Hahó Lányok!
Till: nagyon sajnálom,
de hátha mégis...
Arra a kérdésedre,h. bevonjuk-e a családot a lombikba én annyit tudok neked mondani, h. ez teljesen egyéni és változó. Az 1. lombikról tudott a szükebb család, és a fönököm, meg a közvetlen kolleganöim, egyébként szégyelltem és próbáltam titkolni.
Most a 2. lombikot már csak az nem tudja, aki nem akarja. Mostmár nem érdekel.
Katica30: nagyon drukkolok neked, h. változzon ez a fránya hormonszint
++++++++
Nikó:
a progi szurit felső karba is lehet adni, ezt elöttem mondta az egyik asszisztens a múltkor, a comb az tényleg nem jó ötlet
Lois: nekem azt mondták a szegedi Kaáliban, h. 36 év felett lehet csak 3 babócát beültetni. Szerintem ezért kérdezték tőled.
Egyébként meg szurkolok 1000-el!!!!! A görcsök csakis azt jelenthetik,h. nagy változások mennek odament végbe!!!
Katica75: most hirtelen nem jut eszembe más, mert a többihez le kell menni alfába, de a hétvégén megnézem a mindentudó füzetemet és irok, ha találtam vmit.
Na csak eszembe jutott még: este lefekvés előtt, tehát mielőtt álomba zuhannál gondolj arra, amit szeretnél, pl. egy kis babócára:
pl. próbáld érezni az illatát, látni a kis testét, ahogy a karjaidban tartod pl., hallani a kacagását, érezni azt az örömöt, amit a puha bőrének a tapintása jelent, tehát minél több érzékszerved bevonni a vizualizálásba. De a lényeg, h. higyj abban, amire gondolsz, nem kell bonyolult dolgokra gondolni.
Elalvás és felkelés előtt mindig ugyanazt a képet v. képeket képzeld el, mert ilyenkor amúgy is alfaközeli állapotban van az ember.