Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee!
Nagyon édes Réka baba! :D
Vendég

Erika! Nagyon jó az avatarod! :lol:
szilbee

Megvagyunk csak alig látok a takonytól!

Anya taníts engem-már én is néztem neten de nem mertem megrendelni,szóval megéri??? :shock:

Húú jó sok téma van de nehari semmi erőm írni,azért remélem hiányzok :D :D :oops:

Nóri!
Jó a hajad! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megvan a véreredmény negatív,vagyis a lisztet még nem tudjuk de a többi rendben

Ennyire futotta :oops:

Kép

Kép
katlina

Katlina! Ez jó hír! :) Neked pedig jobbulást!

Én a hétvégén anyumékhoz utazom a fiúkkal (Ed melózik sajna)... úgyhogy kellemes hétvégét Mindenkinek! 8)
szilbee

Réka milyen punkos!de aranyos nagyon!
Hatalmas haja van!
Nem értem ezt a kiskönyv dolgot hogy beírták hogy gatyarászik,nálunk is dumált Robi ilyen ídősen

Szilbee!
Kellemes hétvét nektek!
Nálunk is dolgozott volna Robiha közben nem lett volna baja az ótónknak,szóval hiába lesz itthon mégsem lesz!

Mongi!
Szép a pocakod!!!!!

És bizti kihagytam sokmindent de zokni vagyok!bocs

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Látom azért délutánra elég nagy lett itt a pangás!
Franci ma délután olyan nyűgös volt,már eleve sírva ébredt aztán meg semmi nem volt jó!Olyan hisztiket levert ,hogy teljesen lefáradtam! :(

Jaimee!
Hát ez a frizura,hát haláli nagyon tündéri Réka! :D Tudom ezt már mondtam egyszer,de az és kész!Az én kis Francimnak is ritka szép haja van,egy normális copfot nem lehet neki csinálni olyan vékonyszálú! :? De remélem azért ez még változni fog! :roll: Jó nagyon az avatarod! :D

Szilbee!
A vonalzók klasszak :D ,majd meglátogatom azt az oldalt is :wink:
De igérem nem teszek fel több vonalzót!
Fiúk hogy vannak? Levente már jár bölcsibe igaz,nem vette rossz néven a hosszú kihagyás után? Dávid,hogy alakul,továbra is száradnak a pöttyök,és nincs utánpótlás?(mármint pöttyökből)

Nóri!
Akkor Lilcsi ma már egész nap ott volt egyedül a bölcsibe,milyen volt?Azért szépen szokjál rá arra ,hogy Lilcsi nélkül kajálsz! :wink: Mikor hazamentek szokott neked mesélni hogy mit csinált a bőlcsibe?

Ha úgy tünik,hogy hülyeségeket írok szóljatok nyugodtan,mert csak végigszaladtam az írásokon! :oops:

Katlina!
Jó hogy írsz!Persze hogy hiányzol! :D
Örülök,hogy Petikével minden rendben van,remélem a lisztel sem lesz semmi gond!
Hogy álltok a készülődéssel,lassan itt a nagy nap? :wink: :D

Na lépek! Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Katlina!
Szóval Robikát akartam írni ne haragudj!!! :oops: :oops: :oops:
Nem is tudom honnan vettem a Petikét!

Szilbee!
Jó hétvégét,legalább kicsit kikapcsolódsz anyudéknál!
Vendég

Mano!
semmi gond :D :D ,habár csak nézm Petike,gondoltam összekeverted a két fiút mármint az Ildiével!

Nálunk Robi mostanában folyamatosan hisztizik,mert ha "biztonságban"akarom tudni berakom a járókába hát ő ezt büntetésnek veszi!

Készülődés jól halad már tényleg az apróbb dolgok vannak hátra!
Hányszál virág,gyertya,lufi krepp papír.........de már nagyon várom!

