Sziasztok!
Pankamama a profilnál lehet feltenni
Köszike a dicséretet, képzeljétek, egy hét telt el és a férjemnek van még egy szerelme a Kislányunk
Ő is kapott valentin napra virágot, és ő kap először puszit
Reni! Hatalmas gratula, szépséges gyerkőc, látod tényleg hamarabb szültem, mint te
Ami! Emlékszel? Nálam is így kezdődött, volt egy rettenetes fél napom, amikor azt hittem, hogy beindult a szülés, és csak rá pár napra jött az igazi fájás
Laura! Ne aggódj, Kincső is ölben alszik, bár nem az ölemben, hanem ahol szopizott, att kell megvárnom, mi teljesen kidől és csak utána tudom a kiságyba betenni.
Azt mondta egy barátnőm, hogy ez az elején természetes, mert azért csak megszokták, hogy ilyen közel vannak hozzánk, és nem akarnak elszakadni. Vagy mi. Na mindegy, én nem is idegesítem magam, az a lényeg, hogy így legalább jól alszik a kis drága. Igaz, hogy a negyedóra szopizás után, majd egy fél órát még az ölemben van, de olyan kis édes nem is bánom
Szegény Juti!!!! Nagyo sajnálom, iszonyat, hogy milyen érzéketlen emberek vannak. Nem hiszem el, hogy nem lett volna más helyette, aki kimenjen
Vivien! Ez nem semmi! Ez a gyerkőcök háziorvosa? Nem tudsz váltani?
Manka! Állítólag a szeme az enyém, az orra, szája, füle apáé. Szóval eddi inkább apás, bár egyet biztosan tőlem örökölt: a suniját
Ja, hogyha mosolyog egy halovány gödröcskét is felfedeztem az orcáján, az is az enyém
Egy pár képecske: