Na itt lennek...haat bar volt vacsi szombaton ngyon nem ugy alakult es ngyon morci voltam ra...
mar utkozben pockolgette a kezemet...aztan ott is tok hulyen viselkedett...tobbszor is raszoltam,hogy viselkedjen...
bar egy csudaszep kilatos helyre vitt...37-38.em mar nem emlexem pontosan...de ugy viselkedett mint egy rossz gyerek ami mar alig varja,hogy mehessunk haza
Egesz est alatt se egy atkarolas,puszi csok nem esett...es a viragrol meg ajandekrol ne is beszeljunk
pedig remenykedtem,hogy hatha megszervezi ondjuk az etteremben vgy mikor jovunk haza de nem lett belole semmi
Utana hazajottunk es befekudt tv-t nezni...mire en mondom neki kivettem 2filmet ugye nezzuk azt mer amit a tv-ben nezett engem nem erdekelt.Hat ennyit a V-naprol
Aztan ugye ondltam nem baj jon meg itt a white day amikor is a lanyok V-napja lesz...es hatha majd akkor na meg jon az 1eves fordulonk is azit persze o nem tud
Erre kiderult megy Shanghai-ba macr.6-an
es ha egy hetnel tovabbra megy akkor nem lesz white day-unk
De mar azt is megfogadtam soha semmit nem fogok elvarni mert ha nem ugy lesz csak nekem rossz...ezentul semmire nem szamitok felole
A felfazasrol annyit...hogy nekem 14eves koromban volt eloszor vesemedence gyulladasom...es utana 1evben 1szer tuti felfaztam...es ezert rendszeres kontrollra jartam amivel megelozhetik az egeszet...mindig mondta anyum is meg a dokik is,hogy vigyazzak mert ha sokat felfazom nem lehet gyerekem.
Mostansag nincsenek ilyen nagy problemaim bar a mult hetvegen en is felfaztam...
en is allandoan takarom a hatamat es derekamat...meg vannak olyan kis szoknya szeru valamik itt amit kifejezetten a derekra raknak azon van egy kis zseb es abba pedig egy ilyen kis meleg lapos zacsit tesznek es akkor az melegen tart
ngyon okos dolog ngyon szeretem...bar amikor otthon voltam akkor vesemelegitot vettem...az meg ilyen tepozaras vesekore rakhato valami...nem egy divatos darab de melegen tart
a dokim meg azt is mondta hordjak babydoll-t tod az a egybereszes feernemu mert,hogy az milyen jo,na meg igen a sok ivas ngyon fontos ahogy az az iromany is tartalmazza...folyamatosan uriteni kell a veset....es amikor menni kell nem szabad visszatartani mert a bacik letelepedhetnek
A legdurvabb esetem amikor vesegorcsot kaptam es a korhazban kiderult,hogy vesemedence-petefeszek es holyag gyulladasom van...2hetig nyomtam a korhazat.De mar joideje nincs
a 8ev alatt miota itt vgyok 1szer mentem dokihoz talan 4eve...evvel a tunettel
Szal ezek mind meghatarozzak most azt,hogy nehezen esem teherbe....ahogy en utananeztem a neten...ezek a felfazasok most nem tom pontosan,hogy is kene irnom de hogy egyszeruena sok tojasbol keves lesz...es en azert vgyok mar egy 38eves no szintjen nogyogyaszatilag mert anno olyan sok kart tett bennem...
Szal szerintem minden felfazast miatt igenis dokioz kell fordulni...mert ezek a gyulladasok lappango betegsegek azaz hetekig nincs semmi jele a sok pisilesen kivul aztan egyszer csak beut...es a vizeletbol mar kimutathato es gyogyszerekkel minden ngyon baj megelozheto
Nekem legalabbis igy mondta el anno a dokim...
Na remelem mindenkinek jol telt a hetvegeje...ne aggodjatok nem bankodom tovabb...
majd jon meg kutyara kamion
Mindenkinek kellemes vasarnapot kivanok