Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam
Sajna rajta van! Hányinger, hányás, szédülés

Én bízom a hatásában!!! Tudom most össze fog jönni. E hónapban ksimami leszek!!! VAGYOK!!! Újra kezdek pozitív lenni. Remélem kitart a sok +++++++++++++gondolat!

Kép
Kép
nati80

Na tessék megint laptető!!!

:shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :D :D :wink: :wink:

Kép
Kép
nati80

Márti
Megkaptam a privit. Hát... Nem vagy könnyű helyzetben. Nem gondolod, hogy esetleg rajtad kívül más oka is lehet, amiért ilyen...? Remélem érted mire gondolok.

Nati
Nekem is elküldenéd a privit?

Március 12-én megyünk síelni Ausztriába Villach mellé. Egy gyönyörű tó partján lesz a szállásunk egy szuperul felszerelt, hangulatos Dorfhotelba. Onnan megyünk minden nap síelni kb 10 percre levő hegyekbe, ami egy másik tó partján fekszik, és amikor a kabinos lift visz fel, rálátni az egész tájra, na, ez hihetetlenül szép. Remélem ilyen szép napos időnk lesz, mint ma. Már nagyon várom.

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Erika:
Ment egy privi!

Nati:
Úgy örülök, hogy ilyen pozitív vagy! Ez már nagy részben dob az esélyeiden!!
Ha én így folytatom ,akkor csak jövőre szülök... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati, Márti!
Köszönöm a priviket!

Jaj, már úgy várom a tavaszt!
Egy kis kedvcsináló:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Mágnes!

nem jött a privi, küld el még 1x.

Mindjárt válaszolok Márti privijére is.

Kép
Kép
cs_erika

Márti! Ment a privi

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Hát itthon végre. Jól elfáradtam ma, ideges is voltam, meg hát egy kismama a közvetlen közelemben, hát....
Azt hiszem a clostytól pedig egy kicsit hisztis is vagyok, nyűgös meg minden. De remélem, nem!!! TUDOM! hogy sikeres hónapunk lesz.

Kép
Kép
nati80

Nati
Köszi a privit, megértelek. Hasonló helyzetben vagyok én is, de azért ennyire nem. :cry:

Ercsi
Mi a helyzet? Nem teszteltél még? Tünetek?

Kép
p__lilla

Lilla, nem teszteltem, nem is fogok. Tünetek nem igazán. Arra gondoltam, hogy a sielésetekre te még egy pozitív tesztet is prezentálhatsz akár. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Akár. De nem tudom. Ha eddig nem sikerült, akkor miért pont most. Ha + lenne, nem síelhetnék.
Ne is tesztelj most, majd nagy lesz az öröm 3 nap múlva, remélem.

Kép
p__lilla

Hogy miért!? Mert pont most nem szeretnéd, az tuti, hogy most nagyobb esélyed van teherbeesni, mint bármikor. Szerintem. Akkor napozhatnál a hegyen. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Erika hőd???

Lilla
Azért valld be örülnél ha mégis összejönne ebben a ciklusban. Szerintem tényleg jót napozhatnál a hegyen.

Kép
Kép
nati80

Igen, remélem jó idő lesz. Azért szeretek márciusba menni, mert általában sütni szokott a nap és a felvonón jól lebarnul az arcunk. Itthon meg azt hiszik nyaralni voltam. :lol:

Kép
p__lilla

Nati
Örülnék, bármikor jön, csak jönne már.

Kép
p__lilla

Nati, nem hőzök már december óta
Ovu tesztelek, és úgy van peteérésem, a többit nem nézem már.

Kép
Kép
cs_erika

Lilla! Szerintem nem fogsz tudni csak napozni. Tudom, hogy síelni is szeretnél, de most ez nem fog menni. Majd jövőre. :lol: Ne haragudj, de az utóbbi időben amit kimondok az úgyis lesz. Szóval Nati is készülhet. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
De édi vagy!!! :D
de előző ciklusod végén hőztél nem? na de min1, mert Te megmondtad, hogy ebben a hónapban kismami leszel.

