Új privát üzeneted érkezett!

na meg ezt is szeretem nagyon!ennek jó a klippje is!
http://www.youtube.com/watch?v=4xsA-7cL3yA

Kép

Kép
lecso

Sziasztok csajok!

Lecso,mi meg mindig egyben :roll:
Panka,erdekes amit irsz a kutyus viselkedeseröl. :)
Reni,Hatalmas GRATULA a gyönyörü kislanyodhoz!!!! :wink:
Juti,tök aranyos anyukad! :)
Vivien,ne hari,de legyszi kimelj most minket,akik meg szüles elött allnak,az ilyen törtenetektöl... :shock: En szemely szerint/de szerintem mindenki/ amugy is ideges vagyok hogy minden rendben legyen a kisfiammal,nem hianyzik most meg az ijesztgetes is.Köszi!

Kép
ami6

Reni
Gratulálok!
Nagyon szép :lol:
(egyébként a lombikos babák mindig szépek :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Na, elmentek anyuék! Olyan jó volt, hogy itt voltak! Anya is nagyon várja már az unokát!

Ami! Még egyben? Türelmetlen vagy már Te is, ugye????? Azt hallottam, hogy a fiúk lustibbak, szeretik túlhordatni magukat, de ez is csak afféle pletyka, mert van ismerősöm, akinek a kislány maradt tovább a pociban. Én azért szeretném már ha kibújna, hogy az apukája többet lehessen vele!

Jaj, Ami, képzeld, el is felejtettem mondani, hogy Karlsruheban van egy focicsapat, ahol egy magyar srác játszik! A neve:Hajnal Tamás. Na, a Tomika apukája tanította nekem a gimiben a testnevelést, ugyanis ugyanott laknak, ahol én laktam. Nyergesújfalun. Kicsi a világ!!! Hallottál már róla egyébként, vagy a párod?

Na, megyek csajszik, megint fekszem, mert letörik a lábikóm!

Puszka!!!!

jutiboszi

Hahó!

Valaki légyszi árulja el nekem, hogy tudok feltenni ilyen babavonalzót?
Hú olyan jó nézni a kisbabák fotóit.
Viszont a rémsztoriktól tényleg kíméljetek, van elég para mindenkiben szerintem anélkül is!

Panka

KépKép
pankamama

Vonalzó:

Rákattintasz egy szimpi vonalzóra, behozza az oldalt, ahol ilyet lehet készíteni. Ott elkészíted a sajátodat, és ha kész, akkor itt a babaneten a Segédletek alatt a Profilban beilleszted a bbcode-ját az aláírásodba! Stimm???

jutiboszi

Mondjuk ha az enyémre kattintasz, kiválasztod a pregnancy tickers-t, és már készítheted is!!! ha kész, az első kódot kell beilleszteni az aláírásba!

szólj ha nem boldogulsz!!!

jutiboszi

Sziasztok!
Pankamama a profilnál lehet feltenni :wink:

Köszike a dicséretet, képzeljétek, egy hét telt el és a férjemnek van még egy szerelme a Kislányunk :lol: Ő is kapott valentin napra virágot, és ő kap először puszit :oops: :lol:

Reni! Hatalmas gratula, szépséges gyerkőc, látod tényleg hamarabb szültem, mint te :wink: :lol:

Ami! Emlékszel? Nálam is így kezdődött, volt egy rettenetes fél napom, amikor azt hittem, hogy beindult a szülés, és csak rá pár napra jött az igazi fájás :wink:

Laura! Ne aggódj, Kincső is ölben alszik, bár nem az ölemben, hanem ahol szopizott, att kell megvárnom, mi teljesen kidől és csak utána tudom a kiságyba betenni. :wink: Azt mondta egy barátnőm, hogy ez az elején természetes, mert azért csak megszokták, hogy ilyen közel vannak hozzánk, és nem akarnak elszakadni. Vagy mi. Na mindegy, én nem is idegesítem magam, az a lényeg, hogy így legalább jól alszik a kis drága. Igaz, hogy a negyedóra szopizás után, majd egy fél órát még az ölemben van, de olyan kis édes nem is bánom :wink:

Szegény Juti!!!! Nagyo sajnálom, iszonyat, hogy milyen érzéketlen emberek vannak. Nem hiszem el, hogy nem lett volna más helyette, aki kimenjen :cry:

Vivien! Ez nem semmi! Ez a gyerkőcök háziorvosa? Nem tudsz váltani?

