Sziasztok!
Andi, nagyon remélem, hogy minden rendben van veled és a babával! Mennek a fohászok, és drukkolok neked!
Lányok, hihetetlen, mennyi minden történik veletek, ha csak egy "kicsit" nem tudok jönni...
Kolcsek, a Normaflore-t én is javaslom, 1-2 nap alatt rendbehozta Ottó pocakját legutóbb. Ő annyira nem akart, nem tudott enni-inni, hogy az ampullát egyenesen a szájába nyomtuk. Remélem, mihamarabb jobban lesz. Neked is további jobbulást, örülök, hogy jobban vagy.
Köhögésre nekünk a kakukkfűszirup vált be a legjobban, és ami fontos, hogy a gyerek is hajlandó bevenni.
Megfázás: rengeteg folyadék, C-vitamin, sok gyümölcs, meleg ruhák, takarók, és pihenjetek, amennyit bírtok! Nekem ez vált be. Jobbulást a tüsszögőknek!
A pocakok szépek és egyre nagyobbak - bocs, hogy nem egyenként dicsérem meg őket, de ennyi hozzászólás után nehéz a nevekre emlékeznem
Kike, alig látszik a pocakod
A gyerekek nagyon édesek!
Pinkiné, gratulálok a zacsishoz!
Babuli, muffin, és a többiek, a babakocsikhoz is gratulálok, nagyon szépek! Ügyesen vásároltok! Én is a PC-re voksolok, nagyon meg vagyok vele elégedve, mindent tud, amire nekem szükségem van, a legjobb, hogy átfordítható a tolókarja, és jó nagy hálója van alul.
Kike, ne aggódj, a lányok is jól mutatnak kékben
csak a fiúk ne hordjanak rózsaszínt, a többi szín okés
Voltam dokinál és uh-n, babus szerencsére remekül van, bár még mindig aprócska, így a neme felől legközelebb a genetikai uh-n érdeklődhetünk. pénteken levették az afp-t is. már alig várom, hogy meglegyen az eredménye, és mehessek a genetikaira...
3D-sre még nem megyünk, majd csak akkor szeretnék, ha már növesztett egy kis zsírréteget is magára a baba, hogy - ha ő is akarja - jobban lássuk az arcát.
Na, megyek szunyókálni csemetével, az isteni vasárnapi ebéd most ért le a pocakomba. Borsólevest főztem vajgaluskával, rántott csirkemellet (ez mirelit volt) kukoricás rizzsel, paradicsomsalátával...
További szép vasárnapot nektek!