Beszéltem most egy dokival és azt mondta volt pém az alacsony progi ellenére, de túl korán megjön a gyenge sárgatest miatt. Ezt tuti helyrerántja most a closty. Nem lesz semmi gond. Már most érzek néha peteérős érzésem. Fáj a derekam is néha. Nagyon örülök neki.

Lilla
Most miért nem teszel fel ciklusvonalzót?

Kép
Kép
nati80

Nati, nem hőztem, néha ránéztem a hőmre a vége felé, de inkább du. És megállapítottam, hogy du ugyanúgy leesik a hő, mielőtt megjönne. Jó mi? :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Hát akkor most lesz...m hónapotok volt? Az tuti siker! Jennynek is bejött.

Kép
Kép
nati80

nekem totálisan olyan volt. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Én is próbálok most nem annyira odafigyelni a "kényszerhancúrra". Inkább csináljuk mikor kedvünk van hozzá. Bár ahogy páromat ismerem az mindig van neki.
Tudod olyan furi, hogy mikor felmegyünk megnézni a lakásunkat, már tudjuk hol lesz a kiságy. Direkt nem tusolót teszünk be hanem egy pici kádat amiben tudunk tusolni, de egy egy éves baba tud pancsolni is. Egyedül külön gyerekszoba nincsen, de ha kell ki tudunk később alakítani egyet.
Már azt is tudjuk milyen babakocsit veszünk ha 1 baba lesz és akkor is ha kettő.

Kép
Kép
nati80

Nálunk ebből a szempontból nem kényszer, mert mire találkozunk már annyira ki vagyunk éhezve egymásra, hogy az mindnen csak nem kényszer. :oops: És most ráadásul peteérés előtt közvetlenül voltunk együtt. Szóval a Zsófinak nem sok esélye van. Keresnem kell fiú nevet. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Akkor te tuti babás vagy, ha bejön amiket mondasz. És hamarosan Natival mi is azok leszünk. De nekem nincs segítségem. Mármint a clostira gondolok.

Kép
p__lilla

Closty nekem sincs
Most Mastodynont, és Premenst szedek
És napi negyed Bromocriptint, amit akár már el is hagyhatnék, mert a Premens, és a Mastodynon lenyomja a Prolaktin szintemet.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
A premenst mikortól kezdted szedni? Szerinted a peteérést nem befolyásolja?

Kép
p__lilla

nem befolyásolja, sőt, mintha jobban érezném mióta szedem. A mostani a 3. levél amit szedek. Szóval majdnem 3 hónapja

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
Én is úgy érzem, hogy most mi rajtunk van a sor. Most mi következünk!!!
És ebből nem engedek. Persze lehet még hozzánk csatlakozni.

Kép
Kép
nati80

Elmentetek aludni, akkor én is távozom! Legyetek jók.

Kép
Kép
cs_erika

Jó éjt!
Nézzük a tévében ezt a hülyeséget. A tökös csajt.

Kép
p__lilla

jó reggelt! képzeljétek, tegnap olyan finit csináltam, hogy na (legalábbis nekünk nagyon ízlett). Vajon megpirítottam gombát (bors és borsikafűvel) ezt az előre elkészített rizshez kevertem. Majd csináltam hozzá párolt vöröskáposztát és fincsi sülthusit. Leves az nem volt
:cry:
És tegnap megkívánt Liza baba egy kis csokit :shock: :D vacsira 4szem bonbont ettem, meg ma reggelire 3at. Soha nem csináltam ilyet :shock: :shock:
magdolnam

Márti

Nálatok miújság? Majd, ha úgy érzed, gyere és mesélj!
magdolnam

Kisvirág, nagyon jót derültem Kendén :lol: malac vau :lol: :lol: :lol: :lol:
Ercsi, Te mikor fogsz tesztelni? Küldök egy kis ++++++++++++t! De szerintem feleslegesen, mert tudi pocaklakód van!