Robinak is megvan már a bébisintére,nagyon rossz így másra hagyni de ez megoldhatatlan hogy velünk legyen éjjel :( ,ettől viszont lelkiismeretfurdalásom van

Kép

Kép
katlina

Katlina: Jobbulást! Lelkiismeretfurdalásod pedig ne legyen bébi sintér fronton! :wink: Örülök, hogy nem köti össze Robika a bajszát a liszttel.

Szilvi: Jó hétvégét! Micsoda komoly férfias vonalzók! :D

Mano: Háát, hogy vastagszálú haja lesz e Rékacicának...Csak ha az Apja haját örökli, nekem szinte nincs is hajam.... :D
jaimee1

Egy pár kép rólunk! Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Halihó!

Na mi újság lányok! Mindenki el van veszve? Vagy még lustálkodtok?

Hiába van hétvége, nekem a gyerekek ugyanolyan korán kelnek,mint hétköznap.

Nem tudtok valami hétvégi programot, ahová el lehetne menni?

Majd még jövök.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Katlina!

Ezt nagyon egyszerre küldtük.

Nagyon édesek vagytok!!!! legjobban a járókát kép tetszik! Úgy látom a cumi elengedhetetlen... :lol: :lol:

[Kép
szazsanna

Kép Szabi

Szabi a keresztes lovag. (nincs is szülői behatás, igaz?)

[Kép
szazsanna

Ahoj!
Szazsa! De édes Szabi!
Hétvégi progi: barátnőm hívott a sportcsarnokba vasárnap, valami ugrálóváras rendezvény lesz. De mi nem megyünk, Lilcsit úgysem tudnám levakarni magamról, én meg nem ugrálhatok :lol:
De lehet, hogy mehettek szánkózni :evil:

Katlina! Nagyon aranyos Robcsi! Ezeket a képeket már láttam az albumban :wink: De őszintén: én is, meg szerintem te is büntetésnek vennéd és ordítanánk, ha ilyen járókába kényszerítenének minket. Legalábbis én megzavarodnék ettől a hálós micsodától :?

Hajni! Igen, egész nap ott volt Lilcsi. Evéssel most sem volt gond. Csak a kakaót, karamellt nem issza meg.
Meg volt az orvosi vizsgálat :lol: Persze, hogy ordított (nem csalódtam), ott birkóztak vele ketten is. Nunáját sem engedte megnézni :lol: :lol: Kis szemérmes :lol:
Hát igen, be nem áll a szája. Már akkor elkezdi, amikor még Marika nénivel konzultálok a napjáról. Úgyhogy valóban nagy húzóerő a közösség a számára.
Sírdogálni is szokott, de csak akkor, ha Marika néni kimegy a szobából.
Amúgy mostmár örülök neki, hogy ő lett a gondozója, nem Enikő. Enikőt még egyszer sem láttam, hogy leült volna a gyerekek közé és mondókázott, játszott volna velük, vagy felemelt volna akár egy gyereket is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: Pedig a fotón olyan jól érzi magát a járókában. Vagy ez csak a látszat? :D :D Hogy van a "dáthád"?

Szazsa: Micsosa lovag! :D Nagyon helyes!

Nóri: Szánkózni???? ...........Jó ég.....Szakad a hó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Hát ez az, Erika! Mikor, ha nem most? Vagy majd ha nyílik az orgona? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Látszik,hogy hétvége van nagy itt a pangás!

Katlina!
Ugyan mért lenne lekiismeretfurdalásod,kicsi még ahhoz Robika,hogy végigmulassa veletek az éjszakát! :wink:
Nagyon édes a képeken,az utolsón látszik,hogy mekkora nagy kópé ám! :D

Szazsa!
Aranyos a kis büszke keresztes lovagod! :D Egyáltalán nincs szülői behatás szerintem sem! :wink:

Elin!
Örülök,hogy minden rendben van a bölcsibe! :D Orvosi vizsgálat brrr.. belegondoltam Franci is hogy ordítana :( és nem lehetnék ott,hogy megvigasztaljam,úristen de rossz érzés. Szerintem én nagyon rosszul fogom viselni ezt a bölcsikezdős időszakot,már most a gondolattól rosszul vagyok,de remélem ez augusztusig még változni fog! :roll:
Vendég

Keresztes lovag,aranyos!!!

