt igenis dokioz kell fordulni...mert ezek a gyulladasok lappango betegsegek azaz hetekig nincs semmi jele a sok pisilesen kivul aztan egyszer csak beut...es a vizeletbol mar kimutathato es gyogyszerekkel minden ngyon baj megelozheto :!: :idea: Nekem legalabbis igy mondta el anno a dokim... :wink:

Na remelem mindenkinek jol telt a hetvegeje...ne aggodjatok nem bankodom tovabb... :? majd jon meg kutyara kamion :lol: Mindenkinek kellemes vasarnapot kivanok :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi a sok hibaert de agybol irok laptopon aztan elutottem meg kihagytam par betut :oops: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Hát, az én estém sem alakult túl jól.
Úgy volt, h a barátnőmmel megyek bulizni. de lemondtam Bálint miatt.... egész este veszekedtünk.

Ja és Gabin felbuzdulva ma csináltam egy Lh-tesztet..... :shock:
(az alsó a mostani)
Kép

tudjátok, én pcos vagyok, és nálam sokkal csalósabb az LH teszt... ráadásul a hőm ma fejest ugrott, de érdekes.... :roll:

babszika

viszont az nagyon jó volt, h azonnal zebrás lett!
végre egy teszt, ami nálam is zebrás :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok LÁnyok!

Babszi,
annyira gyönyörűséges a fürdőszobátok IS! Nagyon jó ízlésed (ízlésetek) van. Annyira barátságos fészket csináltatok!
A meghívó is nagyon ízléses, és Te csináltad? :shock: Gratula!
Köszönöm, remélem én is meg tudlak kuksizni, de ha esetleg nem, akkor aznap lélekben ott leszek, és majd Nóri közvetít telefonon. :wink: :D

Nóri,
én is húslevest csináltam, csak én csirkemellből. Tegnap a 2. fogás fasírt volt krumplipürével, ma a maradék leves lesz, ill. sült(pácolt) csirkemellfilé baconba tekerve, cukkinivel, és fitnesz-salival (azé' sütök egy kevés krumplit is, Férjecske miatt :lol: )

Bridge,
sajnálom, h. nem teljesen úgy alakult az estéd, ahogy elképzelted. :(
Esetleg Shaghai-ba nem tudsz vele menni?
Bizony nagyon nem jó, h. ilyen sokszor felfáztál de sokat számít szerintem, h. most már odafigyelsz magadra! Jópofa ötlet ez a melegítő szoknyácska!

Mi tegnap voltunk a Vígszínházban az Urhatnám pogárt néztük meg! Nagyon szórakoztató darab, ajánlom figyelmetekbe! :) Négyesben mentünk, mert velünk jött Anyum és Férjecske Anyuja is. Legalább Ők is kikapcsolódtak! :wink:
Vendég

Babszi,
gyöngyörűűűűűűűűűű a fürdőszobátok is, hihetetlen milye kreativ vagy vagy vagytok nemtudom, de te biztosan, meg ahogy azt a meghivót is megcsináltad, nem semmi. Nagyon jó lett minden!
Az esküvővel nekem az a tapasztalatom, hogy mindig van olyan, aki beleszól, ezzel nem is kell(ene) törődni, de nekem is ki volt a tököm már a végére. De az a nap gyönyörű volt, és nektek is az lesz. Én is ott leszek lélekben az biztos! :lol:
Az LH teszthez meg gratula, nem örülök előre, de mostmár tényleg majdcsak rendeződik a ciklusod szépen. A lényeg, hogy felment a hőd 37-ig, az nem semmi. Nekem pl. sose volt annyi, a babás görbémen is csak 1 nap kúszott fel addig. Úgyhogy hajrá Babszi!

Arikon,
de jó lehetett nektek a szinházba! Mostanában úgy látom rákattantál a szinházra, de szép is az! :lol:
sirkici

Csajok
Arra az elhatarozasra jutottam,hogy miutan itt eleg sokan felszoktunk lenni fazva...felajanlom nektek,hogy veszek mindenkinek egy ilyen kis szoknya szeru valamit es a melegito zacsikat es elkuldom :!: Na mit szoltok az otlethez :?: Mondjuk 1cimre kuldom el ti meg szetosszatok :wink: Ha gondoljatok csinalok fotot rola mer aztan lehet,hogy otthon is van csak en nem tok rola :? de a melegitozacsi az tuti meg nincs es az van cipobe rakhato is meg kulonbozo meretekben :P

