Új privát üzeneted érkezett!

este írtam de nem működött a net úgyhogy nem küldte el aztán lusta voltam újraindítani a gépet, inkább elmentem lefeküdni.
Ma megint férjem szülinapját ünnepeljük, csak most anyósékkal, mert ők nem tudtak szerdán eljönni a meglepi bulira.
Nem tudom mi van velem, de mostanában folyamatosan felébredek korán és nem tudok visszaaludni. Vicces lesz hogy most hogy abbahagytam a munkát majd nem bírok aludni eddig meg felkelni nem bírtam... :)
Na azt hiszem most ennyi. Remélem andi hamarosan jelentkezik, mert ez így nem jó hogy nem tudjuk mi van vele...

KépKép
muffin

Árulja már el valaki,mi van Andival-léci :oops: Mit írt legutóbb,hogy mindenki aggódik érte?

Kép
Kép
Kép
kike

Tök furi,eddig így visszatekintve olyan hamar elment ez a húsz hét,kiváncsi vagyok az elkövetkező húsz hét milyen hamar megy el :)
Vettünk egy édi kék kis rugdalózót,majd akkor koppanunk egy nagyot ha a következő UH meg kiderül hogy tévedtek,és lány :lol:

Mostmár nagyon aktív a Picuri :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
olvasgatlak ám benneteket, csak nincs időm mindig kommelntelni!

Én is aggódom Andi miatt!! Csak nem bent fogták?!

Kike!
Tegnap irta andi, hogy egyre jobban fája hasa, magneB6 sem segített, és be is van keményedve, és nem mozog a pici, és hányingere van... igy mentek a kórházba... azóta nem jelentkezett!!! :(

d.dodó

D.dodó

Köszi a tájékoztatást,remélem nincs semmi komolyabb gond :?
Tényleg jó lenne ha jelentkezne :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Dobok fel egy mult heti 19 hetes pociképet! :)

Kép 19. hét

d.dodó

Nagyon szép a pocikád-szép nagy :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi!

Jelentkezz mi van Veletek? Nagyon várunk vissza!
Vendég

Sziasztok!

Látom, Andiról még semmi hír... :? ANDI NAGYON DRUKKOLUNK!!!!
Ibm, szerintem is szuper ez a kocsi! A másik topicban Oszman is azt írta, hogy nagyon jó! Ha minden igaz, pénteken megnézzük, és ha van megfelelő színben, meg is vesszük!!! :lol:
Dodó, nagyon csini vagy!!! Szép a pocid!!! :lol:
Kolcsek, jobbulást Daninak!!!

Szép napot!

Kép
sziszka82

Dodó! Igazán szép a pocid! :D
Vendég

Csajok ma mi is elcsábultunk! Alkalmi vétel volt és Én ilyet szerettem volna mindenféle képpen!
Kép
Vendég

Babuli!
Nagyon szép a kocsi!!!
Hol vettétek?

Kolcsek!
Sajnálom, hogy most meg Dani beteg. Annak viszont örülök, hogy te már jobban vagy. A teázást azonban még ne hagyd abba!

Dodó!
Jó nagy pocakod van! :wink:

ANDI!!!!!
Miattad viszont egyre jobban aggódom!!!

Gyere, amint tudsz!
Vendég

Sziasztok!

Babuli! Nagyon szép a babakocsi. A színe különösen tetszik! Megkérdezhetem mennyi volt?

Kolcsek! Ha éjszaka a köhögéstől nem tud aludni Dani, adj neki Sinecod cseppet. Én azt szoktam, nappal meg köptető. Bár most hogy meggondolom, a Sinecod lehet hogy receptes. Nem is tudom. Roli jobban tud tőle aludni, csökkenti a száraz köhögést.

Dodó! Szép poci! De te is nagyon vékony vagy! Nektek nem lesz gondotok a szülés után a súlyotokkal.

Muffin! Akkor mostmár teljes lesz a pihenés, ha nem dolgozol. Majd megszokod, hogy alhatsz sokáig.

Látom Andi még nem jelentkezett!

:(

Kép
szly27

Most jut eszembe! Ti nem szoktatok szikrákat látni? Gondolom a terhességgel van kapcsolatban, mert az előző terhességemnél is láttam, és most is kezdődik.

Kép
szly27

Sziasztok!

Látom Andi még nem jelentkezett! :cry:
Remélem minden rendben van!

