Új privát üzeneted érkezett!

Hol találtátok a kocsikat? Interneten nem tudtok jó helyeket? Én valami kisebbet szeretnék mert a 4. emeleten lakunk, meg a városban a kocsiktól a járdán nehéz elférni stb.
Vendég

Ha beírod a googleba, hogy babakocsi, kiad egy csomó oldalt. Én ott szoktam nézelődni. De úgysem interneten veszem, mert meg akarom nézni élőben. Itt csak tájékozódok.

Kép
szly27

Sziasztok!

Csak most tudtam ideülni. Nálam is volt ma az Anyós, hozott nekem lángost, külön tejfölt meg sajtot.

Jó sokat írtatok! Mire végigolvastam, már nem tudom mi hogy volt.

Vastablettát Én is kaptam. Meg Panangint a hasi görcsökre. Egy ideig szedtem, aztán elmaradtak. Valahogy sosem voltam nagy gyógyszerszedő. A dokim nem javasolt kimondottan egy magzatvédőt sem. Azt mondta, hogy kérjem ki a patikus véleményét, aztán döntsek az ízlésem és a pénztárcám szerint.
Hát, be kell valljam, nem vettem. Inkább zöli-gyümi-bubus lettem.

Most kezd bennem érlelődni, hogy mennyi mindent kell majd venni a picinek. Remélem semmi sem marad ki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Én a helyedben azért szednék valami vitamint, ha nem is minden nap. Sok helyen olvastam, hogy amennyi vitaminra most szükséged lenne, annyit képtelenség megenni. Mondjuk a baba elveszi ami neki kell, szóval ő nem látja kárát, csak esetleg te.

Kép
szly27

Kriszti!
Sztem is szedjél vitamint, mert a pocakban lévő kis "élőskődőnk" (by Dr. House) elszedi tőlünk az ásványi anyagokat.

A dokim szerint végig szedhető, szülés után pedig ismét.
20150601134430

Sziasztok!

Igen,vagyok,minden ok,már amennyire lehet.
Apának ma rossz napja van-először az ujját vaágta el rendesen,aztán meg a fejét-pakolt le régi autósülést a padlásról,és valahogy úgy fejbevárta az ülésnek valami kemény része,hogy két centis vágott seb lett a fejéntudni kell róla hogy a fájdalomra érzékeny,és egyből le kellett feküdnie,és neki nagyon nehezen alvad a vére,ugyhogy még ez is gond ilyen esetben :? mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz,mert nem hiszem hogy normális dolog hogy nehezen áll el neki a vére,de hát férfiak :? most lefeküdt aludni,kiütötte magát,vagyis az ülés.

Kristikét haza kellett hozni az oviból,mert hasmenése volt,és nem mondta meg az ovónőnek,csak gubbasztott egy sarokban szegényem-még a háta is kakis volt.

Tegnap megvolt a farsang,mindjárt dobok pár képet is.
Jó volt,jól elfáradtunk :D

Újaknak üdv-képekhez gratula,babakocsik nagyon szépek.

itt is hol esik a hó,hol süt a nap,és hideg északi szél fúj.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi a sok képélrt :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

majd keresek olyat is ,ahol látszik a pocak-ezeket meg még nagyon sokat,úgy csináltam hogy elindítottam a kamerát és közben csináltam képeket,ahhoz képest elég jók lettek-szerintem :)

Kép
Kép
Kép
kike

Itt van egy,nem az igazi,majd csinálok jobbat
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Aranyosak a gyerkőcök meg a pocid is már amenni látszik belőle :D !
Vendég

sziasztok, mindannyian!

Köszi a haskötő-sérvkötő tippeket, megpróbálom megvarrni, épp ilyenre gondoltam!

Képzeljétek, totál influenzás lettem, önkéntesen kivonultam hajnalban a nappaliba teázni meg gyógyulni. Legszívesebben egész nap feküdnék, talán az használna... Semmi gyógyszert nem merek bevenni.

Ja, de megvan az AFp-m, meg integrált-tesztem, és minden rendben van a gyerkőccel! Meg is kérdeztem a lányomat, hogy milyen kistesót szeretne, fiút-e vagy lányt - erre ő azt mondta, hogy kislányt, és lehetőleg kék ruhás Luca babát vegyünk neki... :lol:

Magdolnam, nem lehet, hogy az anyósod már eleve valami miatt feszült volt, és épp a cigi-dolgon ekkor borult ki? Talán nem is veletek volt baja, csak ott tudta levezetni.
Mindenesetre a gyerekágy szerintem is felér egy bocsánatkéréssel. Biztos azért nem ő hívott fel, mert szégyelli az egészet...
Bocs, ha túldumáltam!