Dáthám a tetőfokán van :D

Renedes hóvihar volt nálunk,most meg süt a nap de fúj a szél :evil:

Kép

Kép
katlina

Hajni! Hátha, addig még Franci is megszereti a dokikat!Kép
És a fiadat, amikor szoktattad az milyen volt? Vagy ő nem volt bölcsis?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina! Jobbulást neked!!

Kép
Ki megy szándkózni??? :lol:

Ezt az időjárás változást valahogy nem tudom elviselni. Mondjuk ma elég nyűgös vagyok....

[Kép
szazsanna

Képzeljétek el Szabi csoportjában 7 pókember volt.

Kép

[Kép
szazsanna

Szazsa: :D :D Versenyeztetni kellett volna őket. :D :D Ki a legpókemberebb pókember?

Katlina: Az jó, innen már csak jobb lesz. :wink:

Nóri: Akkor néztem ki az ablakon, amikor a szánkózásról írtál. Addig nem esett. Errefelé legalábbis.

Orgona? Arról mindig az érettségi jut eszembe, ballagás...Brrr...
jaimee1

Sziasztok Csajok!!!!

Megvagyunk még mi is :) Képzeljétek Dius megint köhög :( Ma elkezdtük megint a Stodalt inni egész éjjel köhögött szinte egy hunyást sem aludtam :(

Nagyon édesek a babócák a képeken :) Nálunk a bölibe hétfőn lett volna a farsang jó nem olyan igazi jelmezes csak ilyen kis buli jellegű de hát nem valószínű hogy megyünk :(

Mit szóltok ehhez az időjáráshoz???? Pont benn voltam a városban mikor jött a szélvihar majd elvitt pedig van súlyom :D

Hajni!!
Dia is üvölt még mindig a dokinál :( Jó volt már olyan,hogy a mi dokinknál nem üvöltött de minden más dokinál igen :(
Kép

KépKép
diÁcska

Elin!
Hát remélem,meg tudom is hogy addig még sokat fog változni,de akkor is rossz belegondolni! :( Dávid nem volt bölcsis,az oviban meg valahogy kimaradt ez a beszoktatós dolog :shock: ,eleinte reggel sírdogált mikor otthagytam aztán belerázódott az is nagyon rossz volt!Soha nem felejtem el,hogy mikor jöttem el az oviból ott állt az ablakban,és szomorúan nézett ahogy megyek el,és integetett,nekem meg majd meghasadt a szivem! :cry:
Majd edzem magam,hogy ne legyek ilyen gyenge lelkületű!

Hogy milyen hülye idő van,nyűgös vagyok nagyon! :evil:
Vendég

Jajj ,Vali az nem jó! :( Remélem hamar meggyógyul Dius,nem marad megint olyan sokat ki a bölcsiből,hogy utána nehezen szokjon vissza!És Zolika jól van?
Közben meg most látom,hogy Dius meg mindjárt 3 éves,lassan már nem is bölcsis hanem ovis,hogy eltelt az idő! :)
Vendég

Katlina!Jobbulást neked! Kép

Micsoda idő!Őrület!
Kép
Vendég

Hajni! Én arra gondoltam, hogy Franci addigra hátha nem úúútálja a fehér köpenytKép
Amúgy biztosan nehéz lesz még akkor is a beszokás. Kép
Ettől az időtől amúgy most biztosan sokan falnak mennek....
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nagy a csend, hiába, hétvége van.

Itt Apa és csemete alszik.... :D :D

Nálunk vendégek voltak, Réka kapott egy gyönyörű nyári ruhácskát hozzá való bugyesszal és egy csuklócsörgőt. Ez utóbbit eddig kínzóeszköznek tartottam, milyen má', hogy rákötsz egy csörgőt a kezére.....Nem vezérmarha ez.....De ahogy kicsomagoltam és az orra alá dugtam, Réka akkorát vigyorgott, hogy csak lestem. :shock: Szóval ha nem is erősítem a gyerekre, de majd játszom vele én, ha már így tetszik neki maga a csörgő. Ami amúgy egy kék elefánt.
jaimee1

Kép

Andi!!!
Nagyon jók lettek a képek :) Mind a 2 gyerkőc nagyon édes!!! :)

Ma nem leszek legalább is délutánig megyünk anyukámat köszönteni szülinapjára :)

Kép

KépKép
diÁcska

Hali.