Tudom ez nem a reklám helye, de segíteni szeretnék, ha tudok. Van egy nagyon jó kis intézet. Mi idejártunk. Csak +++++++++ tapasztalat és vélemény van róluk.
www.forgacsintezet.hu itt mindent elkövetnek a babáért és a tutira mennek! Ajánlom figyelmetekbe.
magdolnam

Senki nincs ma? :shock:
magdolnam

Szia Mgadolnam!
Én most értem haza, de takarítanom kell, meg tanulnom. Azért vagyogatok délután is.

Olyan hőhullámaim vannak, hogy csak na. Én nem is értem magamat. Lehet a gyogyitól van. Nem?
Hőm szupi 36,4-36,5 eddig. Még sose volt ilyen egyenletes a ciklus elején.

Hmmmmmmmmmmmm, csokiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
TZi vezettek a ciklus.hu-n mensis naptárt? Mert az enyém meghülyült! Közölte, hogy ovulációs napom közeleg, pedig ma meg kellene jönnie! :shock:
Azért, gondoltam, hátha neki van igaza, így tegnap rádolgoztunk kicsit:)

Erika: Tiszta hülye vagyok, Mártinak menti privi! Bocsika .... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Gondoltam, hogy elírás, semmi gond. :D
Én is a ciklus.hu-n vezetem. Nekem azért hülyült meg, mert a múltkor 26 napra jött meg, erre átírta, hogy átlagos ciklushossz 27. Na persze. Most elvileg 29 napos lenne, de úgysem fog megjönni.

Mágnes, köszi a drukkot. Izgulok egy aprócskát. Szóval csütörtökön nem kéne megjönnie. Nem hiszem, hogy addig csinálok tesztet. Bár van itthon LH tesztem, és néha alig bírom magam visszafogni.

Kép
Kép
cs_erika

mágnes!

Nekem is meghülyült sajnos, pedig szerettem. :( Ilyet ír ki, hogy a legrövidebb ciklusom 3 nap! :shock: És emiatt megbolondult az egész. Úgyhogy marad nekem újra a kézi naptáros ciklusvezetés. Ráadásul utánanéztem, hogy véletlen nem én jelölgettem e valamit rosszul, hogy mitől jött ki ez a 3 nap, de semmit nem találtam. Egyszer csak meghülyült... :(

Kép
Kép
tabati

Erika:
Ezt én sem értem, ok, volt egy 45 napos ciklusom. Na de egy alkalom miatt átállítja?? A többi ciklusom tök normális volt! Azt sem tudom így, mikor van peteérésem! :cry: Doki azt mondta, 14. napon legyünk együtt, na de ezek után nem akkor érik...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tabati, egyszer nekem is volt egy ugyan ilyen, hogy legrövidebb ciklus 3 nap. És a végén kiderült, hogy én jelöltem rosszul. Nézzd meg, hogy nincs-e olyan, ahol bejelölted, utana valami miatt nincs jelölve és utana megint van jelölve. Ezt ő úgy érzékeli, hogy ilyen rövid idő telt el két ciklus között. Szerintem elment vele egy órám mire rájöttem, de azóta jól írja legalább.

Kép
Kép
cs_erika

szóval a nézzd=nézd

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Holnap megyek dokihoz! Drukkoljatok légyszi! Kérhetem én is a priviket?

Márti: kérhetem én is a privit? Sajnálom, hogy ilyen döntést hoztál, de biztos meg van rá az okod.

Lilla: utólag is boldog névnapot kívánok. Majd csinálj sok képet erről a mesés helyről!!!

Nati: érdekes amit olvastál a méhnyálkáról. Akkor miért mondta nekem a doki, hogy a 7 mm vékony? Drukk, hogy az álmod valóra váljon. :)
Én szédültem kicsit a closytól és hőhullámok is gyötörtek. A hőmet szerintem nem zavarta be, sőt mintha nem lett volna annyira fűrészfogas.