Ági

KépKép
szkagi

kimma, először is üdv itt, másodszor pedig bocsi hogy nem válaszoltam a tegnapi kérdésedre. Nem, a tesz-veszen nem kell fizetni a regisztrációért.

amúgy ha babakocsit kerestek, szintén tudom ajánlani a tesz-veszt. mi a múlt héten majdnem megvettünk egy háromkerekűt csak úgy sportkocsinak mert tetszett és ugyan használt volt, de 7000 Ft! Ott érdemes szétnézni mert vannak nagyon jó dolgok.

ma voltam utoljára dolgozni, de majd elmesélem mi volt mert most rohanok. majd este jövök. addig is szép napot!

KépKép
muffin

Sziasztok Kismamik!

Nagyon szuperek a babakocsik! Ha nem baj Én is felrakom azt amivel szemezek!

Pierre Cardin Travel system Kép

Üdv minden új csatlakozó Kismaminak!
Tök jó, hogy egyre többen vagyunk! :D

Kike! Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Kriszti! A vitaminok kellenek mert a babán kivül Te is kártát fogod látni a vitamin hiánynak!

Egyenlőre ennyit tudok írni a többiektől elnézést kérek!

További szép napot!
Vendég

Tudom, tudom. Mindig halasztódik a dolog. De mostmár rászánom magam. Muszály lesz, hiszen nem csak rólam van szó.
Volt egy orvos, aki azt tanácsolta, hogy nem kell mindenféle flancos terhes-vitamint szedni, hanem elég a Centrum is. Minden benne van állítólag, ami ilyenkor kell.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Én is a Centrumtól szedem a külön kismamáknak valót: Centrum Materna

Kép
szly27

Csak bekkukantottam ide is hozzátok :)

terek.krisztina

sajnos a mai agyonvegyszerezett gyümölcsökben nem lehet tudni mennyi a vitamin.
Még én is szedem a vitamint szerintem muszáj, mert olvastam és ez tuti, h pl. vasból nem tudsz megenni annyit h elég legyen a jódról, krómról, rézről, szelénről ne is beszéljünk nem jó a sima Centrum nehogy azt szedd , mert a terhességi vitaminnak meg van a speciális összeszetétele. ha az elejétől szeded v. főleg terhesség előtt kizár bizonyos fejlődési rendellenességeket is

20. hétig szinte kötelező érvényű a szedése,sok orvos végig javasolja

Kép
kritta

Babuli! Nekem csak amiatt nem szimpi eza kocsi, mert én nem szívesen tettem Rolit sem babahordozóba. Főleg picike korában. Hiába volt szűkítő, mindig elhajlott a nyaka. Folyton oldalra borult. Mi csak autóban használtuk.

Kép
szly27

Szerintem is kell legyen egy olyan része a kocsinak ami 180%-ig dönthető, mert pár hónapos koráig kifejezetten árt a gerincének ha ültetve van, mégha csak kis szögben is! A Pierre Cardin-oknál sajnos sok modellnél ez nem adott, én is néztem. Persze nem mindnél! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Íme néhány ma készült kép :) Becsült hossz: 22 cm. Becsült súly: 320 gr

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Egy szívtipró pasi :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Ma egész nap rohantam. Nagyon elfáradtam. Még enni sem volt időm. Ez nem túl jó Zsófinak. :? Látom, van ahol hó is esett. Nálunkhideg volt, de legalább a nap sütött.

Szly! Közönöm a vonalzó dícséretet. Igazából olyat szerettem volna, ami visszaszámol, de nem találtam. :( 10 hónapos kora óta megy folyamatosan Dani. Már inkább rohan. :lol: Elég korán kezdte. Ja,már rég szerettem volna kérni, hogy légyszi a névnél vedd ki a vesszőt. Két neve lesz: Zsófia Dorina. Köszönöm!!!

Magdolnam! Nagyon helyesek a fotóid. A kicsi lányod is, és a kis "pocok" is.

Kike! Csudaszépek a gyerkőcök!