Szép napot :)

Én sem leszek (ma sem) -anyósékhoz megyünk.

Vali.köszi :). Diusnak mindjárt itt a szülinap :shock: ajándékötlet?torta milyen lesz?

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Úgy látom jól sikerült a farsang,nagyon szépek voltak a gyerekek! :D

Vali!Jó bulizást,anyudéknál! :D

TÖBBIEK!
Én leszek ma,ÍRJATOK!!!!!!!! :D :D
Vendég

Mostmár én is leszek többé-kevésbé...a gép legalábbis be lesz kapcsolva.

Andi! Nagyon szépek a gyerkőceid! Zsolti úgy feszít a jelmezbe, hogy na! :lol:

Erika! Olyan csuklócsörgője Lilcsinek is volt, de nem szerettem, nem is adtam rá, mert olyan bojhos-műszálas volt. Csak ne rágcsálja már azt...De még a mai napig megvan. Neki napocska, vagy virág van (attól függ, hogy nézzük)

Főzni nem kellett, maradt tegnapról, csak egy kis desszertet csináltam hozzá :lol:

Meg vasaltam egy kicsit, egészen elszoktam már tőle :oops: . Lassan, ha itt lesz a jó idő, vissza kell szoknom rá.

Lilcsi meg tiszta nátha lett :cry: . Tegnap még csak reggelre dugult el az orra, de mostmár folyik neki rendesen. Már csináltam neki az átmosást is, biztos, ami biztos...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Meg vagyunk ám mi is,csak a tegnapi nap valahogy úgy el szaladt,hogy az nem is igaz.Most is a háztól jöttünk haza,sütök egy kis palacsintát,aztán meg megyek keresztanyámhoz.Lusus meg dédikével lesz :) Apa meg a háznál van.Letakarítottam a bojlert,mert le van szedve,hát nem semmi hány réteg festéket kapartam le róla,szerintem azt sosem takarították le amikor festés volt.Tesóm festi a fürdőt,már sokkal szebb,mint a múltkor :) De ha megyek mindig elszomorodom,mert olyan mint sosem lenne rend :( Holnap meg a hálószobát,meg a Luca szobáját rakjuk nagyjából rendbe. Ha a héten kész lenne a konyhabútor egy része(ajtók nem lesznek,mert azt máshol csinálják rá),akkor hétvégén át is költözhetnénk,de nem tudom készen lesz-e.

Luca
egyébként jól van,csak valamiért megint előjöttek neki a pöttyei,de most nem olyan durván.Szerintetek a csokitól lehet? Majdnem megettem 1 nap alatt egy szív alakú ferreró roshét :oops:

Katlina,kis csibész nézése van Robikának :) Nagyon aranyos :) Szerintem se legyen lelkiismeret furdalásod,egy ekkora babának nem kell egész éjszaka mulatni,majd mulattok helyette ti :)

Nóri,azt hiszem te említetted,hogy megvan neked az Anya taníts engem,ha nem használod én szivesen megvenném tőled!Keresztanyámank is meg van,de ő használja,igy nem tudja átadni.Lilcsi jobban van már?Sajnálom,hogy mindig elkap valamit szegénykém,de mondjuk nem is csodálkozok,ez az időjárás borzalmas.egyik nap szakad a hó,másik nap,pedig ezer ágra süt a nap.

Andi,nagyon csinik voltak a gyerekek!Volt utána kis farsangi buli is?Jól érezték magukat?

Szazsa
,helyes kis keresztes lovagod van :) Voltatok vmerre tegnap,vagy ma mentek valahova?Találtál vmi programot? 7 pókember,nem semmi :)

Hajni,jobb kedved már,vagy még nyűgi vagy? Franci jobban van?