Mágnes: grat az ajándékhoz. :)

Leduska: üdv a csapatban. Mihamarabbi babásodást neked!
A kérdésedre én nem tudom a válasz. Mi már próbáltuk így is, úgy is. Nekünk nem jött be sehogy, de én különleges mókus vagyok :)
Magamról annyit, hogy ez a 11. ciklus hogy próbálkozunk. Voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, hormon vizsgálaton elvileg minden ok. Az előző 2 hónapban szedtem clostyt és kaptam a tüszőrepesztő szurit, de sajna rosszul reagáltam rájuk, így leálltunk. Holnap megyek dokihoz, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Ja és részemről maradhatsz itt. Bár én irogatok a tavasziakhoz is, úgyhogy ott is szívesen válaszolok a kérdéseidre ;)

Ditta: én olyan középidőbe szoktam elmenni rákszűrésre, mert akkor mindig csinál uh-t a doki és legalább látom, hogy van-e tüszőm ;)

Magdolnam: a kocsi beszámításos vásár a legrosszabb. Ott tudják csak igazán átvágni az embereket. Mert beveszi a kocsid, ad érte pár ezret és utána magasabb kamattal ad hitelt!!!! És duplán visszaszedi amit adott a használt kocsidért! Én azt tanácsolom, hogy add el a kocsid és amit érte kapsz pénzt azt invesztáld be egy másikba! Jobban jársz.

Ercsi: jujj de izgi. Te vagy a következő kismami. A héten csinálsz nekünk egy + tesztet. :)

A ciklus.hu egy átlagot vesz a ciklus hossz kiszámításánál. Nekem is mostanában 26 naposak és ő nem enged a 28 napból :) Mert ha az éves átlagot vesszük akkor 28 napos.
Nekem a leghosszabb ciklust egyszer beállította 450 naposra. Mire rájöttem, hogy 2005. októberi mensi után 2006 novemberi volt csak beállítva. Szóval több, mint egy évig nem jött meg, mert ugye babás voltam. :) Amióta kivettem a 2005-ös mensit azóta jól számol.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de hát aki két napig nem jön így jár :)

Kép Kép
kisvirág_30

Hú van ám forgalom!

Végre kivégeztem a fürdőszobát. nagyon-nagyon útálom!!!

Most jönne a többi, de valahogy nem megy. Éhes vagyok (gyüminap), tanulnom kellene meg tornáznom.

Viri
Én is szédülök, remegek és hőhullámaim vannak. A hányinger már elmúlt.

Kép
Kép
nati80

Nati: kitartást a takarításhoz ;) Képzeld én mindig meg akarok fagyni, és 2 takaróval takaróztam, és ahogy a clostyt szedtem pólóba rohangálok és az egy takaró is sok. :) Spórolhatnék a fűtéssel, csak Kende miatt muszáj rendesen fűteni. :)
Átküldöd Márti privijét?

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok

hamar elment a hétvége, velem semmi változás, hányinger ezerrel, próbálok sokat fent lenni, de ez a sok a hányinger nem engedi.
holnap megyek terehestanácsadásra fél 1re, aztán meg fél 5re a 12.uh-ra a nődokihoz.
nagyon izgulok ám.
gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen a picurkámmal.
holnap jelentkezem.

mikor múlik már el a rosszullét?
lehet én 9 hónapig émelygek? akkor beleőrülök.

mindenkinek sok energiát küldök
most nem süt a nap, de azért legyünk pozitívak, szurkoljunk Erikának!!!!

Kép
andyfekete

Képzeljétek el, megcsináltam 50 fekvőtámaszt az előbb. Azt hittem a végére leszakad a karom. Bár már az első 10 után fel akartam adni, de annyira el vagyok tunyulva, hogy úgy döntöttem, minden nap megcsinálok ennyit, és hetente emelem az adagomat 10-el egészen 100 ig.

Andi, nem hiszem, hogy 9 hónapig kitartana a rosszullét. Meglásd lassan alábbhagynak a rosszullétek, és élvezheted a terhességedet.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi: te most ne erőltesd magad! Vigyázz a pocaklakódra ;)

Andy: neked kitartást. Szülés után tuti megszűnik a hányinger ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Valaki elküldi nekem Márti privijét? Ha nem titok ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Privi ment.

Kép
p__lilla

Köszi Lilla.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X