Vitamin: Én nem szedek semmit - úgy látom ez itt fővesztéssel jár :( - de Daninál sem szedtem,mert én minden vitamintól rosszul voltam. De változatosan étkezek. (Kivéve ma...)

Wera: Van olyan, hogy csuklik a baba, én még nem éreztem, de biztos izgalmas. :)

Csinik a babakocsik!

kolcsek

Van egy olyan oldal, hogy arzuhamas.com, ott is vannak jó kis jrágányok. Szly, nekem hasonló a korkülönbség a két fiam között, és én sokáig tesókcosival nyomtam, mert a hagyományosra felkéredzkedett ám a nagyobbik.... Az meg megborítja az egyensúlyt rendesen.

Most valami abszolut terepjárgány kellene nekem, ha nincs, marad a kendő, emrt rengeteget kirándulunk, és itt a környék nem nagyon van aszfaltozva. A háromkerekűek meg annyira instabilnak tűnnek, nem is értem. Ha valakinek van tapasztalata, szívesen meghallgatnám.

Én vitamint nem szedek, anno a maternával híztam három hónap alatt 30!!!!!!!!!!!! kilót. Ez a hőskor volt, azóta is szívok, mondjuk voltak a dolgonak előzményei, negyven fokban vészes terhességi hányással egy hétig éltem negyven fokban infúzión, utána jött a nagydózisú vitamin, meg a hízás, de azóta is fel van borulva bennem valami. Ha eszembe jut, folsav, meg magnézium. Ez utóbbi azért mert ugye a zöldlevelesekben , a szabad levegőn mozgásban van, előbbiek még nagyon vegyszeresek, utóbbi meg a hidegben kevesebb (ahhoz képest, ami nálunk megszokott, mert tavasztól szinte egész nap kint vagyunk). És ami vicces, a harmadik terhességtől fogva hibátlan a vérképem, ami azelőtt csapnivaló volt, pedig volt műtét is, meg két egybeérő szoptatás, meg minden, amit el tudtok képzelni.

potyka

Babuli: szerintem klassz az a kocsi. Az a PS646-os nem ? Én úgy olvastam, hogy azt lelehet dönteni eléggé. Én is szemezek vele csak azt nem sikerült kideríteni, hogy az lapra vagy esernyőre csukható?

Mindenkinek szép hétvégét (nálunk most gyönörűen süt a nap csak -4 fok van) de lesz ez több is! Sétáljatok sokat aki megteheti:
Most megyek a barátnőmhöz, akinek van egy 4 hónapos babája. :D
Legközelebb azt hiszem vasárnap este jutok géphez.
Vendég

hát este már nem jöttem... szóval tegnap voltam utoljára a suliban. A gyerekek tök cukik voltak, sírtak meg minden hogy hiányozni fogok. Hiába mondtam nekik hogy ugyanúgy be fogok menni egy csomószor meg minden... A munkatársaim is tök rendesek voltak. Az egyiktől, akinek az unokája pont az én szülinapomon született, kaptam két kis rugit és mondta, hogy a Kristóf (az unokája) küldi. Tök ari volt. :)
Meg az igazgató is. Épp volt nála valaki az önkormányzattól amikor jöttem el, de mondta hogy két puszira menjek be, majd közölte a nővel, hogy a legjobb tanára vagyok. :) Persze ő meg a legjobb igazgató. De tényleg! És örülök is neki hogy most jön a bébi mert év végén ő is nyugdíjba vonul és volt már szerencsém olyan igazgatóhoz akivel nem lehet együtt dolgozni... Na mindegy, szóval furcsa volt. Meg majd az lesz nagyon furcsa hogy nem kell korán kelni. De azt már alig várom. MEg végre el tudok menni a védőnőhöz ugye, akinél egyszer voltam, mert csak szerda 9-11-ig mehetsz hozzá és nem érdekli hogy dolgozol, oldd meg. De mostantól nem dolgozom úgyhogy tudok menni. :)
A vicc az egészben az, hogy ugye most táppénzre megyek és csak hogy ne legyen kamu a dolog, tegnap ki is jött rajtam a megfázás... Nem annyira vészes, csak folyik az orrom meg érzem hogy van valami, de nagyon viccesen jött ki hogy pont az utolsó nap... :)
Na bocsi ha túl sok volt.
Babakocsi témában meg csak annyi, hogy már mi is megvettük, mert azt kaptuk a családtól karácsonyra, ugyanolyan mint magdolnamé csak a miénk narancssárga szürke. A tesz-veszen meg csak azért vettük volna meg azt a kocsit mert én szeretek futni és akkor lett volna egy jogger kocsi, amivel ezt megtehetem. Meg 7000 Ft-ért... :)
Tegnap voltunk CBA-ban és képzeljétek káposztalevélen sült cipót vettünk, még forró volt. Hazajöttünk és előre féltem tőle, hogy nem bírom majd abbahagyni annyira jó volt az illata meg annyira szeretem a friss kenyeret. Erre egy szelettől olyan tele lettem hogy nem is fért több... Mennyire látszik hogy a többi kenyeret felfújják, ebben meg anyag is volt. :) Szóval mennyei volt. :) Májkrémmel, sajttal, paradicsommal meg teával. Hmmmmmmmm. :)
Na most tényleg eldugulok csak a férjem még itt alszik én meg nem akarok még nekiállni takarítani mert akkor felébred aztán hadd pihenjen még egy kicsit úgyhogy titeket boldogítottalak. :) azért dobok egy képet a kocsiról. :)