Vali,jó szórakozást anyukádéknál,egyél helyettem is fincsi tortát :) és igy ismeretlenül is boldog szülinapot neki :) Jobbulást Diusnak!! :) Nagyon jó ez a kép amit felraktál Diusról :)

Most megyek is palacsintát sütni :) Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Küldhetnél egy kis palacsintát! :wink: Köszi már jobban vagyok, pénteken leparkolt nálam is az a fránya piros ferrari,és az első napokat mindíg nehezen viselem!Na meg mellette ez az időjárás! :evil: Franci is jól van szerencsére! :D
Ne szomorkodj majd rend lesz egyszer,szerintem egész jól haladtok! :wink:

Elin!
Vasalás :evil: ,nekem sem tartozik a kedvenceim közé,de szerintem vagyunk így egy páran! :wink: Főleg nekikezdeni nehéz,ha azon már túl vagy simán megy minden!

Ezt a pár sort vagy 2 órámba telt mire megírtam,Francitól nem lehet gép előtt ücsörögni,ő is folyton írni akar :D most alszik,úgyhogy szabad a pálya! :D
Vendég

Tündi! Akkor a könyvet megbeszéljük!
A csoki nem is annyira....no, de a mogyoró és a mogyorókrém nagyon allergén! Jól eltrafáltad :lol: ! Azt még én sem mertem enni, pedig nekem alig volt tejem (azt hiszem :oops: )
Köszi a jókívánságot! Nem tudom, másik taknyos gyerektől kapta-e el, vagy itthon, mert tegnap itt jégverem volt :evil: De remélem, nem romlik tovább!

Ház szerintem is klassz lehet! Ilyenkor már, amikor festék is van a falon, sokkal jobb lesz takarítgatni, csinosítani, tervezgetni...nem?

Ferrarimnak már csak a hátulját látom :roll: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Az előbb el is felejtettem írni,hogy jobbulást Lilcsinek! :oops: Remélem megússzátok egy kis orrfolyással!
Jajj de jó elkezdtek fúrni,már nem tudtam mi hiányzik :evil: ,hogy mi lesz abból a lakásból :shock: szerintem már csupa lyuk az egész!
A múltkor találtam egy jó kis szöveget a neten,szerinted ha kitenném a földszinti faliújságra?

Kép
Vendég

Hahó!!

Hajni! Akkor összebeszéltek a ferrárink? :wink: Egyébként mostanában mindig egy nappal hamarabb parkol le nekem
, jobban szerettem amikor késett.....

Vali! Már Dius 3 éves lesz, van szülinapi kívánsága a kisasszonynak? Nekem a gyerekek már karácsonyra tudják, hogy mit kérnek a JÉZUSKÁTÓL! Mert hozzánk még jár, biz a....

Tündi! Biztos szépek lesztek. Olyan jó lehet már tervezgetni, mi hol lesz, stb. Egyébként tegnap olyan szél volt, hogy nem mentem sehová. Nem is volt kedvem. Sőt ma se mentünk.... Lent voltunk egy kicsit, kitakarítottam az autót... a gyerkőcök meg fociztak, Atti meg motorozott. De olyan hideg van....Kép
Ja és a palacsinta evésben benne vagyok, nyugodtan küldhetsz nekünk futárral. Múltkor majdnem száz palacsintát sütöttem, azt hiszitek maradt másnapra???? ÁÁÁ, felfalták az egészet!

Cleo! Nagyon szépek voltak a gyerekek, biztosan élvezték!!

Elin! Lilcsi megint taknyos? :( Egyébként mikortól mennél dolgozni? A héten még nem, igaz? Nekem is a két kisebb most taknyos. De még egyenlőre nem vészes.

Majd még jövök!!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Tündi,
ha már a költözésen gondolkodsz nem lehet olyan nagy rumli :wink: :lol: én már nagyon kívánsci vagyok milyen lesz :P

Elin,
Nálatok távfűtés van? Itt nem de mégis olyan hideg volt, kifújta az a ronda szél a meleget :evil:
Na az a fránya orrfolyás :evil: monnyon le!