Manka! Állítólag a szeme az enyém, az orra, szája, füle apáé. Szóval eddi inkább apás, bár egyet biztosan tőlem örökölt: a suniját :lol:
Ja, hogyha mosolyog egy halovány gödröcskét is felfedeztem az orcáján, az is az enyém :wink:

Egy pár képecske:
Kép Kép Kép

Kép
bettó

Még egy fontos: elértük a születési súlyúnkat :wink:
Mi a legkevesebb 50-et szopizunk, de volt már 70 is. Nagy étkű a csajszi :lol:

Kép
bettó

Köszi! Próbálkozom...

Panka

KépKép
pankamama

Bettóóóóóó!

Tünemény!!! Nagyon édes a kis Drágád!!!! Nálunk akkor nekem lesz új szerelmem!!!

Ja, a Csabi munkájára visszatérve, háááát, minden oké, mert valahol megtiszteltetés, hogy őt küldik ki, de az időzítés rettenetes!!!!! Miért nem lehetett mondjuk 1-2 hónappal korábban??? Pont most, na de beletörődtünk, kell a pénz is, meg nem olyan hosszú idő. Kétszer másfél hét! És anyu végig itt lesz velem, ha minden igaz. De ha mégsem, akkor anyósom jön segíteni, ha kell még. Mondjuk egyedül nem szeretnék maradni. Majd meglátjuk mi lesz! Még arra is gondoltam, hogy a babának se jó, ha nincs vele az apucija, de az elején olyan sokat alszik, talán átvészeljük valahogy!!!

jutiboszi

Sikerült is! Büszke vagyok magamra! Köszi a segítséget!

Panka

KépKép
pankamama

Szívesen! Hogy vagy egyébként? Nem mész még szülni???? Fájások? Nekem ma többször olyan érzésem volt, hogy Milán annyira nehéz, nem bírom el, kiszakad alul a pocim!

jutiboszi

Betto!

Látom, már van is fülbevalótok????

Panka

KépKép
pankamama

Bettó!

Neked nem volt sok savad, ugye jól emlékszem? Mert azt mondják -megint a pletykák- hogy a hajas-babás anyukáknak ég sokat a gyomruk. Ha ez igaz, akkor az enyémnek sok haja lesz!

jutiboszi

Panka! Bizony van. Az utolsó napon a kórházban beletetettük, úgyis annyit vizsgálgatták, sírt sokat és egybe kötöttük. Büszke voltam rá (mint mindig) nagyon jól viselte. Szerintem jobban, mint én :lol:

Juti! Akkor már nagyon lent van a kis drága. :wink:
Én azért nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. A szülés napján nem is akartam hallani második gyerekről, de mostmár másabb. Csak a kajcsi állna már be.

Kép
bettó

Juti! Nekem kicsit sem égett a gyomrom :wink:

Kép
bettó

Köszi, jól vagyok.

Nálam szülésnek semmi jele egyenlőre.

Juti ne félj attól se, ha egyedül maradsz néha! Minden simán fog menni. És amúgy is jó, ha önnálósodunk, elvégre a babáknak akkor is biztonságban kell magukat érezni, ha csak az anyukájuk vigyáz rájuk...

Panka

KépKép
pankamama

Bettó! Szerintem jövő héten már kibújik Milán! Olyan kíváncsi vagyok milyen lesz szülni. Meg milyen lesz itthon? Már csak pár nap választ el, iszonyatosan kíváncsi vagyok!!!!!!

jutiboszi

Juti! Én nagyon drukkolok, hogy végre jövőhéten találkozz a kisfiaddal.
A szülés utólag tényleg "nem vészes". Bár nekem 8-9-ig nagyon nem akart telni, akkor voltak a legkeményebb fájások. Nyugi Juti! Ügyes leszel!

Kép
bettó

Én is nagyon kiváncsi vagyok már :)
Nálunk is az elején itt lesz anyukám velem, de pár nap vagy hét után kettesben maradok a kis pasimmal :)

Panka

KépKép
pankamama

Juti! Édes a vonalzód!

Panka! Amúgy én is szeretek egyedül lenni itthon Kincsővel. Nyugodtabb vagyok. Persze azért az is nagyon jó, hogyha apácskája is itthon van és együtt óvjuk a mi kis csemeténket.