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

Szia Vidokata!

Igen ez a PS646-os! Én úgy olvastam, hogy esernyőre csukható, de igaziból ma fogom élőben is megtekinteni eddig csak a neten néztem! Nekem is nagyon tetszik! :D

Szly27! Tudod nekem első baba lesz ezért nehéz a megfelelőt kiválasztani, de köszönöm a tanácsodat megfontolandó a dolog!

További szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást :wink: :D

Muffin!
Köszönöm az infót, mindjárt regisztrálok is, olyan klassz dolgok vannak ott, és egyesek potom áron :wink:
Táppénz: én már sajna a 7. héttől nem dolgozhatok, mivel veszélyeztetett vagyok. Az elején még bántam meg sajnáltam a gyerkőcöket, hogy sírnak utánam, de jobb így minthogy elkapjunk valami betegséget és a baba lássa kárát (pláne hogy szinte minden suliban dőlt az influenzajárvány) :?
Rendi igazgatód van :wink:

Vitaminok:
én már évek óta szedem az Elevitet, szinte semmit nem híztam, most átváltottam Centrum Maternára, mert simább a fedőrétege és könnyebben le tudom nyelni, emellett pluszban van benne Jód is! Én mindenképpen ajánlom valamelyik szedését, legalább félidőig, de inkább terhesség végéig.

Bevásárlás:
mi még nem tartunk sehol, egyelőre még csak böngészem a netet, amúgy is várjuk hogy megtudjuk kukisunk vagy puncisunk lesz .
Remélem a jövő heti Uh-n megmondják :D

Kike!
Jobbulást kívánok a párodnak, a pasik sajnos ilyenek, nehezen lehet rávenni őket hogy dokihoz menjenek :?

Üdv mindenkinek, további szép napot!

Kép
kimma

Sziasztok!

Pinkiné, nagyon helyes Peti baba!!! :lol:
Elfelejtettem, kinek mit akartam írni... :oops: Teljesen híg az agyam...
Én most ezzel a kocsival szemezek: http://www.babakocsi.net/sprint A páromnak is nagyon tetszik.
Itt nagyon hideg van, fúj a szél, de legalább süt a nap.
És íme egy tegnapi pocakfotó:
Kép

Szép napot!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Hát ez a mai nap elég vegyesre sikeredett eddig!
Felkeltünk, süt a nap, gyönyörű idő, gondoltuk elmegyünk később sétálni. Párom kicsit leült a számítógéphez, én meg TV-t néztem kicsit.
Mikor már egy ideje nem tűzött be a nap a szobába, gondoltam mostmár elhúzom a sötétítőt. Hát azt a látványt sosem felejtem el. :shock: De asszem a párom sem azt, mait akkor mondtam. Zuhogott a hó és még a szél is fújt. Hát ez el is vett minden kedvet belőlem. Aztán most meg? Hétszáz ágra süt megint a nap, és a hó is elolvadt már.

Most kéne elrohanni kicsit sétálni, de mire számítsak 5 perc múlva?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Szép kocsik, én még nem tudom milyet veszek. Első baba, így nem is nagyon tudom mire figyeljek oda. Ha csak tetszik, az kevés.