VAli
Jobbulást Diusnak is! Timi is mindíg üvölt a dokinál :? elég ha csak ránéz! Fogalmam sincs mi lehet ebben olyan fájdalmas mármint a ránézésben. :? Olyankor tapad rám mint a matrica és üvölt a fülembe. Az amúgy is halk doktornőt szavait meg nem hallom.

Pénteken voltunk a 2 éves vizsgálaton. vizsgálat? fogjuk rá. Nem tudom máshol hogy van ez de szerintem tök feleslegesen mentünk el. Itt megnézik ? kg ? centi, mennyi a fej és mellkörfogata. Megkérdezték hány foga van és kész. Ezeket a védőnők megmérik majd utána ha van valami bajom/kérdésem akkor bemehetek a doktornőhöz. Bevittem megmutatni a köldöksérvét mert már kb 1 éve nem látta. Azt mondta 4 évesen szokták műteni (tavaly még 3 éves kort mondott) de ha gondolom vigyem fel a sebészetre. Megmutattam még a bokáját mert nagyon befelé dől. válasza: vegyek minőségi betétes cipőt (mintha eddig nem ezt vettem volna) ami jól tartja a bokáját. A siestát javasolta. Kérdezetm tőle hogy nem inkább salus vagy supi cipőt kellene ami kifelé dönti a bokáját? De az is jó. Vagy siesta vagy salus. fogalma sincs róla hogy az két cipő betétje teljesen más!

kérdés:
nem tudtok egy jó gyereksebészt Szolnokon akinek van magánrendelése is? :?: :?: :?:

Aranyosak a jelmezes gyerkőcök :D :D

Mi tegnap abban a "gyönyörű" időben játszóházban voltunk. Nálunk egy alapítvány szokott csinálni különféle alkalmakra. Most a farsangi volt-ki hinné :lol: - 3-tól 6-ig voltunk, nagyon jól éreztük magunkat A végén még fánk is volt :D Volt egy együttes és lehetett táncolni is. Királyul ment 8) lehet nekem venni kellene táncleckéket, mert szerintem még Timi is ügyesebb volt :oops: :lol: Kézsítettünk álarcot és sokat játszott a kisebbekenk kialakított sarokban. :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hahó!

Én is itt lennék, de Rékának megint kézbencsücsülős napja van. Mehetek szkanderbajnokságra hamarosan...Majd jövök!
jaimee1

Jajj, Hajni, ez annyira jó szöveg!!!! Szerinted elolvasná, pont az akinek, szól?
Az a baj, hogy sokszor pont azok, nem vesznek észre ilyesmit, akiknek kellene.....

[Kép
szazsanna

Petri! Várj csak, azt hiszem egyszer valami Kürty-nél voltunk a Hetényiben. Ő gyereksebész. De azt nem tudom, hogy van-e magánrendelője. Szimpi volt.

A doktornőd érdekes.... Egyébként tényleg alaposabb szokott lenni a 2 éves vizsgálat, már amennyire emlékszem.
A cipővel kapcsolatban pedig, én egy idő után áttértem arra, hogy vettem cipőbetétet és beleraktam a cipőbe. Borzasztó árak vannak már a siestában, és egy félévre kifizetni ennyi pénzt, kész rablás. :twisted: Nem értem, hogy mi kerül benne annyiba??

[Kép
szazsanna

Petri! Van Kürtynek magánrendelője, a Szecskán! Múltkor erről bezsélgettünk Geromiloval :lol:
Ha kell, visszakeresem a privijeim közt a címet, telefonszámot.
Amúgy központi fűtésünk van, de itt is kifútta a szél a meleget :cry: ...meg a radiátorok sem tüzeltek..

Szazsa! Hát visszavágtak gyedre! Nem megyek még melózni, március végéig biztosan nem. Lehet, utána sem
:cry:

Mi ki sem dugtuk az orrunkat a hétvégén. Sőt, mamázni sem megyünk ma. Majd holnap bölcsi után....