Kép
bettó

Köszi Bettó! Én is így gondolom! Ügyes leszek! Ilyenkorra már annyira nagy az izgalom, meg a drukk a kismamákban, legalábbis bennem, hogy már nem is érdekel, hogy fáj-e vagy nem, csak lássam máááááárr! Ugye így van kedves anyukák????

jutiboszi

A micimackós szoba is édes lehet! Nálunk "mezei" (nem mici) mackók vannak... :)

Panka

KépKép
pankamama

Így bizony, bár nekem a fájások közben más dolgok jártak a fejemben: MIKOR LESZEK MÁR TÚL RAJTA :lol: Ez az elején volt, amikor 10-ről, 7-5-3-ra csökkentek a fájások. Amikor már bent voltunk, éreztem, hogy nem tart sokáig, és hamarosan túl leszek rajta.

Mára búcsúzom!
Pusszantás csajszik!

Kép
bettó

Na látom, megújult a vonalzó. Vagány! :)

Panka

KépKép
pankamama

Juti! Igen alukál, a mi ágyunkban :lol: :roll:

Kép
bettó

Jó éjt! Én még itt kukorékolok... Anyum szerint nem vagyok normális, hogy minden éjjel 1 után feszem csak le...

Panka

KépKép
pankamama

Én is búcsúzom, érdekes film megy a NGC-n! Az a bizonyos 6 fok! Most ezt nézzük a drágámmal!

Puszi csajok!!!!!!!

Mindenkinek jó éjt! A babáknak is!!!

jutiboszi

Na ha senki más nincs, akkor én is lépek zuhanyozni, tv-zni... sziasztok!!!

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!
A Magyar államkincstár az Árpád hídhoz kőltőzőtt pont ahogy a metróból fel jősz ott van else lehet tévesztenni de érdemes reggel menni mert nagyon sokan vannak.
Reni:Gratula a babához nagyon szép.
Ami:Látom még egybe vagy most hallotam jőnn a meleg front kiváncsi leszek be indulnak e tőle a babák ha már a hídegtől nem.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Sziasztok!

Még én is itt...holnap megyek nst-re,majd utánna jelentkezek.
Reni nagyon szép babócád van,gratulálok hozzá!
Bettó Kincső is tündéri! Itt mindenkinek gyönyörű babája születik!:)
Én még mindig jól érzem magam,bár tegnap óta fájdogál a derekam és egyre nehezebbnek érzem a pocakom.Lehet Dóra pont időben fog érkezni??Elvileg holnap kellene.Majd kiderül,de már én is nagyon kíváncsi vagyok.
Hátha tényleg a melegfront segít majd- :)

Kép

Kép
ildikó82

Sziasztok!

Tegnap már én is úgy voltam, hogy megyünk, de hát még itt vagyok egyben.

Én is csináltam új vonalzót (remélem sikerült), ami 23-ai kiírású, mert azt nézik most már.

Viszont egyáltalán nem bírok sem ülni, sem feküdni, semmit szinte annyira fáj a hátam, ráadásul megint benáthásodtam és fáj a fogam is. Szörnyű. :cry:

Driennke

Kép
driennke

Driennke! Szegény, sajnálom, hogy beteg vagy :( Mire jön a kis pincur szépen meggyógyulsz :wink:

Ildikó szorítok, hogy időben érkezzen a te kis csemetéd is :wink:

Nálunk semmi különös, Kincső tegnap szépen betartotta a 3 órát, most valahogy éberebb a csajszi :D

Kép
bettó

Szasza,igen,meg mindig egyben vagyunk. :roll: :D
Betto,naprol napra szebb a Kincsö.Enszerintem is rad hasonlit,ahogy Lili mondta. :wink: Persze kesöbb meg valtozhat.
Juti,nem ismerem a sracot sajnos...Ti is meg egyben???En is ugy hallottam különben,hogy a fiuk lustibbak..DE A barinömnek pl kislanya van,megis tulhordta egy hettel.
Panka,ügyi vagy,csak en meg most pont nem latom a vonalzokat,mindenkie el van tünve. :(
Lili,Edina veletek mizujs????

Kepzeljetek az elöbb felhivtak a korhazbol...megkerdeztek hogy vagyok,minden rendben??Tök aranyosak,nem??

Kép
ami6

Szegeny Driennke,gyogyulj meg hamar!A fogfajas nagyon rossz! :?