Megvettem az első dolgot a babának: utazóágy a plusból. De sztem nem fogok addig vásárolgatni, amíg ki nem festjük a lakást. Az meg március második fele. Na majd akkor elkezdek vásárolgatni, és berendezkedni. Már nagyon várom!!

Egész éjszaka fájt a hasam. Olyan szúrkálósan vagy hogy. Nem tudom leírni. Nem jó érzés. Meg kemény is a pocim alul. Remélem nincs semmi baj!Még most is fáj. Nem vészes, csak félek, nehogy gond legyen.

Na ok, nem fárasztalak titeket a gondjaimmal. Pihizzetek sokat!

sz.andi

Sziasztok!

Sziszka! Ez nagyon jó, masszív babakocsi. Nekem is ilyen van (Rolinak). Jó a kereke, hogy fújható gumis. Meg gondolom jó a rugózása és nem kell minden kis döccenőnél felemelni. A belseje is jó nagy, elfér benne egy kétéves is. Csak arra figyelj, ha megveszed, hogy nehogy félre menjen. Csukd is össze és nyisd szét és úgy is próbáld meg.
Szép nagy pocid van, kb. az enyém is ilyen.

Muffin! A Graco is nagyon jó, bár nem olyan puha,rugós de egyébként rendben van.

Kép
szly27

sziasztok!

Tegnap már nem volt időm jönni.
Este értem haza, és teljesen kipurcantam.
Még ma is érzem... :(
Ma csak gyors ebédet főztem, rántott husit, gombát, meg az én kedvemért karfiolt.
ráadásul apa segített.
Ma van a nagylányom névnapja!
Ma virággal ébresztettük.
Olyan aranyos volt.
Most pihengetek, mert nem túl jól érzem magam.
Olyan fura.
Semmi konkrét, csak nehéznek érzem a hasam.

Pinkiné!
Peti baba nagyon aranyos!!! :lol:
És igen, látom a zacsit... :wink:

A babakocsik is nagyon szuperek!

Sziszka!
Nem semi pocakod van!! Nehéz elhinni, hogy már csak néhány hét, és nekem is ilyen nagy lesz! :roll:

Andi!
Szerintem érdemes volna egy magne b6-ot bevenned, nem árthat.
Pihenj sokat!

Kimma!
Örülök, hogy jöttél! :lol:
Vendég

Már vettem be magneb6-ot, pihentem, de nem múlik. Egyre jobban fáj, felhívtam a védődőt, mondta lépjünk át a kórházba. Meg az a baj, hogy manó nem nagyon mocorog és kemény a hasam, ráadásul rohadt hányingerem van. Szóval megyek zuhanyozni aztán a kórház. Remélem nincs semmi baj!!
Szorítsatok!

sz.andi

Szia Andi!
Nyugi, nem lehet semmi baj!!!
Nagyon drukkolok neked!

Minden jót kívánok!
Jelentkezz, ha hazaértetek!
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Mi van veled? Nem erőltetted túl magadmostanában? Jelentkezz, ha hazaértél akórházból! Szorítok!!!!

Képzeljétek, én meg felfáztam. Végre nem fáj a jobb oldalam, most ez van. De nem akarok ügyeletre menni, mert az itteniek szerintem nem túl jók. Legalábbis nem jók a tapasztalataim. Nincs valami ötletetek hogyan lábaljak ki ebből? Asszem a picire is veszélyes a felfázás. Vagy csak az első három hónap alatt? Van itthon Dalacin T antibiotikum azt be lehet venni? Vagy tudtok valami természetesebb gyógymódot felfázásra? Olyan gyengének is érzem magam.

kolcsek

Szia Kolcsek!

Nagyon sajnálom, hogy felfáztál, ez nálam sajnos visszatérő probléma szokott lenni.

Nagyon sok folyadékot kell ilyenkor inni.
Gyakorlatilag, amennyi belédfér.

a kamillatea nekem bevált, igaz, azt csak mértékkel, viszont nagyon hatásos.
anno, amikor én gyógyszert kaptam rá, a doki azt mondta, csak Augmentin, vagy cedax.
A védőnőm javaslatára utána amikor még olyan fura volt, ettem tőzegáfonya kapszulát, ez is hatásos.
Ezt bármelyik gyógynövényboltban beszerezheted.