Babszika
Oda se rantsunk...mint irtam jon meg kutyara kamion :lol: Mi az a test amit csinaltal? :shock: En is akarok olyat :roll: Na meg en is latni akarom a furdoszobadat :shock:

Arikon
Nem gond szerencsere nekem altalaban masnapra elszall a mergem amugy meg azert este durcizasom utan betamadott es megint hmm...hmm.... :roll: :oops: bar meg nincs peteeresem de majd akkor en maszom ra :lol: 8)
Husilevest....tyu csajok de kivgyok ehezve egy jo kis husilevesre :roll: en akarhanyszor csinaltam itt nekem nem sikerult... :cry: azt mondjak mas itt a csirke na meg ugye nincs is 1-2 zoldseg ami kene bele :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

babszi: Jók a képek. álomszép a fürdőd, a függöny is izléses összeségében nagyon kreatív csaj vagy.
A meghívó is szuper valóban és úgye azt nem mondod, hogy azt is te csináltad?? (a diszítést rajta)
Kinevezünk téged a topic kreatív igazgatójának:)

Kép
csucsu05

Na en mentem aludni mer mar itt ngyon kesore jar...zebrasodjatok es midenkinek drukk++++++++++ :wink:
Jah es a lenyeg mindenkinek kellemes hetet kivanok :!: 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi :D
Ez tök izgi! Bár valójában nem tudom, hogy működik-e 100%-osan, ezért ne éld bele magad, de nagyon szorítok, hogy a hcg is pozitív legyen!!!!!!!

Babszika :D
Gratulálok a csodaszép meghívóhoz. Én sajnos túl messze vagyok ahhoz, hogy élőben is megtudjalak csodálni királylányként, de megígérem, hogy nagyon sokat fogok gondolni rád és nagyon fogok irigykedni :D!

Bridget :D
Sajnálom a Valentin-napodat. :(
Ez a melegítős szoknyaszerű valami fantáziát adott, elgondolkodtam az ötleten, bár azt hiszem melegítős készüléket nem tudnék bele szerezni. Mi munkahelyen kis polártakarót szoktunk magunkra "aggatni", azért írom így mert tényleg úgy néz ki,mint egy "poncsó", de így mindig beleakadok mindenbe és leverek vele mindent.
Vendég

Az ovulációs teszt mint orákel

Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni. Nem én találtam ki, számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy az LH és a hCG molekula immunológiai teszteknél (amely az otthon végezhetö teszteknek is a müködési elve) keresztreakciót adhat. Ez abból adódik, hogy az LH, FSH, TSH és hCG molekulák két alegysége közül az egyik mindegyiknél teljesen megegyezik, a másik mutat csak bizonyos eltéréseket. Az immunreakció specifitása attól függ, hogy melyik molekulacsoport ellen fejlesztették ki az adott ellenanyagot, amelyet a tesztben is használnak.

Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálison kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt. Erre itt láttok példát. Az elsö példa tesztjei a Babatervezök shop-ból származnak. Az ovuteszt (orákel LH) már 11 dpo-nál pozitív, míg a terhességi 13 dpo-nál.

Hogyan kell jóstesztelni és mire kell figyelni, megtaláljátok a fórumba bejelentkezve. Sok-sok pozitív jóstesztröl láthattok ott képet, amiket újdonsült kismamáink készítettek tesztelésükkor.

Aki nem hiszi, próbáltassa ki egy frissen sült kismamával. ;-)
Akit a keresztreakció érdekel, ezen az oldalon sok ezzel kapcsolatos tudományos cikket talál angol nyelven: PubMed

Kép
Kép
gabi82

Hali!
A terhestesztem nega lett, de a ma reggeli lh is 2 csíkos. Ha holnap is megcsinálom és erősödik, akkor van remény. Me rt a reggeli lh teszteket kell figyelni.
Amúgy most megint rámtelepedett ez a nyugalom. Úgyhogy lehet nagyot csalódom, de azt hiszem nem sokára csíkos lesz a hcg teszt is.