Babuli! Nagyon szép kocsi!
Lehet tudni mennyi volt?

Sziszka! Egyre jobban tetszik ez a kocsi,most mutattam Apának is,tetszett neki,de nem volt elájulva!
Mondjuk nem is vártam mást,hisz "csak" egy babakocsi,nem egy 300 lóerős valami!
Azért jó azt mondta!

Kép

Kép
ibm

Csajok!

Egyszerre fogok Nektek válaszolni!

A babakocsit kéz alól vettük 3 hónapot használták és 19.000.-ért odaadták! Az eredeti ára 46.000.-
Én ilyenre vágytam és abszolút nem látszik rajta, hogy használt. Alkalmi vétel volt! Nagyon Boldog vagyok, hogy sikerült megtalálni! Amúgy a neten találta a férjem!
Vendég

Babuli! Én azt hittem új! Tényleg nem látszik rajta. Nagyon jó vétel volt. Ha belegondolok, hogy én kb 60-80 ezret fogok egy kocsiért adni!!!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Vannak, akik már régen jelentkeztek! Kisfóka, Hene, Jeneik remélem minden ok veletek!

Kép
szly27

Sziasztok!

Andi, nagyon remélem, hogy minden rendben van veled és a babával! Mennek a fohászok, és drukkolok neked!

Lányok, hihetetlen, mennyi minden történik veletek, ha csak egy "kicsit" nem tudok jönni...

Kolcsek, a Normaflore-t én is javaslom, 1-2 nap alatt rendbehozta Ottó pocakját legutóbb. Ő annyira nem akart, nem tudott enni-inni, hogy az ampullát egyenesen a szájába nyomtuk. Remélem, mihamarabb jobban lesz. Neked is további jobbulást, örülök, hogy jobban vagy.
Köhögésre nekünk a kakukkfűszirup vált be a legjobban, és ami fontos, hogy a gyerek is hajlandó bevenni.

Megfázás: rengeteg folyadék, C-vitamin, sok gyümölcs, meleg ruhák, takarók, és pihenjetek, amennyit bírtok! Nekem ez vált be. Jobbulást a tüsszögőknek!

A pocakok szépek és egyre nagyobbak - bocs, hogy nem egyenként dicsérem meg őket, de ennyi hozzászólás után nehéz a nevekre emlékeznem :wink:

Kike, alig látszik a pocakod :shock: A gyerekek nagyon édesek!
Pinkiné, gratulálok a zacsishoz!

Babuli, muffin, és a többiek, a babakocsikhoz is gratulálok, nagyon szépek! Ügyesen vásároltok! Én is a PC-re voksolok, nagyon meg vagyok vele elégedve, mindent tud, amire nekem szükségem van, a legjobb, hogy átfordítható a tolókarja, és jó nagy hálója van alul.

Kike, ne aggódj, a lányok is jól mutatnak kékben
:wink: csak a fiúk ne hordjanak rózsaszínt, a többi szín okés :)

Voltam dokinál és uh-n, babus szerencsére remekül van, bár még mindig aprócska, így a neme felől legközelebb a genetikai uh-n érdeklődhetünk. pénteken levették az afp-t is. már alig várom, hogy meglegyen az eredménye, és mehessek a genetikaira...
3D-sre még nem megyünk, majd csak akkor szeretnék, ha már növesztett egy kis zsírréteget is magára a baba, hogy - ha ő is akarja - jobban lássuk az arcát.

Na, megyek szunyókálni csemetével, az isteni vasárnapi ebéd most ért le a pocakomba. Borsólevest főztem vajgaluskával, rántott csirkemellet (ez mirelit volt) kukoricás rizzsel, paradicsomsalátával...

További szép vasárnapot nektek!

Kép
Kép
bondi

Hát sziasztok!
Hogy mennyi minden történt a hétvégén míg nem voltam itt!!

Andinak nagyon drukkolok!

Babuli a kocsi nagyon nagyon tetszik és tényleg nagyon jó vétel volt. Ilyen színűt még nem is láttam!

D. Dodó: nagyon cuki pocakod van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:02-kor.
Vendég

Holnap tényleg rakok fel igazi pocis képet :wink:

Vidokata:Gratula a sógornődnek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata!

Gratula a sógornődnek ez tényleg jó hír! :D

A babakocsival kapcsolatban annyit pontosítanék, hogy nem esernyőre, HANEM LAPRA CSUKHATÓ! Minden huzata levehető és mosható! Nagyon örültem neki Én is mikor rátaláltunk!