Sajna nem tudom, hogy a Dalacin jó e.
Pihi.
Takarózz be, és feküdj le!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyon rohanós napunk van, majd írok este hosszabban is.

Mi kaptunk babakocsit, majd lefényképezem, és felteszem, ha sikerül.

Sz. Andi! Remélem semmi komoly, azért majd írj, ha hazaértél!!!!
Nekem is szokott szúrni a hasam alja, főleg, ha nem jó pózban fekszem, de azért elviselhető módon, és ha felkelek nemsokára elmúlik.

Kolcsek, szerintem ne vegyél be Dalacint, orvos nélkül!

Kép
Kép
patr

Mária!
Köszönöm a segítséget. Lefeküdtem, betakaróztam, de ezt csak addig tudom megtenni, amíg a kisfiam alszik. Mindjárt csinálok kamillateát. Abból mennyit szabad inni? Meg megkérem a párom, hogy hozzon ilyen kapszulát. Köszönöm szépen a segítséget. Még egy kérdésem lenne, de lehet hogy hülyeség: a meleg fürdő nem segít?

kolcsek

Sz.Andi, remélem nem lesz semmi gond!!! Drukkolok!!! Majd jelentkezz!!!!
Kolcsek, én is sajnos elég felfázós típus vagyok. De szerencsére amióta kismama vagyok, nem volt. A sok folyadék tuti, meg van valami por-szerű gyógyszer amit kismamák is bevehetnek, de sajnos nem tudom a nevét. :oops: Szerintem hívd fel a dokit, meg ügyeletes gyógyszertár. Jobbulást!!! Nem tudom, a meleg fürdőt mennyire lehet kismamáknak. :roll:

Kép
sziszka82

Kolcsek!

Nem akarok beleszólni, de a Dalacin T nem erre való!
Szerintem orvossal egyeztess!!!!
Jobbulást Neked!!!
bszilvi25

íKolcsek, ÁFONYA tuti jó vmilyne formában, ülőfürdő,. sok folyadék, a fürdőbe pl. kamilla. Meleg zokni, ha lehet gyapjú, a derekadra még vmi meleg (esetleg ygapjúpulóver, sál, iylesmi).

Andi, drukkolok!

potyka

Kolcsek - a meleg fürdőt én kihagynám!! Nem jó mert csak feltüzeli a gyulladást, ráadásul ha túl meleg, árthat a babának is! Szóval kamilla és csipkebogyó tea és Augmentin vagy Cedax, ahogy Marcsi is írta. A többi gyógyfű, ami egyébként segíthetne Zsurló, Zsálya sajnos a terhesség alatt Tilos!! :( Jobbulást! És inkább menj el az ügyeletre holnap ha nem javul, úgyse csinálnak veled semmit, csak gyógyszert adnak. Minél előbb elkezded, annál előbb javul!

ANDI - NAGYON IZGULOK ÉRTED! KÉRLEK ÍRJ HA MEGJÖTTÉL A KÓRHÁZBÓL!!!! REMÉLEM MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi! Mi újság? Írj, ha megjöttél, izgulunk értetek!

Potyka! Én is gondolkodtam a tesókocsin. Egyenlőre ott tartok, hogy nem veszek. Kipróbáljuk nélküle. Ha nem működik, veszek használtan valami tök olcsót. Limi-lomiban lehet kapni 10000 körül. Ha hárman megyünk, úgyis autózni fogunk. Egyébként meg jön velünk apa és Roli ülhet esernyőkocsiban ha akar.

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Én csak most tudtam jönni.mert Apa elment bulizni eddig együtt voltunk!
Szomorúan olvasom,hogy mindenkinek hasi gondjai vannak.
Nálam a helyzet változatlan,néha keményedik,estére iszonyatosan feszít,mintha egész nap zabáltam volna!
Áron bab mozog rendesen!
Estére alig kapok levegőt is!
Időnként nekem is visszatér a hányinger!
Nemtudom mi lesz később!
Néha olyan érzés mint az elején volt,olyan mintha izomlázam lenne,mintha égetne belülről,úgyhogy gondolom ahogy nő és nyom már mindent szana széjjel!

