Sziasztok!
Holnap megyek dokihoz! Drukkoljatok légyszi! Kérhetem én is a priviket?
Márti: kérhetem én is a privit? Sajnálom, hogy ilyen döntést hoztál, de biztos meg van rá az okod.
Lilla: utólag is boldog névnapot kívánok. Majd csinálj sok képet erről a mesés helyről!!!
Nati: érdekes amit olvastál a méhnyálkáról. Akkor miért mondta nekem a doki, hogy a 7 mm vékony? Drukk, hogy az álmod valóra váljon.
Én szédültem kicsit a closytól és hőhullámok is gyötörtek. A hőmet szerintem nem zavarta be, sőt mintha nem lett volna annyira fűrészfogas.
Mágnes: grat az ajándékhoz.
Leduska: üdv a csapatban. Mihamarabbi babásodást neked!
A kérdésedre én nem tudom a válasz. Mi már próbáltuk így is, úgy is. Nekünk nem jött be sehogy, de én különleges mókus vagyok
Magamról annyit, hogy ez a 11. ciklus hogy próbálkozunk. Voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, hormon vizsgálaton elvileg minden ok. Az előző 2 hónapban szedtem clostyt és kaptam a tüszőrepesztő szurit, de sajna rosszul reagáltam rájuk, így leálltunk. Holnap megyek dokihoz, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Ja és részemről maradhatsz itt. Bár én irogatok a tavasziakhoz is, úgyhogy ott is szívesen válaszolok a kérdéseidre
Ditta: én olyan középidőbe szoktam elmenni rákszűrésre, mert akkor mindig csinál uh-t a doki és legalább látom, hogy van-e tüszőm
Magdolnam: a kocsi beszámításos vásár a legrosszabb. Ott tudják csak igazán átvágni az embereket. Mert beveszi a kocsid, ad érte pár ezret és utána magasabb kamattal ad hitelt!!!! És duplán visszaszedi amit adott a használt kocsidért! Én azt tanácsolom, hogy add el a kocsid és amit érte kapsz pénzt azt invesztáld be egy másikba! Jobban jársz.
Ercsi: jujj de izgi. Te vagy a következő kismami. A héten csinálsz nekünk egy + tesztet.
A ciklus.hu egy átlagot vesz a ciklus hossz kiszámításánál. Nekem is mostanában 26 naposak és ő nem enged a 28 napból
Mert ha az éves átlagot vesszük akkor 28 napos.
Nekem a leghosszabb ciklust egyszer beállította 450 naposra. Mire rájöttem, hogy 2005. októberi mensi után 2006 novemberi volt csak beállítva. Szóval több, mint egy évig nem jött meg, mert ugye babás voltam.
Amióta kivettem a 2005-ös mensit azóta jól számol.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de hát aki két napig nem jön így jár