Jó, hogy írjátok ezt a 2 éves státuszt. Nekem nem mondott semmit dokinéni! Lehet, úgy volt vele, hogy úgy is megyünk még addig? :roll:

Hajni! Tedd az ajtójára :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na úgy látom lassan de biztosan gyarapodik a kis csapat így vasárnap délután? :D Helyes csak így tovább!

Petri!
Képeket nem csináltatok a tegnapi buliról? Szivesen nézgelődném! :D
Számomra is rejtély,mért kell üvölteni az orvosnál,Franci is hasonlókat produkál mint Timike! :?
Gyereksebész ügyben sajnos nem tudok segíteni :( ,egyet sem ismerek"szerencsére"

Szazsa!
Úgy látszik igen,mindenkinél egyszerre jön a ferrari,nézd a jó oldalát annak,hogy hamarabb jön,így hamarabb el is múlik! :wink: :)
100 palacsinta :shock: az igen!Nálatok nem szokták előre enni a fiúk!Én mindíg olyan ideges leszek hogy sütöm a palacsintát,és mire a végére érek alig van,rájárnak és megeszik előre!Jó tudom,hogy azért sütöm végülis hogy megegyük,de mégis olyan érzés mintha hiába dolgoztam volna! :roll: De lehet,hogy csak én fogom fel hülyén! :oops:
Vendég

Hajni! Nekem is az jutott eszembe a 100 palacsintáról, hogy mire a végére ér, ki is hűlik! Akkor már inkább egyék meg menet közben.

Most néztem vissza a leveleket. Telefonszámot nem tudok, de az Orosz Györgyön rendel csütörtökönként Kürty.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

na végre én is tudok irni.
Hát ez a nagy szél meg hidegfront nem volt valami jó hatással rám.
Két napig a hasamat fogtam annyira feszült az egész, tegnap pihentem szinte egész nap. Szerencsére nem görcsöltem de nem volt valami megnyugtató amit éreztem. Lehet a tempóból is vissza kéne venni, igaz Anta enegem akar egész nap.

Petri! Nálunk a doki is megvizsgálja ilyenkor a kicsiket, együtt vannak bent a védőnővel, pontosabban a védőnő van bent a rendelőben.

Gyereksebész: Kürthy/ ő a másik, nem akiről Évi mesélt, testvérek ,ha jól tudom/ sajna nem tudom, hogy van e magán rendelője, de a kórházban megtalálható.
Mi is voltunk nála Antával le van nőve a nyelvféka, hozzá küldött a gyerekdoki. Nekem nagyon szimpatikus volt, de a beavatkozás elmaradt mert kisebb altatásban csinálták volna meg. Én meg megvárom ,amig egy kicsit nagyobb lesz majd az ölmben megül és elviszem a fülorrgégére.

Ortopéd doki: Kövesdi magánrendelése is van a Barosson, szerdánként, ő is szupi, esetleg mutasd meg neki Timit.

Cleo! Nagyon szépek a gyerekek, biztos le sem akarták venni a buli után a ruhákat. Sziszinek meddig maradtak meg a hajában akunkorok?

Elin! Jobbulást Lilcsinek, remélem semmi komoly.
Nagyon jól néz ki a fotókon, tényleg nem látszik rajta, hogy milyen sokáig beteg volt. KIs dögönyözni való.
Jut eszembe, a hajad is nagyon jó lett.
A múltkor lemaradt: a pocakos fotó itt készült múlt hét vasáranap a teraszon. Tényleg akkor Lilcsi megint nem mehet a bölcsibe?

Judit! Jó munkakezdést neked holnapra, majd számolj be, hogy mi volt.
Marcival biztos nem lesz gond, olyan kis ügyes gyeerek, de gondolom hogy nagyon fog neked napközben hiányozni.

Szazsa! Akkor egyedül vagy itthon a gyerekekkel, hát minden elismerésem.
A misszió az kötelező egyébként vagy csak az megy aki akar? És hogy hová, azt ki dönti el?

