hát este már nem jöttem... szóval tegnap voltam utoljára a suliban. A gyerekek tök cukik voltak, sírtak meg minden hogy hiányozni fogok. Hiába mondtam nekik hogy ugyanúgy be fogok menni egy csomószor meg minden... A munkatársaim is tök rendesek voltak. Az egyiktől, akinek az unokája pont az én szülinapomon született, kaptam két kis rugit és mondta, hogy a Kristóf (az unokája) küldi. Tök ari volt.
Meg az igazgató is. Épp volt nála valaki az önkormányzattól amikor jöttem el, de mondta hogy két puszira menjek be, majd közölte a nővel, hogy a legjobb tanára vagyok.
Persze ő meg a legjobb igazgató. De tényleg! És örülök is neki hogy most jön a bébi mert év végén ő is nyugdíjba vonul és volt már szerencsém olyan igazgatóhoz akivel nem lehet együtt dolgozni... Na mindegy, szóval furcsa volt. Meg majd az lesz nagyon furcsa hogy nem kell korán kelni. De azt már alig várom. MEg végre el tudok menni a védőnőhöz ugye, akinél egyszer voltam, mert csak szerda 9-11-ig mehetsz hozzá és nem érdekli hogy dolgozol, oldd meg. De mostantól nem dolgozom úgyhogy tudok menni.
A vicc az egészben az, hogy ugye most táppénzre megyek és csak hogy ne legyen kamu a dolog, tegnap ki is jött rajtam a megfázás... Nem annyira vészes, csak folyik az orrom meg érzem hogy van valami, de nagyon viccesen jött ki hogy pont az utolsó nap...
Na bocsi ha túl sok volt.
Babakocsi témában meg csak annyi, hogy már mi is megvettük, mert azt kaptuk a családtól karácsonyra, ugyanolyan mint magdolnamé csak a miénk narancssárga szürke. A tesz-veszen meg csak azért vettük volna meg azt a kocsit mert én szeretek futni és akkor lett volna egy jogger kocsi, amivel ezt megtehetem. Meg 7000 Ft-ért...
Tegnap voltunk CBA-ban és képzeljétek káposztalevélen sült cipót vettünk, még forró volt. Hazajöttünk és előre féltem tőle, hogy nem bírom majd abbahagyni annyira jó volt az illata meg annyira szeretem a friss kenyeret. Erre egy szelettől olyan tele lettem hogy nem is fért több... Mennyire látszik hogy a többi kenyeret felfújják, ebben meg anyag is volt.
Szóval mennyei volt.
Májkrémmel, sajttal, paradicsommal meg teával. Hmmmmmmmm.
Na most tényleg eldugulok csak a férjem még itt alszik én meg nem akarok még nekiállni takarítani mert akkor felébred aztán hadd pihenjen még egy kicsit úgyhogy titeket boldogítottalak.
azért dobok egy képet a kocsiról.