Érdemes felmenni a www.babaszoba.hu oldalra mert nagyon sok jó állapotú kocsi van.

Vidokata küldök privit!
Vendég

Babuli : köszi az infót! Megnézem!
Vendég

Nagyon szívesen! :D
Vendég

Babuli: Köszi Lehet, hogy megnézzük! :D :D
Vendég

Vidokata! A Menyhárt Tündétől vettük meg!

Drukkolok, hogy jó legyen!
Vendég

Vidokata! Hányadik kerületben laksz?
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 21:43-kor.
Vendég

De még nem tudjuk biztosan mert lehet, hogy kapunk egy autós ülést! Még a férjemmel kell beszélnem! De biztos, hogy valmi ilyesmi lez.
Vendég

Sziasztok lányok!

Andi, nagyon drukkolunk Nektek, hogy minden rendben legyen!!!

Nagyon jók a babakoicsik, amiket vettetek, én nekem semmiféle fogalmam nincs, mondjuk még nem is nézelődtem utána, azt se tudom, mi az,h ogy esernyőre vagy lapra lehet csukni.
Járóka ügyben szerintetek mi a jobb, a hagyományos fa v ezek a modern hálósak? A fába kapaszkodva gondolom fel tud majd állni, de olyan érzésem van a hálóssal kapcsolatban, hogy arról lepattan, mert az olyan billegális.

Ja még a tornára visszatérve, a Hálózat TV-n csütörtök reggel asszem fél 8tól szokott lenni terhestorna félórában, de még nem láttam, úgyh nem tudom, jó-e, csak a rádióújságban vettem észre.

Kép
teó

Sziasztok!

Köszönöm a szok hasznos tanácsot. A Normaflore segített, hasmenése nincs Daninak, de ma nem igen evett. A láza pedig szinte egész nap 39 fölött van. Kis időre lejjebb ment a két hűtőfürdőtől, de a Nurofen szirup nem sokat segített. Most vettünk Mexalen kúpot, hátha a kúp erősebb. Szerencsére most szundikál.

Igazából Andi miatt írok. Mi van vele? Jól látom hogy nem jelentkezett??? Már tényleg nagyon aggódom!!!

Szép a poci és a babakocsik is.
Megyek, én is pihizek apával. Ez fárasztóbb, mint amikor egész nap rosszalkodik.

Tuti olvasgatlak majd titeket - Andi miatt különösen - de lehet, h nem lesz erőm írni. Vigyázzatok magatokra!

kolcsek

Sziasztok!
Szly, köszi az érdeklődést, itt minden oké!
Tegnap voltunk bálban, nagyon jól éreztük magunkat! A törpe végigaludta az estét. Viszon reggel óta ő bulizik idebent!
Szerdán megyek cukorterhelésre, és teljes vérképet is csinálnak. Ha minden jól megy akkor csüt találkozom a dokival is!
Igazából nincs sok friss újság errefelé, ha lesz jelentkezem.
Most kicsit odavagyok, még elég fáradtan a tegnap este miatt!!! De szép lassan kiheverem! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, csak ritkán írok.

Nagyon aggódom Andiért! Remélem minden rendben van!

Holnap megyek AFP-re. :( Egyedül. :cry:
Remélem nem lesz baj.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti: biztosan nem lesz baj! Holnap (mikor egyedül mész) csak a vért veszik le!

Teó: szerintem a hálós járókák nem túl jók, pont azért amit írtál, meg a kilátás is rosszabb! :D

Én is szeretnék tornára járni, csak nem tudom milyen lenne jó nekem, mert most mióta babátvárok nem mozogtam, sőt sokat kellett az elején feküdni is, szóval tök punyi vagyok, meg néha fájdogál, keményedik a hasm, tehát valami megeröltető az szerintem nem lenne jó. A barátnőm ajánlgatta a jógát, ti mit tudtok róla?
Vendég

Sziasztok!

Andi! Légyszíves kerülj elő!!!!

Én még alig érzem ám a mocorgást! Néha rúg egy nagyot, de aztán napokig nem érzek semmit. Csak irigykedek, hogy ti milyen jól érzitek. Állítólag a nagyobb testsúly :oops: miatt, és az elől tapadó lepény miatt. Na nem baj, azért előbb-utóbb én fogom érezni!