Szabika nagyon aranyos, ahogy a jelmezben feszit.

Katlina! Hogy álltok az elökészületekkel? Robika már milyen nagy!

Mano! Nekem az utóirat tetszett különösen.

Akinek most nem irtam bocs.

Kép
Kép
mongi

Elaludt a drááágám...

Vali: Dius jobban van? Lesz a farsangból valami? Jelöltelek az iwiw-en, mondjuk ezt minek írom, amikor vissza is jelöltél? Na mindegy.
Jó szülinapozást!

Cleo: Jók a képek! Főleg az első kettő!

Nóri: Vasalás? Még mindig imádom. Orrfolyás? Nana, csak semmi betegség Lilcsinek!

Tündi: Ez a Valentin nap! :D Én is csak azért nem ettem meg egy egész doboz csokit aznap, mert este 9-kor kaptam az ájándékom. :D Palacsintát ide is! :D

Szazsa: Kürti? Ő adta ki a záróját RÉkának. Egy biztos, a sárgasághoz nem ért, mert hivatalosan tök egészségesen jöttünk ki a kórházból, sárgaság keine, aztán az első háziorvosi vizsgálaton fura mód megint sárga lett ...és még utána egy hétig...De attól lehet persze jó sebész... Amúgy a híre jó. Csak nekem nem volt szimpi...Magánrendelése tuti van.

Petri: Na ez a doki sem a szakma csúcsa... :evil: :evil: Nincs jobb a környéken? Fánk?....Ó..........Nyami....

Hajni: He-he...jó szöveg...Ezt nekünk is írhatták volna 2 éve...mindig csak a hétvégén dolgoztunk. Igaz, De most már a 10től kb 18-ig.....Most már békés szomszédkapcsolatokra számítok. :D Minden lakás fel van újítva...

Na megyek, apa vásárol, anya megy vasalni. Hegyekben állnak a bébirucik.
jaimee1

Jaj, egy kérdés: szerintetek mikortól nem elég egy cici a babábnak? Mostanában Réka a kajálás vége felé sokat ráncigálja a cickót. Elég kellemetlen. Viszont ha átteszem a másikra, nem veti rá magát, inkább mintha kicsit meglepném ezzel.....elnyammog rajta, kortyol párat, de inkább csak cumizik.....van hogy el is fordul tőle. Szóval sztem még mindig elég neki egy....De akkor miért rángatja? Unatkozik? :D

Évi, tőled is várom a szakvéleményt.
jaimee1

Jaj, Mongi! Ne kérdezz már ilyeneket! :shock: Hacsak nem lesz lázas, megy bölcsibe Lilcsi! Végülis ezért csinálom megint az átmosást, hogy megelőzzem a bajt.
Mije van lenőve Antának? :shock: És azt muszály műteni? Vagy hallatszik a beszédén is?

Zsú! Te is elkezdted a munkát, írhatnál, milyenek a szürke hétköznapok!!!

Erika! Én nem írok semmit szopi ügyben :oops: De ha úgy gyarapodik, mint egyszer írtad, akkor biztosan nincsen baj.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szazsa!
Hát ez az,hogy lehet akinek kiírnám el se olvasná! :( Az a szomorú,hogy egyre inkább nem törődnek egymással az emberek! :(

Jaimee!
Biztos örültek a szomszédok a hétvégi fúrás-faragásnak? :wink: Szóval egyébként,meg én megértem,hogy valaki felújítja a lakást,nem ezzel van az én problémám,de azért tekintettel lehetnének arra,hogy körülöttük is élnek emberek,aztán egy icipicit odafigyelhetnének! Kép

Mongi!
De jó,hogy írtál! Szegénykém ez a szeszélyes időjárás nem kedvez a kismamáknak!Még minket is megvisel,nemhogy téged! :( Szörnyű lehetett neked,gondolom meg is ilyedtél nehogy valami gond legyen!Hát a tempóból biza mostmár ideje lenne visszavenni kicsit! :wink: Bár érzed te azt,hogy mit bírsz!
Vigyázz magatokra nagyon!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?