Kép
ami6

sziasztok!

szorítok mindenkinek!!!!!!!
Új vonalzó hátha meghozza a babát?! :D
Vagytok egy páran akik nagyon de nagyon finishben vagytok!!!

Bettó:szép a kis csajszi!!! :P

Én unatkozom mint a fene,nem tudok mit kezdeni magammal!Nem érdekel a tv sem,el kellen menni valahová csavarogni,de hová? Szörnyű nagy problémám van,ugye? :lol: A pocim ma még nem fájt,jól vagyok.

Drukkolok csajok!

Kép

Kép
lecso

Driennke!
Kép

Kép

Kép
lecso

Reni!
Gratula neked is!

Nagyon szépek a picurik!

A szüléstörténetem:
Úgy érzem meseszép szülés, születés volt. 13-án hajnali fél 5kor ébredtem a fájásokra. Akkor egy órán át figyeltem és 8 perces környékiek voltak. Keltettem Attilát, és felhívtam a szülésznőmet. Anyósom hála az égnek felvette a telefont, és jött Lilihez, aki ekkor még édesdeden aludt. Elköszöntem tőle és bementünk a kh-ba. A tágulás most is nagyon lassan ment, de nem voltak erős fájások. Aztán délután 2 felé beültem egy kád vízbe, ami meghozta a hatását, és beindította a fájásokat. Onnantól kezdve jöttek azok a fajták, amikor az embernek nincs kedve beszélgetni. 4 óra után volt burokrepesztés, és utána 1-2 fájásra rá már a tolófájásokat kezdtem érezni. Azt nem tudom, hogy hanyadik fájásra született meg Bulcsú. Azt viszont tudom, hogy 16:43-kor pottyant ki erre a világra. Egyből a hasamra tették, és csak egy kicsit később vágta el Attila a köldökzsinórt. Gátvédelemmel szültem, de egy icike-picikét így is varrni kellett, de hála a jó égnek (és az ügyes kezeknek) nem is érzem. Remélem ez így is marad majd! Fantasztikusan szép élmény volt ez nekem!
Bulcsúval szerencsére minden rendben van, bár beijesztettek egyik reggel, hogy egy kicsit mintha sárga lenne, de aztán a vérvételnél kiderült, hogy még csak a közelében sincs. Így, hogy vele, és velem is minden rendben volt tegnap haza is jöhettünk.
Tejcsi van bőven, hála az égnek! Megpróbálom majd Lilit is visszaszoktatni, mert akkor nem kéne fejni. Talán sikerül...
Az első napunk érdekesen alakult. Lili nagyon nagy szeretettel fogadta az öccsét itthon. Simogatta, puszilgatta. Aztán amikor Bulcsú rázendített Lili úgy sírva fakadt, hogy nem is tudtuk megvígasztalni. Addig sírt, hogy még az orra vére is eleredt egy ici-picit. A helyzet azóta se jobb ezen a téren. Most is szeretgeti, meg érdeklődik utána, de ha elkezd sírni, akkor itt áll a bál.

Kép
Pár percesen. Már nagyon éhes vagyok!

Kép
Simi-simi.

Kép

Kép
Kép
giga1

Szia Agi!

Megegyszer nagy gratula a szep kisfiuhoz!!!Nagy szep,sima arcocskaja van! :D Örülök hogy jol vagytok!!!!

Kép
ami6

Sziasztok!
Ági:Gratulálok a kisfíúhoz nagyon szép.Milyen aranyosak a gyerekek igy eggyűtt.Mit csinált a kislány mikor haza vittétek a picit?Kiváncsi leszek Szabikám hogy fog reagálni tudod őt nagyon kézbe szoktattam kicsit félek tőle nem e fogja megviselni hogy nem leszek párnapig vele főleg hogy babával jővők haza.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Sziasztok!

Mi is még egyben, az éjjel én is azt hittem, hogy megyünk, két olyan fájásom volt, hogy még a víz is levert, de elmúlt. Még jó hogy mélyen aludtam, így alig emlékszem, csak az erős fájdalomra, de rögtön el is aludtam.
Ma még semmi, sajnos étvágyból is nulla, nem kívánok semmit.

Ági!

Én is gratulálok még egyszer a kisfiiúhoz! Nagyon szép baba! A Te szülésed is megríkatott!!! Nagyon szépen leírtad!

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?