Kép
Kép
patr

Andi! Én is nagyon aggódom érted, légyszi gyere és mond, hogy inden ok! Gondolom bent kellett egy kicsit maradnod, hogy pihizz kicsit!!! :D

Csajok: nagyon jók a kocsik, gratula hozzájuk.

Wera: Integettem ma neked amikor csepelen áthaladtunk. Szigethalomra mentünk apuékhoz.
Veled mi újs.? Apa élvezi a pihit?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi - köszi!!! :D Bár mi ma Maglódon voltunk, de érzem a törődést!!! :lol: :wink: Már csak azért is, mert ha áthaladtatok, akkor elég nagy valószínűséggel elmentetek a házunk mellett, mert a legforgalmasabb úton lakunk! :) Nagyon jól esett h eszedbe jutottam! :D

Andi - na most már rettentően aggódunk érted! :( Nem szoktam, de érted most már én is elrebegek egy imát! (Legyen valami haszna a jegyesoktatásnak is... :P ) Nagyon-nagyon drukkolok Neked hogy minden rendben legyen a babóval!!!!!!!!!!! Kérlek jelentkezz, amilyen hamar csak tudsz!

Én lekopogom, most minden bajom és parám elmúlt, persze mindig van valami, de ezeket magamnak csinálom. Ma pl megettem egy bazinagy szelet csokitortát, azóta ég a belem, ha így folytatja ki kell hívni a tűzoltókat! :lol:

Kriszta - bizti nem lesz baj holnap a vérvételen, én minden vizsgálaton egyedül voltam és túl lehet élni, ha nem is kellemes! Jótanács: vigyél magaddal teát és szenyát hogy tudj utána gyorsan enni pár falatot! Ja! És általában ezt soron kívül csinálják, ne állj be a 80. ember mögé! :wink:

Most nincs több időm írni, holnap jövök!

Mindenkinek szuper éjszakát kívánok, sok és mély alvással! Pusssssz
Vendég

Sziasztok!

Hát, nekem ma nagyon jó napom volt!
Fél 10-ig apával durmoltunk...
Az ilyen reggeleket nagyon szeretem, amikor együtt ébredünk, mert sajnos nagyon ritkán fordul elő.
Korán indul szegénykém hétfőtől- szombatig dolgozni, hajnali 4-kor kel, mert egy élelmiszerboltot vezet.
Hétvégére nagyon el is fárad.
Holnap még velem lesz, mert nagyon nehéz napom lesz...
A munkaügyi felügyelőség hívott be ellenőrzésre, egy feljelentés alapján. :?
Nem lesz egyszerű.
Hiába tudom, hogy becsületesen dolgoztam és dolgoztattam embereket, azt sem tudom pontosan, miért megyek.

De ma, hogy egy kicsit jobb legyen a kedvem, apa elvitt Győrbe az Árkádba, mert egy másik topicban olvastam, hogy a H&M-ben hatalmas leárazás van.
Képzeljétek!
50% volt a csökkentés mértéke, utána pedig a pénztárnál még 50%-ot levontak belőle!!!
A picurkámnak vettem ezt azt. :lol: :lol:
Alig fizettem valamit.
Csak az volt a baj, hogy eléggé kifosztották már ca készletet.
Azért egy-két helyes darabot sikerült választanom.
Holnap délután tudok képeket felrakni.

ANDI!!!!

Mostmár tényleg aggódom!
Remélem, csak a biztonság kedvéért kell távol lenned!
Amint tudsz, kérlek jelentkezz!!!
Vendég

Na, csak visszajöttem egy bekukkra még fürdés után, de semmi hír :(

Lányok! Azt találtam ki hogy kinyomtatnám magamnak a táblinkat és begyűjtöm a telefonszámokat az olyan esetekre, amikor valaki huzamosabb ideig nem jelentkezik, hogy tudjunk róla valamit. Mit szóltok hozzá :?: :?: Ha kész van, akár körbe is küldöm nektek a listát! Aki benne van, annak várom a számát priviben, persze nem kötelező! :)

Most már tényleg jóccakát! :twisted:
Vendég

szerintem tök jó ötlet és írtam is privit! Akkor is jó lesz, ha majd már szülünk! :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vera! Jó az ötlet, ugyanezt akartam javasolni, csak már lusta voltam írni!! :D

Kép
Kép
patr

Wera! Tényleg nagyon egy rugóra jár az agyunk,én is ma gondoltam rá!
Küldök privit!
Ma elég rossz hangulatban voltam,aztán du-ra nagyon jó kedvem lett és estére iszonyú szar!!!!!!!!!!
Nem írhatom ide le,hogy mi az oka,de nagyon depis vagyok és elegem van mindenből!
Majd egyszer talán beszélek róla!
Már szétbőgtem az agyamat!
Remélem holnap jobb nap lesz!