Babuli! A júniusiban már írtam,hogy azt álmodtam együtt szültünk és úgy örültem,hogy ott vagy!
Nem láttalak csak a babanetes vonalzód lebegett a szemeim előtt! :lol:

Kimma! Üdv. a csapatban,mi már ismerjük egymást a másik topikból! :roll:
De most minden rendben lesz!
Örülök,hogy itt vagy!

Sziszka! Nagyon szép pocak!
A babakocsit mindjárt megnézem!

Maria! Hogy vagy?
Ma mi is rántott gombát+sajtot ettünk,rízzsel+krumplipürével!
Aztán elmentünk a Mc.-be és betúrtam egy jó nagy fagyit!
Fincsi volt!

Kolcsek! Szerintem se szedjél be semmi gyógyszert dr. tudta nélkül!
Nekem is volt,én Cedaxot szedtem 5 napig,az kiírtotta.
És aztmondta a dr. a feladat:inni-pisilni-inni-pisilni-inni-pisilni.........
Hajrá!

Andi!!!!!!!!! Kérlek jelentkezz és moönd,hogy minden rendben!
Nagyon várunk vissza és naggggggggggyon szorítunk!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Hú Sziszka!
Ez a kocsi nagggggggggyon bejön nekem is!

Kép

Kép
ibm

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van itt valaki?????????
Mindenki elment pupuzni??????
Ez nem igazság!!!!!!!

Na akkor jó éjt!

Én még nézelődök Áron babának!

ANDI??????????????

Kép

Kép
ibm

Most nincs erőm írni, de Andi miatt nézem még egy ideig, mit írtok! Úgy is minden rendben lesz, csak biztos fáradt és inkább lefeküdt!!!
Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok és imádkozom is, hogy minden ok legyen!!!

Felfázásra én homeos bogyot szoktam bevenni. A gyógyszertárban tudnak segíteni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kolcsek!
Sajnálom, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de közben azt is olvastam, más megtette helyettem.
Vigyázz magadra, igyál sokat, és ha holnapig nem javul, akkor ne várj vele.

Andi!
Igazából miattad jöttem vissza!
Aggódom, hogy nem jelentkeztél!!!
Bízom benne, hogy minden rendben!
Várlak a hírekkel, hogy jól vagy!
:P
Vendég

Szia Ibm!

Szülhetnénk akár együtt is de ki megy át a másik kórházába?
Egyébként jó lenne az biztos! :D
Az is jó lenne ha Neked nem lenne messze a torna ahová Én járok és eltudnál jönni! :D

További szép napot!
Vendég

Jó reggelt!

Mi van Andival?? :shock: Próbáltam visszakeresni,de nem nagy sikerrel,csak nincs valami gond??Látom mindenki aggódik érte,miért van kórházban?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Köszönöm a sok jó tanácsot. Ma már sokkal jobb. Nem vettem be gyógyszert, viszont ittam kamillát, és a gyógynövényben is jártam. Gondolom, ha már nem fáj az jó jel.

Képzeljétek, tegnap délután felkelt Dani, és jó nagyot hányt, aztán hasmenése is lett. Szegénykémből minden kifolyt. Nagyon megijedtem,mert Dancsi még nem volt beteg, úgyhogy elfelejtettem a saját bajom, és levittem az ügyeletre. Aztán itthon még háromszor át kellett öltöztetnem, és a láza is felment. Szegényke csak feküdt - pedig sosem szokott - de az is fájt neki. Aztán ment volna játszani,de olyan gyenge volt, hogy menni sem tudott. Annyira sajnáltam szegénykét. Még szundikál, és éjszaka is aludt, úgyhogy remélem ma jobban lesz, és a láza is lemegy. Csak most meg köhögni hallottam többször éjszaka. Arra mi adható kicsiknek? Az ügyeletesorvos először majdhogynem azt mondta, minek hoztam le, mert ez házilag gyógyítható. Persze körülírta. Csak épp, még nem voltunk ilyen helyzetben.

Andi! Mi van veled? Kezdek aggódni? Lehet hogy bent fogták a kórházban?

kolcsek

Kolcsek:hasmenésre adjál neki normaflórt-teába belerakod neki,meg se érzi,és nagyon hatásos.És persze főttkrumpli.

Köhögésre-többfajta köptető is van-gyógyszertárban vegyél-lehet száraz,vagy hurutos köhögésre is kapni.

Kristi is köhög-én rhinathiolt adok neki.

Jobbulást szegénynek.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?