Babszi,
szuper a kecó. És a kád valami fantasztikus. Imádok fürdeni. Én a wellis milan kádját néztem ki. :D
Olyan jó már nektek!
Élvezd ki az esküvőd és a készülődés minden másodpercét!!!! Gyönyörű a meghívótok!!!!!!!
És nagyon jó lett az lh teszt is!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi :D
Látom, te már nagyon felkészült vagy! :D
Vendég

Cherry
Te tod...de maga egy a szoknyaszeru valami eleg... 8) a melegito zacsit csak ha mondjuk aluloltozott vgy es ugy kint az utcara javasolnam....vgy pl. sieles vgy utana,korizas vgy hosszan tarto szabadban leves telen....bar itt mindennaposan hasznaljak en altalaban kezben szoktam razogatni (razni kell,hogy meleg legyen)es a kezem melegitem csak,en sem hasznalom a varosban azt a kis zsebet :) amugy pedig mar magaban is ngyon meleg...passszentos igy nem libeg stb. es eleg mokas szinekben van azaz vegulis barmihez passzol foleg ha olyan helyen vgy ahol epp nem is szamit...az utra haza vgy munkaba orvoshoz meg kabat alatt vegkepp megfelel :wink:

Gabi
Tyu koszi...de nekem ez meg mindig kinai :shock: :? most akkor mit is tudhatunk meg egy ilyen tesztbol es mikor kell alkalmazni :?: :idea: :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

na vegre sikerult :P
Kép ez egy stripper bear :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

JÓÓÓ reggelt!

Csajok, voltatok már úgy, hogy nem sikerült az LH teszt? Elvileg nega, de a kontroll csíkot is alig látni. Ilyenkor érvényes, vagy nem?

Bridget, az LH teszt a peteérés kimutatására szolgál. Neve: ovulációs teszt. Délután kell használni több napon keresztül. Csak akkor pozitív, ha a második csík ugyanolyan vastag, mint a kontroll csík. Abban az esetben kell rágyúrni a bébire, mert ez előre jelzi a peteérést. Azt hiszem utána 1-2 nappal várható a peteérés. Érdemes a két erős csík után is megcsinálni1-2-őt, hogy lásd halványodik.
:)
LH teszt, mint jós teszt: Kb. 9-10 dpo-nál elkezdheted. Reggelente kell megcsinálni. Ha erősödik napról-napra, akkor valószínüleg terhes vagy. Ha már jó erős a 2. csík, akkor megcsinálhatod a terhes tesztet. Ez nem 100%-os.

Kép
Kép
gabi82

Nem hiszem el. A hőmet nem mérem, mert nagyon gáz. Viszont ez az állandó szédülés, hányinger és ezek a szagok....
Nem tudom elhinni, hogy ez nem az aminek látszik. Holnap elmegyek a dokihoz. Hátha ő okosabb. Lehet, hogy gyulladásom van, és azért fáj, szurkál az alhasam? Ez magyarázná a rosszuléteket is.

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi!
nekem az lh-m ugyanolyan mint tegnap.
viszont a melleim hónalj-tájban fájnak => piri
ha annyira rossz lett a kontrollcsík is, akkor sztem nem érvényes. :?

Bridget!
ez tök jó dolog. én még nálunk nem is láttam (persze ez nem jelenti, h nincs) :roll:

babszika

Bridget!
azt elfelejtettem írni, h te is láthatnád a fürdőmet..... ha visszalapoznál.... :roll:

babszika

sziasztok.

gabi menyire kell erosnek lennie a jos tesztnek?bar en nem hiszek benne de ma reggel megcsinaltam es ketcsikos :?

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Bridget,
ez a szoknyácska nagyon okos ötlet, én sem láttam még itthon, de azért utánanézek, oké? Azért csinálsz róla fotót?

Ezen az LH teszten már én is elgondolkodtam. Ha esetleg most nem jön össze a babócám, akkor veszek a kövi ciklusra egy LH-t. Tudom, Nórikám, "kidobott píííz", de azért hátha! :D Egyszer mindent ki kell próbálni! :wink:
Vendég

Arikon:Privi megy
Vendég

Gabi
Kocce most mar igy ertem :wink: Lehet nekem is alkalmaznom kene,marmint a peteeros dolgot :? de hogy lehet-e itt venni azt nem tom :? es en lassan pont idoben vgyok ugyhogy ezt a havi tesztelest lehet lecsusztam :?