Wera! privi megy!

Andi!!!!!!!!!!!! Kérlek jelentkezz ha már tudsz!

Jó éjszakát Kismamik!
Akkor holnap!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!

Gondolom még mindenki alszik!
Engem már 5-kor kidobott az ágy és kb. éjfélkor aludtam el,úgyhogy nem vagyok túl jó formában!
Ráadásul ategnapi bőgéstől alig látok ki a fejemből és fáj is a fejem!
Jó lesz ez a nap már látom! :cry:
Annyira levagyok hangolva,hogy elsem tudom mondani!
Ma nem sokat leszek,mert nővérem kisfiának síszünet van és velem lesz itthon!
Elmegyünk szerintem az Ausanba is körbenézni!
Remélem megjön az életkedvem!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Majd azért belesek,hogy mi újság!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Morning!

Én is pocsékul aludtam, de ez már nem újdonság! Egyre jobban fáj a csípőm-combom ahogy fekszem, kb óránként arra ébredek hogy moccanni sem bírok! :(
Na ennyit a reggeli panaszáradtaról, egyébként minden happy! Vaníliás karikát reggeliztem csipkebogyó teával, de lassan ideje lenne már vmi normálisan is enni, csak ahoz meg kéne látogatnom az élelmiszerboltot, mert nincs itthon semmi.

Uh! MÁr akartam írni hogy mi lesz az ebéd, amikor rájöttem, hogy erre a hétre nem rendeltünk semmit, mert szerdán reggel megyünk le vidékre! Basszus, még főznöm is kell! Hogyhogy ez most nem dobott fel különösebben???! :twisted: :lol: :lol:
MÁr ki is találtam: rakott krumpli lesz, azt már rég hamiztunk!

Mindenkinek szép napsütéses - madárcsicsergős napot kívánok! :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Én már a munkából.
Én ma elég jól aludtam, de lehet, hogy nem kellett volna tegnap este film közben 2 narancost megenni :oops: , mert így még többet jártam a wc-re a szokásosnál.

Wera!
Egy kis rakott krumplit fénypostázhatnál!

Én tegnap kiéltem magam főzés terén, szerdáig nem is kell mennem e célból a konyhába.
20150601134430

Jó reggelt!

Andiról még semmi hír. :(

Csak gyors bekukk,mert Dani még mindig lázas. Ma mentem volna az új dokimhoz, de azt is le kell mondanom, mert így nem tudom senkire se bízni. Délután viszont leviszem gyerekorvoshoz, mert az a tuti, ha ő is látja. Én magyon szeretem a mienket.

Wera! Telcsi szám jó 5let. Amint időm éngedi, megy a privi.

Szép napot mindenkinek!!!!

kolcsek

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát mindig olvasok róla, hogy ti sem tudtok aludni ez egy kicsit "megnyugtat", mert már nem tudtam mi van velem?! Régen olyan jó alvó voltam. Ma éjszaka megint pocsék volt.
Ja és tegnap letörött egy tömésem, úgyhogy ma este mehetek a fogorvoshoz, amit én a nődokinál is jobban utálok! :evil:

Szly27: Jó ötlet a telefonszámos dolog de majd vissza is priviben küldöd ugye? :D
Vendég

Kata - én gyűjtöm a tel. számokat és vissza is priviben megy majd! :wink:
Vendég

jó reggelt! Ha már az ételeknél tartunk. Tegnap olyan finit csináltam, hogy na (legalábbis nekünk nagyon ízlett). Vajon megpirítottam gombát (bors és borsikafűvel) ezt az előre elkészített rizshez kevertem. Majd csináltam hozzá párolt vöröskáposztát és fincsi sülthusit. Leves az nem volt :(

Nektek nem fáj a lábatok kezetek, derekatok? Én éjjelente, mint az öregasszonyok úgy érzem magam. Vagy mintha izületes lennék :roll: nem is tudom. Csak annyit tudok, hogy pocsék és tornáznom kell(ene) úgyhogy már rendeltem is kismamajóga könyvet és abból fogom az ihletet meríteni
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?