Babszi
Okes na minnya visszalapozom :roll: :oops:

Arikon
Fotokat majd rakok fel...csak elobb csinalnom kell :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszika
Na hat nem is tom,hogy kerultre el a figyelmem hisz hidd el mindig visszaolvasok :roll: :oops: a kutyas kepet lattam de szerintem lassabban tolt parom laptopja(mostansag azon vgyok mer az legalabb muxik)es szerintem a kepek kesobb toltodtek be,mint en lapoztam :roll: :oops: ngyon szep tenyleg a furdotok neked olyan az izlesed,mint nekem :wink: en is szeretem a meleg szineket 8) bar az en furdom kek szinu mer mindig is az volt az almom...viszont a wc-mben ugyanolyan narancs es pisztacia szin van...(en 2006nyaran ujitattam fel a pesti lakasomban :idea: )a nappalim is mediterran azaz meleg szinek bordo,naracs stb. 8)
A meghivodat pedig mar az eskuvos oldaladon lattam szal azert kepben vgyok... 8)

En imadok lakasokat nezegetni...meg barmilyen fotokat...ugyhogy csajok ne kimeljetek...kepek minden mennyisegben johetnek 8) 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vendég

Nóri,
nem tudtam megnyitni, csak annyit mutatott magából, h. "Levélnyitó nyuszika", de a képet nem... :(
Na majd otthon megnézem, mert a benti gép sz@r! :evil:
Vendég

Ez egy videó...nyuszis :wink:
Vendég

Áááá, akkor ezért nem tudtam megnézni! Mert a m.helyi net nem tudja megnyitni a videókat! :x

Bridget,
a mi fürdőszobánk fekete-fehér, majd megpróbálom lefotózni és felteszem! :wink:
Vendég

En lattam a videot :lol: ari ngyon :wink:

Furdoszoba...ok,mint mondtam nekem kepek minden mennyisegben 8) Majd ha 1szer en is otthon jarok akkor lefotozom es felteszem :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :D
Ha lesz egy kis időd lefotózod a szoknyát és a zacsit? Nagyon kíváncsi lennék rá.
Vendég

Okes hamarosan megcsinalom aztan megy a kep 8) remelem mire felkeltek sikerul felraknom :roll: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
felkeltem! :D Sőt, már a m.helyemen vagyok! :wink:

Gabi,
hányra mész a dokidhoz?
Vendég

Monyo, itt olvashatsz erről bővebben:
http://babatervezok.otthona.net

Arikon, 3kor.

Ma reggeli jóstesztem halványan pozitív. Sajnos nem akar erősödni. Már felkészítettem magam arra, hogy valószínleg meg fog jönni. És nem terhes vagyok, hanem beteg.
Remélem viszont, hogy nem valami komoly.
Amint megtudok valamit jövök.
Nagyon gáz vagyok.. :oops: Bocsi :shock: :D

Kép
Kép
gabi82

Nóri, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nekem is kéne egy ilyen édibédi nyuszika!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
egyáltalán nem vagy "gáz", csak szerintem nagyon figyeled magadat, és mivel minden agyban dől, lehet, h. "bevonzod" a betegségeket, tüneteket. Persze nem akarok itt okoskodni, és biztos nincs is semmi komoly baj!! :wink: Írd majd meg, h. mi volt, oké?
Vendég

Tyu,hogy ti milyen koran kelok vgytok...de nekem elkellett mennem es csak most ertem haza...felrakom a husilevest aztan felrakom a fotokat is...szal mar nincs sok hatra...de ma meg nem ettem ugyhogy muszaly... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridg:te mivel foglalkozol ott kint?Jó étvágyat... :wink:
Vendég

Semmit jelenleg :roll: de suliba jartam legutobb most azaz dec-jan7ig teli szunet volt en meg sulit akartam valtani...de ugye beteg is voltam aztan most nezelodom de nem olyan konnyu olyat talalni ami tetszik :roll: most ugy nez ki megyek csutortokon megint kezdek...

A kepeket most otltom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es koszi szerencsere az etvagy megvan...csak nem tom milyen lesz mer nekem sose sikerul a pipi leves :roll: Bezzeg az otthoni :wink: viszont megvgyok fazva es gondoltam ez most jol esne 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Arikon, nem okoskodás. :D

Bridget, várjuk a képeket!!

Kép
Kép
gabi82

Kép Kép Kép Kép

1.Szal az elso foton az lathato,hogy 30perc alatt mennyire felmelegiti a testedet

2.Maga a melegito zacsi meg becsomagolva es ez egy ngyobb meret mint ami a szoknyaba valo

3.Ez itt a zseb ahova megy a melegito es vgy hatadat vgy hasadat melegitheted sieles stb. kozben

4.Maga a kis szoknya szeru vesemelegito...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?